Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλά που τα αναφέρετε κορίτσια γιατί κι εγώ δεν ήξερα τι θα κάνω. Επειδή πρέπει να πω από τώρα ότι είμαι έγκυος στη δουλειά ότι κι αν συμβεί στη πορεία μου είπε ο γιατρός θα μου γράψει λογικά επαπειλούμενη. Άρα επιτροπή μπορεί να πάει ο άντρας σου ε; Δηλαδή ποια είναι η διαδικασία; 

Κορίτσια μου εγώ πήρα σήμερα την δεύτερη χοριακη και βγήκε 265! Στην αρχή ανησύχησα αλλά μίλησα με τον γιατρό και μου είπε πως ανά 72 ώρες θέλουμε διπλασιασμό και πάμε καλά για την ώρα! Θα ξανά πάω Τρίτη πάλι που είναι κανονικά η μέρα την 1ης μου χοριακης γιατί τις δύο προηγούμενες πήγα από μόνη μου 🤭

Αντεεεε βρε κορίτσι μου και περίμενα νέα σου!! Για κάποιο λόγο όμως είχα καλό προαίσθημα! Ποια μέρα ήταν να κάνεις τη χοριακη και εσύ πότε πηγές? Δεν έχω αποφασίσει ακόμη πότε να πάω, αν θα κάνω και τεστ πριν... 

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια, πρωινή πρωινή μιας και η Λιλα ξύπνησε στις 7 παρα για γαλατακι και ξανά κοιμήθηκε, χθες πήγαμε στην κουμπάρα που ήρθε για 4 μέρες να την δούμε και μετα πήγαμε στην μαμά μου για τσαγακι, έπιασε απότομα το κρύο!

Χθες της δοκίμασα κάτι μπαρετουλες σε φυσικό μαγαζί και το 24 της ειναι μικρό , άρα πάμε στο 25, και έχουμε 2 αφορετα ζευγάρια τα οποία πανε άχρηστα, τώρα θέλω να πεταχτω σε ενα πελάτη μου που έχει παιδικά παπούτσια γιατι ξεμείναμε, ευτυχώς που της πήρα τα μποτακια απο το Ζάρα, τα οποία ειναι πολυ ωραια και μαλακά και επίσης της πήρα και κάτι Nike 25 Νο γιατι οταν της δοκίμασα το 24 μου λέει "μαμά πονάει"!!!

Κιττυ, περαστικά στον Ισαακ, ευχομαι να μην ξανακάνει πυρετό!

Νινα-Νανα, περαστικά και στην Ελενιτσα, καλα να περνατε στη Θεσσαλονίκη.

Julie, αρχίζει απο τώρα να καίει καρδιές η Ειρήνη!

Θα τα πούμε αργότερα, καλο υπόλοιπο!!!

nJ2dp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα' date=' πως ειναι σημερα? έχει πυρετό?[/quote']

Καλημερα,

στις 6 το πρωι ειχε 38,του εδωσα αντιπυρετικο,τωρα δεν εχει

με φωναζει να κατσουμε μαζι

Γι ΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω !!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

οπως καταλαβες ειναι ξυπνιος απο τις 6 30

τελικα ,δεν πρεπει να εχουμε πολλα ζευγαρια παπουτσια ,γιατι μεγαλωνει συνεχεια το ποδαρακι τους. πολυ ωραια που της κανουν τα μποτακια και ειναι ανετα

7-4-2011

5s7mp3.png

Διαφημίσεις

Χτες όλη μέρα δέκατα αλλα σούπερ διάθεση.

Σήμερα το πρωι δέκατα αλλα το μεσημέρι ανέβασε 39, έκανε "εμετο" απο τα φλεματα που έφτυσε και άρχισε βήχας. Την πήγα στο διαβαλκανικό και την εξέτασε παιδίατρος. Εχει φλεματα αλλα και ερεθισμένο λαιμό. Μας έδωσε συροπι αντιφλεγμονωδες και αντιπυρετικο (algofer; Κάπως ετσι).

Στη θεσσαλονίκη της έτυχε της καημένης να αρρωστήσει. :(

QVjlp3.png

Καλημέρες!!!!

Το αντράκι μου σήμερα γίνεται 2 μηνών!!!!Το έχω πει πολλές φορές από όταν έκανα τη Μένια και θα το λέω νομίζω συνέχεια...πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός!!!

Χθες πήγαμε με τη Μένια για μαγειρική...ενθουσιάστηκε...φτιάξαμε cup cake αλμυρό με κολοκύθι και τυρί. Τέλειο το μάθημα και στο τέλος φέραμε σπίτι το αριστούργημά της για να το φάμε όλοι μαζί...τόσο που ήταν!

Καλησπερα ομορφοκοριτσα.Πηγαμε για φαγητο στον αδελφο μου ο οποιος εχει ερθει με μεταθεση εδω και μενει κοντα στους γονεις μου.Το φαγητο ηταν πεντανοστιμο και καναμε και τα γενεθλια του αδεκφου μου μιας και βρεθηκαμε ολοι μαζι τα οποια κανονικα ειναι την αλλη βδομαδα.Ο μικρος ξεσαλωσε με την ανιψια-βαφτισιμια μου.Γενικα αυτες τις μερες περασαμε υπεροχα εδω.Μεθαυριο φευγουμε ομως.

NXbrp3.png

Βιβη,μεγαωσε και ο μπεμπακος!Βαφτιση για ποτε λετε;ανοιξη η καλοκαιρακι;ονομα βρηκατε;οι δραστηριοτητες σας ακουγονται φανταστικες.

Νina-Nana και Κitty,περαστικα στα μικρουλακια σας.Πως ειναι σημερα;το algofren ειναι πολυ καλο και αποτελεσματικι αντιπυρετικο.Παλιοτερα οι παιδιατροι δεν το ηξεραν αλλα απ'οτι βλεπω εχει κερδισει πολυ εδαφος.Κι εμεις αυτο χρησιμοποιουμε και το πινει και πολυ ευχαριστα.

Dimista,η γνωμη μου ειναι οτι δεν πρεπει να σταματησει το σχολειο.Μπορει μεγαλυτερος να ειναι του χρονου αλλα εναν χρονο στο σπιτι δεβ θα φτιαξει αντισωματα οποτε του χρονου παλι στα ιδια θα ειστε.Εκτος αν αρχισετε δραστηριοτητες εξω οποτε θα αρωσταινει και θα καθεται σπιτι.

NXbrp3.png

Lila's mom,εισαι ΟΚ,το τριτωσες πια!

Julie,πολυ ερωτιαρα η Ειρηνη ε; ε ρε τι μας περιμενει!!

Τzitzina,πως θα την παρακολουθειται τη γοπ τελικα;τωρα θεραπεια με epadoren και μετα παλι υπερηχο;

Τzamin,περιμενουμε νεα για το ταξιδι σου.Ευχομαι να περασετε τελεια!!

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

Χτες όλη μέρα δέκατα αλλα σούπερ διάθεση.

Σήμερα το πρωι δέκατα αλλα το μεσημέρι ανέβασε 39, έκανε "εμετο" απο τα φλεματα που έφτυσε και άρχισε βήχας. Την πήγα στο διαβαλκανικό και την εξέτασε παιδίατρος. Εχει φλεματα αλλα και ερεθισμένο λαιμό. Μας έδωσε συροπι αντιφλεγμονωδες και αντιπυρετικο (algofer; Κάπως ετσι).

Στη θεσσαλονίκη της έτυχε της καημένης να αρρωστήσει. :(

OK. το ίδιο σιρόπι πήραμε και εμείς...algofren.ευτυχως που τα πινει και ζηταει κι αλλο,αυτο εχει γευση φραουλα

Περαστικά σας !!!:-(

Ο Ισαάκ με το 39 ηταν τεζα ο καυμενος,όλο το πρωι κοιμοταν ,στις 14 00 σηκώθηκε απο το κρεβάτι.τωρα λεει ''μαμά,δεν εχω πυρετό'':P

αλλά γκρίνιααααα......................με τραβαει συνεχεια και μια θελει μονο τον μπαμπα μια μονο την μαμα

7-4-2011

5s7mp3.png

Τελικα βλεπω κθ αλλα παιδακια εχουν αρχισει και ξυπνανε νωρις ε;κι εμεις 06.40 ειμαστε ορθιοι.Τωρα στις διακοπες σηκωνοταν 07.10-07.30.Σημερα μονο το εριξε εξω:08:00!!

:P:pεμεις να δεις σημερα...5 50 !!!! ηταν στην τηλεόραση:confused:

τωρα κοιμαται κ θα παω κι εγω αλλιως θα σερνομαι

7-4-2011

5s7mp3.png

Δεν αντέχω άλλο απο την γκρίνια....όχι αυτό ,το άλλο ,όχι ο μπαμπας η μαμά, θέλω το ένα.θέλω το άλλο.....ξυπνάει με κλάματα ,δεν θέλει να βγάλει το παντελόνι...νυστάζει αλλα δεν θέλει να ξαπλώσει....τα νευρα μου !!!!!

τωρα εχει ξαπλώσει μόνος του στο κρεβάτι μας και λογικά κοιμαται ,γιατί κουτουλούσε

παω να δω και αν εχει κοιμηθεί να κάνω μπανιο

Καληνύχτα σας!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...