Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Lila86 είπε:

Στην αρχή μου κόπηκαν τα πόδια αλλά ευτυχώς όλα καλά! 🙏🏼σε ευχαριστώ πολύ!!! Εμένα μου είπαν πρώτη χοριακη να κάνω την Τρίτη 14η μερα και πήγα 8η μέρα προχθές! Νομίζω θα ξυπνήσεις ένα πρωινό και θα πεις τώρα θα κάνω το τάδε! Έτσι ξύπνησα κι εγώ και έκανα τεστ φαρμακείου!

βλαστοκυστες δεν έβαλες? και σου είπε να πας 14η μέρα? Νομίζω 1η φορά στη ζωή μου αλλά θα το κάνω αυτό το τεστ του φαρμακείου! Άλλο 3 λεπτά αναμονή, άλλο ωρες

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Βιβή ζηλεύω τις δραστηριότητες της Μένιας, θα με πάρετε κι εμένα μαζί την επόμενη φορά? Χιχι!

Τζιτζίνα πολύ περίεργο που ενώ δεν έχει συμπτώματα της βρήκαν πρόβλημα στην εξέταση - Θα την ξαναέκανα κι εγώ για σιγουριά. Ελπίζω να είναι όλα τέλεια με το νεφρό! Η αλήθεια είναι ότι τα μικρά ανεβάζουν εύκολα υψηλό πυρετό (κι εμένα μου κάνει υψηλούς πυρετούς όταν αρρωσταίνει) οπότε από κάποιο σημείο και μετά "συνηθίζεις".

Κίττυ σούπερ τα νέα σας από τον παιδικό!!!!!!!!!!!!!! Χίλια μπράβο στον Ισαάκ!!

6237481d19.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλημέρα κορίτσια!Σήμερα έχω ρεπό και κάθησα να σας γράψω.Τα έγραψα και πριν αλλά επειδή χάθηκαν θα γράψω όπως τα θυμάμαι.

Ο μικρός είναι πάλι άρρωστος από προχθές με 38.8 πυρετό και βήχα.Βρε κορίτσια τόσο συχνά αρρωσταίνουν?Αφού σκέφτηκα να τον ξεγράψω και να τον πάω του χρόνου που θα είναι πιο μεγάλος.

Βιβή χρόνια πολλά !Να χαίρεσαι την οικογένειά σου!Ωραίες οι δραστηριότητες που κάνει η Μένια!Φανταστική η φράση που είπε.

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Τζιτζίνα εύχομαι να πάνε όλα καλά στον υπέρηχο που θα κάνει η Ειρήνη!Είναι καλύτερα?Περαστικά!

Αrma και Julie χάρηκα πολύ που έμαθα τα νέα σας!

Ντέλλα πώς περνάτε στην Θεσσαλονίκη?Πότε γυρνάτε?

Κίττυ μπράβο στον Ισαάκ που αρχίχει και του αρέσει ο σταθμός.Συλληπητήρια για την θεία σου.:-(Κρίμα που έχουν "φύγει" τόσα άτομα από την οικογένειά σου.:(

Dimista,περαστικά στον Κωνσταντίνο !! κι ο Ισαάκ μπουκωμένος είναι.

Βιβή , απίστευτο αυτό μου είπε η Μένια !

εγω φτιαχνω ιμάμ ,πρώτη φορά.Ο Ισαάκ θα φάει στο σταθμό κοτόπουλο με κριθαράκι.χθες εφαγε φακές και στο χαρτί εγραφε όλο !!! τι αλλο θα δούμε.....χαχαχχαχααχ

Μας ζήτησαν απο τον σταθμό ,ενα πακέτο Α4,μαρκαδόρους ή μπογιές,πλαστελίνη , φάκελο BOX, ζελατίνες και μια-δύο φωτογραφίες του παιδιού

αρχίζουν οι χειροτεχνίες ......

Γι ΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω !!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Αrma πώς είναι το όνομά σου και σου ευχήθηκαν όλοι?

Παρόλο που δεν ξέρω θα σου ευχηθώ και γω.Χρόνια πολλά και καλά να χαίρεσαι την οικογένειά σου!

Τζαμίν τι μπορεί να έκανε η Έλενα? Τι σου πέρασε από το μυαλό.

Νίνα Νάνα δεν θυμάμαι τα νέα σου.Σγν. που δεν σε σχολιάζω.:oops:

Καλή υπόλοιπη μέρα.

Διαφημίσεις

Τζιτζίνα εύχομαι να πάνε όλα καλά στον υπέρηχο που θα κάνει η Ειρήνη!Είναι καλύτερα?Περαστικά!

Αrma και Julie χάρηκα πολύ που έμαθα τα νέα σας!

Ντέλλα πώς περνάτε στην Θεσσαλονίκη?Πότε γυρνάτε?

Κίττυ μπράβο στον Ισαάκ που αρχίχει και του αρέσει ο σταθμός.Συλληπητήρια για την θεία σου.:-(Κρίμα που έχουν "φύγει" τόσα άτομα από την οικογένειά σου.:(

τι να πω πια.....ελπίζω να σταματησει εδώ:-(:sad: κι αυτή πολύ γρήγορα ''εφυγε''

Σ ' ευχαριστώ πολύ !

7-4-2011

5s7mp3.png

Βιβή ζηλεύω τις δραστηριότητες της Μένιας, θα με πάρετε κι εμένα μαζί την επόμενη φορά? Χιχι!

Τζιτζίνα πολύ περίεργο που ενώ δεν έχει συμπτώματα της βρήκαν πρόβλημα στην εξέταση - Θα την ξαναέκανα κι εγώ για σιγουριά. Ελπίζω να είναι όλα τέλεια με το νεφρό! Η αλήθεια είναι ότι τα μικρά ανεβάζουν εύκολα υψηλό πυρετό (κι εμένα μου κάνει υψηλούς πυρετούς όταν αρρωσταίνει) οπότε από κάποιο σημείο και μετά "συνηθίζεις".

Κίττυ σούπερ τα νέα σας από τον παιδικό!!!!!!!!!!!!!! Χίλια μπράβο στον Ισαάκ!!

Ευτυχώς και σήμερα ήταν ίδια η αντομετώπιση του ...φιλάκι ,γεια μαμά:P:p

Σ ευχαριστώ Julie μου:P

απο καιρό πως πάτε ? εδω αρχισαν οι βροχες:-(

7-4-2011

5s7mp3.png

Kαλημέρα κορίτσια!Σήμερα έχω ρεπό και κάθησα να σας γράψω.Τα έγραψα και πριν αλλά επειδή χάθηκαν θα γράψω όπως τα θυμάμαι.

Ο μικρός είναι πάλι άρρωστος από προχθές με 38.8 πυρετό και βήχα.Βρε κορίτσια τόσο συχνά αρρωσταίνουν?Αφού σκέφτηκα να τον ξεγράψω και να τον πάω του χρόνου που θα είναι πιο μεγάλος.

Βιβή χρόνια πολλά !Να χαίρεσαι την οικογένειά σου!Ωραίες οι δραστηριότητες που κάνει η Μένια!Φανταστική η φράση που είπε.

Dimista, αν τον σταματήσεις απο τον σταθμό εχεις κάποιον να τον κρατάει ή βολεύουν τα δικά σας ωράρια? κρίμα που είναι πάλι αρρωστος:-(

αλλά μην νομίζεις ,όλοι θα το περάσουμε :-(

7-4-2011

5s7mp3.png

Καλησπερα κορίτσια, εχουμε ερθει παιδοτόπο για να παίξει η Λιλα, ευτυχώς έχει μόνο ένα παιδάκι, οπότε ειναι χαλαρά!

Προχωράω σιγα σιγα τις δουλειές του σπιτιού, ώστε κάποια στιγμη να στρώσω τα χάλια ειδικά στα υπνοδωμάτια γιατι ειναι βορινά και πιάνει κρύο!

Η μέση πονάει πολυ και ακόμη περισσότερο οταν πρεπει να σηκωνω την Λιλα, το αποκορύφωμα ήταν οτι χθες έπεσα για τριτη φορα με τα γονατα μόλις βγήκα απο το αμάξι, τρίτωσε το κακό, σας ευχαριστω όλες για το ενδιαφέρον!!!

Αύριο λέω να πάω Ικεα γιατι την προηγούμενη εβδομάδα που πήγα είχε τόσο κόσμο που δεν μπορούσα να δω με την ησυχία μου, είχε πολυ ωραία υφάσματα με το μέτρο για κουρτίνες, είδα ένα πολυ ωραίο ύφασμα για πλαινή για το δωμάτιο της Λιλας, ας ελπίσουμε οτι θα καταφέρω να πάω!

Κιττυ, είδες σιγα σιγα ο Ισαακ συνηθίζει στον παιδικό και ειδικα τωρα με τις χειροτεχνίες θα ασχολείται πιο πολυ!

Dimista, τι να πω εύχομαι περαστικα, όλοι λένε οτι με το που παει το παιδι παιδικό αρχίζουν οι αρρώστιες, εάν έχεις την δυνατότητα να στον κρατάνε οι γονεις σου μπορείς να τον σταματήσεις και δεσ μήπως μπορείς να τον ξανά στείλεις την άνοιξη!

Τζαμίν, εύχομαι καλα να περάσετε την Κρήτη, σίγουρα ο νους σου θα ειναι στην Ελενα αλλα σιγά σιγα πιστεύω θα χαλαρώσεις.

Τζιτζινα, εύχομαι να ειναι όλα καλα με την Ειρήνη, και εμείς είχαμε ΓΟΠ άνω του μέτριου χωρισ αναγωγεσ το οποιο εινια και το χειροτερο και είμασταν για αρκετούς μήνες με epadoren και cilotron αλλα σιγα σιγα μειώθηκε,πάντως καλα κανεις επανεξετασεις ώστε να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο!

Della, ελπίζω να σας κανει καλο καιρο, καλα να περνάτε!

Νινα-Νανα, ωραίες φωτο έβαλες απο το Αττικό πάρκο, θελουμε και εμείς να πάμε!

Βιβη, πολυ ωραίο αυτο που σου είπε η Μένια, επίσης πολυ ωραίες οι δραστηριοτητες που πάτε, το κακό ειναι οτι ειναι λιγο μακρια μας!

Κορίτσια θα κανονισουμε καμία συνάντηση, μπορούμε να πάμε και στο metro mall εάν σας βολεύει!

Να έχετε καλο βράδυ!!!!

nJ2dp3.png

Καλημέρα,

σημερα ο Ισαάκ είναι εδώ....με πυρετό ο καυμενούλης μου...39 εχει φτασει.πεφτει λιγο με depon και ξανα...και εκανε κ εμετο χθες μολις ειχε κοιμηθει

7-4-2011

5s7mp3.png

Διαφημίσεις

Lila s mom, τι να πω πια.....εύχομαι να ειναι το τελευταίο !!!!

Την Κυριακή εχουμε να πάμε και σε γενέθλια ....αλλά δεν το βλέπω

Το απογευμα θα παμε παιδίατρο,τωρα του εχει πέσει ο πυρετός και κοιμάται

αλλά ετσι όπως ειναι ο καυμένος, εκανε 2 φορές τσίσα στο κρεβάτι

7-4-2011

5s7mp3.png

Γεια σας κοριτσια! Είμαστε θεσσαλονίκη αλλα η μικρη εχει δέκατα προς το παρόν.

Δεν πρόλαβα να διαβάσω νέα σας μόνο είδα οτι ο ισαακ εχει πυρετο, περαστικά kitty!

QVjlp3.png

Κιττυ, dimista και Νινα-Νανα περαστικά στα παιδάκια σας!!

Αρχίσανε οι ιώσεις κιόλας...

Εμείς είμαστε καλά, φτου φτου προς το παρόν.

Κορίτσια σήμερα έριξα πολύ γέλιο, μας είπε η δασκάλα της Ειρήνης ότι την έχει ερωτευτεί ένα αγοράκι, που πηγαίνει συνέχεια και την αγκαλιάζει και την φιλάει! Μάλιστα μας είπε πως είναι τόσο το πάθος του που η Ειρήνη δεν μπορεί να το αντέξει και βάζει τα κλάματα μερικές φορές :tongue:

Η δικιά μου πάντως αγαπάει ένα άλλο αγοράκι από ότι έχω καταλάβει (μιλάει συνέχεια για αυτόν και σήμερα απαίτησε να τον καλέσουμε σπίτι να παίξουνε -μάλιστα μου είπε να τον καλέσω ΤΩΡΑ επιτακτικά!!!!!).

Ε ρε τί έχουμε να δούμε!

6237481d19.png

Τζούλη , φοβερή η Ειρήνη !!!!! απο τωρα αρχισαν τα ειδύλλια....χαχαχαχααχα

Κι ο Ισαάκ όταν τον ρωτάω ποιοι είναι οι φίλοι του στον παιδικό,πρωτα λέει η Ελένη...την ξέρει απο πριν κι εχουν ίδια ηλικία (η μικρή είναι ακριβώς μια εβδομάδα μεγαλύτερη).Χθες στο σχόλασμα την περίμενε στα σκαλιά, να βγει.κι οταν ηρθε μου λεει η Ελένη ''θα πατε παιδική χαρά?'' ναι,της λέω...και απανταει ''κι εμεις.οποτε παμε ολοι μαζι''.μετα απο λιγο μου λεει ''θα κανονισουμε να παμε τραμπολινο?''

Η μαμα της μου λεει αν της φωναξει της απανταει ''δεν σου επιτρεπω να μου μιλας ετσι'' ....μια γλώσσα....αλλά μιλάει απο 18 μηνών.

Πηγαμε λοιπόν παιδίατρο,ίωση εχει,μας εδωσε algofren για αντιπυρετικό,κοκκινο λαιμό , ευτυχώς όχι ακροαστικά.και μια που πηγαμε τον ζύγισε και τον μέτρησε στο ύψος.13 κιλά (αυτό δεν αλλάζει) και 98 εκ.του εδωσε και αυτοκόλλητα κ ο Ισάακ του είπε ''ευχαριστώ γιατρέ''

αυτά.....

Καληνύχτα σας !!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...