Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Lila86 είπε:

Στην αρχή μου κόπηκαν τα πόδια αλλά ευτυχώς όλα καλά! 🙏🏼σε ευχαριστώ πολύ!!! Εμένα μου είπαν πρώτη χοριακη να κάνω την Τρίτη 14η μερα και πήγα 8η μέρα προχθές! Νομίζω θα ξυπνήσεις ένα πρωινό και θα πεις τώρα θα κάνω το τάδε! Έτσι ξύπνησα κι εγώ και έκανα τεστ φαρμακείου!

βλαστοκυστες δεν έβαλες? και σου είπε να πας 14η μέρα? Νομίζω 1η φορά στη ζωή μου αλλά θα το κάνω αυτό το τεστ του φαρμακείου! Άλλο 3 λεπτά αναμονή, άλλο ωρες

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Ο Ισάάκ μια χαρα τα πάει.Την Δευτερα πηγα κι εγω στον αγιασμό και μετα τον πηρα.Την Τριτη μπηκε μια χαρα , απλα ζηταγε ενα λεωφορείο που ειχε αφησει σπιτι

και σήμερα το πρωι .....απο τις 7 30 ηταν ετοιμος,ντυμενος και μου ελεγε ''παμε , παμε χολείο ?'' πηραμε τον σκυλάκο μας (το λούτρινο), λεωφορείο,μηχανή κ ενα αυτοκίνητο (κουβαλαει κ την προικα του) και φτανοντας ,μπηκε μεσα, ειπε καλημερα ,με χαιρετησε ,μου εστειλε φιλί και ειπε στην δασκάλα ''η μαμα φευγει τωρα'' και ....εφυγα....τόσο απλά ....μια μέρα σταμάτησε να κλαίει.ελπίζω να συνεχίσουμε ετσι.

κατα τα αλλα ,την Δευτερα μετα τον αγιασμο και τις βολτες , το μεσημερι ειχα να παω πάλι σε κηδεία.......θεία μου...γυναικα του αδερφου της μαμας μου ....το γνωστό....

εφυγα στις 14 30 και γυρισα στις 20 00 το βραδυ....κομμάτια !!!!

γενικα απο τις 7 00 που ξυπναω , δεν ξεκουράζομαι οποτε το βράδυ είμαι off

ο υπολογιστης κανει παλι τα παλαβα του , οποτε θελει ανοιγει ...αλλα δεν ειμαστε για καινουριο.

απο τις δουλειές τιποτα .............

αυτα.............

Καληνύχτα σας !!!!!

Γι ΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω !!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα ομορφες.Ηρθε ο αντρας μου σημερα το απογευμα και ο μικρος τρελαθηκε!Ο καιρος εδω ειναι λιγο χαλια,συννεφια,πολυ ψυχρα,υγρασια!

Οι γονεις μου με τον μικρο εχουν παλαβωσει.Κι αυτο το ατιμο ειναι συνεχεια:παππου μου και γιαγια μου!

Κitty,ειστε σε πολυ καλο δρομο με τον Ισαακ!Συλληπητηρια για τη θεια.

Lila's mom,κανε κανενα ευχελαιο βρε παιδακι μου!

NXbrp3.png

Tzitzina,εχω την ιδια απορια με τα κοριτσια:παλινδρομηση στομαχου ηεννοουσες;θυμαμαι οτι ειχε απο μικρη οπως και ο δικος μου και πιναμε το ιδιο αντιαναγωγικο γαλα και το epadoren.Δεν σταματησε δηλαδη απο τοτε;εμας κοπηκε λιγο.μετα το χρονο και ειχαμε μετριου βαθμου παλινδρομηση.

Τzamin,κι εμενα αστειο μου φανηκε!Ειμαστε χαζομαμαδες τελικα!!

NXbrp3.png

Καλησπερα ομορφες.Ηρθε ο αντρας μου σημερα το απογευμα και ο μικρος τρελαθηκε!Ο καιρος εδω ειναι λιγο χαλια,συννεφια,πολυ ψυχρα,υγρασια!

Οι γονεις μου με τον μικρο εχουν παλαβωσει.Κι αυτο το ατιμο ειναι συνεχεια:παππου μου και γιαγια μου!

Κitty,ειστε σε πολυ καλο δρομο με τον Ισαακ!Συλληπητηρια για τη θεια.

Lila's mom,κανε κανενα ευχελαιο βρε παιδακι μου!

κι εδώ έχει ψύχρα.αααχχ...μεσα στην μαλαγανιά είναι όλα τους:P

Ο Ισαάκ χθες τραβουσε την μάνα μου στο περίπτερο , για να του πάρει πατατάκια.

Σήμερα ,δεν το πιστευα οτι απλά με χαιρέτησε:tongue::tongue:

ευχαριστώ για τα συλληπητήρια

7-4-2011

5s7mp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας και από εμένα!

Arma, χρόνια πολλά! Χάρηκα πολύ που διάβασα τα νέα σου.

Το ίδιο ισχύει και για εσένα Julie και ευχαριστώ πολύ για τόσο ευχές.

Εμείς είμαστε καλά. Τρέχω να τακτοποιήσω δουλειές, πρέπει να κάνω και εξετάσεις να δουμε που βρίσκεται ο θυρεοειδής μετά τον τοκετό...

Η μικρή έχει τρελαθεί με τις δραστηριότητες που κάνουμε και γυρίζει σπίτι με ένα τεράστιο χαμόγελο κάθε φορά. Μέχρι τώρα έχουμε δοκιμάσει ζωγραφική και γυμναστική (καλά σε αυτό εγώ βγήκα νοκ άουτ...!!!). Το Σάββατο θα κάνουμε μαγειρική, τη Δευτέρα μουσική και την Τετάρτη χορό. Υπάρχει και τμήμα αγγλικών, αλλά έχω αποφασίσει να μην την πάω. Μια ζωή θα μαθαίνει ξένες γλώσσες, δε βρίσκω το λόγο να ξεκινήσει από τώρα. Σε αυτή τη φάση θέλω να της δώσω άλλα ερεθίσματα.

Από τη δουλειά ακόμη δε μου έχουν απαντήσει...το αργότερο την Παρασκευή θα πάρω να τους ρωτήσω ξανά εγώ.

Lila's mom, πράγματι ένα ευχέλαιο έναν αγιασμό ό,τι σας είναι πιο εύκολο...κάντε κάτι όμως.

Tzamin, σε καταλαβαίνω αλλά αυτά τα μικρά διαστήματα μακριά μας είναι απαραίτητα. Και εγώ την έχω αφήσει σκ στους γονείς μου και μάλιστα λίγο κρυωμένη, αλλά όλα πήγαν καλά και εγώ ανανεώθηκα...Απόλαυσε τις ημέρες με τον άντρα σου. Ποιος ξέρει πότε θα μπορέσετε να το επαναλάβετε μέ τα προγράμματά σας!

Τι μου είπε σήμερα...μπαίνουμε στο αυτοκίνητο για να πάμε σουπερ μάρκετ. Τη βάζω στο καθισμά της και μετά βάζω εγώ τη ζώνη μου. Ξεκινάω και μου λέε: μπράβο μαμά, τώρα είμαστε ασφαλείς! (κόκκαλο εγώ!)

Κορίτσια δεν ξέρω τι έχει η σύνδεσή μου και κόβεται στα καλά καθούμενα. Χθες είχα γράψει και άλλα και δεν μπορούσα να τα καταχωρήσω..

Julie καλώς μας επέστρεψες και εσύ!

Δεν θυμάμαι τι άλλο είχα σχολιάσει. Ελπίζω να μην ξανασβήσει

uwJMp2.png?KqESJfSU

Λοιπόν...η Ειρήνη έχει παλινδρόμηση στομάχου...Απλά πριν 1-1,5 χρόνο που είχαμε κάνει υπέρηχο γ.ο.π, τυχαία είχαν δει ότι έχει μια μικρή διάταση στο ένα νεφρό, που δεν ήταν μεν τίποτα, απλά μας είχαν πει, προληπτικά να το κοιτάμε μια φορά το χρόνο. Για αυτό και τώρα πρέπει να ξανακάνει υπέρηχο συγκεκριμένα για νεφρό.

Della και εμείς νομιζαμε ότι έχει περάσει πια, γιατί δεν έχει κανένα σύμπτωμα. Εξ'ου και η επαναληπτική που θέλω να της κάνω

uwJMp2.png?KqESJfSU

Διαφημίσεις

Με τον πυρετό, φυσικά η πρώτη αντίδραση ήταν το εγκεφαλικό!!! Και ειδικά αφού 3 ώρες πριν το 40αρι ήταν με 39, και έβλεπα ότι δεν έπεφτε. Την ξύπνησα, την έκανα μπανάκι και ήπιε algofren. Από τις 12 το βράδυ της Κυριακής που έπεσε, ευτυχώς δεν ξανανέβασε. Για αυτό και τελικά είμαι τόσο χαλαρή με το θέμα. Ο βήχας της βέβαια συνεχίζει κανονικά

uwJMp2.png?KqESJfSU

Διάλειμμα...Πάω να κάνω το αυγολέμονο για τα κολοκυθάκια μου...(Ναι, ναι, τώρα βρήκα ώρα να μαγειρέψω). Με πήρε ο ύπνος κατά τις 22.00 και σηκώθηκα στις 00.00 για να ξεκινήσω

uwJMp2.png?KqESJfSU

Επέστρεψα...

Arma χρόνια πολλά και από εμένα!!

Della περνάτε πολύ ωραία πάνω έτσι?? Άντε καλή απόλαυση και χαλάρωση!!

Nina-Nana πολύ καλό το ότι θα κάνεις όλο το χειμώνα. Θα ξεφεύγετε!!

Bιβή ωραίες δραστηριότητες!!! Η Μένια έχει καταευχαριστηθεί!!

Έχουν πολύ γέλιο τα μικρά με τις ατάκες τους!! Tzamin μη σου μπαίνουν ιδέες, γιατί αν κάτσουμε και σκεφτούμε τι μπορεί να κάνουν στο σταθμό...άστο....εγκεφαλικά:!::!::!::!::!:

uwJMp2.png?KqESJfSU

Tzamin είμαστε όλες τόσο κολλημένες με τα παιδάκια μας και τελικά αυτά περνάνε μια χαρά και τσάμπα αγχωνόμαστε. Να περάσεις πολύ καλά με τον άντρα σου, γιατί όπως είπε και η Βιβή, που ξέρεις πότε θα τα ξανακαταφέρετε. Εμείς ακόμη δεν έχει τύχει να την αφήσουμε, πέρα από τις φορές που βγαίνουμε βράδυ για ποτό. Έχω όμως νοσταλγήσει ένα έστω διημεράκι με τον καλό μου...

uwJMp2.png?KqESJfSU

Καλημερα,

απο τις 7 00 ,ξύπνησε ο μικρούλης....σε λίγο θα ανοίγουμε εμείς τον παιδικό

Arma, χρόνια πολλά !!!

Βιβή, ΄πολύ ωραίες οι δραστηριότητες !!!! ΄χαίρομαι που ενθουσιάστηκε η Μένια

7-4-2011

5s7mp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...