Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Nima21 είπε:

Ειναι λογικό να αγχώνεστε και οσοι ειναι απεξω και μας λενε τοσο ευκολα οτι το αγχος μας κανει κακο δεν ξερουν.. σιγουρα καλοπροαιρετα μας τα λενε (οχι ολοι) αλλα μονο εμεις που το περναμε ξερουμε πως ειναι! Το θεμα ειναι οοοσο μπορειτε να σκεφτεστε θετικα.. ακομα και τις μερες που πεφτετε ψυχολογικα να προσπαθειτε να σκεφτεστε οτι θα τα καταφερετε στο τελος! Η θετικη ενεργεια μετραει! Οι 12 βλαστοκυστουλες σας ειναι ενας παρα πολυ σημαντικος λογος να σκεφτεστε αισιοδοξα! Οπως σας ειπαν παραπανω αλλες παλευουν με μια, αλλα παλευουν και πολλες τα καταφερνουν! Ενα υγιες θελουμε στο τελος! Με 12 εχετε πολλες πιθανοτητες να εχετε τελεια και υγιη εμβρυακια!!! 

Προσωπικα επειδη είμαι πολυ αγχωδης σαν γυναικα και εχω φτασει σε ενα πολυ καλο επιπεδο τα τελευταια χρονια να το δουλεψω για να με βρει αυριο μεθαυριο ενα παιδακι πιο καλα ψυχικα και πιο ετοιμη, με βοηθησε παρα πολυ η ψυχοθεραπεια και ο διαλογισμος! Και οσο και να το κοροιδευα, κοριτσια οσες εχετε κανει θα με καταλαβετε.. με έχει βοηθήσει πολυ οσες φορες το εχω προσπαθησει! Μονη μου με μικρούς δεκάλεπτους διαλογισμούς στο διαδίκτυο .. οσες εχετε θεματα με κρισεις αγχους και πανικου δοκιμάστε το! Και στο τελος θα καταλαβετε οτι μεσα απο αυτες τις καταστασεις βγαίνουμε πολυ πιο δυνατές και ανθεκτικές!!  Καλη επιτυχία!!!

Ειναι παρα πολυ βοηθητικα οσα μου λετε ολες και σας ευχαριστω παρα πολυ!

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Τα δικά μας : Περάσαμε κι εμείς ένα υπέροχο καλοκαίρι!!!!!!! Πραγματικά πρώτη φορά το χάρηκα τόσο πολύ, κι είχα τόση ανάγκη τις διακοπές. Η κόρη μου δεν πολυέμπαινε βέβαια στη θάλασσα αλλά δεν την ζόρισα. Όσο ήθελε την άφηνα (δηλ. μέχρι τα γόνατα) και μετά έπαιζε έξω. Γενικά κάναμε διακοπές στη φύση. Η Ειρήνη μια χαρούλα, σκαρφάλωνε σε λόφους, μέχρι και σε φαράγγι πήγε!!!

Κόψαμε και την πάνα στις διακοπές (εδώ έχουμε μοκέτα σε όλο το σπίτι οπότε δεν ήθελα με τίποτα να την κόψω στην Αγγλία) και πήγε πολύ καλύτερα από όσο περίμενα. Τα τσίσα τα είχε μάθει σε 2 μέρες. Με τα κακά λίγο δυσκολεύτηκε (όχι με την έννοια ότι είχαμε ατυχήματα απλώς έκλαιγε όταν της ερχόταν, μάλλον επειδή τα σιχαίνεται? Βασικά ακόμα δεν έχω καταλάβει ποιο είναι το πρόβλημά της!).

Τέλος, ξεκινήσαμε κι εμείς παιδικό σταθμό!Σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ικανοποιημένη, οι δασκάλες της είναι πολύ καλές και τρυφερές και είχε πολύ εύκολη προσαρμογή. Είχαμε όμως μερικά ατυχηματάκια (με τσίσα) επειδή ντρεπόταν να πει ότι θέλει να πάει!

Αυτά λίγο πολύ, θα μπαίνω πιο συχνά από εδώ και πέρα!! ΦΙλιά πολλά!

6237481d19.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα κοριτσια.Ειμαστε Θεσσαλονικη απο το Σαββατο και περναμε παρα πολυ ωραια.Ομικρος εχει ξεσαλωσει εντελως!!!Το ταξιδι με το αεροπλανο πηγε καλα,το μονο κακο ηταν οτι δεν ηθελε να καθισει διπλα μου στη θεση του και καθισε πανω μου.Εδω εχει βρει και την ξαδλφη του και λυσσανε μαζι.

Αrma και Julie,χαρηκα πολυ που διαβασα νεα σας.Οποτε μπορειτε να μας γραφετε!

Νινα-Νανα,τι τελειες φωτο βαζεις στι fb!

Αν μπορεσω θα ξαναμπω να δω τι κανετε.Φιλακια σε ολες!

NXbrp3.png

Κοριτσάκια μου γεια σας.

Tzitzina όλα καλά με την Ειρήνη? Εμείς πήγαμε γιατρό για να δούμε τί θα κάνουμε και είπε αφού έκοψε την πάνα η επικινδυνότητα για ουρολοίμωξη είναι πολύ μικρότερη οπότε ας μην κάνουμε ακόμη κυστεογραφία (λόγω μεγάλης έκθεσης σε ακτινοβολία). Θα την παρακολουθούμε, θα είμαστε προσεκτικοί και θα δούμε.

Arma χαίρομαι που πάνε όλα καλά και με εσάς. Είναι λίγο ταλαιπωρία αυτό το θέμα.

ΚΙΤΤΥ όλα καλά με τον Ισαάκ?

Νινα νανα πάλι χαθήκαμε. Πότε πάτε Θεσσαλονίκη?

Della να περνάτε τέλεια?

Julie να μας λες πιο συχνά νέα σου. Πώς τα πας με τα μαθήματα? Η προσαρμογή πώς έγινε στον σταθμό? Την άφηνες και έφευγες ή έμεινες λίγο μαζί της τις πρώτες μέρες?

Εμείς είμαστε καλά. Ο άντρας μου επιστρέφει τελικά αύριο. Παρασκευή πρωί θα πάμε οι δύό μας στην Κρήτη και θα κρατήσει την μικρή η πεθερά μου. Έχω ένα άγχος γι' αυτό. Θα φύγουμε Παρασκευή πρωί και θα επιστρέψουμε Κυριακή μετά το μεσημέρι. Πιστεύω να είναι εντάξει. Γενικά έμεινε και χτες όλη μέρα με την πεθερά μου (γιατί έπρεπε να πάω Πόρτο Χέλι) και δεν διαμαρτυρήθηκε καθόλου. Το βράδυ χωρίς την μανούλα μάλλον θα της πέσει βαρύ. Είμαι ήδη αγχωμένη και είναι μόνο Τρίτη!!!

Και να ήταν μόνο αυτό!!! επιστρέφουμε Κυριακή, ο άντρας μου φεύγει για Αμερική την Δευτέρα κι εγώ πρέπει να ξαναπάω Πόρτο Χέλι Παρασκευή πρωί μέχρι Σάββατο βράδυ ή Κυριακή!!!

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Καλησπέρα κορίτσια, μόλις έφαγα και ξεκινάω δουλειές (καθάρισμα ντουλαπιών κλπ.) μιας και ειμαι μόνη, η Λιλα πήγε με τον μπαμπά της στον πεθερο μου να την δει πριν ξανά φύγει για το χωριό, βέβαια οτι κάνω με μέτρο γιατι χθες ξανά έπεσα κάτω, αυτήν την φορά γλίστρησα στο μπαλκόνι και χτύπησα στο ίδιο σημείο....την μέση μου!

Τζαμιν, ωραίο διάλειμμα θα ειναι το ταξιδάκι με τον άντρα σου, σαφώς θα έχεις άγχος που αφήνεις την Έλενα, αλλά να σκέφτεσαι οτι θα ειναι σε καλα χέρια και θα κάνουν οτι ειναι δυνατόν για να περάσει καλα!

Νινα-Νανα, όσο έχει ωραίο καιρό να πηγαίνετε, πιστεύω οτι και λίγη συννεφιά να έχει καλα θα ειναι!

Della, καλα να περνατε στην Θεσσαλονίκη και καλές βόλτες!

Άρμα & Julie, χάρηκα που διάβασα νεα σας!

Κιττυ, τι έγινε με τον Ισαακ αυτές τις ημέρες?

Αυτά προς το παρόν, ευχομαι καλη συνέχεια σε όλες σας.

nJ2dp3.png

Ουφ, μόλις κοιμήθηκε η μικρή και μπήκα να προλάβω να γράψω. Είχα μπει και χθες και αφού είχα γράψει ένα κατεβατό, "κόλλησε" και μου τα έσβησε όλα. Οπότε θα γράψω πολλά και μικρά! Ε, θα σας ζαλίσω λίγο, αλλά έχω να μπω μέρες!

uwJMp2.png?KqESJfSU

Διαφημίσεις

Καταρχήν η Ειρήνη ήταν πάλι άρρωστη το Σ/Κ, και ο πυρετός έφτασε μέχρι 40 την Κυριακή το βράδυ. Ευτυχώς δυο μέρες είναι απύρετη, αλλά έχει τρελό βήχα το καημένο.

Στον υπέρηχο βρήκαμε πολύ μεγάλη παλινδρόμηση, που όπως μας είπε η παιδίατρος και η υπερηχολόγος, δε θα έπρεπε για την ηλικία της. Θα ξαναπίνει σιρόπι epandoren και θα το παρακολουθούμε. Την άλλη εβδομάδα θα κάνουμε και υπέρηχο νεφρών, αλλά θα επαναλάβω και το γ.ο.π για να είμαι σίγουρη ότι δεν έχει γίνει λάθος. (Εφόσον δεν έχει καθόλου συμπτώματα, ουρολοιμώξεις, εμετούς, πνίξιμο, κ.τ.λ.)

Tzamin και Arma πολύ καλά που δε θα ταλαιπωρηθούν άλλο τα παιδάκια σας. Άντε μωρέ τα ζουζούνια, από μικρά παιδεύονται με ένα σωρό εξετάσεις....

Arma καλά έκανες και μπήκες να μάθουμε νέα σου. Η δραστηριότητα που γράφεις ακούγεται πολύ ενδιαφέρουσα. Είναι εδώ στο Περιστέρι?

uwJMp2.png?KqESJfSU

Tzitzina μπερδεύτηκα! Η Ειρήνη εχει παλινδρόμηση νεφρού ή στομάχου;

Περαστικά, πω πω 40 ε; Εγω θα παθαινα λυποθυμικο επεισόδιο ετσι και έβλεπα 40αρι, ειμαι και γενναία ξερεις... Ελπίζω σύντομα να περάσει κι ο βήχας της!

Lila's mom να προσεχεις την μέση σου! Πονάει πολυ; Παρακολούθησέ το γιατι τα χτυπήματα δεν αστειεύονται, τα βρίσκουμε μπροστα μας. Εγω πριν λιγα χρόνια ταλαιπωρήθηκα παρα πολυ γιατι αγνόησα παλιό χτύπημα.

Δε θα πηγαίνουμε μόνο με καλο καιρο, όλο το χειμώνα θα κάνουμε σερφ, με ειδική στολή :D

Tzamin να περάσετε τελεια!!!!! Μην αγχωνεσαι, το ξενοδοχειο που πάτε ειναι υποεροχο! Μόλις επέστρεψε απο εκει η ξαδερφη μου που μένει Ηράκλειο και οι φωτογραφίες που είδα ηταν συγκλονιστικές.

Εμείς πάμε θεσσαλονίκη Πέμπτη βραδυ και επιστρέφουμε κυριακη βραδυ.

Della να περνάτε τελεια!

Julie μπράβο για την πανα!!!!

Κι η δικια μου δεν τρελαίνεται δυστυχώς για τη θάλασσα.

Το είχα ψάξει κι εγω αυτο σχετικα με το κλάμα-κακα! Λοιπον, το διάβασα και το επιβεβαίωσα και με μια μαμα ακόμα που το άκουσε απο άλλη πηγή:κλαίνε γιατι συνειδητοποιούν οτι ειναι κατι δικο τους, βγαίνει απο μεσα τους, και τους ειναι δύσκολο ψυχολογικά να τα κάνουν και να φύγουν. Δεν μπορω να το εξηγήσω ακριβώς, αλλα ελπίζω να βγαίνει άκρη.

QVjlp3.png

Καλημέρα

Tzitzina κι εγώ μπερδεύτηκα λίγο. Έχει παλινδρόμηση και νεφρού και στομάχου?

Ότι και να είναι να περάσει γρήγορα. Πράγματι πώς το αντιμετώπισες το 40? Πόσο τα λυπάμαι όταν αρρωσταίνουν!!! :-(

lila's mom περαστικά ..... η μέση θέλει προσοχή!!! Δεν πας για καμιά ακτινογραφία? Εμένα μου έχει μείνει σπονδυλολίσθηση και ταλαιπωρούμαι. Έσπασε ένα κοκαλάκι που στηρίζει τους σπονδύλους και μετακινήθηκε σπόνδυλος. Μεγάλη προσοχή γιατί η μέση είναι το κυριότερο!!!

Νινα νανα μου είναι δύσκολο να την αφήσω για δύο μέρες. Έχω μεγάλη εξάρτηση μου φαίνεται. Επίσης έχω πρόβλημα εμπιστοσύνης. Δεν έχω απόλυτη εμπιστοσύνη σε κανέναν με το παιδί.... ξέρω δικό μου είναι το πρόβλημα, αλλά δεν μπορώ να χαλαρώσω και να το ξεπεράσω :cool:.

Αφήστε που στο meteo δίνει 7 μποφόρ στην Κρήτη το ΣΚ. Θα μας πάρει και θα μας σηκώσει.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Τζιτζίνα περαστικά!! Κι εγώ μπερδεύτηκα όπως τα κορίτσια. Εύχομαι ολόψυχα να το ξεπεράσει όσο πιο σύντομα γίνεται!! 40 πυρετός είναι πολύ αγχωτικό!! Ευτυχώς που της έπεσε, ελπίζω σύντομα να ξεμπερδέψει και με τον βήχα!!

Lila's mom περαστικά με την μεσούλα σου!!!

Nina-Nana το είχα διαβάσει κι εγώ αυτό που λες (ότι νιώθουν πως χάνουν ένα κομμάτι του εαυτού τους). Γενικά της είπαμε ολόκληρη ιστορία (ότι τα κακά πάνε να βρουν την μαμά και τον μπαμπά τους κι άλλα τέτοια κουφά), αλλά εν τέλει νομίζω πως απλώς τα σιχαίνεται. Λέει πως είναι "γιάκι" και θέλει να την πλένω και να την σκουπίζω 10 ώρες (ενώ είναι πεντακάθαρη νομίζει πως είναι ακόμα βρώμικη). :confused::confused::confused: Μπράβο σας που θα συνεχίσετε όλο το χειμώνα!!!

Τζαμίν, σε καταλαβαίνω απόλυτα που δεν έχεις εμπιστοσύνη σε κανέναν. Αλλά όπως λες είναι πιο πολύ στο μυαλό σου, πιστεύω δηλαδή πως η Έλενα θα έχει μικρότερο πρόβλημα από σένα. Στην Κρήτη θα περάσετε σούπερ, ό,τι καιρό και να κάνει ;)

Με τον παιδικό, επειδή εγώ δεν άντεχα να την αφήνω (με έπιανε άγχος και στενοχωριόμουν πιο πολύ από την Ειρήνη) για να μην την επηρεάζω έχωσα τον άντρα μου να την πηγαίνει το πρωί. Τις πρώτες μέρες βέβαια έμεινα μαζί της στον παιδικό μέχρι να συνηθίσει. Από τότε την πηγαίνει ο άντρας μου, κάθεται παίζουν μερικά λεπτά μαζί και μετά την αφήνει στην δασκάλα της και φεύγει. Γενικά θέλει να πάει στην δασκάλα της για να μπορέσεις να φύγεις, αλλιώς δεν νιώθει ασφάλεια.

6237481d19.png

Ακούστε κορίτσια σκηνικό....

Έλενα:"μαμάκα έχω μια ιδέα" (ενθουσιασμένη)

Εγώ: "τί ιδέα έχεις αγάπη μου"? (έκπληκτη για την έκφραση)

Έλενα: "να σου δείτσω"? (δείξω)

Με τραβάει να σκύψω στο ύψος της, και μου βάζει το δαχτυλάκι της στο ρουθούνι μου, και ξεκαρδίζεται στα γέλια...

Το βρήκα πολύ αστείο εκείνη την ώρα.... αλλά τώρα που το περιγράφω .... τελικά μπορεί και να μην είναι....:rolleyes:

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Διαφημίσεις

Με τραβάει να σκύψω στο ύψος της, και μου βάζει το δαχτυλάκι της στο ρουθούνι μου, και ξεκαρδίζεται στα γέλια...

Το βρήκα πολύ αστείο εκείνη την ώρα.... αλλά τώρα που το περιγράφω .... τελικά μπορεί και να μην είναι....:rolleyes:

Χαχαχα θεα!!!!!!!

QVjlp3.png

Κι εμένα σιχαινεται απίστευτα Julie. Πριν καν κανει κακα μου ζητάει να την πλύνω! Στο γιο γιο μόνο μια φορα την έχω πείσει να κανει :-(

Tzamin ειναι φυσιολογικο να ειναι δύσκολο. Αλλα αφου τώρα "έκλεισε" το ΣΚ σας μην το σκέφτεσαι καν. Θετική σκέψη!!!!!

QVjlp3.png

Φοβερή:P:p όλο τετοιες ιδέες είναι τα μπουμπούκια μας!!!

Γι ΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω !!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

LOL!!!!!!! Γελάω μόνη μου!!!!!!!!!!!! θεά η Έλενα!!!!

6237481d19.png

Καλησπέρα σας !!!!

Julie. πολύ χάρηκα που έμαθα τα νέα σας,περάσατε όμορφα , η Ειρήνη μια χαρά με τον παιδικό...όλα καλά !!!!!!!!!!!

Lila s mom , τι έπαθες πάλι βρε παιδί μου ? μου φαίνεται η γκρίνια τους εσένα βρίσκει.Περαστικά !!!!

Tzamin, σε καταλαβαίνω απόλυτα . αλλα πιστεύω η Ελενα , μια χαρα θα περάσει.Απλά σαν μαμάδες , φυσικό είναι να αγχωνόμαστε

Tzitzina, περαστικά στην Ειρήνη!! 40 ..πυρετό? πω..πω..ταλαιπωρήθηκε η καυμένη !

Nina-Nana, τέλειες οι φωτο σας!!

Γι ΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω !!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...