Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Nima21 είπε:

Ειναι λογικό να αγχώνεστε και οσοι ειναι απεξω και μας λενε τοσο ευκολα οτι το αγχος μας κανει κακο δεν ξερουν.. σιγουρα καλοπροαιρετα μας τα λενε (οχι ολοι) αλλα μονο εμεις που το περναμε ξερουμε πως ειναι! Το θεμα ειναι οοοσο μπορειτε να σκεφτεστε θετικα.. ακομα και τις μερες που πεφτετε ψυχολογικα να προσπαθειτε να σκεφτεστε οτι θα τα καταφερετε στο τελος! Η θετικη ενεργεια μετραει! Οι 12 βλαστοκυστουλες σας ειναι ενας παρα πολυ σημαντικος λογος να σκεφτεστε αισιοδοξα! Οπως σας ειπαν παραπανω αλλες παλευουν με μια, αλλα παλευουν και πολλες τα καταφερνουν! Ενα υγιες θελουμε στο τελος! Με 12 εχετε πολλες πιθανοτητες να εχετε τελεια και υγιη εμβρυακια!!! 

Προσωπικα επειδη είμαι πολυ αγχωδης σαν γυναικα και εχω φτασει σε ενα πολυ καλο επιπεδο τα τελευταια χρονια να το δουλεψω για να με βρει αυριο μεθαυριο ενα παιδακι πιο καλα ψυχικα και πιο ετοιμη, με βοηθησε παρα πολυ η ψυχοθεραπεια και ο διαλογισμος! Και οσο και να το κοροιδευα, κοριτσια οσες εχετε κανει θα με καταλαβετε.. με έχει βοηθήσει πολυ οσες φορες το εχω προσπαθησει! Μονη μου με μικρούς δεκάλεπτους διαλογισμούς στο διαδίκτυο .. οσες εχετε θεματα με κρισεις αγχους και πανικου δοκιμάστε το! Και στο τελος θα καταλαβετε οτι μεσα απο αυτες τις καταστασεις βγαίνουμε πολυ πιο δυνατές και ανθεκτικές!!  Καλη επιτυχία!!!

Ειναι παρα πολυ βοηθητικα οσα μου λετε ολες και σας ευχαριστω παρα πολυ!

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Kitty τι γλυκούλης ο Ισσακ! Φοβερό αυτο που λέει! Άκου έληξε το θεμα!!!!!!!

Lila's mom καλη ξεκούραση σήμερα!

Η μικρη απο προχτές εχει μυξες και χτες ανέβασε 38,5 το βραδυ. Αλλα η διάθεσή της σούπερ προς το παρόν.

Χτες βγήκαμε πλατεία το βραδάκι με τους απο κατω μας. Ωραία ηταν, φαγαμε, ήπιαμε και το κρασακι μας. Καλοκαιρινή νύχτα.

Σήμερα πήγαμε παρκο το πρωι αλλα αρνείται να κοιμηθεί για μεσημέρι μέχρι τώρα. Ουφ! Ελπίζω να την καταφέρω!

Απο τοτε που ειπα οτι σκέφτομαι να πουλησω το ποδηλατο μου το αποφάσισα! Θα το πουλησω! Ξερω 1-2 γνωστούς που θελουν να αγοράσουν, θα το δουν αυτές τις μερες και βλέπουμε. Παντως τζάμπα τιμη θα το δώσω. Tzamin μήπως το θέλεις; :P

QVjlp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι,του το είπε ο μπαμπας του ...έληξε το θεμα....

Nina-Nana,περαστικά στην Ελενίτσα.οντως τα μικρά με πυρετο εχουν μια χαρά διάθεση και εμεις σερνόμαστε

Σήμερα , η καλή μας δασκάλα είπε οτι ξεμάλλιασε τα παιδια......και το ειπε και σε αλλους ...καποιο το ξεκίνησε και δεν εχασαν ευκαιρία.Στην μαμα του αλλου αγοριου που κανουμε παρεα της ειπε κατα λέξη ''Μαζέψτε τον ,δερνει τα παιδια και τα ξεμαλλιάζει''. Κι ο Ισαακ μπορεί να μην εχει μαλλιά για πιάσιμο , εχει όμως αυτιά ....μπροστα μου του τραβουσε το αυτί και εχει μια μικρή γρατζουνιά....

Την Δευτέρα εχουμε αγιασμό.......απίστευτο !!!!

Γι ΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω !!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Γεια σας κορίτσια!Όλα καλά ?Εμείς ναι.Ο Κωνσταντίνος έγινε επιτέλους καλά και ξεκίνησε παιδικό από την Τρίτη.Αλλά επειδή είχε ξεσυνηθίσει την Τρίτη δεν ήθελε με τπτ να μπει μέσα και ψιλοέκλαιγε,αλλά μόλις είδε την δασκάλα του ,του πέρασε.Κορίτσια σας διάβασα αλλά θα σχολιάσω μόνο τα σημερινά γιατί θέλω να κοιμηθώ.

Κίττυ ευτυχώς που η βοηθός είναι καλή και κρίμα που η άλλη δεν έχει τον κατάλληλο χαρακτήρα για δασκάλα.Κανονικά τέτοια άτομα δεν πρέπει να τα κρατάνε.Μου ακούγεται πολύ αυστηρή.Κάνε υπομονή για 1α χρονιά.Τώρα δεν μπορείς να κάνεις κάτι.Δυστυχώς ή ευτυχώς σε αυτόν τον σταθμό τον πήρανε .Του χρόνου να κοιτάξεις αλλού.Εντυπωσιάστηκα που είπε έληξε το θέμα.

Νίνα Νάνα περαστικά στην Ελένη.Παρόλο 38.5 πυρετό είχε διάθεση για βόλτα?

Απίστευτο!

Καλό βράδυ!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Κολησα κι εγω συναχι και πονόλαιμο. Η μικρη ειναι καλύτερα.

Dimista πυρετο ανέβασε μόνο αργα το βραδυ, οχι στη βολτα. Της έδωσα ντεπόν και δεν ξαναείχε.

Φιλιά κοριτσια!!!!!

QVjlp3.png

Καλησπερα κοριτσια.Περαστικα στα αρρωστουλικα της παρεας.Ο Κωνσταντινος ειχε εκεινη τη μερα μονο πυρετο.

Σημερα μαζεψα τα πραγματα μας.Αυριο στις 15.00 θα ειμαστε αεροδρομιο,στις 16.05 φευγουμε.Θα επιστρεψουμε 8Οκτωβριου.

Αν μπορεσω και βρω wi fi στη Θεσσαλονικη θα σας γραψω.

Καλα να περασετε ομορφοκοριτσα.Καλη ανταμωση φιλεναδες!

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια.Περαστικα στα αρρωστουλικα της παρεας.Ο Κωνσταντινος ειχε εκεινη τη μερα μονο πυρετο.

Σημερα μαζεψα τα πραγματα μας.Αυριο στις 15.00 θα ειμαστε αεροδρομιο,στις 16.05 φευγουμε.Θα επιστρεψουμε 8Οκτωβριου.

Αν μπορεσω και βρω wi fi στη Θεσσαλονικη θα σας γραψω.

Καλα να περασετε ομορφοκοριτσα.Καλη ανταμωση φιλεναδες!

Καλο ταξιδι και να περάσετε τελεια! Θα πάμε κι εμείς θεσσαλονίκη (εχει ο αντρας μου συνέδριο) σε λίγες μερες! Εχει ξαναμπεί σε αεροπλανο; Φιλάκια!

QVjlp3.png

Καλημέρα κορίτσια! Μετά από πολύυυυ καιρό τι να πρωτοσχολιάσω???

Καταρχήν να ζήσει το νέο μέλος!!! Βιβή μου να είναι γερό ακι δυνατό το μπεμπάκι σου! Πως είσαι με τα δύο?

Καλή αρχή στα παιδάκια που ξεκίνησαν σχολείο, kitty φαόνεται να είσαι άτυχη με την δασκάλα, αλλά μη μασάς. Όποτε νιώθεις πως πρέπει να μιλήσεις να το κάνεις. Εκνευρίζομαι πολύ με κάτι τέτοια...

tzamin o Βασίλης αν και δεν το περιμέναμε είναι πολυ΄καλύτερα με την διάταση. Αν και ο επόμενος υπέρηχος είναι καλός, μάλλον σημαίνει ότι τελειώσαμε με αυτό το θέμα.

tzitzina τι έγινε με την μικρή τελικά? Αν σου πει η παιδίατρος πάντως ότι χρειάζεται ουρολόγο, πες μου να σου πω να την πάτε εκεί που πάμε εμείς. Είναι πολύ καλός!

Lilia's mom βλέπω έχεις πολύ τρέξιμο με την δουλειά, καλό κουράγιο!

dimista κι εμένα η κόρη μου που πήγε πρώτη χρονιά πέρυσι κάθε βδομάδα ήταν άρρωστη. Και στα τρία που την έστειλα για λίγες βδομάδες το ίδιο και μάλιστα τότε είχε νοσηλευτεί κιόλας. Υπομονή!

della μου καλά να περάσετε!

Τα δικά μας νέα: περάσαμε ένα υπέροχο καλοκαιράκι, ο Βασιλάκος ξεπετάχτηκε για τα καλά πια, μιλάει και ηρέμησε γενικότερα. Δεν καταφέραμε να κόψουμε την πάνα γιατί όταν του έβαζα βρακί κρατιόταν πάρα πολλές ώρες και λόγω του θέματος του νεφρού δεν έπρεπε..Σταθμό δεν θα πάει μιας κι εγώ δεν δουλεύω κι ελπίζω να τα καταφέρουμε να είμαστε μαζί μέχρι να πάει 4 και θα ξεκινήσει προνήπιο..

Επίσης από χτες ξεκινήσαμε μια δραστηριότητα που λέγεται ''μπάλα-κίνηση'' την κάνει ένας αθλητής βόλευ ο οποίος έχει ασχολειθεί πολύ με τα παιδιά και έχω πάθει πλάκα με το μάθημα του. Έχουμε γράψει και την μεγάλη βόλευ με τον ίδιο κι έτσι έμαθα και γι'αυτό. Είναι πραγματικά καταπληκτικό κορίτσια, γυμνάζεσαι μαζί με το παιδάκι μέσω άπειρων παιχνιδιών. Δεν έχω λόγια να σας το περιγράψω, πέρασε υπέροχα και ο μικρός κι εγώ ( η μπλούζα μου όταν τελειώσαμε ήταν σαν να μου είχες ρίξει ένα μπουκάλι νερό από τον ιδρώτα!). Και οικονομικό για εμάς που έχουμε δύο παιδιά το ένα πληρώνει 20 ευρώ τον μήνα και το άλλο 10. Αν στις περιοχές σας υπάρχει κάτι αντίστοιχο σας το συνηστώ!

Αυτά! Τα φιλιά μου σε όλες!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Καλημέρα σας,

7 30 ξυπνησε ο μικρός για τσίσα και να επιβεβαιώσει οτι δεν θα πάει σχολείο....

Arma, πολύ χαρηκα που εμαθα νέα σας και επίσης που πάνε όλα καλά με την διάταση του Βασίλη.κι η δραστηριότητα φαίνεται πολύ ωραία,θα το ψάξω κι εγω....εχω κουραστεί πια με τις κουνιες.Αν και τωρα με τον παιδικό,ξυπναει νωρίς το πρωι,μετα κοιμαται κατα τις 17 00 -19 00 οποτε μετα δεν εχει και πολύ διάθεση για εξω ..νυχτώνει και νωρίς.

Nina-Nana , περαστικά !!!

Della, καλά να περασετε !!!μια εβδομάδα!! τέλεια !

Dimista,χαιρομαι που ειναι καλα ο Κωνσταντίνος !

7-4-2011

5s7mp3.png

Κορίτσια , χθες πηγα στον ΟΑΕΔ και εκανα τροποποποίηση και τελικά δικαιούμαι αλλους 2 μηνες επίδομα. ειχα κανει καταγγελία στον εργοδότη για 3 μηνες ενσημα που δεν μου ειχε κολλησει και τωρα που εχουν οριστικοποιηθεί απο το ΙΚΑ,παιρνω κανονικά 12μηνο.οποτε για την ωρα δεν θα παω στην δουλεια με τα 500 ευρω, αφου ετσι κι αλλιως δεν μου εχει απαντησει και με παει απο εβδομαδα σε εβδομαδα.Σκεφτηκα να του πω, αν θελει κανα 4ωρο που θα εξυπηρετει κι εμενα.τωρα αν απο την αλλη που περιμενω ,βγει κατι καλο θα δουμε τι θα κανουμε.

7-4-2011

5s7mp3.png

Διαφημίσεις

Χθες , ηρθε με την μαμα του ,αυτό το αγοράκι που κανουμε λιγη παρέα...

Ουφ...δεν ξέρω...δεν λέω οτι κι ο δικός μου είναι αγιος αλλα ο άλλος αρκετά επιθετικός.Παιρνει όλα τα αυτοκίνητα του Ισαάκ (δεν του αφηνει ουτε ενα ) , τα βαζει στη σειρα ή τα κρυβει μεσα σε φορτηγα και ουρλιαζει αν παει ο δικος μου να παρει.

Φυσικα κι ο Ισαακ φωναζει αστο κλπ ,αλλα δεν σπρωχνει πρωτος.εκει λοιπον σε μια διαμαχη τον σπρωχνει ο αλλος δυνατα κι αν δεν τον επιανα θα χτυπαγε το κεφαλι κατω.Με ρωταει η μανα του ''τον πειραξε'' κ της λεω εντονα κι εγω ''τον εριξε κατω''.Το μονο που κανει ειναι να τον βαζει σε μια καρεκλα και του λεει ''γιατι ,Διονύση?''. Δεν ειπα να το δερνει αλλα και μ αυτο δεν καταφερνει τιποτα.

Μετα απο λιγο , τον βουτηξε στην κυριολεξια ο αλλος τον Ισαακ κ φυσικα απλωσε κι αυτος τα χερια......σαν τα γατιά!!!!!

μιλαμε φωνες ,ουρλιαχτα....με επιασε πονοκεφαλος!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Armaaaaa, που είχες χαθεί βες ψυχή!!!!

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου. Όλα καλά, τα καταφέρνω...δεν είναι πολύ εύκολο αλλά ευτυχώς και το δεύτερο παιδάκι μου σαν το πρώτο...κοιμάται αρκετά. Να σκεφτείς ότι τώρα είναι 55 ημερών και το βράδυ θα ξυπνήσει μόνο μια φορά και μετά το πρωί. Από όταν θα κοιμηθεί για βράδυ θα κάνει τουλάχιστον ένα 5ωρο ύπνο και μετά κάθε 3 ώρες. Αυτό όμως το κάνει από 20 ημερών περίπου και μετά. Νομίζω είναι καλά. Τώρα έχει αρχίσει τα χαμόγελα και είναι αξιολάτρευτος.

Η Μένια κάθε μέρα μου φαίνεται μεγαλύτερη...η ομιλία της και οι αντιδράσεις της είναι σα μεγάλου ανθρώπου (κυρίως το δεύτερο, μιλάει όμως πολύ καθαρά και συνεννοούμαστε κανονικά).

Εγώ προσαρμόζομαι στην καινούρια πραγματικότητα και είμαι σε διαπραγματεύσεις για το πότε θα γυρίσω στη δουλειά. Στόχος είναι να γυρίσω με τον καινούριο χρόνο...περιμένω να μου απαντήσουν αν το δέχονται!

Γεια σας κοριτσια!

Χτες και σήμερα πήγαμε για σερφ. Τι ωραίες καλοκαιρινές μερες. Αυτήν την εβδομάδα θα χαλάσει παρα πολυ ο καιρος. Χτες το απόγευμα πήγαμε στο golden hall που ειχε τα events με τον Μικυ κτλ.

Kitty, για την δουλεια εσυ ξερεις τι ειναι καλύτερο!

Όσον αφορά τον καυγά, δεν έχω λογια, νόμιζα οτι τα μεγαλύτερα παιδια μαλώνουν! Το σημαντικό ειναι να του μάθεις να μην προκαλεί μονος του τους καυγαδες. Αν όμως τον χτυπάει κάποιος εγω προσωπικα θα χαιρόμουν που απαντάει (με κίνηση εννοω) αλλα θα του έλεγα να έρχεται να μου το λέει τρέχοντας και να μην απλώνει χερι. Δύσκολα πραγματα. Η δικια μου αν την χτυπήσουν στενοχωριεται απίστευτα αλλα δεν κλαίει. Τρέμει το χειλακι της απο τη στενοχώρια.

Βιβή τυχερή εισαι με τον ύπνο!

Arma σε χάσαμε αλλα σας καμαρώνουμε στο φβ.

Πολυ ενδιαφέρον το μπάλα-κίνηση.

Το απόγευμα θα βγούμε με ενα φιλικο ζευγάρι με την κορη τους (ίδια ηλικια).

Φιλάκια!

QVjlp3.png

Καλημέρα κι από την εξαφανισμένη!!!!!!!

Κοριτσάκια μου όμορφα!!! Τί μου κάνετε? Η αλήθεια είναι πως σας διαβάζω καθημερινά, αλλά επειδή σε κάποια φάση είχα πολύ τρέξιμο, σας διάβαζα χωρίς να γράφω και συνήθισα αυτό το στυλ!

Κατ'αρχάς να ευχηθώ κι εγώ στη Βιβή μας!!!! Κοριτσάρα μου να σου ζήσει ο μικρούλης!Να είναι γερός και τυχερός κι όλα τα καλά του κόσμου στον δρόμο του!!!

Κίττυ μου, παρακολουθώ καιρό την ιστορία με την δασκάλα, δηλαδή τί να πω!! Σε καταλαβαίνω τόσο πολύ! Έχεις απόλυτο δίκιο! Κουράγιο, κι εύχομαι όταν προσαρμοστεί ο Ισαάκ και τα άλλα παιδάκια να ηρεμήσει κι αυτή και να κάνει πιο καλά τη δουλειά της!

Νίνα-Νανά μου!!!!!!! Σε ζηλεύω τρελά με το σερφ!!!!! Φοβερή ιδέα, γιατί εν γένει είναι δύσκολο να βρεις κάτι που να μπορείς να κάνεις με το παιδί. Επίσης η θάλασσα είναι τόσο χαλαρωτική από μόνη της, οπότε έκανες τον τέλειο συνδυασμό των πάντων (γυμναστική, ψυχική ανάταση και baby sitting όλα σε ένα). Σας θαυμάζω στις φωτογραφίες στο fb, φοβερές κι οι δυο είστε- αχτύπητο δίδυμο!

...έρχεται συνέχεια... (ήταν να μην πάρω φόρα)

6237481d19.png

Τζαμίν μου, καλή δύναμη με το κύμα ταξιδιών του άντρα σου! Εν τω μεταξύ έμεινα με τον παιδικό σταθμό σας!!! Ακούγεται φοβερός!!!! Ακριβούλης μεν (από ότι θυμάμαι σκεφτόσουν να αλλάξεις για αυτόν τον λόγο?) αλλά από την άλλη αν κάνουν τόσο καλή δουλειά αξίζει 100% κατά τη γνώμη μου.

Εν τω μεταξύ, άσχετο εντελώς, αλλά την Έλενα την έχω στο μυαλό μου σαν το πιο ώριμο παιδάκι του καφέ μας.

Della είσαι Θεσσαλονίκη τώρα ε? Φαντάζομαι θα περνάτε σούπερ!!

Τζιτζίνα συνονόματη!!!! Λιγούρες ακούω, pizza ακούω, χμμμμμμμμμμμμμμμ!

Αρμάκι, το μπάλα κίνηση ακούγεται πολύ ενδιαφέρον!!!!!Ζηλεύω πάλι! Εγώ μόνο yoga έχω βρει να κάνει με το παιδί (και είναι μια φορά τον μήνα!!!!).

Dimista πώς πάει η δουλειά???

6237481d19.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...