Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Kathrin17 είπε:

Είσαι διορισμένη εκπαιδευτικός? Μόνο γι αυτό ξέρω τι διαδικασία

Τη διαδικασία

Ααααα οκ συγγνώμη! Όχι ιδιωτικός υπάλληλος είμαι! Γι'αυτό μου έκανε εντύπωση και ρώτησα επειδή νόμιζα ότι δεν χρειάζεται να πηγαίνει κάποιος! 

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Καλημερα σε ολα τα κοριτσακια!Ειμαι χαρουμενη σημερα,θα παω να κοψω εισητηριο για μενα και τον μικρο για να φυγουμε Θεσσαλονικη το Σαββατο.Ο αντρας μου θα ερθει την Τεταρτη μονος του με το αυτοκινητο.Το απογευμα θα παμε στα ΚΕΠ να φτιαξουμε την ταυτοπροσωπια του μικρου για την επιβιβαση.Αδημονω να φυγω!!!

Τzamin,μια χαρουλα ειναι η Ελενα.Κι εμεις Οκτωβριο πρεπει να παμε,εχουμε εμβολιο.

Κitty,μπορεις να της πεις:μαλλον τον μπερδεψατε με καποιον αλλι τον Ισαακ γιατι η μυτη του ηταν πεντακαθαρη.Οχι τιποτα μη σε περναει και για χαζη!

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!!!

Tzamin, μια χαρά η Ελενα !! Μπράβο !!! Ο Ισαάκ πρέπει να ειναι στα 97 εκ (οπως τον μετρησαμε εμεις) ,αλλα απο κιλά δεν περνάει τα 13. Σε τι ποδήλατο κάνει ? μικρό ή με βοηθητικές ?

εμεις εχουμε ενα μικρο (α,ναι το ειχαμε μαζι στο παρκο,οταν ηρθαμε) ,αλλα σπάνια βαζει τα ποδια στα πετάλια

Della, ζηλεύωωωωωω....εχω χρόνια να παω Θεσσαλονίκη.Τέλεια θα είναι !!!!!! Καλά να περάσετε !!!

ασε , η δασκάλα ,ειναι ...τι να πω...αχαρακτηριστη !!! τίποτα ενθαρρυντικό....

προχθες μου λεει ....μεχρι και στην τουαλετα θελει να παω μαζι του.....το περίεργο που είναι ??????? χθες του ειχαν αλλαξει παντελονάκι και την ρωταω ''του φευγουν λιγα ή δεν παει τουαλετα'' κ μου λεει ''καθεται στην καρεκλα , λεει δεν θελω και τα κανει εκει'' κ οταν το ειδα ισα ισα ειχε βραχει το βρακακι του

Σταματάω να ασχολούμαι μαζι της..απλα στεναχωριέμαι που για πρωτη φορα έπεσε το παιδακι μου ,σ αυτήν !!

εκανα κ πρωινη γυμναστικη.πηγα με τα ποδια Συγγρου-Φιξ για μια δουλεια, τωρα θα παω λαικη και μετα εχω οφθαλμιατρο

εφυγααα.............

Γι ΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω !!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Κitty,προφανως η δασκαλα δεν γουσταρει τη δουλεια της και την κανει αγγαρεια.Ακους εκει της εκανε εντυπωση που τη θελει μαζι του στην τουαλετα.Και δηλαδη αν κανει κακα ποιος θα τον σκουπισει;ελεος δηλαδη η κομπλεξικη!ποσο χρονων ειναι;

NXbrp3.png

Κitty,προφανως η δασκαλα δεν γουσταρει τη δουλεια της και την κανει αγγαρεια.Ακους εκει της εκανε εντυπωση που τη θελει μαζι του στην τουαλετα.Και δηλαδη αν κανει κακα ποιος θα τον σκουπισει;ελεος δηλαδη η κομπλεξικη!ποσο χρονων ειναι;

Νομίζω θα συμφωνήσω με τη Della.

QVjlp3.png

Νομίζω θα συμφωνήσω με τη Della.

εγω να δεις πως συμφωνώ!!!!;););)

40-45 φαινεται .....αν εχει παιδια κλπ δεν ξερω

7-4-2011

5s7mp3.png

Διαφημίσεις

Della τι ωραία που θα πάτε θεσσαλονίκη!!! Πάρτε κι εμένα :P

Εμείς περιμένουμε το diesel αυτοκίνητο απο τη δουλεια του συζύγου οποτε αν έρθει θα πάμε. Αλλιώς η βενζίνη ειναι απλησίαστη ενώ με το πετρέλαιο ειναι μισή τιμη το ταξιδι.

Tzamin μια χαρα η Ελενα!!!!

Αυτο που περιγράφεις με το ποδηλατο δεν μπορει να γίνει ακόμα. Δεν μπορείτε να κάνετε κι οι τρεις ταυτόχρονα γιατι ειναι πολυ πολυ επικίνδυνο να κανει η Ελενα χωρις πεζό κοντα της κάποιον απο εσάς. Ασε που εχεις δει παιδάκια να κάνουν ποδηλατο; Μέχρι τα 6 τους χρόνια πανε τόσο σιγα που ειναι απλα βολτα. Δεν μπορείς να κανεις γυμναστικη ετσι, μόνο απλα βολτιτσα. Για να αρχίσεις να καις θερμιδες στο ποδηλατο πρέπει να ανεβεί πολυ η καρδιακή συχνότητα (τουλαχιστον 110 παλμοί) πραγμα που σημαίνει ταχύτητα. Εγω αυτο που πρότεινα ειναι παιδικό κάθισμα στο ποδηλατο ενήλικου.

Αχ αν είχα χρήματα σε αυτήν την φάση, θα πουλούσα το ποδηλατο μου (ειναι πολυ καλο ποδηλατο, αγωνιστικό για βουνό) και θα έπαιρνα ενα πόλεως ρετρό-ροκ στυλ. Όνειρα!!!!!!

Kitty εμείς δεν πάμε συχνα σε παιδοτοπο οποτε δεν ειναι εξοικειωμενη. Νομίζει οτι μπορει να μπει για λιγο και μετα να βγει και μετα απο καμια ωρα να ξαναμπεί. Ε δεν γίνεται αυτο. Δεν γίνεται να καθόμαστε με τις ωρες στους παιδότοπους μέχρι να βαρεθεί έξω!

QVjlp3.png

Κοιτάξτε τι βρήκα χτες.

http://www.kilo-shop.gr/index.php/contact

άνοιξε κι εδώ ενα τετοιο.ειναι αραγε απο δευτερο χέρι ή μαζεμένα απο βιοτεχνίες κλπ ,παλιές σεζόν κλπ ? πιστεύω το 2ο

7-4-2011

5s7mp3.png

Κιττυ ελπίζω να βελτιωθούν τα πράγματα. Απορώ πώς επιλέγουν να κάνουν αυτή την δουλεια όταν δεν τους αρέσει. Ελπίζω να στρώσουν τα πράγματα.

Η Έλενα έχει το τρίκυκλο, σαν κι αυτό που είχατε μαζί. 5-6 μέτρα κάνει μόνο στο μπαλκόνι. Δεν την έχω βγάλει έξω με το ποδήλατο από τότε που έμαθε να χρησιμοποιεί τα πετάλ (καμιά βδομάδα δηλαδή). Αν μάθει λίγο καλύτερα θα της πάρουμε κανονικό με βοηθητικές. Ήδη τα ζητάει όταν τα βλέπει.

Della έχετε αρκετό καιρό να πάτε ε? Μπράβο.....

Νινα νανα εννοείται ότι μιλάω για μεγάααααααλο βάθος χρονου!!! Άσε που και να ξεκινούσαμε κάτι τέτοιο το πιο πιθανό είναι η Έλενα να περίμενε εμένα χαχαχα!!!!

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Κιττυ ελπίζω να βελτιωθούν τα πράγματα. Απορώ πώς επιλέγουν να κάνουν αυτή την δουλεια όταν δεν τους αρέσει. Ελπίζω να στρώσουν τα πράγματα.

Η Έλενα έχει το τρίκυκλο, σαν κι αυτό που είχατε μαζί. 5-6 μέτρα κάνει μόνο στο μπαλκόνι. Δεν την έχω βγάλει έξω με το ποδήλατο από τότε που έμαθε να χρησιμοποιεί τα πετάλ (καμιά βδομάδα δηλαδή). Αν μάθει λίγο καλύτερα θα της πάρουμε κανονικό με βοηθητικές. Ήδη τα ζητάει όταν τα βλέπει.

Della έχετε αρκετό καιρό να πάτε ε? Μπράβο.....

Νινα νανα εννοείται ότι μιλάω για μεγάααααααλο βάθος χρονου!!! Άσε που και να ξεκινούσαμε κάτι τέτοιο το πιο πιθανό είναι η Έλενα να περίμενε εμένα χαχαχα!!!!

Καλησπέρα,

προφανώς όταν την επιλέγουν τους αρέσει ή νομίζουν οτι τους αρέσει.Με τα χρόνια αλλάζουν τα πράγματα.τελοσπάντων..υπομονή κάνουμε.πάντως σημερα που τον πηρα μου ειπε μονος του ''περάσαμε ωραία στο σχολείο''.

Έπίσης ,εφαγε παστίτσιο και μου ειπε η δασκάλα οτι τρωει και το πρωι.αλλα γενικά η ενημερωση ειναι του ποδαριού.Βεβαια για να τα λέμε όλα είναι 2 δασκάλες για 30 παιδάκια,οποτε ειναι σχεδόν αδυνατο να λενε και την κάθε λεπτομέρεια.και την ωρα που ανοιγει η πορτα ,μπαινουν οι γονεις κο καθενας φυσικά θελει να μαθει για το παιδι του....

Στον σταθμό της Ελενας ποσα παιδάκια εχει η κάθε κοπέλα ?

* εντωμεταξύ η επιδοτηση απο ΕΣΠΑ ειναι 3500 για όλο τον χρονο.Δεν ειναι λιγα για καθε παιδι.θα μπορουσε ο Δημος να παρει κι αλλο προσωπικό

αλλα που τετοια πραγματα...

7-4-2011

5s7mp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια, γύρισα απο την δουλεια στις 9.30 απο τις 9 το πρωί, είχε πορεία και πήγα μέχρι το Μοναστηράκι, πεθυμηςα ενα hamburger το οποία πήρα απο τα goody's, πήρα και στην Λιλα κάτι μποτακια απο το zara εντελώς βιαστικά ελπίζω να της κάνουν! Ευτυχώς κάθομαι αύριο....

Κιττυ, σου άρεσαν οι κουνιες? έχουμε και άλλες πιο μεγάλες στην λεωφόρο, μπορούμε να κανονισουμε καμία μερα, επίσης υπάρχει και άλλος ένας παιδοτοπος θέλω να τον δω απο κοντά, μήπως αλλάξουμε λίγο.

Καλα η δασκάλα πρέπει να βγάζει τα απωθημένα της στους γονείς, ανεπίτρεπτη συμπεριφορά, εσύ θα την ρωτάς οτι θέλεις να μάθεις, αυτο έλειπε να φοβόμαστε να ρωτάμε πως παει το παιδι μας.

Νινα-Νανα, μου άρεσε η περιγραφή του surf...., πολυ θα ήθελα να ασχοληθώ και εγω με ενα άθλημα αλλά τόσα χρόνια δεν το παίρνω απόφαση, βέβαια ποτέ δεν ειναι αργά. Ενδιαφέρον φαίνεται αυτο το μαγαζί, σιγουρα θα υπάρχουν και ωραια κομμάτια.

Della, καλα να περάσετε στην Θεσσαλονίκη, τελικά τι έκανες του πήρες παπούτσια?

Τζαμιν, και εμένα έχει ενα τρίκυκλο που το έχουμε στη βεράντα και σιγα σιγα παει να κανει πεταλ, πιστεύω σε λίγο θα πάρει φορά!

Καλο βραδυ σε όλες σας!!

nJ2dp3.png

Γεια σας κορίτσια' date=' γύρισα απο την δουλεια στις 9.30 απο τις 9 το πρωί, είχε πορεία και πήγα μέχρι το Μοναστηράκι, πεθυμηςα ενα hamburger το οποία πήρα απο τα goody's, πήρα και στην Λιλα κάτι μποτακια απο το zara εντελώς βιαστικά ελπίζω να της κάνουν! Ευτυχώς κάθομαι αύριο....

Κιττυ, σου άρεσαν οι κουνιες? έχουμε και άλλες πιο μεγάλες στην λεωφόρο, μπορούμε να κανονισουμε καμία μερα, επίσης υπάρχει και άλλος ένας παιδοτοπος θέλω να τον δω απο κοντά, μήπως αλλάξουμε λίγο.

Καλα η δασκάλα πρέπει να βγάζει τα απωθημένα της στους γονείς, ανεπίτρεπτη συμπεριφορά, εσύ θα την ρωτάς οτι θέλεις να μάθεις, αυτο έλειπε να φοβόμαστε να ρωτάμε πως παει το παιδι μας.

Νινα-Νανα, μου άρεσε η περιγραφή του surf...., πολυ θα ήθελα να ασχοληθώ και εγω με ενα άθλημα αλλά τόσα χρόνια δεν το παίρνω απόφαση, βέβαια ποτέ δεν ειναι αργά. Ενδιαφέρον φαίνεται αυτο το μαγαζί, σιγουρα θα υπάρχουν και ωραια κομμάτια.

Della, καλα να περάσετε στην Θεσσαλονίκη, τελικά τι έκανες του πήρες παπούτσια?

Τζαμιν, και εμένα έχει ενα τρίκυκλο που το έχουμε στη βεράντα και σιγα σιγα παει να κανει πεταλ, πιστεύω σε λίγο θα πάρει φορά!

Καλο βραδυ σε όλες σας!![/quote']

Καλημερα,

πω..πω... 12ωρο εκλεισες στην δουλειά:-(

ναι,μια χαρά οι κούνιες,μονο η μεγάλη τσουλήθρα νομίζω οτι δεν είναι ακομα για τα δικά μας.Για κούνιες μπορούμε να κανονίσουμε,για παιδότοπο δεν το βλέπω σύντομα:Pζηταγε κ χθες φουσκωτό,αντε λεμε παμε αλλα του εξηγουμε δεν θα ζητας τον μπαμπα κ την μαμα.μολις φτασαμε ,αρχισε να κλαίει και να λεει να φυγουμε.Δεν ηταν κ οι κοπελες που εχει συνηθισει ,αλλα μια αλλη που δεν την πολυθελει και φύγαμε....ουτε 3 λεπτα δεν κατσαμε.Μετα μπαινει στις κουνιες απεναντι ,οι οποιες ειναι ολο λακούβες και κοκκινοχωμα.ηθελε την μπαλα του , συνηδειτοποιουμε οτι την ξεχασαμε στο παρκο στην Καισαριανη και του λεμε παμε jumbo να παρουμε μπαλα κ ετσι φυγαμε

Ελπίζω να της κάνους της Λίλας τα μποτάκια. Με γεια !!!!

** πηρα χθες για την δουλεια κ μου ειπε να μιλησουμε την επομενη εβδομαδα,να κανονίσουμε την προσληψη ....τι να πω...θα δουμε.Για την ωρα δεν με ενοχλει που το τρενάρει γιατι περιμενω κ την αλλη απαντηση

7-4-2011

5s7mp3.png

ασε ,για την δασκάλα...αν ακούσετε,μανα εδειρε βρεφονηπιοκόμο ...εγω θα είμαι.

ευτυχως η αλλη κοπελα που ειναι η βοηθος της ειναι νεα κ γλυκια

Βεβαια,κλασσικα ο Ισαακ χοροπηδάει, παμε σχολείο..μεχρι την πορτα όμως.μετα κλαιει.

στο σπιτι πριν φυγουμε μου λεει ''δεν κλαιμε , εληξε το θεμα''

7-4-2011

5s7mp3.png

Καλημέρα....

Κιττυ υπομονή.... ο Ισαάκ μια χαρά μου φαίνεται τα πάει ε? Αφού ξεκινάει με χαρά, θα σταματήσει σύντομα και το κλάμα. Φέτος στην τάξη της Έλενας είναι 6. Έφυγαν πολλά παιδάκια από τον σταθμό αυτή την χρονιά, κι έτσι είναι καλύτερα για εμάς.

Lila's mom κούραση ε? Πολλές ώρες. Πώς το αντιμετώπισε η μικρή που έλειψες τόσο? Της κάνουν τα μποτάκια?

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Καλημέρα....

Κιττυ υπομονή.... ο Ισαάκ μια χαρά μου φαίνεται τα πάει ε? Αφού ξεκινάει με χαρά, θα σταματήσει σύντομα και το κλάμα. Φέτος στην τάξη της Έλενας είναι 6. Έφυγαν πολλά παιδάκια από τον σταθμό αυτή την χρονιά, κι έτσι είναι καλύτερα για εμάς.

Lila's mom κούραση ε? Πολλές ώρες. Πώς το αντιμετώπισε η μικρή που έλειψες τόσο? Της κάνουν τα μποτάκια?

Καλημέρα :P

ναι,μωρε ο καυμένος δεν κάνει κ κατι φοβερό...το αυτονόητο..θέλει την μαμά του.Μονο 6 παιδιά ? μια χαρά !!!

εχει πλάκα πάντως ...εκει που καθεται κ παιζει αρχιζει...οχι,δεν ανοιγει ακομη η πορτα του σχολειου,ειναι νωρις.εγω θα παω χολειο , η μαμα δουλεια και θα ερθει να με παρει.

αγιος ο θεός......λενε και προσευχή..και προσπαθεί:tongue::tongue:

7-4-2011

5s7mp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...