Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , Lila86 είπε:

Ααααα οκ συγγνώμη! Όχι ιδιωτικός υπάλληλος είμαι! Γι'αυτό μου έκανε εντύπωση και ρώτησα επειδή νόμιζα ότι δεν χρειάζεται να πηγαίνει κάποιος! 

Δε χρειάζεται καν να πας κορίτσι μου...και εγώ που είμαι ιδιωτική υπάλληλος μου γράφει ο γιατρός τις αναρρωτικες και τις καταθέτω ηλεκτρονικά!!! 😉

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσθα.Εχουμε ξυπνησει εδω και μια ωρα και περιμενει να αρχισει το "ακατα μακατα".

Dimusta,στοματιτιδα με πυρετο ειχε κανει και ο δικος μου.Πονουσε πολυ και δεν ετρωγε τιποτα.Περαστικουλια του μωρε!Τον πρωτο χρονο καθε 15μερες ηταν αρρωστος.Και οχι μονο αυτος,κολλουσαμε κι εμεις.Σκεψου εγω εργαζομενη σε νοσοκομειο 12 χρονια και με ξετιναξε ο γιος μου.Υπομονη υπομονη υπομονη!!!

Lila's mom,εγω δεν θα μπορεσω σημερα.Γενικα προτιμω παιδοτοπο αλλα οχι Σαββατο και ειδικα απογευμα.Τωρα δε που χειμωνιαζει γινεται φρικη.

Βιβη,το να εχεις κοπελα στο σπιτι και να ειναι και η μαμα σου εκει θεωρω οτι ειναι ο,τι καλυτερο!Αν ειχα τη μαμα μου εδω,αυτο θα εκανα,δεν θα τον εστελνα σχολειο.Ποτε γυρνας δουλεια;

Κitty,ειναι θεμα αυτο με το σχολειο!Αν μπορει η μαμα σου θα ειναι το καλυτερο.Δυσκολα πραγματα!

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα ,

Βιβή, τώρα που είμαι 10 μήνες σπίτι με το παιδί, πραγματικά δεν θα μπορούσα να αποφασίσω 100% τι θα ήθελα .Ιδανικό νομίζω δεν υπάρχει.Κι εγώ προτιμώ να δουλεύω αλλά οταν προκύπτουν και τόσα θέματα , ωράριο σχολείου,ποιός θα τον κρατάει κλπ,θα ήθελα να ειμαι μαζί του να τον πηγαίνω ,να τον φέρνω ,να ορίζω εγώ το πρόγραμμα και να μην εχω και εξτρα άγχος τι κάνει,αν αντέχει η μανα μου ,αν εχει απεργία το μετρό και δεν μπορεί να ερθει κλπ κλπ

Della, ξυπνήσατε χαράματα.....εμεις 8 30 , αλλα εσείς μας περάσατε μακράν!!!!

Dimista,περαστικά στον Κωνσταντίνο !!! αυτο που λες να κανονισουμε να μενει παραπανω ο μικρος στον παιδικο ,δεν γινεται.Στις 16 00 ο παιδικός κλείνει.αλλα κι αλλιως να ηταν ποσο πια να μενει το κακόμοιρο το παιδάκι μου εκει ? θα τον πηγαίνω στις ,μεχρι τις 16 οο ειναι ενα οχτάωρο ? πόσο να μείνει παραπάνω ? μετά θα πρέπει να ξανασυστηθούμε!

Γι ΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω !!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Γεια σας κορίτσια!

Dimista αυτό ακριβώς εννοώ. Θα είναι η μητέρα μου, αλλά και μια άλλη κοπέλα.

Η μητέρα μου έχει και τα παιδιά της αδερφής μου όταν γυρίζουν από το σχολείο και τη γιαγιά και το μαγείρεμα και γενικά το δικό της σπίτι και τις εξωτερικές δουλειές (οκ σε κάποιες βοηθάει και ο πατέρας μου, αλλά μερικές φορές βαριέται!). Οπότε θα χρειαστεί βοήθεια, δε θέλω να τη δεσμεύω περισσότερο. Σκεφτόμουν μια κοπέλα να απασχολεί κυρίως τη Μένια, γιατί εκείνη τώρα έχει ανάγκη ένα παιδαγωγό, να της κάνει και κάτι πέρα από τα συνηθισμένα...έλεγα! Τώρα που το σκέφτομαι ουσιαστικά προσπαθώ να φέρω τον παιδικό στο σπίτι μας!

Della, είναι καλή λύση, ειδικά τώρα με το μωρό! Ελπίζω να δουλέψει και να μη μείνουμε στα σχέδια!

Εγώ σήμερα δε θα μπορέσω να βρεθούμε γιατί στις 6 περιμένουμε τον αλουμινά για να μετρήσει, οπότε πρέπει να είμαι σπίτι.

Πήγαμε σήμερα με τη μικρή στο myplayce που σας είχα γράψει. Είναι πολύ ωραίος χώρος και η μικρή ενθουσιάστηκε! Θα κάνουμε ένα δοκιμαστικό την ερχόμενη εβδομάδα και μετά ξεκινάμε!

Kαλησπέρα κοριτσάκια!!

Δρόσισε έτσι?? Πήγαμε νωρίτερα στις κούνιες και το χρειαστήκαμε το ζακετάκι μας..

Τι κάνετε?

Πήγαμε την Παρασκεύη για τις εξετασεις και η Ειρήνη έχει αρκετά μεγάλη παλινδρόμηση που δε θα επρεπε όπως μας είπαν για την ηλικία της. Την Τρίτη θα πάρω τα αποτελέσματα και από την καλλιέργεια και θα πάω στην παιδίατρο να μας πει αν πρέπει να κάνουμε κάτι ή να προσέχουμε κάτι.

Χθες είχαμε πάει σε κάτι γενέθλια σε παιδότοπο. Η μικρή δεν έμπαινε χωρίς εμένα. Δεν της έφτανε να την κοιτάω από το τραπέζι, με ήθελε δίπλα της. Και λίγο πριν φύγουμε, αποφάσισε να ξεκολλήσει και να παίξει με ένα παιδάκι...Είναι πολύ "μαμάκιας" η μικρούλα μου!!

uwJMp2.png?KqESJfSU

Τζιτζίνα όταν σου λέει όχι θέλω μαμά μου.Εσύ τι κάνεις?Την πηγαίνεις?

Dimista και βέβαια την πηγαίνω. Δεν έχω την πολυτέλεια να επιλέξω εφόσον και εγώ πρέπει να πάω για δουλειά. Απλά της εξηγώ ότι και εγώ θέλω εκείνη και θα προτιμούσα να είμαστε μαζί, όμως πρέπει να πάω στη δουλειά όπως και ο μπαμπάς της, για να έχουμε χρήματα και να μπορούμε να έχουμε αυτά που θέλουμε ή χρειαζόμαστε.... (φαγητό, ρούχα, παιχνίδια, βόλτες κ.τ.λ.) και μετά μου λέει "ναι, μαμά, πρέπει".

Ο Κωνσταντίνος πως είναι με τη στοματίτιδα? Δυστυχώς έτσι είναι όταν τα παιδιά ξεκινούν παιδικό. Και ειδικά ο πρώτος χρόνος. Η μικρή περσι βδομάδα παρά βδομάδα όλο και κάτι είχε.

uwJMp2.png?KqESJfSU

Διαφημίσεις

Kitty πως τα πάει ο Ισαάκ? Με τη δουλειά είχες καμιά απάντηση?

Della ωραίο ακούγεται το παρτάκι! Μπράβο τους.

Βιβή τι κάνει ο μπόμπιρας? Είναι ήσυχος ή ζόρικος?

Lila's mom πως είσαι? Άσχημο πέσιμο!

Nina-Nana πως πάει το sup surf? Τη μικρή την έχεις μαζί σου όταν πηγαίνεις?

Tzamin ξεκίνησε το ταξίδι του καλού σου?

Σας αφήνω για να πάω να γουρουνιάσω:oops:!

Έρχεται ο άντρας μου και φέρνει πίτσα!!! Την έχω λιγουρευτεί, γιαμ, γιαμ!!1

Φιλιά και καλή εβδομάδα!!!

uwJMp2.png?KqESJfSU

Κορίτσια καλημέρα κι από εμάς.

Ο σύζυγος έφυγε σήμερα το πρωί και θα επιστρέψει την επόμενη Τρίτη. Αρχίζει δύσκολος μήνας για όλους μας.

Δήμητρα περαστικά.... δυστυχώς θα έχεις μπόλικα μικρόβια και ιωσούλες φέτος.

Αφού δεν έχει ξανακάνει και ποτέ πυρετό, είναι εντελώς παρθένος από ασθένειες ο οργανισμός του. Μην ανησυχείς θα θωρακιστεί και από του χρόνου θα είναι πολύ καλύτερα.

Κορίτσια εγώ είμαι υπέρ του παιδικού σταθμού. Το πρόγραμμα που ακολουθούν είναι προσαρμοσμένο στην ηλικία κάθε τάξης ώστε να μαθαίνουν και να διασκεδάζουν ταυτόχρονα. Όλη μέρα είναι μαζί με παιδάκια συνομήλικα και παίζουν και έχουν έναν άνθρωπο (τουλάχιστον) ο οποίος τα απασχολεί δημιουργικά όλη την ώρα. Όταν είμαστε στο σπίτι οι δυο μας, όλο δουλειές κάνω και σίγουρα δεν ασχολούμαι μαζί της τις ώρες που ασχολείται η δασκάλα της. Αφήστε που η τηλεόραση περιορίζεται στο ΣΚ, γιατί καθημερινές γυρίζουμε σπίτι το νωρίτερο 18.30 και ασχολούμαι αποκλειστικά μαζί της, σχεδόν μέχρι να κοιμηθεί (αν δεν είναι ο μπαμπάς σπίτι). Αν είναι ο μπαμπάς ασχολείται κι εκείνος μαζί της και κάνω εγώ καμιά δουλειά.

Προφανώς η κάθε κατάσταση έχει υπέρ και κατά, αλλά εγώ θεωρώ ότι τα υπέρ του σταθμού είναι περισσότερα. Ίσως βέβαια επειδή δεν είχα επιλογή να είμαι εγώ ή κάποια γιαγιά στο σπίτι, να έχω πείσει τον εαυτό μου ότι αυτό είναι το καλύτερο ούτως ή άλλως.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Tzitzina ελπίζω να μην χρειαστείτε περαιτέρω εξετάσεις. Εμείς πρέπει να κάνουμε ραδιοισοτοπική κυστεογραφία για να δούμε πώς εξελίσσεται η διάταση. Την λυπάμαι πολύ την καημενούλα, έχει περάσει τόσα πολλά στα νοσοκομεία. Πώς θα την ξαναπάω? :(

Η κυστεογραφία ήταν η πιο δύσκολη εξέταση που έχει κάνει μέχρι τώρα και πρέπει να την επαναλάβουμε.

Arma εσείς πώς πάτε με αυτό το θέμα? Θα επαναλάβετε κυστεογραφία?

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Καλημέρα σας,

Κορίτσια , υπέρ του παιδικού είμαι κι εγώ.....μάλλον υπέρ της δουλειάς δεν είμαι και πολύ τελευταία.Κι αυτό λόγω του άγχους ,της προσαρμογης του μικρού.αλλα θα βρούμε τους ρυθμούς μας...που θα πάει.Ακομα κι αν μου κατσει καμία δουλειά, δεν βγαινει με τιποτα αλλος ενας χειμώνας στο σπιτι ,ζητώντας καθε μέρα βόλτες , κούνιες κλπ,Απ οτι βλέπω αρχιζουν και τα απασχολούν με ομαδικές δραστηριότητες.Είμαι σίγουρη οτι θα αρχισει να το απολαμβανει.

Βέβαια ....η δασκάλα το βιολί της....πηρα τηλ στις 11 30 και ρωτησα αν ειναι ηρεμος (και οχι τι ωρα να τον παρω) , και μου λενε ''ελατε να τον παρετε,νυσταζει,εχει ξαπλωσει στο τραπεζάκι''.Ειπα οτι ειμαι μακριά.Εννοείται οτι δεν θελω να ταλαπωρείται το παιδι ,αλλα κι αυτο το συστηματάκι δεν μου αρεσει

Το Σαββατο πηγαμε με την Lila s mom , στον παιδότοπο.Ο δικός μου κολλημένος πάνω μου ,με τίποτα να μπει μόνος του.φοβάται οτι θα φύγω....ο καυμενούλης! οποτε δεν επαιξε καθολου.Μονο φευγοντας κάτσαμε λίγο στις κούνιες ,οπου επιασε ενα παιδί απο τον λαιμό και τσίμπησε ενα αλλο........σε λίγο θα γινουμε απο τα αυτα τα παιδιά που αποφευγουμε

Περαστικά στα αρρωστούλια !!!

* απο τις δουλειες δεν εχω κανενα νεο.Βασικα τον ενα εγω πρεπει να τον παρω πάλι (ελειπε Γερμανια)

* ευτυχως το κεφάλι του Ισαάκ εχει σκουρήνει λιγο....χαχαχχαχαχα....

παω σιγά σιγα να τον παρω

Γειααα......

7-4-2011

5s7mp3.png

Tzamin συμφωνώ και εγώ. Ειδικά όταν εργάζεσαι έχεις ανάγκη να περάσεις ποιοτικό χρόνο με το παιδί σου. Και εγώ θα την πήγαινα φέτος αν δεν είχα το μωρό...αλλά για χάρη του μπέμπη είπα να την αφήσω και φέτος για να αποφύγουμε τις πολλές ιώσεις. Να δούμε!

Για να μην είναι όμως τελείως κλεισμένη μέσα θα την πηγαίνουμε 2 φορές την εβδομάδα να κάνει κάποιες δραστηριότητες.

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσακια.Σημερα εκανα την αιτηση μου στη δουλεια και τωρα θα περινενω.Υποθετω θα παρει κανα μηνα.

Ο μικρος ειναι με πυρετο απο χθες ραδυ.Ξεκινησε με 37,2 και εφτασε 38,2.Καλη αρχη λοιπον.

Τzitzina,ελπιζω να ειναι κατι που θελει αολα παρακολιυθηση.Το καλι ειναι οτι εχετε βγαλει την πανα.

Τzamin,καλο κουραγιο αυτες τις μερες που θα λειπει ι αντρας σου.Δυσκολο να εισαι μονη.

Kitty,και ο δικος μιυ πριχθες στο mall εσπρωξε ενα παιδακι.Δεν εβλεπε κατι playmobil που ειχαν εκει και το εκανε.Εμενα το θεμα μου δεν ειναι το παιδι απο μονο του.Το παιδι ο,τι βλεπει και ακουει κανει.Μου τη δινουν οι γονεις,οι αναισθητοι και προκλητικοι γονεις.Εγω πριχθες ημουν εκει και τον τραβηξα και του εκανα παρατηρηση.Αλλοι δεν κανουν τιποτα.Πηραν μπρος παντως τα παιδακια ε;σκεψου τι γινεται στον παιδικο,ΖΟΥΓΚΛΑ!

Καλο βραδυ κοριτσακια!

NXbrp3.png

Κορίτσια μου καλημέρα!!!!!

Μαζεύτηκαν πολλα και δυσκολεύομαι να παρακολουθήσω. Θυμάμαι λιγα πραγματα.

Tzitzina καλα αποτελέσματα για την ειρήνη να έχετε! Ευχομαι να μη χρειαστεί να κάνετε κατι και να περάσει οσο πιο "ανώδυνα" γίνεται.

Tzamin καλη υπομονή! Συνάντησα τον άντρα σου το Σάββατο στο παρκο και μου έλεγε για το κύμα ταξιδιών που ακολουθεί.

Della ευχομαι να εχεις σύντομα απάντηση για τη δουλεια. Περαστικά στον Κωνσταντίνο!

Kitty κι εμείς οταν πάμε παιδοτοπο κάπως ετσι. Παίζει 10 λεπτα και μετα έρχεται στο τραπέζι και ζητάει χυμό, πατατάκια, τοστ κτλ. Αφου λέω οτι δεν αξίζει να πηγαίνουμε παιδοτοπο. Καταλήγει να πίνει καφε μαζι μας!

Εμείς καλα είμαστε. Χτες πήγα στη γυναικολόγο μετα απο σχεδον 2 χρόνια για παπ κτλ. Μετα περάσαμε απο τα πεθερικά μου.

Με το surf συνεχίζουμε κανονικα. Αγοράσαμε μεταχειρισμένη σανίδα απο γνωστό άτομο σε σούπερ τιμη. Ειναι απο μπαμπού κι η αρχική της τιμη καινουρια ειναι απλησίαστη! Της μικρής της αρέσει η διαδικασία, εχει μάθει να κραταει το κουπί και να κανει κουπιες. Πολυ γέλιο. Ειναι φοβερή γυμναστικη κοριτσια παντως. Όλο το σωμα δουλεύει και το αποτέλεσμα ειναι αισθητό άμεσα! Κι η θάλασσα σου αδειάζει το μυαλο!

Φιλιά πολλά!

QVjlp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια

Kitty μην ανησυχείς γι' αυτές τις αντιδράσεις. Δοκιμάζει οτιδήποτε καινούριο. Πιθανόν να είναι και αναστατωμένος γενικά από την τόσο μεγάλη αλλαγή της καθημερινότητάς του και να είναι ευέξαπτος και να ξεσπάει εκεί που τον παίρνει.

Della καλή αναμονή & περαστικά και στον μικρούλη σου. Ευχαριστώ για τα κουράγια.... θα τα χρειαστώ!!!

Εμείς δεν έχουμε νέα.... όλα ήσυχα και καλά!!!

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Καλημέρα ,

Nina-Nana, χαίρομαι που περνάς τόσο καλά στο surf.και μαζί και η Ελενίτσα !!!!

Ο Ισαάκ αυτό να μην ξεκολλάει το κάνει τώρα λόγω παιδικού.Αλλιως ζητάει τοστ και χυμο, αλλα βγαινει τρωει και συνεχίζει το παιχνίδι.Τωρα ΔΕΝ μπαινει καθόλου

χθες ,μου λεει η δασκάλα οτι ο μικρος εχει καταροή ''δεν τον προλαβαίνω'' μου ειπε.απο την ωρα που τον πηρα ουτε μια φορα δεν ετρξε η μύτη του ....

υπάρχει κανα μαγικό να την συμπαθήσω ?

7-4-2011

5s7mp3.png

Καλημέραααα....

Από τις 5.30 ξύπνησα σήμερα. Κοιμήθηκα 10.30 χτες το βράδυ, ε πόσο να κοιμηθώ.... δεν είμαι και συνηθισμένη σε πολύ ύπνο!!!

Νίνα νανα άρχισε να ψήνεται για ποδήλατο μετά την συνάντησή σας :P

Αν πάρει εκείνος και αρχίσει και η μικρή να κάνει.... μπορεί να ακοόυθήσω κι εγώ. Η Έλενα άρχισε να κάνει μόνη ποδήλατο!!! Όχι μεγάλη απόσταση αλλά τουλάχιστον κατάλαβε πώς λειτουργεί. Πήγαμε χτες παιδίατρο για τις βεβαιώσεις του γιατρού και των αθλητικών δραστηριοτήτων. 14 κιλά και 93 εκατοστά το Ελενάκι.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...