Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Καλημέρα σας,

Della, σ ευχαριστώ παρά πολύ !!!! αν ζορίσουν τα πράγματα αυτό θα κάνω !! ειναι αδιανόητο να παει με τα μωρά. Στην δουλειά τωρα τι γίνεται ? πότε θα ενημερωθείτε ?

Lila s mom, κι εγώ αυτό θέλω ,καθε μερα κι ενα μισάωρο παραπάνω , αλλα οταν μου λενε ''ελα να τον παρεις '' τι να κάνω ? εντωμεταξύ αν δεν τον παρω μεχρι τις 12 ,μετα θα τον παρω στη 13 00 ,γιατι τρωνε ,μετα πλένονται κλπ

Εγω συμφωνώ για το Σαββατο κατα τις 6 στον παιδότοπο.

Tzitzina,εννοείται καλά κάνεις κ ρωτας. τι θα γίνει ? κληρονομικό χάρισμα έχουμε , να ξερουμε τι εκανε το παιδί ?

''Μεγαλώνουν τα παιδάκια μας''.....όντως πολύ βαρύ!!!! οταν σκέφτομαι οτι καποια στιγμή θα βλέπει περισσότερο ,την όποια δασκάλα και όχι εμάς,τρελαίνομαι !!!!

Εύχομαι να πάνε όλα καλά με τον υπέρηχο και την καλλιέργεια της Ειρήνης

!!!

Γι ΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω !!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα κοριτσια.Παλι τρεχαματα σημερα.Επρεπε να παω στη μεταφραστικη υπηρεσια του υπ.εξωτερικων για να μεταφρασω το lower.Αφηστε που ζητησαν βεβαιωση προυπηρεσιας και το γρ.προσωπικου δεν προλαβαινει να τα βγαλει.Δουλευει μια υπαλληλος μονο.Περιμενουμε καινουρια διευκρινηση απο το υπουργειο γι'αυτο!Τι 'χες Γιαννη τι 'χα παντα!

NXbrp3.png

Τzitzina,καλη επιτυχια για αυριο και καλα αποτελεσματα!

Κitty,και να σε παρει στις 11.00 μην πας αν μπορεις βεβαια.Πηγαινε στη 13.00.

Καλησπέρα,

Δεν παιρνουν αυτοι , εγω παιρνω.σημερα πηγα χωρις τηλ 11 30,εκεινη την ωρα ηταν τουαλετα ο μικρος.ηρθε η βοηθος κ μου ειπε οτι εκλαιγε και λιγη ωρα πριν που ειχαν ξεκινησει μια χειροτεχνία ,ηρέμησε.τελικα καθε φορα που παω 11 30-12 00 ειναι ηρεμος.απο αυριο 13 00 και τελος

7-4-2011

5s7mp3.png

Καλησπέρα,

Δεν παιρνουν αυτοι , εγω παιρνω.σημερα πηγα χωρις τηλ 11 30,εκεινη την ωρα ηταν τουαλετα ο μικρος.ηρθε η βοηθος κ μου ειπε οτι εκλαιγε και λιγη ωρα πριν που ειχαν ξεκινησει μια χειροτεχνία ,ηρέμησε.τελικα καθε φορα που παω 11 30-12 00 ειναι ηρεμος.απο αυριο 13 00 και τελος

Να τον ενημερωσεις απο το πρωι:σημερα θα φας,θα πλυθεις,θα παιξεις λιγο με τα παιδακια και μετα θα ερθει η μαμα να σε παρει.

Ειναι καλυτερα να ξερει και να μην σε περιμενει

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

Να τον ενημερωσεις απο το πρωι:σημερα θα φας,θα πλυθεις,θα παιξεις λιγο με τα παιδακια και μετα θα ερθει η μαμα να σε παρει.

Ειναι καλυτερα να ξερει και να μην σε περιμενει

ναι ,ναι...του το λεω ''θα κατσεις να φας με τα παιδια ?'' λεει ''ναι'' και μετα θα ερθει η μαμα

εντωμεταξυ και το πρωι χοροπηδουσε στο δρόμο και έλεγε παω χολείο,περνάω ωραία.ισως ηταν αρνητικο σημερα οτι ηταν κ ο αντρας μου σπιτι και τον πηγαμε μαζι

άντε ...Παρασκευή αύριο:tongue:

7-4-2011

5s7mp3.png

Καλησπερα κοριτσια.Παλι τρεχαματα σημερα.Επρεπε να παω στη μεταφραστικη υπηρεσια του υπ.εξωτερικων για να μεταφρασω το lower.Αφηστε που ζητησαν βεβαιωση προυπηρεσιας και το γρ.προσωπικου δεν προλαβαινει να τα βγαλει.Δουλευει μια υπαλληλος μονο.Περιμενουμε καινουρια διευκρινηση απο το υπουργειο γι'αυτο!Τι 'χες Γιαννη τι 'χα παντα!

έλεος ...πια !!! αυτα με τις μεταφράσεις ...τι τις χρειάζονται ? ή τελοσπάντων δεν μας εδιναν και μια μεταφραση μαζί εξαρχής ?:mrgreen:

7-4-2011

5s7mp3.png

Καλησπερα ομορφες!Εχω φτιαξει μακαρονια και.περιμενω τους αντρες μου για να φαμε.Ο μικρος σημερα θα ειχαν παρτυ υποδοχης και θα εκαναν και αγιασμο.Θα εψηναν μπιφτεκθα στην αυλη οποτε θα περασει ωραια.Περσι μου ειχε φερει κθ ενα γλαστρακθ με βασιλικο τετοια μερα.

Κitty,ο αντρας μου του κανει κακο ιταν ειναστε ναζι.Οταν τιν κατεβαζω εγω στο σχολικο μπαινει και φευγει.Καμια φορα κλαιει ακομα και σ'εμενα αλλα οχι συνηθως.Αν ειναι ο μπαμπας του καηκαμε!!!Οχι μονο κλαιει,χτυπιεται!Αφου η συνοδος μου ειπε μια μερα:απο τον πιο πανω δρομο καραλαβα οτι ειναι και ο μπαμπας του μαζθ γιατι ακουγεται μεχρι εκει.Μ'εσας δεν κλαιει συνηθως.

NXbrp3.png

Καλησπερα ομορφες!Εχω φτιαξει μακαρονια και.περιμενω τους αντρες μου για να φαμε.Ο μικρος σημερα θα ειχαν παρτυ υποδοχης και θα εκαναν και αγιασμο.Θα εψηναν μπιφτεκθα στην αυλη οποτε θα περασει ωραια.Περσι μου ειχε φερει κθ ενα γλαστρακθ με βασιλικο τετοια μερα.

Κitty,ο αντρας μου του κανει κακο ιταν ειναστε ναζι.Οταν τιν κατεβαζω εγω στο σχολικο μπαινει και φευγει.Καμια φορα κλαιει ακομα και σ'εμενα αλλα οχι συνηθως.Αν ειναι ο μπαμπας του καηκαμε!!!Οχι μονο κλαιει,χτυπιεται!Αφου η συνοδος μου ειπε μια μερα:απο τον πιο πανω δρομο καραλαβα οτι ειναι και ο μπαμπας του μαζθ γιατι ακουγεται μεχρι εκει.Μ'εσας δεν κλαιει συνηθως.

Καλησπέρα ,

πάρτυ υποδοχής !!! τέλεια !!!!Σιγουρα θα πέρασε τέλεια ο Κωνσταντίνος.

Σήμερα ο Ισαάκ πάλι εκλαιγε όταν τον άφησα,στον μπαμπα του είπε ''πήγαινε δουλεια'' κ ενω χοροπηδουσε , μολις μπηκε ήθελε κι εμενα μαζι.τον πηρα το μεσημερι ,υποτίθεται οτι εφαγε και μπριαμ (λιγες πατάτες μου ειπε η δασκάλα). Έπίσης τσίμπαγε το κοριτσάκι που καθόταν δίπλα του στο φαγητό:oops: οποτε απο Δευτερα θα τον παιρνω 13 00 και θα συνηθισει.

Οταν τον ρωτήσαμε είπε ''πέρασα ωραία στο χολείο'':P

Σημερα ,πηγα σε μια αλλη συνέντευξη για δουλεια. Ακριβώς στον σταθμό του Ταύρου,μισή ωρα με το μετρό κ ηλεκτρικό.Ωραριο 9 00- 18 00 (απ οτι βλέπω 8ωρο δεν υπάρχει πια πουθενά).Τιμολόγηση , δελτία κλπ ..για μενα ευκολο ,το εχω κάνει χρόνια.Ελπίζω να με παρουν !!!

Βεβαια προκύπτει άλλο πρόβλημα....ποιός θα παίρνει τον Ισαάκ απο τον παιδικό ? Ο αντρας μου δεν ειναι σιγουρο ,οταν δουλευει οτι θα ειναι ακριβως στις 16 00 , πισω. Για εκεινον η λύση ειναι να ερχεται η μάνα μου.Αλλέ εγω δεν μπορω να δεσμεύσω την μανα μου να το κανει μονιμα.υποτιθεται παει παιδικο για να δουλευουμε και να τον παιρνουμε εμεις.και καλα αν εμενε εδω.....θέλει όμως μια ωρα να ερθει...το βλέπω λιγο υπερβολικό να το κάνει επί μονίμου βάσεως.

του λεω ας εχουμε και οι 2 δουλεια και θα δουμε ....

Με αγχωνει.....:?

φυσικα θα προτιμουσα να καθομαι σπιτι με το παιδι , αλλα δεν γινεται.

ουφ......τελειωσε απο την στιγμη που οι γυναικες δουλεύουμε ,γίνεται μπαχαλο η υπόθεση

7-4-2011

5s7mp3.png

Γεια σας κορίτσια!Όλα καλά?

Ο Κωνσταντίνος είναι άρρωστος.Έχει να πάει παιδικό από την Δευτέρα.Έχει στοματίτιδα και 38 πυρετό.:-( Ωραία αρχή κάναμε στον παιδικό.Είναι η πρώτη φορά που κάνει πυρετό.Δεν έχει ξανακάνει.Μόνο δέκατα.Κοπέλες στο Μουσείο μου είπανε ότι ο πρώτος χρόνος στον παιδικό θα είναι δύσκολος.Θα μου φέρνει και άλλες αρρώστιες.Από τον δεύτερο θα είναι καλύτερα.Τα δικά σας πόσες φορές αρρωσταίνουν μέσα στον χρόνο?Θυμάστε?

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και από εμένα!

Kitty σέβομαι τους προβλημάτισμούς σου αλλά εγώ δε θα άντεχα να μη δουλεύω...και να είμαι συνέχεια σπίτι. Λατρεύω τα παιδιά μου, αλλά νομίζω ότι έχω την ανάγκη να παράγω και άλλου είδους έργο. Η δουλειά με γεμίζει και με βοηθάει να ξεφεύγω από τη ρουτίνα του σπιτιού.

Βέβαια, δεν έχω χρειαστεί να μπω στη διαδικασία να αφήσω τα παιδιά με κάποιο ξένο. Η μητέρα μου κράταγε τη μικρή και θα βοηθήσει και τώρα.

Βέβαια αν την αφήσω μόνη της με τα 2 μωρά θα φρικάρει, οπότε τώρα θα αναζητήσω και βοήθεια, αλλά τη γενική εποπετεία πάλι η μητέρα μου θα την έχει.

Γεια σας κορίτσια!Όλα καλά?

Ο Κωνσταντίνος είναι άρρωστος.Έχει να πάει παιδικό από την Δευτέρα.Έχει στοματίτιδα και 38 πυρετό.:-( Ωραία αρχή κάναμε στον παιδικό.Είναι η πρώτη φορά που κάνει πυρετό.Δεν έχει ξανακάνει.Μόνο δέκατα.Κοπέλες στο Μουσείο μου είπανε ότι ο πρώτος χρόνος στον παιδικό θα είναι δύσκολος.Θα μου φέρνει και άλλες αρρώστιες.Από τον δεύτερο θα είναι καλύτερα.Τα δικά σας πόσες φορές αρρωσταίνουν μέσα στον χρόνο?Θυμάστε?

Dimista, περαστικά στον Κωνσταντίνο! Είναι γενικό το φαινόμενο τον πρώτο χρόνο που ένα παιδάκι είναι σε καθημερινή επαφή με άλλα παιδάκια να συμβαίνει αυτό...και κάθε χρόνο είναι και καλύτερα. Μαζεύουν αντισώματα! Υπομονή!

Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε? εμείς καλα εαν εξαιρέσεις το γεγονός οτι έπεσα απο την σκάλα του γραφείου και χτύπησα πίσω στην ουρά.... Πήγαμε σούπερ μάρκετ με την Λιλα και τώρα κάναμε μπάνιο και τρώω κάτι πρόχειρο.

Κιττυ , μακάρι να σε προσλάβουν, τουλάχιστον το ωράριο ειναι νορμαλ δεν θα έχεις διακεκομένο ούτε απογεύματα, ειναι πενθήμερο? θα είσαι και κοντά μου.

Σίγουρα το καλύτερο ειναι να είσαι με το παιδί σου αλλά αυτο το έρημο το οικονομικό μας τρώει όλους, επίσης εαν στο περιβάλλον της δουλειάς υπάρχουν εντάσεις, φωνές κλπ. Τότε καλύτερα σπίτι μου, έτσι δεν ξεφευγεις αντιθέτως γίνεσαι χειρότερα!

Τελικά τι θα κάνουμε αύριο θα πάμε στον παιδοτοπο?

Della, ευχομαι να πέρασε ωραια ο Κωνσταντίνος στο πάρτυ, μπράβο που διοργανώνουν πάρτυ?

Dimista, περαστικά στον Κωνσταντίνο, τι να πω ακόμη δεν πήγε, και ταλαιπωρείται τόσες μέρες!

Καλο βραδυ ευχομαι!

nJ2dp3.png

Επειδή μαζεύτηκαν πολλά θα σχολιάσω ότι θυμάμαι.

Ντέλλα τελείωσαν τα τρεχάματα με την δουλειά?Προ προ νήπιο πηγαίνει?Τον δικό μου τον έχουν στο μεταβρεφικό.Δεν ξέρω πως είναι χωρισμένα τα τμήματα.Πάρτυ υποδοχής και αγιασμό?Σίγουρα θα πέρασαν πολύ ωραία.

Δεν ξέρω αν γίνεται σε όλους τους σταθμούς και ο δικός μου να τον έχασε.

Τζιτζίνα όταν σου λέει όχι θέλω μαμά μου.Εσύ τι κάνεις?Την πηγαίνεις?Καλή επιτυχία για τον υπέρηχο που θα κάνει η Ειρήνη.Εύχομαι να πάνε όλα καλά.

Κίττυ μπράβο που ο Ισαάκ αρχίζει και συνηθίζει στον παιδικό.Μακάρι να σε πάρουν στην δουλειά!:DΚίττυ γιατί δεν κανονίζετε να κάθεται λίγο παραπάνω στον σταθμό για να προλαβαίνει ο άντρας σου να τον παίρνει?

Βιβή όταν λες και άλλη βοήθεια τι εννοείς?Εκτός από την μαμά σου θα έχεις και κάποιον άλλον?Είσαι τυχερή που έρχεται και σε βοηθάει.Βιβή σίγουρα θα μαζέψει αντισώματα.

Lila's mom πως έπεσες από την σκάλα ?Πονάς?Ευχαριστώ για τα περαστικά!

Καλό βράδυ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...