Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Nima21 είπε:

Ειναι λογικό να αγχώνεστε και οσοι ειναι απεξω και μας λενε τοσο ευκολα οτι το αγχος μας κανει κακο δεν ξερουν.. σιγουρα καλοπροαιρετα μας τα λενε (οχι ολοι) αλλα μονο εμεις που το περναμε ξερουμε πως ειναι! Το θεμα ειναι οοοσο μπορειτε να σκεφτεστε θετικα.. ακομα και τις μερες που πεφτετε ψυχολογικα να προσπαθειτε να σκεφτεστε οτι θα τα καταφερετε στο τελος! Η θετικη ενεργεια μετραει! Οι 12 βλαστοκυστουλες σας ειναι ενας παρα πολυ σημαντικος λογος να σκεφτεστε αισιοδοξα! Οπως σας ειπαν παραπανω αλλες παλευουν με μια, αλλα παλευουν και πολλες τα καταφερνουν! Ενα υγιες θελουμε στο τελος! Με 12 εχετε πολλες πιθανοτητες να εχετε τελεια και υγιη εμβρυακια!!! 

Προσωπικα επειδη είμαι πολυ αγχωδης σαν γυναικα και εχω φτασει σε ενα πολυ καλο επιπεδο τα τελευταια χρονια να το δουλεψω για να με βρει αυριο μεθαυριο ενα παιδακι πιο καλα ψυχικα και πιο ετοιμη, με βοηθησε παρα πολυ η ψυχοθεραπεια και ο διαλογισμος! Και οσο και να το κοροιδευα, κοριτσια οσες εχετε κανει θα με καταλαβετε.. με έχει βοηθήσει πολυ οσες φορες το εχω προσπαθησει! Μονη μου με μικρούς δεκάλεπτους διαλογισμούς στο διαδίκτυο .. οσες εχετε θεματα με κρισεις αγχους και πανικου δοκιμάστε το! Και στο τελος θα καταλαβετε οτι μεσα απο αυτες τις καταστασεις βγαίνουμε πολυ πιο δυνατές και ανθεκτικές!!  Καλη επιτυχία!!!

Ειναι παρα πολυ βοηθητικα οσα μου λετε ολες και σας ευχαριστω παρα πολυ!

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μammy αποκλείεται να είσαι σαν εμένα...αφού όταν περνάει η κρίση, τρομάζω με τον εαυτό μου..:shock::shock:

Με τη δικαιολογία των 2 προηγηθείσων καισαρικών, του διαβήτη και εγώ δεν ξέρω τι άλλο...λες και είμαι καμμία άσχετη :rolleyes::rolleyes: Α, επίσης μου είπε να κάνω και 2 ενεσεις κορτιζόνης για τους πνευμονες του μωρού...αν υπήρχε κάποιο σοβαρό πρόβλημα, να το καταλάβω, αλλά αφού όλα είναι μια χαρά (πλακούντας, τράχηλος, λώρος), γιατί???

Μολις με ακουσε ολη η γειτονια:confused:!!!Και αυτος ο γιος μου ο μεγαλος μες την κοντρα και την ειρωνια ειναι!!!Δηλαδη στα 17 του θα με σφαλιαριζει κιολας:shock:???

Για την κορτιζονη εχω διαβασει οτι πολλοι γιατροι την προτεινουν και μετα τις 34 εβδομαδες, που ειναι απαραιτητη σε περιπτωση προωρου τοκετου, λογω καισαρικης επειδη δεν πιεζονται τα μωρακια να βγουν.

QWrRp3.png

pw3Zp3.png

eJhDp3.png

Θα με βλέπει καθε εβδομάδα, αλλά λογικά, αν πάνε όλα καλά, 38 εβδομάδων θα μπω (τώρα μια μέρα πάνω, μια κάτω θα το δούμε στην πορεία).

Εσύ??

Την Τετάρτη θα πάω να με δει. Μου εχει στις 39 εβδομάδες θα με βάλει...βλέποντας κ κάνοντας.

Δεν πρεπει με τίποτα να με πιάσουν πόνοι , γιατί εχω κίνδυνο αποκόλλησης στα μάτια

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

όχι δεν συνέβη κατι συγκεκριμένο....απλά πολλά μαζεμένα....ειναι καιρό τωρα άνεργος ο άντρας μου, εγώ εχω ενα μαγαζί που με όλη αυτη την κατάσταση είναι άστα βράστα κ μάλλον οι ορμόνες μου τωρα προς το τέλος κάνουν το πιο τρελό πάρτυ:(:(

Δηλ απο μια σαχλαμάρα χθες , το εχω κ ευκολο το δάκρυ.....εεε...άντε μετά να με σταματήσεις

Κitty και εγω απο χθες εκτος απο νευρα, εχω και το κλαμα στο τσεπακι μου:(!!!Σημερα εισαι λιγο καλυτερα?Λες να μας επηρεαζει η πανσεληνος???

QWrRp3.png

pw3Zp3.png

eJhDp3.png

Μολις με ακουσε ολη η γειτονια:confused:!!!Και αυτος ο γιος μου ο μεγαλος μες την κοντρα και την ειρωνια ειναι!!!Δηλαδη στα 17 του θα με σφαλιαριζει κιολας:shock:???

Για την κορτιζονη εχω διαβασει οτι πολλοι γιατροι την προτεινουν και μετα τις 34 εβδομαδες, που ειναι απαραιτητη σε περιπτωση προωρου τοκετου, λογω καισαρικης επειδη δεν πιεζονται τα μωρακια να βγουν.

Μα, και ο δικός μου ακριβώς τα ίδια? Προεφηβεία περνάνε? Ακριβώς και εγώ έτσι σκέφτομαι, αν έχει αυτή τη συμπεριφορά στα 9, στα 16-17 τί θα γίνει???:shock:

Οσον αφορά στη κορτιζόνη, οκ, συμφωνώ, αλλά όχι να με βάλει να την κάνω για να μου το πάρει 35 εβδομάδων, χωρίς λόγο...

Την Τετάρτη θα πάω να με δει. Μου εχει στις 39 εβδομάδες θα με βάλει...βλέποντας κ κάνοντας.

Δεν πρεπει με τίποτα να με πιάσουν πόνοι , γιατί εχω κίνδυνο αποκόλλησης στα μάτια

Ειλικρινά στο απεύχομαι!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Kalispera se ola ta koritsia!Ti wraies meres!Pragmati sou ftiaxnei tin diathesi opws egrapse i ania.

Arma xairomai pou pigan ola kala me to doppler sou.

Tzamin kai Arma exw euxarista nea apo ton mpempi mou!Epitelous,pire varos!Mesa se 2 vdomades pire 550 gr. kai eftase 2080.O giatros eipe oti vrike polu kalo to varos tou kai epeidi exei parei thesi apo telos Flevari kai ksekinisa kai suspaseis tha gennisw prin tin PHT.Ypologizei oti tha gennisw stis 38 vdomades.Plisiazei o kairos kai eimai polu xaroumeni!Simera to prwi eftiaksa tin valitsa maieutiriou.Evala ta perissotera!Agorasa kai 1a nuxtikia,giati,eixa mono putzames.Tin vrika se prosfora 8 euro.Einai me tirantaki.

Tzamin me sugkinises pou me rwtises 2 fores gia to mwraki mou!

Tzamin xarika pou sou perase o erethismos.H lanolini xrisimopoieitai mono gia erethismo, ksereis?

Ania ti nea exeis apo to mwraki sou?

Kitty tin Tetarti pou tha pas ston giatro sou na mas peis nea.Pola eisai toulaxiston euxaristimeni me ton diko sou giatro?Kala ekanes kai gurises!

A!Extes pou piga ston giatro mou,pali den plirwsa tin episkepsi!

Euxomai se oles sas panta na exete euxarista nea apo ta mwrakia sas!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Καλησπερα κοριτσια, ευχομαι να ειστε ολες καλα,κι εσεις και τα μωρακια σας!

Πηγα εχθες στον γιατρο και ειδα κι εγω τον μπεμπουλη μου. Ειναι 2.650 Kg,παραμενει τυλιγμενος με το λωρο του και επιπλεον ο τεμπελακος μου, αν και ειναι με το κεφαλι κατω,ειναι γυρισμενος ανασκελα. Αν δεν γυρισει μπρουμυτα, κατα πασα πιθανοτητα θα κανουμε καισαρικη. Θα ξαναπαω στις 27 του μηνα να δουμε τι γινεται.

Εγω κοριτσακια βρηκα νυχτικακια με ρομπιτσα (και χωρις ρομπιτσα) με τιραντακι στο Λητω. Χωρις τη ρομπα εχουν 29 ευρω ενω το σετ με την ρομπα εχει γυρω στα 70 ευρω. Μια ερωτηση για τις πιο εμπειρες μανουλες: τα εσωρουχα μιας χρησεως,κανουν δουλεια ή οχι; Το πεταμε καθε φορα που αλλαζουμε την σερβιετα;

Dimista,κι εσυ εχθες το βραδυ στον γιατρο μας την εβγαλες; Εγω ειχα ραντεβου στις 22:30. Τελικα αυτος δεν πρεπει να κοιμαται ποτε.

NXbrp3.png

Κitty και εγω απο χθες εκτος απο νευρα, εχω και το κλαμα στο τσεπακι μου:(!!!Σημερα εισαι λιγο καλυτερα?Λες να μας επηρεαζει η πανσεληνος???

Ολα μαζί μου φαίνεται μας εχουν τρελάνει:P:p:p

Διαφημίσεις

Μα, και ο δικός μου ακριβώς τα ίδια? Προεφηβεία περνάνε? Ακριβώς και εγώ έτσι σκέφτομαι, αν έχει αυτή τη συμπεριφορά στα 9, στα 16-17 τί θα γίνει???:shock:

Οσον αφορά στη κορτιζόνη, οκ, συμφωνώ, αλλά όχι να με βάλει να την κάνω για να μου το πάρει 35 εβδομάδων, χωρίς λόγο...

Ειλικρινά στο απεύχομαι!

Ευχαριστώ πολύ !!!!

Κοριτσακια μου καλημερα!!!!!Σας διαβασα ολες και ενα εχω να πω.... ολες εχουμε τις ιδιες ανησυχιες.......

Εμεις παμε πολυ καλα η μικρη μεγαλωνει κι ας τρωει μονο απο την μια αρτηρια εχουμε φτασει τα 1850γρ για πειτε μου οσες μπορουν ποσο ηταν τα μωρακια σας στις 32 εβδομαδες? Ξερω δεν εχουν τον ιδιο ρυθμο αναπτυξης ολα τα μωρακια αλλα θελω να συγκρινω περιπου.....

Καλημέρα κορίτσια,

Εϊδαμε κ εμείς τον μπεμπούκο μας χτες, όλα καλά, είναι περίπου 3 κιλά, και αν φτάσει ως την ΠΗΤ θα πάει γύρω στα 4, βοήθεια μου !!!

Δυστυχώς όταν γυρίσαμε ο Αγγελάκος μου είχε πυρετό όπως κ όλη τη νύχτα , τώρα κοιμάται ακόμα, πράγμα που δεν μου αρέσει καθόλου αν κ δεν είνια ζεστός :(

Pola k mammy με αγχώσατε, από τα 9 αγριάδες τα αντράκια ; εμενα ευτυχως ακόμα δεν μιλάει ΄γιατί τον βλέπω ώρες ώρες που θα ήθελε να ρίξει κανένα μπινελίκι όταν τον ζορίζω :tongue:

kitty είσαι καλύτερα; φαε καμια σοκολατίτσα που ανεβάζει τη διάθεση...

εγω έτσι εχω παγωτο στο ψυγειο για τέτοιες στιγμές δυσκολες που έρχονται όλα μαζί κ σε τρελαίνουν...

Della k dimitra ωραία μια χαρά τα μωράκια σας, γνωριστήκατε κιόλας! Della κ ο δικός μου έτσι ήταν γυρισμένος ανασκελα κ τον γύρισε ο γιατρός μου τη βεντούζα για να τον βγάλει

Arma πίνε τα χαπάκια σου κανονικά κ υπομονή , τελειώνουμε κ εγω χτες ρώτησα τον γιατρό αν το βλέπει να γεννιέται νωρίτερα κ μου λέει ο μούργος δεν είμαι μάντης...

Αννούλα μια χαρά έιναι το μωράκι σου , εγω στην 32 εβδομαδα περίπου που έκανα το doppler ήταν ο δικός μου 2 κιλά σχεδόν το ίδιο δηλαδή ;)

Καλημερούδια κ φιλια

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...