Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Γεια σας και απο εμένα' date=' δεν δούλευα αυτές τις ημέρες, αλλά δουλεύω τις επόμενες , την Πέμπτη θα πάω απο τις 12 εώς τις 8 μιας και περιμένουμε εμπόρευμα, τουλάχιστον να μην φωνάζουν και μου δημιουργούν άγχος.

Κιττυ, άντε σιγα σιγα εγκλιματιζεται ο Ισαακ στον παιδικο, βέβαια αυτο το καθημερινό με το άλλο παιδάκι ειναι ενα θέμα, ειναι λεπτό το ζήτημα, τι να πεις στην μαμα του και βέβαια τι λυση να βρεθει, μήπως να συζητουσες με την δασκάλα και να βρει εκείνη μια λύση, ίσως να το έβαζε σε άλλη παρέα και να τους έδινε αμέσως δραστηριότητες ώστε να ξεχαστούν? λέω δεν ξέρω πως λειτουργούν.

Με την δουλειά τι έγινε τελικά, ξεκίνησες?

Για τον παιδοτοπο να κανονισουμε, εμείς πάμε σε ενα μικρό αλλά πολυ ωραίο, ο οποίος δεν έχει πολυ κόσμο, ειναι δίπλα στο σπίτι μας, ειναι καθαρός, το παιδάκι κοστίζει 5? με χυμό, οι καφέδες τις κλασσικές τιμές καφετέριας...να σας βάλω link να το δείτε εάν σας αρέσει, αλλιώς κανονισουμε όπου θέλετε.

[url']https://www.facebook.com/pages/-ΠΑΙΔΙΚΗ-ΧΑΡΑ-ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ-CAFE/315752172125[/url]

Εμάς άνοιξε στην Καλλιθέα καινούργιο κολυμβητήριο, απο το ίδρυμα Νιαρχος, ακόμη δεν εχουν ξεκινήσει τα τμήματα ειναι 30? το άτομο, αλλά μου είπε μια γνωστή μου οτι μέχρι στιγμής εχουν 750 εγγραφές, δεν ξέρω πως θα ειναι για τα παιδιά μας σε αυτή την ηλικία, θέλω να ρωτήσω και στις σχολές Λαμπιρη.

Εύχομαι καλο βραδυ σε όλα τα κορίτσια!

Καλησπέρα,

ευτυχώς,όντως δείχνει να προααρμοζεται ο Ισαάκ:P το αλλο αγορακι για την ωρα καθεται 9 00-10 00 ,και ουτε εγω ξερω αν σε αυτο τον χρόνο ασχολουνται με κατι.μια φορα που την ρωτησα,μου ειπε αυτα που δεν κλαινε παιζουν με κατι , τα υπολοιπα προσπαθουν να τα ηρεμησουν.9 45 τα βγάζουν εξω μεχρι τις 11 00,μετα πανε για πλυσιμο και προετοιμασια για φαγητό.

αλλα το αλλο παιδακι , απλα στεκεται ορθιο και ουρλιαζει

Δεν ξερω αν τα χωριζουν σε ομαδες-παρεες ,παντως σημερα της ειπα να μην τους εχουν κοντα.και το εμπεδωσει κ ο μικρος κ μου λεει ''πάω άλλα παιδακια ,που δεν κλαινε''

Με την δουλεια ,αυτο που εγινε ειναι οτι για την ωρα περιμενω να περασει 21/9 ,που σταματαει και το επιδομα ανεργιας ,για να κανω τα χαρτια για την προσληψη.Μου εχει πει να τον παρω αυριο τηλ

θα δείξει...................

750 εγγραφες ,για το κολυμβητήριο ???? υπερβολικό νούμερο ,δεν είναι ?

θα δω καποια αλλη στιγμη τον παιδοτοπο,γιατι τωρα κουτουλάω από την νύστα.εγω ειμαι μεσα αρκει να μην εχω αρχίσει δουλεια.

Καληνύχτα σας !!!!!!!!

Γι ΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω !!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα...

Κιττυ νομίζω ότι ο Ισαάκ το έπιασε το νόημα. Εύχομαι σήμερα να περάσει τέλεια!!!

Lila's mom ο παιδότοπος είναι πολύ ωραίος. Εγώ μάλλον δεν θα μπορέσω το ΣΚ γιατί ο καλός μου φεύγει για ταξίδι 10 ημερών, οπότε θέλουμε να περάσουμε όσο περισσότερο χρόνο γίνεται μαζί.

Σας αφήνω έχει πέσει δουλειά. Επίσης σε αυτό το γραφείο κάνει κρύο. Και καύσωνα να έχουμε εδώ μέσα ξεπαγιάζουμε.... φοράω παντελόνι, κλειστό παπούτσι, μπλούζα και ζακέτα. Μου λέει ο άντρας μου το πρωί, καλά πού πας έτσι? 30 βαθμούς θα φτάσει σήμερα!! Θα με κοροιδεύει ο κόσμος στο δρόμο, αλλά δεν παλεύεται. Χτες πιάστηκε ο αυχένας μου. Αυτά ... άντε γεια...

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Καλημέρα...

Κιττυ νομίζω ότι ο Ισαάκ το έπιασε το νόημα. Εύχομαι σήμερα να περάσει τέλεια!!!

Lila's mom ο παιδότοπος είναι πολύ ωραίος. Εγώ μάλλον δεν θα μπορέσω το ΣΚ γιατί ο καλός μου φεύγει για ταξίδι 10 ημερών, οπότε θέλουμε να περάσουμε όσο περισσότερο χρόνο γίνεται μαζί.

Σας αφήνω έχει πέσει δουλειά. Επίσης σε αυτό το γραφείο κάνει κρύο. Και καύσωνα να έχουμε εδώ μέσα ξεπαγιάζουμε.... φοράω παντελόνι, κλειστό παπούτσι, μπλούζα και ζακέτα. Μου λέει ο άντρας μου το πρωί, καλά πού πας έτσι? 30 βαθμούς θα φτάσει σήμερα!! Θα με κοροιδεύει ο κόσμος στο δρόμο, αλλά δεν παλεύεται. Χτες πιάστηκε ο αυχένας μου. Αυτά ... άντε γεια...

Καλημέρα,

Σ ευχαριστώ Tzamin !! κι εγώ νομίζω οτι παει καλυτερα:P

μα τόσο κρύο ? το χειμώνα θα θες γάντια κ σκούφο:P

Lila s mom, όντως πολύ ωραίος ο παιδότοπος,φαινεται πολυ οργανωμένος.Να το κανονίσουμε να παμε

7-4-2011

5s7mp3.png

Γιατί ,κάθε μέρα πρέπει να γίνεται κάτι να με εκνευρίζει και να με στενοχωρεί ?

Αυτες τις μέρες,η δασκάλα μου λεει να παίρνω τηλέφωνο για το τι ωρα θα παρω τον Ισαάκ.σήμερα πήρα στις 11 30 και μου ειπαν να παω......

Φαινόταν κλαμένος, η δασκάλα μου είπε ''έσκασε'' στο κλάμα.λιγο παιζει με τα παιδια και μετά παλι απομακρύνεται.

Βέβαια εχω τις σχετικές αμφιβολίες για το ''έσκασε'' γαιτι αν κλαιει παρα πολυ ,δεν ηρεμει εύκολα,εχει αναφιλητά...τωρα κοιμαται ήσυχα.Εντωμεταξύ αν εγω παω για δουλεια ,δεν ειναι δυνατον να ειναι η μανα μου stand by ,ανα πασα ώρα και στιγμή.θα ερχεται πχ στις 12 να τον παιρνει.Δεν γινεται να μιλάμε όλη μερα στο τηλ ουτε να πηγαινει συνεχεια στον σταθμό.Γενικά εχω την αίσθηση οτι θέλουν ετοιμα ,προσαρμοσμένα παιδιά και να κάνουν όσο το δυνατόν λιγότερα.

και συνεχιζω.....

αυτο που με προβλημάτισε πιο πολυ ,ειναι ο διευθυντης μου ειπε οτι επειδη τωρα γινεται 2,5 και τα άλλα ειναι μεγαλυτερα ,του ειναι πιο δυσκολο να προσαρμοστει κι οτι κανονικα θα έπρεπε να ειναι στο βρεφικό που εχει μπει απο το ΕΣΠΑ.

απο την αλλη λεει ειναι μεγαλος για το βρεφικό.και όντως ,τι να κανει με τα μωρα ?

Δηλ αντι να τον βοηθησουμε ,να τον πισωγυρισουμε ?

τι να πω.....καθε μερα κ κάτι άλλο !!!!

Μου φαινεται οτι αν ελεγα απο την αρχη δεν υπαρχει κανεις να τον παρει νωριτερα ,θα ηταν πιο καλα.τωρα εχουν δει και την μανα μου και μου λεει η δασκαλα ''αν πας στη δουλεια , ας ερχεται η γιαγιά''

εσείς κορίτσια ,τι λετε ?

να ακουλουθώ το συστημα που λενε ....δηλ να τον παιρνω αναλογα με την συμπεριφορά του ή να τον αφήνω μεχρι 13 00 κι ας κλαίει ?

7-4-2011

5s7mp3.png

Καλησπερα φιλεναδες μου.Να 'μαι κι εγω.Ειχα τρεχαματα με τη δουλεια κι ακομα δεν εχω ξεμπερδεψει.Πηρανε το χαρτι της διαθεσιμοτητας την Παρασκευη και μαζι τις αιτησεις για το που θελουμε να παμε τις οποιες για να τις συμπληρωσεις εχουν πολυ τρεξιμο.Για τα παντα εχει κωδικους π.χ.δεν γραφεις την ειδικοτητα ηλεκτρολογος αλλα τον κωδικι 2415,δεν γραφεις νοσοκομειι αγια ολγα αλλα κωδικο 211034.Το κακο της υποθεσης δεν ειναι αυτο,αλλα το γεγονος οτι μας εδωσαν τις αιτησεις χωρις την εγκυκλιο και χωρις διευκρινισεις κι αφου τρεχαμε στι υπουργειο,στον Ασεπ και στη Δυ.Πε και τα συλλεξαμε ολα,οι κωδικοι αλλαξαν και βγηκαν καινουριοι.Ελλας το μεγαλειο σου!!!

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

Ειδα εχετε γραψει πολλα κι εμενα το μυαλο μου ειναι τελειως κουρκουτι!

Κitty,ξερω ακριβως πως νιωθεις.Καθε μερα στη δουλεια εκλαιγα.Δεν θσ σου πω οτι ειναι για το καλο του και ολα αυτα.Θα σου πω να σφιξεις τα δοντια και να το παλεψεις.Και το λεω εγω που το βρσδυα κοιμαται μαζι μου ισως γιατι περα απ'το οτι μ'αρεσει δεν ηθελα να τον στρεσαρω με τον υπνο.Ειχα βλεπεις την καβαντζα μου(δεν θα κοιμαται μονος του θα κοιμαται μαζι μου).Στο σχολειο ομως,δεν ειχα καβαντζα.Πανω στη βδομαδα τον αφησα για ολοκληρο 8 ωρο.Δεν ειχα και δεν εχω αλλη επιλογη,ΕΠΡΕΠΕ να παει και να μεινει.Καθε μερα επαιρνα τηλ.στις 09.00 για να δω πως εφτασε και στη 1.00μμ για να δω πως περασε αν εφαγε,αν κοιμαται.Τον ακουγα απ'το τηλ.να κλαιει και να φωναζει μαμα και πεθαινα.Εκλεινα το τηλ.κι εκλαιγα αγκαλια σε καποιον συναδελφο.Ηθελα τοσι πολυ να παω να τον παρω αλκα απλα δεν γινοταν.Κι ετσι,περασε εκεινο το διαστημα και την.ημερα που μου ειπε η δασκαλα του οτι εφαγε και κοιμαται κερασα ολα τα παιδια στη δουλεια.Οπλισου με πολυ υπομονη και ναι,κλαψε,εισαι ανυρωπος και ειναι λογικο.Να ξερεις οτι πολυ συντομα θα περασει,τωρα ομως σου φαινεται βουνο.Κουραγιο κοριτσι!

NXbrp3.png

Lila's mom,για μενα ο παιδοτοπος ειναι πολυ καλη λυση,βαλτε με μεσα!

Νina-Nana,που την βρισκεις τοση ενεργεια βρε παιδακι μου!Μπραβο σου!

Τzamin,το χειμωνα να υποθεσω στο γραφειο εχετε αφορητη ζεστη!Θα αρρωστησετε ετσι.

Dimista, θ'αρχισουν σιγα σιγα οι ιωσουλες.Τις σιχαθηκα μεν,χτθζουν ανοσοποιητικο δε.Υπομονη!

NXbrp3.png

Εμας ο παιδικος μας,τα εχεξ αλλιως χωρισμενα τα τμηματα:

βρεφικο(ηταν οταν πηγε 12 μηνων εως 17)

μεταβρεφικο(ηταν περσι απο 17 εως 29)

προ προ νηπιο(ειναι φετος)

προνηπιο 1

προνηπιο2

προνηπιο κανονικο

νηπιαγωγειο.

Εχουμε πολυ μελλον ακομα!

NXbrp3.png

Εμας ο παιδικος μας,τα εχεξ αλλιως χωρισμενα τα τμηματα:

βρεφικο(ηταν οταν πηγε 12 μηνων εως 17)

μεταβρεφικο(ηταν περσι απο 17 εως 29)

προ προ νηπιο(ειναι φετος)

προνηπιο 1

προνηπιο2

προνηπιο κανονικο

νηπιαγωγειο.

Εχουμε πολυ μελλον ακομα!

Καλησπέρα,

ίσως είναι καλύτερα ετσι χωρισμένα.γιατι στον δημόσιο ειναι απο

9 μηνών-2,5 ετων

2,5 ετών - 4 ετών

4 ετών - 5 ετων (για αυτό δεν είμαι απολύτως σίγουρη)

και ετσι ,υποτιθεται οτι ειναι μεγαλος για το βρεφικο , αλλά μικρός για το μετα-βρεφικό:rolleyes::rolleyes:

Το ξερω οτι ειναι δυσκολη περίοδος , αλλα νιώθω οτι κι αυτοι δεν μας βοηθάνε.αυτό το ''κλαιει ,ελάτε να τον παρετε'' δεν μπορεί να συνεχιστεί

Αν τυχόν μου πουν θα τον βάλουν στο βρεφικό θα κάνω μεγάλο θέμα.....να κάνει τι ? να ξαναβάλει πάνα κ να μπουσουλάει ?

Εστειλα και mail στην ΕΕΤΑ ,αν μπορει να αλλαξει τμημα για να ειμαι και τυπικα καλυμμένη.Εντωμεταξυ ενα κοριτσάκι μια εβδομάδα μεγαλύτερο απο τον Ισαάκ, κι αυτη φυσικά περασμενη απο το ΕΣΠΑ στο βρεφικό,φοραει πάνα και την εχουν στα μεγάλα. Χωρις να εχω προσωπικα αν αλλάξουν ΜΟΝΟ τον δικό μου ,θα γίνει..........

που κακως θα αλλαξουν και το κοριτσι -αν το κανουν τελικα-.γιατι μιλάει αψογα (σαν εμας ,πραγματικά )κ ίσως να προσπαθούσαν να της κοψουν την πανα , αντι να την βάλουν με τα μωρα

7-4-2011

5s7mp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα, σημερα επέστρεψα απο την δουλειά στις 8, έπρεπε να είχα φύγει απο τις 4 αλλά έπρεπε να φτιάξω λίστες για εμπορεύματα που θα παραδοθούν ώστε να δούνε τι λεφτά θα μαζέψουν, πάντως η κρίση τους έχει χτυπήσει κατακεφαλα, το τι νεύρα και τι ζητάνε τι να πω..... Να μην σας κουράζω με τα τησ δουλειάς αλλά πραγματικά μου εχουν δημιουργήσει πολυ άγχος, φανταστείτε οτι νερό ήπια στις 8.30 το βραδυ απο το πρωί, ωραία ε........!

Della, και αναρωτιομουνα τι έγινε μιας και είχες μέρες να γράψεις, εύχομαι να πανε όλα καλα, τώρα πληρώνεστε? σε ποσο καιρο θα βγουν τα αποτελέσματα απο τις αιτήσεις σας?

Τζαμιν, το aircondition ειναι ενα θέμα, δεν μπορείτε να το χαμηλωσετε? καλα να περάσετε το Σ/Κ!

Κιττυ, τι να πω, σαφώς έχει διαφορά παιδαγωγος με παιδαγωγό και ειδικά εάν ειναι δημόσιος ο παιδικός σταθμός τότε δυσκολεύουν τα πράγματα, ειναι το σύστημα τέτοιο που και οι ίδιοι δεν ξέρουν τι να κάνουν, εύχομαι γρήγορα να βρείτε τους ρυθμούς σας, όσον αφορά τις ώρες γιατι δεν αυξάνεις κάθε μερα ενα μισάωρο την ώρα που τον παίρνεις? ώστε και σε σένα δεν θα φανεί αλλά και στον Ισαακ, να έχει μια σταδιακή προσαρμογή χρόνου.

Για τον παιδοτοπο εάν σας βολεύει Σ/Κ κατα τις 6 που ανοίγει θα ειναι καλα για να εχουν και χρόνο να παίξουν αλλά και να μην έχει πολύ κόσμο, οτι θέλετε!!!

Καλο σας βραδυ!!!

nJ2dp3.png

Να απευθυνθεις στο διευθυντη του σταθμου και να του πεις οτι σκοπευεις να απευθυνθεις στο τμημα ψυχικης υγειας του δημου και ιτι θα τους καλεσεις εκει.Δεν θα αρεσει καθολου στη διευθυνση αυτο.Με το να τον βαλουν σε μικροτερο τμημα τον οαβε πισω ελεος δηλαδη.Η κουμπαρα μου ειχε κατι κουλα θεματα στο σταθμο.Πιεζαν τη μικρη της να φαει,αυτο εκανε εμετο και τοτε την επαιρναν τηλεφωνι για να παει να την παρει.Μια μερα,πηγε στη δθευθυντρια και της ειπε οτι αν δεν σταματησει ολο αυτο υα καλεσει στο τμημα ψυχ.υγειας του δημου να ερθουν για βα δουν τι συμβαινει.Οι δασκαλες οι περισσοτερες με συμβασεις δεν τους συνεφερε αυτο και ως δια μαγειας λυθηκαν ολα!

NXbrp3.png

Γεια σας κοριτσάκια μου.

Αχ, αυτό με τους παιδικούς είναι ένα θέμα. Και η μικρή σε δημόσιο πάει, αλλά γενικά είμαι ευχαριστημένη. Έχουν κάτι κουλά κατά καιρούς, αλλά όχι κάτι σοβαρό. Το μόνο, ενώ πέρσι πήγαινε ευχάριστα, φέτος που συνενοούμαστε καλύτερα, όταν τη ρωτάω αν θέλει να πάει σχολείο, μου λέει "όχι, θέλω μαμά μου". Φταίει ότι μεγάλωσε? Φταίει ότι είμασταν μαζί όλο τον Αύγουστο που είχα άδεια? Που άλλαξε τμήμα και είναι από τα μικρότερα? Που άλλαξε δασκάλα? Βέβαια δεν κλαίει, αντίθετα τρώει κανονικά και κοιμάται. Ίσως απλά να κουράζεται που ξυπνάει νωρίς. Κορίτσια τη λυπάμαι πολύ, είναι βάρβαρο το 06.45-07.00 που την ξυπνάω, αλλά δε γίνεται αλλιώς....

Και ένα άλλο θέμα είναι ότι δεν θέλει να κάνει κακα στο σταθμό. Tzamin εσύ δεν είχες το ίδιο πρόβλημα? Εξακολουθεί? Ενώ τσίσα της κάνει κανονικά.

Della δεν το ήξερα αυτό με το τμήμα ψυχικής υγείας. Σημαντική πληροφορία!

Kitty, θα κάνεις αυτό που βολεύει εσένα με το παιδί. Στο σταθμό είναι λογικό να θέλουν να τα παίρνουμε νωρίτερα για να ηρεμούν εκεί. Έχουν και από την πλευρά τους δίκιο, είναι δύσκολο με τόσα πολλά παιδιά, αυτή όμως είναι η δουλειά τους. Και όταν κάτι δε σου αρέσει ή σου φαίνεται περίεργο να ρωτάς τι συμβαίνει. Εμάς λένε το πρωί, ότι δεν πρέπει να καθυστερούμε (οκ, κατανοητό) και να μην απασχολούμε τις δασκάλες με ερωτήσεις γιατί είναι δύσκολη η ώρα που έρχονται τα παιδιά. Και από την άλλη, το μεσημέρι θέλουν με το που μπαίνουμε, να παίρνουμε το παιδί και να φεύγουμε επειδή είναι κουρασμένες!!! Δηλαδή? Εμείς δε θα ρωτήσουμε αν το παιδί κοιμήθηκε, έφαγε, πήγε τουαλέτα και γενικά ότι άλλη απορία έχουμε? Θα μυρίσουμε τα νύχια μας? Ε, όχι! Εγώ ρωτάω αυτό που θέλω και δε φεύγω αν δεν πάρω την απάντησή μου.

Αλλά για να μη φανούμε αρνητικές τελείως, σίγουρα τους αναγνωρίζω ότι μεγαλώνουν τα παιδάκια μας (όσο βαρύ και αν είναι αυτό), τους μαθαίνουν υπέροχα πράγματα, τα αγαπάνε έστω και λίγο και είναι και αυτοί άνθρωποι...

uwJMp2.png?KqESJfSU

Λογοδιάρροια βραδιάτικα....

Την Παρασκευή θα κάνει η μικρή υπέρηχο για να δούμε μια διάταση που είχε στο νεφρό της. Ελπίζω να μην έχει μεγαλώσει και να είναι όλα οκ. Θα της κάνω και καλλιέργεια ούρων γιατί διαμαρτύρεται ότι πονάει. Όχι όταν ουρεί, αλλά γενικά μες την ημέρα. Για να δούμε..

Α, και φυσικά ξεκινήσαμε στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδςς με μια ωραιότατη γαστρεντερίτιδα. Welcome ιωσούλες!!

uwJMp2.png?KqESJfSU

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...