Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , *Vasoula είπε:

Δε χρειάζεται καν να πας κορίτσι μου...και εγώ που είμαι ιδιωτική υπάλληλος μου γράφει ο γιατρός τις αναρρωτικες και τις καταθέτω ηλεκτρονικά!!! 😉

Τέλεια! Ευχαριστώ Βασούλα μου! 

• Μου αρέσει 1

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Βιβή, καλές βόλτες ,λοιπόν !!!!

Περαστικά στην Μένια!! κρίμα ρε γμτ...αλλα απ οτι φαίνεται άρχισαν οι ιώσεις

κι εγω χθες με πυρετό ήμουν ,χάλια....όλη μέρα σερνόμουν στο κρεβάτι,μια κρυωνα (μεχρι και κουβέρτα έβαλα),μετα ίδρωνα...ερχοταν κι ο μικρός ...έλα ,μαμά σήκω,δεν θέλεις ?

καιρό τωρα προσπαθούσαμε να τον πείσουμε να κουρευτεί,αλλα ούρλιαζε μονο που το ακουγε.οποτε σημερα λεμε θα τπν κουρεψουμε με την μηχανη (πρωτη φορα) αφού ετσι κι αλλιως και στο κομμωτήριο ουρλιάζει.Μολις τον ακουμπησε η μηχανη αρχισε να γελάει...πολύ κακό για το τιποτα...αλλά εκεί που τελείωνε το κουρεμα,ειχε αρχίσει και να ενοχλείται απο τις τριχες ,δεν ξερω του κάνει μια και σχεδόν του ξυρισε ενα αρκετα μεγάλο κομματι...προσπαθησαμε να του ξυρισουμε μονο τα πισω αλλα ηταν σαν να φοράει περούκα....οποτε τα ξυρίσαμε όλα και τέλος.

πω πω.....τον βλέπω και λέω ποιό είναι το παιδάκι ?χαχχαχαχαχ.....

σε κανα 2 εβδομαδες θα ειναι καλυτερα....αντε να δω πως θα τoν εμφανίσω στο σχολείο αύριο

Γι ΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω !!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κορίτσια!

Την Παρασκευή ο μικρός δεν πήγε παιδικό γιατί είχε πολύ βήχα και έκανε πάλι εμετό.Ο άντρας μου τον πήγε παιδίατρο.Ήταν λίγο ερεθισμένος ο λαιμός του και είπε ότι ο βήχας είναι αλλεργικός επειδή δεν του βρήκε ακροαστικά.Μας έδωσε 2 σιρόπια.

Το ΣΚ δεν κάναμε τίποτα το ιδιαίτερο.Το Σάββατο μείναμε μέσα γιατί είχε βήχα ο Κωνσταντίνος.Σήμερα βγήκαμε το πρωί και πήγαμε κούνιες.Αύριο θα πάει κανονικά στον σταθμό.Ο Κωνσταντίνος λέει περίπου το όνομά του.Όταν τον ρωτάμε πώς σε λένε λέει Κικικίκο.

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Τζαμίν μακάρι και μας να μας ενημέρωναν με τόσες λεπτόμερειες όπως και σας.Μας ενημερώνουν μονολεκτικά.Για το φαγητό θα ζητήσω να μου δώσουν μενού.Μπράβο για την εξέλιξη της Έλενας στο θέμα της τουαλέτας.

Κίττυ εσύ πώς ενημερώνεσαι?Είσαι καλύτερα?Πώς φαίνεται με ξυρισμένο κεφάλι?

Βιβή εγώ θα διάλεγα το ιδιωτικό με τις πολλές δραστηριότητες.Τι ωραία που σαραντίσατε!Τέλος η κλεισούρα!Καλή αρχή στις βόλτες!Περαστικά στην Μένια!

Lila's mom σε σένα φώναζαν?Πώς αντέδρασες?Οι σχολές Λαμπίρη ακριβές δεν είναι?

Νίνα Νάνα πώς ήταν η πρώτη σου μέρα? Την Ελένη που την είχες?

Ωραία ιδέα αυτή με το playgroup.Πώς και δεν γράφεις την Ελένη?

Καλό βράδυ και καλή βδομάδα να έχουμε!

Γεια σας κορίτσια...

Πώς περάσατε το ΣΚ?

Νινα νανα πώς πήγε το νέο ξεκίνημα? Ο καιρός πάντως ήταν τέλειος ε?

Κιττυ με 'γειά το κούρεμα. Πήγε με χαρά σήμερα ο Ισαάκ? Περαστικά... ελπίζω σήμερα να είσαι καλύτερα.

Βιβή περαστικά στην Μένια. Όντως άρχισε η περίοδος των ιώσεων (μαζί με τα σχολεία). Και η Έλενα με μπούκωμα ήταν ΣΚ. Ευτυχώς όμως κράτησε μόνο 1 1/2 μέρα.

Δήμητρα περαστικά και σε εσάς. Σήμερα πήγε?

Εμείς το Σάββατο είχαμε κόσμο στο σπίτι και μετά πήγαν η Έλενα με τον μπαμπά της κούνιες κι εγώ γυμναστήριο. Χτες πήγαμε για μπάνιο και το απόγευμα μακρινή βόλτα για περπάτημα και κούνιες. Ωραία και ήσυχα περάσαμε. Την ερχόμενη Κυριακή φεύγει ο άντρας μου για 10 μέρες :(. Αρχίζουμε πάλι...

'Αντε καλή μας εβδομάδα

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σας,

Nina-Nana , πως ήταν το νέο χόμπι? περιμένουμε εντυπώσεις !!

Tzamin,ευχαριστώ και για τα περαστικά κ για το νεο κουρεμα του Ισαακ.καλα ειμαι σημερα.Με χαρα ακριβώς δεν πηγε ,αλλα ντυνεται χωρις διαμαρτυρία,βαζει τσαντα , πηγαινει αλλά ψιλομουρμουράει ''δεν θελω να παω χολείο''. Σημερα τον πηρα στις 11 30 ,αφου πρωτα πηρα τηλ και ρωτησα.γενικα μου ειπα ηταν καλυτερα ,επαιξε με τα παιδια,βεβαια συνεχιζει να κλαιει -ελπιζω οχι συνεχεια- και καποια στιγμη ,καθεται και βαζει το δαχτυλο στο στομα.αυτο το κανει οπου κι αν ειναι οταν θελει να χαλαρωσει.το καλο ειναι κατα την γνωμη μου,οτι συνεχιζει κανονικα την υπολοιπη μερα του...παιζει,τρωει,κοιμαται ...και δινει συμβουλες στο σκυλακι του

''ελα αγαπη μου ,μην κλαις,δεν θελουμε να κλαις'',''παμε χολειο,να παιξουμε με τα παιγιά κ η μαμα θα εθει μετα'' ''σωπα αγαπη μου ,μην κλαις''

τα λέω στον σκύλο μου , να τα ακούω εγώ.......χαχαχαχαχχααχχαα

7-4-2011

5s7mp3.png

Kitty έχετε σκύλο;;;

Περαστικά και με γεια το κουρεμα! Άντε ευχάριστα ακούγονται, σιγα σιγα συνηθίζει!

Dimista περαστικά για το βηχα!

Θεωρω λίγο περιττό να τη γράψω σε μια ομάδα που απλα θα παίζει. Ετσι κι αλλιώς είμαστε έξω πολλές ώρες και δωρεάν! Του χρόνου ανοίγουν πιο πολλές δυνατότητες απασχόλησης, τα περισσότερα πράγματα ειναι απο 3 ετών.

Βιβή περαστικά στην Μενια! Να προσεχεις μην κολλήσει το μωρο!

Κορίτσια το SUP ειναι ΣΟΥΠΕΡ! Δεν υπάρχει!!!!!! τέλειο! Η Ελένη έπαιζε στη θάλασσα!

Μάλιστα κατάφερα να κανω με τη σανιδα της κοπέλας που μου έμαθε η οποία ειναι πολυ ζορικη!

Το Σάββατο πήγαμε στη λουτσα όπου φαγαμε όλη την ημέρα, περάσαμε όμως τέλεια με το surf κτλ!

Την Κυριακή το πρωί είμασταν καλεσμένοι σε πάρτυ στα Βριλήσσια σε έναν κήπο πολυκατοικίας (πολυ όμορφος) απο τις 11 το πρωί! Τελειώσαμε στις 4:30!!! Μετα μέχρι να κοιμηθεί η μικρη κτλ δεν καταφέραμε να προλάβουμε για θάλασσα αλλα πήγαμε πήραμε τα πεθερικά μου (ειναι Αθηνα) και πήγαμε βόλτα.

Σήμερα το απόγευμα είμασταν πάλι σε πάρτυ στο πάρκο, η μικρη έχει ξεσαλωσει!

Καληνύχτα!

QVjlp3.png

Γεια σας κορίτσια!

Την Παρασκευή ο μικρός δεν πήγε παιδικό γιατί είχε πολύ βήχα και έκανε πάλι εμετό.Ο άντρας μου τον πήγε παιδίατρο.Ήταν λίγο ερεθισμένος ο λαιμός του και είπε ότι ο βήχας είναι αλλεργικός επειδή δεν του βρήκε ακροαστικά.Μας έδωσε 2 σιρόπια.

Το ΣΚ δεν κάναμε τίποτα το ιδιαίτερο.Το Σάββατο μείναμε μέσα γιατί είχε βήχα ο Κωνσταντίνος.Σήμερα βγήκαμε το πρωί και πήγαμε κούνιες.Αύριο θα πάει κανονικά στον σταθμό.Ο Κωνσταντίνος λέει περίπου το όνομά του.Όταν τον ρωτάμε πώς σε λένε λέει Κικικίκο.

καλημέρα,

αλλεργία ? περαστικά του ? ισως κατι τον ενοχλεί στο περιβάλλον

Κικικίκο:P ωραίο είναι :P

7-4-2011

5s7mp3.png

Kitty έχετε σκύλο;;;

Περαστικά και με γεια το κουρεμα! Άντε ευχάριστα ακούγονται, σιγα σιγα συνηθίζει!

Dimista περαστικά για το βηχα!

Θεωρω λίγο περιττό να τη γράψω σε μια ομάδα που απλα θα παίζει. Ετσι κι αλλιώς είμαστε έξω πολλές ώρες και δωρεάν! Του χρόνου ανοίγουν πιο πολλές δυνατότητες απασχόλησης, τα περισσότερα πράγματα ειναι απο 3 ετών.

Βιβή περαστικά στην Μενια! Να προσεχεις μην κολλήσει το μωρο!

Κορίτσια το SUP ειναι ΣΟΥΠΕΡ! Δεν υπάρχει!!!!!! τέλειο! Η Ελένη έπαιζε στη θάλασσα!

Μάλιστα κατάφερα να κανω με τη σανιδα της κοπέλας που μου έμαθε η οποία ειναι πολυ ζορικη!

Το Σάββατο πήγαμε στη λουτσα όπου φαγαμε όλη την ημέρα, περάσαμε όμως τέλεια με το surf κτλ!

Την Κυριακή το πρωί είμασταν καλεσμένοι σε πάρτυ στα Βριλήσσια σε έναν κήπο πολυκατοικίας (πολυ όμορφος) απο τις 11 το πρωί! Τελειώσαμε στις 4:30!!! Μετα μέχρι να κοιμηθεί η μικρη κτλ δεν καταφέραμε να προλάβουμε για θάλασσα αλλα πήγαμε πήραμε τα πεθερικά μου (ειναι Αθηνα) και πήγαμε βόλτα.

Σήμερα το απόγευμα είμασταν πάλι σε πάρτυ στο πάρκο, η μικρη έχει ξεσαλωσει!

Καληνύχτα!

καλημέρα,

σκύλο ? χαχχαχαχαχα...οχι βρε, στα λούτρινα αρκουδάκια κ σκυλάκια ,τα λέει αυτα ...τον σκύλο τον παιρνει και στον παιδικο:tongue:

σούπερ περασατε !!!!!

κι εγω εψαξα λίγο για δραστηριότητες , αλλα βρισκω πανω κατω τα ίδια γι αυτή την ηλικία.οποτε συμφωνώ κι εγώ...μάλλον απο του χρόνου

7-4-2011

5s7mp3.png

Τζαμίν μακάρι και μας να μας ενημέρωναν με τόσες λεπτόμερειες όπως και σας.Μας ενημερώνουν μονολεκτικά.Για το φαγητό θα ζητήσω να μου δώσουν μενού.Μπράβο για την εξέλιξη της Έλενας στο θέμα της τουαλέτας.

Κίττυ εσύ πώς ενημερώνεσαι?Είσαι καλύτερα?Πώς φαίνεται με ξυρισμένο κεφάλι?

Βιβή εγώ θα διάλεγα το ιδιωτικό με τις πολλές δραστηριότητες.Τι ωραία που σαραντίσατε!Τέλος η κλεισούρα!Καλή αρχή στις βόλτες!Περαστικά στην Μένια!

Lila's mom σε σένα φώναζαν?Πώς αντέδρασες?Οι σχολές Λαμπίρη ακριβές δεν είναι?

Για την ωρα ,συζητάμε λίγο οταν παιρνουμε το παιδι.τωρα αν αργότερα που θα προσαρμοστούν όλα (γιατί ακομη ο καθενας παει οτι ωρα θελει να το παρει , αναλογα με το ποσο καθεται το παιδι),μας δινουν κ κατι αλλο δεν ξερω..θα ηταν πολύ καλό...αλλα δεν νομιζω οτι στους δημόσιους σταθμους κανουν κάτι τέτοιο

Λιγο περίεργα ειναι που τον βλέπεις ετσι ξυρισμενο τωρα (οχι τελείως),αλλα συνηθίζεται.αλλωστε μερα με την μερα μεγαλώνουν

παω να τον ξυπνήσω ,να πάμε χολείο:P

Καλημέρα σας !!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Διαφημίσεις

ok....σήμερα είμαι μόνη μου , απ οτι φαίνεται

Ο γιος μου σήμερα μόλις μπήκε στην τάξη μου είπε....''πήγαινε μαμά.πήγαινε''

αλλά όταν πηγε κ το αλλο αγοράκι που ουρλιάζει συνέχεια,αρχιζει κ αυτος να κλαίει.Ο άλλος φευγει στις 10 αλλα ο δικος μου αργεί να ηρεμήσει.εντωμεταξυ παει ο Ισαακ να τον πλησιάσει και αυτος του ουρλιάζει ''φυγε'' και το ξερω γιατι το κανει καποιες φορες κ εξω.Εντωμεταξύ , εντάξει λεμε ειναι φιλοι αλλα ποσο φιλοι μπορει να ειναι σε αυτη την ηλικια ? συναντιούνται στις κουνιες και πηγαμε κ 5-6 φορες σπιτι τους...δηλ προσπαθούμε να γίνουν φίλοι.Η μαμα του Δ..... θελει πολυ να κανουν παρεα αλλα βλέπω οτι δεν κανει καλο στον δικό μου. Και γενικά ο Ισαάκ δεν τον πλησιάζει τελευταία κ μου λεει ''Δ..... φωνάζει φύγε''. Εγω κοριτσια του λεω να πηγαινει με τα άλλα παιδια που δεν κλαινε ,να παιζει κλπ.

Δεν νομιζω οτι μπορω να κανω κατι αλλο ,Εσεις , τι λετε ?

Εντωμεταξύ , δεν την ξερω τοσο καλα την μαμα του για να της πω κατι και τι να της πω αλλωστε ?αλλα φοβαμαι οτι δεν τον βοηθαει κι εκεινη ,δεν μιλανε καθολου για το σχολειο (απ οτι μου ειπε) και νιωθει οτι δεν του κανει καλο κι οτι ειναι μικρος.οποτε προφανως το παιδι το αντιλαμβανεται

τι να πω....φυσικά εμενα ο Ισάακ με ενδιαφερει , αλλα αν επηρεάζεται τοσο????

παντως στις 11 30 που πηγα απο κει ,μου ειπαν οτι ειχε ηρεμησει και να παω αργοτερα.οποτε τον αφησα και εφαγε κοτοπουλο με πατατες.τωρα κοιμαται αφου ριξαμε ενα ματς γιατι ηθελα να τον κανω ντους και αυτος δεν ηθελε

τα δικα σας κολλανε με συγκεκριμενα ρουχα ? γιατι εδω θελουμε να φοραμε ή μπομπ σφουγγαράκη ή τομ κ τζέρι.γι αυτό ουρλιαζε ,επειδη βγαλαμε τον τομ

επισης , ερχεται και με καινουριες αταξιες απο τον παιδικο....χθες κρεμιοταν στα καροτσια του Βασιλόπουλου. και φωνάζει............και δέρνει ....εμάς !!

Δεν κανονίζουμε κανα παιδοτοπο το ΣΚ ,να παιξουνε κι να πουμε καμια κουβεντα ?

7-4-2011

5s7mp3.png

http://www.oratexnis.gr/

Βρήκα αυτο το εργαστηρι για δραστηριοτητες για τα παιδια .βασικα μου ειπαν οτι για την ηλικια τους θα ειναι μονο ενα τμημα απο Οκτωβρη.αλλα μπορεις να πας οποτε θες και σε οποια δραστηριοτητα νομιζεις οτι ταιριαζει στο παιδι.το κοστος ειναι 7,5 ευρω την φορά.τουλάχιστον δεν δεσμευεσαι

Βιβή ,νομιζω θα βολευε κι εσενα .ειναι στην Θεομήτορος.μου ειπαν να στειλω mail , για να στελνουν το προγραμμα

7-4-2011

5s7mp3.png

Καλησπέρα....

Έχω πήξει σήμερα...

Κίττυ μια χαρά προσαρμόζεται ο Ισαάκ. Εννοείται ότι ο φίλος του εισπράττει την ανησυχία και την αρνητικότητα της μητέρας του και δεν μπορεί να προχωρήσει. Με τα ρούχα μεγάλο κώλυμα. Μόνο φουστάνια θέλει.

Νινα νανα ακούγεται πολύ ωραίο. Καλή συνέχεια λοιπόν!!! Όλο παρτάκια είστε ε?

Πάω να πάρω την Έλενα

Φιλιά

ilCsp3.png

O3rXp3.png

http://www.oratexnis.gr/

Βρήκα αυτο το εργαστηρι για δραστηριοτητες για τα παιδια .βασικα μου ειπαν οτι για την ηλικια τους θα ειναι μονο ενα τμημα απο Οκτωβρη.αλλα μπορεις να πας οποτε θες και σε οποια δραστηριοτητα νομιζεις οτι ταιριαζει στο παιδι.το κοστος ειναι 7,5 ευρω την φορά.τουλάχιστον δεν δεσμευεσαι

Βιβή ,νομιζω θα βολευε κι εσενα .ειναι στην Θεομήτορος.μου ειπαν να στειλω mail , για να στελνουν το προγραμμα

Ευχαριστώ για το site έστειλα ήδη mail για να πάρω πληροφορίες!

Εγώ Κυριακή δε μπορώ να βρεθούμε γιατί έχουμε βάφτιση. Δε θα πάρουμε το μωρό μαζί μας όμως, λίγο να ξεφύγω. Θα βγάλω γάλα με το θήλαστρο και θα τον αφήσω στη μαμά μου. Ήθελα λίγο χρόνο με τη μικρή μόνο και είναι ευκαιρία.

Αν θέλετε άλλη μέρα όμως είμαι μέσα.

Γεια σας και απο εμένα, δεν δούλευα αυτές τις ημέρες, αλλά δουλεύω τις επόμενες , την Πέμπτη θα πάω απο τις 12 εώς τις 8 μιας και περιμένουμε εμπόρευμα, τουλάχιστον να μην φωνάζουν και μου δημιουργούν άγχος.

Κιττυ, άντε σιγα σιγα εγκλιματιζεται ο Ισαακ στον παιδικο, βέβαια αυτο το καθημερινό με το άλλο παιδάκι ειναι ενα θέμα, ειναι λεπτό το ζήτημα, τι να πεις στην μαμα του και βέβαια τι λυση να βρεθει, μήπως να συζητουσες με την δασκάλα και να βρει εκείνη μια λύση, ίσως να το έβαζε σε άλλη παρέα και να τους έδινε αμέσως δραστηριότητες ώστε να ξεχαστούν? λέω δεν ξέρω πως λειτουργούν.

Με την δουλειά τι έγινε τελικά, ξεκίνησες?

Για τον παιδοτοπο να κανονισουμε, εμείς πάμε σε ενα μικρό αλλά πολυ ωραίο, ο οποίος δεν έχει πολυ κόσμο, ειναι δίπλα στο σπίτι μας, ειναι καθαρός, το παιδάκι κοστίζει 5? με χυμό, οι καφέδες τις κλασσικές τιμές καφετέριας...να σας βάλω link να το δείτε εάν σας αρέσει, αλλιώς κανονισουμε όπου θέλετε.

https://www.facebook.com/pages/-ΠΑΙΔΙΚΗ-ΧΑΡΑ-ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ-CAFE/315752172125

Εμάς άνοιξε στην Καλλιθέα καινούργιο κολυμβητήριο, απο το ίδρυμα Νιαρχος, ακόμη δεν εχουν ξεκινήσει τα τμήματα ειναι 30? το άτομο, αλλά μου είπε μια γνωστή μου οτι μέχρι στιγμής εχουν 750 εγγραφές, δεν ξέρω πως θα ειναι για τα παιδιά μας σε αυτή την ηλικία, θέλω να ρωτήσω και στις σχολές Λαμπιρη.

Εύχομαι καλο βραδυ σε όλα τα κορίτσια!

nJ2dp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...