Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Δόξα το Θεό κορίτσι μου μπράβο που είναι όλα καλά τώρα!!! 

• Ευχαριστώ 1

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Με το καλό να δεχτείς τον άντρα σου.Με γεια το τικεράκι.Και γω ήθελα να σου πως ότι πρέπει να το αλλάξεις.Η Ελένη ήταν αρκετό καιρό 2χρ.

Κίττυ περαστικά στον Ισαάκ.Διάβασα αυτό που έγραψες με το κλιματιστικό και σήμερα ο Κωνστ.γύρισε ιδρωμένος και οι μύτες του να τρέχουν.Λες να συμβαίνει το ίδιο και στον δικό του σταθμό?

Τζαμίν ελπίζω να πάνε όλα καλά με τον άντρα σου.Έχει άγχος και ο πόνος προέρχεται από το στομάχι του?Η Έλενα από μικρή έλεγε λέξεις και προτάσεις.

Και είσαι τυχερή που μιλάει κανονικά πλέον.Πηγαίνει σε άλλον παιδικό?Νωρίς τρώνε.Εσύ έγραψες 11.30?Σήγουρα θα τρώει και στο σπίτι μετά.

Καλό βράδυ!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κορίτσια!

Ο Κωνσταντίνος τα πηγαίνει 1α χαρά με τον παιδικό.Την δεύτερη μέρα έκατσε μέχρι τις 12, την τρίτη μέρα μέχρι 13.30 και σήμερα μπήκε κανονικά στο πρόγραμμα του σταθμού και πήγε με σχολικό.Σήμερα κοιμήθηκε εκεί.

Σας διάβασα αλλά θα σχολιάσω τα πιο πρόσφατα.

Κίττυ σου είπαν αν έφαγε ή όχι?Ή απλά ξέρεις τι φαγητό είχε σήμερα?Στο σταθμό του μικρού τρώνε 12.30 αλλά δεν ξέρω τι φαγητό τρώνε.Θα ζητήσω το μενού για να ξέρω τι τρώει.Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι πως συνέχεια στο τετραδιάκι γράφουν πως έφαγε όλο το φαγητό.

Νίνα Νάνα για το sup surf που έγραψες είναι στον Άλιμο?Θα πληρώνεις?Πότε ξεκινάς?

καλημέρα,

μπραβο,μια χαρά παει ο Κωνσταντίνος:P αν δεν κανω λάθος , εγραψα οτι εφαγε μακαρόνια με κιμά,μου το ειπε και η δασκάλα κ ο ίδιος,μυριζε κιμά και είχε πάνω του 2 λαδιές:tongue:

Γι ΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω !!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Με το καλό να δεχτείς τον άντρα σου.Με γεια το τικεράκι.Και γω ήθελα να σου πως ότι πρέπει να το αλλάξεις.Η Ελένη ήταν αρκετό καιρό 2χρ.

Κίττυ περαστικά στον Ισαάκ.Διάβασα αυτό που έγραψες με το κλιματιστικό και σήμερα ο Κωνστ.γύρισε ιδρωμένος και οι μύτες του να τρέχουν.Λες να συμβαίνει το ίδιο και στον δικό του σταθμό?

Τζαμίν ελπίζω να πάνε όλα καλά με τον άντρα σου.Έχει άγχος και ο πόνος προέρχεται από το στομάχι του?Η Έλενα από μικρή έλεγε λέξεις και προτάσεις.

Και είσαι τυχερή που μιλάει κανονικά πλέον.Πηγαίνει σε άλλον παιδικό?Νωρίς τρώνε.Εσύ έγραψες 11.30?Σήγουρα θα τρώει και στο σπίτι μετά.

Καλό βράδυ!

ευχαριστώ !!! σημερα ειναι μια χαρα !! εγω εγραψα οτι τρωνε στις 11 30 αλλα ισως μου ειπαν τα ετοιμαζουν απο εκεινη την ωρα.τρωνε στις 12 00

προφανως επειδη εχει ζεστη αυτες τις μερες , βαζουν κλιματισμό

7-4-2011

5s7mp3.png

Καλημέρα

στον σταθμό τρώνε 12.00-12.30. Μας δίνουν το μενού στην αρχή του μήνα κι έτσι είμαστε πάντα ενημερωμένοι. Μου δίνουν ένα φύλλο κάθε μέρα με την ενημέρωση. Πόσο έφαγε για πρωινό και για μεσημεριανό, τί έφαγε το απόγευμα, από τί ώρα μέχρι τί ώρα κοιμήθηκε, αν έκανε τσίσα ή κακά και πόσες φορές και αν πήγε μόνη ή με την δασκάλα της. Τί παιχνίδια έπαιξαν και τί τραγούδια είπαν, τί παραμύθια διάβασαν και αν βγήκαν στον κήπο. Αν υπάρχει και κάτι άλλο το συμπληρώνουν από κάτω. Αν έφαγε τούρτα σε περίπτωση γενεθλίων ή κάτι τέτοιο.

Nina nana είναι πολύ ωραίο το σπορ που περιγράφεις. Μακάρι να το καθιερώσεις. Θα κάνεις κορμάρα (όχι οτι δεν έχεις). Ξέροντας τον εαυτό μου, αν το ξεκινούσα θα πήγαινα με μεγάλο ενθουσιασμό, αλλά μετά τις 2-3 πρώτες φορές (max), θα έβρισκα δικαιολογίες. Πολύ μακριά, πολύ κρύο, πολύ κύμα, πολύ μούσκεμα.... στανταρ. Γι' αυτό προσπαθώ ότι κάνω να είναι μικροί στόχοι και άμεσα προσβάσιμοι ώστε να μην μπορώ να το αποφύγω. πχ. τρέξιμο στον ποδηλατόδρομο, με κενό μισής ώρας στο πρόγραμμά μου το προλαβαίνω και δεν μπορώ να βρω δικαιολογία για να το αποφύγω, γιατί δεν υπάρχει. Δεν ξέρω αν βγάζουν νόημα αυτά που λέω, αλλά είναι ο τρόπος που έχω βρει για να αναγκάζω τον εαυτό μου να κουνήσω τον π..πο μου.

'Οσο για τους φόβου, έχεις δίκιο ..... ξεπερνιούνται αν τους αντιμετωπίσουμε θαρραλέα. Θα το σκεφτώ για το ποδήλατο!!!

Ήταν ωραία που σας είδαμε χτες :lol:

Κιττυ μου μια συμβουλή (από προσωπική εμπειρία). Μην πολύ συζητάς με άλλες μαμάδες για την φάση που περνάτε. Η μια τραβάει την άλλη παρακάτω ψυχολογικά και μεγαλώνει η απόσταση μεταξύ εσού και της δασκάλας. Η περίοδος είναι πολύ δύσκολη. Το παιδί θα κλάψει αρκετά μέχρι να καταλάβει και να δεχτεί την νέα του καθημερινότητα. Κι εσύ το ίδιο (ενδέχεται). Σε λίγο θα αρχίσει να το απολαμβάνει. Δείξει λίγο εμπιστοσύνη και στην δασκάλα. Και για εκείνη είναι δύσκολο να καταφέρει να έχει υπό έλεγχο όλα αυτά τα πρωτάκια. Είμαι σίγουρη ότι και εκείνη κάνει ότι μπορεί. Σκέψου ότι πέραν των παιδιών που προσπαθεί να κουμαντάρει, πρέπει να κουμαντάρει κι άλλες τόσες πρωτάρες μανούλες, με πολλές ανησυχίες και απαιτήσεις.

Εύχομαι να πάρουν όλα το δρόμο τους σύντομα και να ηρεμήσετε.

Περαστικά του του Ισαάκ.

Δήμητρα μπράβο στον Κωνσταντίνο. Πρώτη φορά ακούω τόσο γρήγορη προσαρμογή. Βέβαια ο δικός σου ήταν ήδη συνηθισμένος τελευταία να μην σας πολυβλέπει, ενώ ο Ισαάκ ήταν αυτοκολλητάκι της μαμάς.

Την Έλενα την πήγα στον ίδιο παιδικό γιατί από του χρόνου θα την πάμε σε δημόσιο (αν μας πάρουν), οπότε δεν ήθελα να περάσει 2 χρονιές προσαρμογή. Επίσης φοβήθηκα μην πισωγυρίσει με την πάνα. Αν δεν ξέρει κανέναν δεν νομίζω να ζητήσει να πάει τουαλέτα. Ενώ τώρα πάει μια χαρά στον παλιό σταθμό. Ακόμη και με την διάρροια δεν είχε κανένα ατύχημα. Έλεγε "μαμά μου κακά γρήγορα από το π...πό μου, γρήγορα γρήγορα όχι στο βρακάκι μου". Με πανικό όμως... και όπως καταλαβαίνεται τρέχαμε.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Nina nana σου είπα ότι μου άρεσαν πολύ τα παπούτσια σου? ;). Αν καταφέρω και γίνω fit θα τα πάρω κι εγώ. Ή να τα πάρω πριν για να βάλω στόχο να γίνω fit? Και τα asics noossa όμως με αυτό τον στόχο τα πήρα. :tongue:

Αυτό είναι το δικό σου ή είναι στο πιο κίτρινο?

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Διαφημίσεις

Tzamin, σε ευχαριστώ για τις συμβουλές.απλα ειναι λιγο δυσκολο να μην το συζηταμε με αλλες μαμαδες γιατι συναντιομαστε κι αλλου , κουνιες κλπ

το καταλαβαινω οτι το παιδι θα κλαψει , αλλα θεωρω υπερβολικο απο την πλευρα της δασκαλας να βαζει ετικέτες και να χαρακτηρίζει τα παιδια , δυσκολα , επιθετικα και αλλα που λεει απο τις 3 πρωτες μερες.σε αυτο δεν αλλαζω γνωμη.

προσπαθω να της δειξω εμπιστοσυνη , αυτο που δεν μου αρεσει καποιες φορες ειναι το υφος της...την εχω δει να μιλαει στα παιδια με τα χερια στην μεση.....σαν τα μαλώνει.θα δουμε....μπορει και να αποδειχθει η καλυτερη τελικα

αλλα προφανως κι εκεινη πρεπει να καταλαβει οτι κι οι μαμαδες πρεπει να προσαρμοστουμε στην νεα κατασταση κι οχι να μας κουναει το δαχτυλο.

Ο διευθυντης ας πουμε εχει ευγενική κ ηρεμη φυσιογνωμια και σε καθησυχαζει !!!

τελοσπαντων ,παω να τον παρω τωρα,για να δουμε εφαγε γεμιστα ?

παντως σας κανουν πληρη ενημερωση απο τον παιδικο της Ελενας .Μπράβο τους !!

7-4-2011

5s7mp3.png

Γεια σας κορίτσια!

Θυμάται κάποια μήπως τι είναι όταν το μωρό στα κακάκια του έχει βλένα? Δεν έχω βρει ακόμη την παιδίατρο και είπα μήπως κάποια μπορεί να βοηθήσει.

Αποφάσισα φέτος η Μένια να κάνει κάποιες δραστηριότητες για να βγαίνει λίγο παραπάνω από το σπίτι και να περνάμε λίγο χρόνο οι δύο μας. Σκέφτηκα την κολύμβηση αλλά ο δήμος μας στο κολυμβητήριο έχει προγράμματα για την ηλικία της στις 8 και 30 το απόγευμα...αν το πιστεύετε...εξαιρετικά αργά κατά τη γνώμη μου για χειμώνα και τόσο μικρές ηλικίες.

Βρήκα ένα ιδιοτικό κολυμβητήριο σχετικά κοντά αλλά θέλουν 85 ευρώ το μήνα και άλλα 10 για την εγγραφή. Πολλά δεν είναι?

Επίσης, σχετικά κοντά είναι και ένα εκπαιδευτήριο που για την ηλικία μας έχει πολλές δραστηριότητες (χορό, μουσική, ζωγραφική-γλυπτική, αθλήματα, μαγειρική κλπ) και σκεφτόμουν μήπως ξεκινήσουμε κάτι εκεί. Ούτε αυτό είναι πολύ φτηνό (51 ευρώ το μήνα / δραστηριότητα) αλλά νομίζω ότι προσφέρει περισσότερες δυνατότητες. Θα δω...

Αν κάποια ενδιαφέρεται το site είναι www.myplayce.gr

Βιβή,

θα σε γελάσω για τα κακά..δεν θυμάμαι. οντως πολύ αργα για παιδιά αυτης της ηλικίας στις 20 30...μα τι σκεφτονται ,οταν βαζουν τετοιες ωρες ?

θα τα κοιταξω τα προγραμματα ,να δουμε πως θα παμε με τον παιδικο και την δουλεια

Ο αντρας μου θελει να τον παμε κολυμβητηριο

7-4-2011

5s7mp3.png

Γεια σας κορίτσια, εγω δεν δουλεύω σημερα αλλά πέρασα τρεις φρικτές μέρες στην δουλειά με φωνές και εκνευρισμό, επειδή δεν πηγαίνω κάθε μερα ειναι κάποια θέματα που δεν μπορω να τα παρακολουθήσω και να ειμαι προετοιμασμένη σε κάθε τι που συμβαίνει, αυτοί βέβαια τον χαβα τους, τουλάχιστον έρχεται Σ/Κ και θα αφιερωθώ στην οικογένεια μου!!

Κιττυ & Τζαμιν πολυ ενδιαφέροντα αυτά που συζητατε για τους παιδικούς, επειδή δεν μπορω να έχω άποψη γιατι ακόμη δεν έχουμε παει, πιστεύω οτι ειναι πολλοί παράγοντες που κάνουν ομαλή ή όχι την προσαρμογή ενός παιδιού σε έναν καινούργιο χώρο, το βασικό ειναι οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί να συνεργάζονται και να επικοινωνούν για να επιτευχθεί αυτο, όπως και να έχει όλα θα ομαλοποιηθουν με τον χρόνο!

Νινα-Νανα, καλη αρχή στο καινούργιο σου χόμπι, ωραίο φαίνεται και ακόμη έχεις άρκετα καλο καιρό, θα έρχεσαι προς τα εμάς, εάν δεν κάνω λάθος είδα οτι ειναι στον Αλιμο.

Dimista, μπράβο στον Κωνσταντίνο που του αρέσει τόσο!!

Οσον αφορά τις δραστηριότητες θα ήθελα να την γράψω σε κολυμβητήριο, θα ρωτήσω στην Νεα Σμύρνη εάν έχει τμήματα ή αλλιώς είδα και στις σχολές Λαμπιρη οτι έχει.

Καλό σας απόγευμα!

nJ2dp3.png

Πωπω κοιμήθηκα για μεσημέρι!!!!!! Βασικά με πήρε ο ύπνος δίπλα στην Ελένη! Τι ωραία που ηταν!

Tzamin αυτα ειναι τα παπουτσια μου! Ευχαριστώ πολυ, κι εσένα ειναι υπέροχα! Δεν έχω εμπειρία απο asics αλλα απο αθλητικά πλέον φοραω new balance μόνο, με τόσο περπάτημα δεν με βολεύει κανένα άλλο!

Κι εμείς χαρήκαμε που σας είδαμε, η μικρη ήθελε να δει πάλι την Ελενα όταν φυγατε!

Δυστυχώς ξέρω πολυ καλα αυτο με τις δικαιολογίες, ειναι ο λόγος που πάντα σταματούσα το γυμναστήριο! Κι εγω είμαι τέτοιος άνθρωπος, τα παραταω εύκολα αλλα σε οτι ξεκινάω με τον άντρα μου παει καλα γιατι με σπρώχνει να συνεχίσουμε.

Lila's mom δεν θα πηγαίνω στον άλιμο. Έχει παντού, αύριο θα πάω λουτσα και βλέπουμε. Από Νοέμβριο που έρχεται το αυτοκίνητο με τη σχαρα θα αγοράσω σανιδα και θα την παίρνω και σε πιο ερημικες παραλίες (δεν μπορω πολυ τον κόσμο, ειδικά αν γνωρίσετε σερφαδες θα καταλάβετε τι εννοώ!).

Βιβή οτι απευθύνεται σε ηλικίες κάτω των 3 ειναι πολυ ακριβο, τα είχα ψάξει πολυ διεξοδικα πέρυσι ολα της αττικης. Υπάρχει μόνο ενα playground στην αγία Παρασκευή που ειναι δωρεάν λογω χορηγών.

Η βλεννα ειναι σαν μυξα, είτε πράσινη, είτε διαφανη είτε στο χρώμα απο τα κακα. Δυστυχώς είχαμε κι εμείς λογω αλλεργίας μέχρι κάποιο μήνα.

Dimista είσαι τυχερή που προσαρμοστηκε ο Κωνσταντίνος!

Kitty ισως λογω της πίεσης την βλέπεις λίγο κακοτροπη, ισως και ειναι. Ο χρόνος θα δείξει! Υπομονη και κουράγιο!

QVjlp3.png

Διαφημίσεις

Tzamin, σε ευχαριστώ για τις συμβουλές.απλα ειναι λιγο δυσκολο να μην το συζηταμε με αλλες μαμαδες γιατι συναντιομαστε κι αλλου , κουνιες κλπ

το καταλαβαινω οτι το παιδι θα κλαψει , αλλα θεωρω υπερβολικο απο την πλευρα της δασκαλας να βαζει ετικέτες και να χαρακτηρίζει τα παιδια , δυσκολα , επιθετικα και αλλα που λεει απο τις 3 πρωτες μερες.σε αυτο δεν αλλαζω γνωμη.

προσπαθω να της δειξω εμπιστοσυνη , αυτο που δεν μου αρεσει καποιες φορες ειναι το υφος της...την εχω δει να μιλαει στα παιδια με τα χερια στην μεση.....σαν τα μαλώνει.θα δουμε....μπορει και να αποδειχθει η καλυτερη τελικα

αλλα προφανως κι εκεινη πρεπει να καταλαβει οτι κι οι μαμαδες πρεπει να προσαρμοστουμε στην νεα κατασταση κι οχι να μας κουναει το δαχτυλο.

Ο διευθυντης ας πουμε εχει ευγενική κ ηρεμη φυσιογνωμια και σε καθησυχαζει !!!

τελοσπαντων ,παω να τον παρω τωρα,για να δουμε εφαγε γεμιστα ?

παντως σας κανουν πληρη ενημερωση απο τον παιδικο της Ελενας .Μπράβο τους !!

Έχεις απόλυτο δίκιο. Είναι υποχρέωσή της να σας καθοδηγήσει και να σας καθησυχάσει, κι εσάς και τα παιδιά με ωραίο τρόπο και όχι να κουνάει δάχτυλα και να μιλάει με τα χέρια στην μέση.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Πωπω κοιμήθηκα για μεσημέρι!!!!!! Βασικά με πήρε ο ύπνος δίπλα στην Ελένη! Τι ωραία που ηταν!

Tzamin αυτα ειναι τα παπουτσια μου! Ευχαριστώ πολυ, κι εσένα ειναι υπέροχα! Δεν έχω εμπειρία απο asics αλλα απο αθλητικά πλέον φοραω new balance μόνο, με τόσο περπάτημα δεν με βολεύει κανένα άλλο!

Κι εμείς χαρήκαμε που σας είδαμε, η μικρη ήθελε να δει πάλι την Ελενα όταν φυγατε!

Δυστυχώς ξέρω πολυ καλα αυτο με τις δικαιολογίες, ειναι ο λόγος που πάντα σταματούσα το γυμναστήριο! Κι εγω είμαι τέτοιος άνθρωπος, τα παραταω εύκολα αλλα σε οτι ξεκινάω με τον άντρα μου παει καλα γιατι με σπρώχνει να συνεχίσουμε.

Lila's mom δεν θα πηγαίνω στον άλιμο. Έχει παντού, αύριο θα πάω λουτσα και βλέπουμε. Από Νοέμβριο που έρχεται το αυτοκίνητο με τη σχαρα θα αγοράσω σανιδα και θα την παίρνω και σε πιο ερημικες παραλίες (δεν μπορω πολυ τον κόσμο, ειδικά αν γνωρίσετε σερφαδες θα καταλάβετε τι εννοώ!).

Βιβή οτι απευθύνεται σε ηλικίες κάτω των 3 ειναι πολυ ακριβο, τα είχα ψάξει πολυ διεξοδικα πέρυσι ολα της αττικης. Υπάρχει μόνο ενα playground στην αγία Παρασκευή που ειναι δωρεάν λογω χορηγών.

Η βλεννα ειναι σαν μυξα, είτε πράσινη, είτε διαφανη είτε στο χρώμα απο τα κακα. Δυστυχώς είχαμε κι εμείς λογω αλλεργίας μέχρι κάποιο μήνα.

Dimista είσαι τυχερή που προσαρμοστηκε ο Κωνσταντίνος!

Kitty ισως λογω της πίεσης την βλέπεις λίγο κακοτροπη, ισως και ειναι. Ο χρόνος θα δείξει! Υπομονη και κουράγιο!

Καλέ ναι, ξέρω τι είναι η βλέννα...ρωτάω αν ξέρετε από τι μπορεί να προκληθεί!!!

Σήμερα παρατήρησα 2 φορές στην πάνα του και λέω να μην το αφήσω στην τύχη του. Εσάς ήταν λόγω αλεργίας? Ξέρεις κάποιον άλλο λόγω που μπορεί να εμφανιστεί?

Καλέ ναι, ξέρω τι είναι η βλέννα...ρωτάω αν ξέρετε από τι μπορεί να προκληθεί!!!

Σήμερα παρατήρησα 2 φορές στην πάνα του και λέω να μην το αφήσω στην τύχη του. Εσάς ήταν λόγω αλεργίας? Ξέρεις κάποιον άλλο λόγω που μπορεί να εμφανιστεί?

Η βλεννα υποδηλώνει ερεθισμο του εντέρου (αποβάλλεται η βλεννογονος που προστατεύει το έντερο). Συνήθως προκαλείται απο αλλεργία, υπερπαραγωγή ή γαστρεντεριτιδα.

Σε ο,τι καινούριο εμφανίζεται ισχύει ο κανόνας των 3 ημερών. Δλδ για 3 μέρες δεν ανησυχείς.

Τα κακα τι χρώμα ειναι;

QVjlp3.png

Καλημέρα,

ΣΑΡΑΝΤΙΣΑΜΕ!!!!

Nina-nana, μάλλον δεν ήταν κάτι ανησυχητικό γιατί μετά από αυτές τις 2 φορές που το είδα δεν το ξαναείδα μέχρι τώρα. Η παιδίατρος μου είπε ότι δε χρειάζεται να θορυβηθώ αφού τα κακά του είναι κανονκά και δεν παρατήρησα τριχίδια αίματος σε αυτά. Μάλλον ήταν false alarm. Ευχαριστώ πάντως για τη βοήθεια.

Η Μένια σήμερα ξύπνησε με 38,1! Ούτε είχαμε βγει έξω ούτε είχε έρθει σε επαφή με κάποιον που να έχει κάτι...δεν ξέρω τι έγινε. Και θα την πήγαινε ο άντρας μου το απόγευμα σε γαμοβάφτιση που ήμασταν καλεσμένοι...Και ήταν πολλές ημέρες κλεισμένη μέσα με το ποδαράκι της, μόλις είχε αρχίσει να κυκλοφορεί πάλι!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...