Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Δόξα το Θεό κορίτσι μου μπράβο που είναι όλα καλά τώρα!!! 

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια!

Περάσαμε ένα σκ δύσκολο γιατί το Σάββατο το πρωί ενώ έφευγαν η Μένια με τον άντρα μου για σούπερ μάρκετ χτύπησε το πόδι της στην πόρτα της εισόδου του σπιτιού και βγήκε το νυχάκι της. Πήγαμε Παίδων και ευτυχώς δεν είχε κάταγμα, αλλά όπως φαντάζεστε πλανταξε στο κλάμα.

Τώρα είναι λίγο καλύτερα περιμένουμε να πέσει το νυχάκι και να βγει καινούριο. Κάνουμε αλλαγή στη Γάζα κάθε μέρα και παίρνουμε αντιβίωση προληπτικά.

Σχετικά με την ομιλία νομίζω ότι εμείς είμαστε πολυ καλα...ε, ας είμαστε και κάπου πιο μπροστά! Η Μένια λέει τα πάντα, ακομη και λέξεις που αναρωτιέμαι που τις εχει ακούσει. Κάνουμε κανονική κουβέντα μαζί της!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Tzamin, εύχομαι οι κακοτυχίες να σταματήσουν εδώ...καντε και έναν αγιασμό καλού κακού...!

Kitty, μάλλον δεν πέσατε σε σωστό παιδαγωγό. Παρακολούθησε τη συμπεριφορά της και του παιδιού...κάποια στιγμή αν είναι δυσαρεστημένος θα σου δώσει με κάποιο τρόπο να το καταλάβεις. Ακόμη είναι αρχή και νομίζω ότι τον απασχολεί περισσότερο να προσαρμοστεί στην νέα πραγματικότητα, παρά να δώσει τόση σημασία στη δασκάλα. Αν η δασκάλα δεν είναι καλή, όταν το παιδί έχει μπει σε σειρά και πρόγραμμα και έχει εξοικειωθεί με όλες τις αλλαγές που έχετε κάνει, θα σου το πει ή θα σου το δείξει, είμαι σίγουρη. Γενικά από τα παιδιά δε μπορεί κανείς να κρυφτεί.

Della σαραντίζουμε την Κυριακή!!! Εγώ βγαίνω έξω. Το μωρό το έβγαλα μόνο μια φορά που έπρεπε να πάμε στο Ινστιτούτο Υγείας του Παιδιού για επανάληψη μιας εξέτασης και την Τετάρτη που θα πάμε την πρώτη επίσκεψη στην παιδίατρο. Από την Κυριακή και μετά θα αρχίσουμε τις βολτες οικογενειακώς...Η αλήθεια είναι ότι μου είναι όλα πολύ πιο εύκολα τώρα, αλλά στο δεύτερο παιδί σου λείπει η ξεκούραση. Την ώρα που το μωρό κοιμάται την αφιερώνεις στο πρώτο, για να μην του στερείς πράγματα και όταν κοιμούνται και τα δύο, λες ας κάνω και τίποτα σε αυτό το σπίτι πριν βγάλει χέρια να μα μουτζώσει και επίσης ας φτιάξω και κανένα φαγητό, πριν ο άντρας μου αρχίσει να συχνάζει στα κοντινότερα εστιατόρια...Άρα η ξεκούραση είναι πολυτέλεια. Παρόλα αυτά τώρα αισθάνομαι να έχω περισσότερη ενέργεια από ότι στην αντίστοιχη περίοδο στη Μένια. Δεν ξέρω πως το κάνω πάντως έτσι είμαι...

Εγω για συνάντηση είμαι μέσα, θα μπορέσω να το κανονίσω έστω και για λίγο...και με το θηλασμό το ρυθμίζω, το πολύ πολύ θα βγάλω γάλα με το θήλαστρο!

Καλησπέρα σας,

Della, πολύ καλά ο Κωνσταντίνος και αντέδρασε !!! καταλαβαίνω πως νιωθεις , αλλα πρεπει να το μαθουν κι αυτο.Με την δουλειά κανένα νέο ?

Nina-Nana ,σε καταστημα με παιδικά ειναι πάλι η δουλεια που βρηκα.αλλα για την ωρα μου ειπε να κανουμε την προσληψη (μάλλον εγω το ειπα),στις 23 του μήνα λογω ΟΑΕΔ.και επειδη φοβαται τους ελεγχους ,πηγα χθες και απο σημερα μου ειπε να κατσω.Δεν με χαλαει , ειμαι και με το παιδι για να προσαρμοστει στον παιδικο.ελπιζω οντως να με παρει όπως είπε.

Γενικά για τον συγκεκριμενο παιδικο ακουγονται καλα λόγια ,ισως πρεπει να μαθουμε κι ο ενας τον αλλο , ειναι και πρωτες μερες όλα κλαινε...υπομονή!

χθες παντως η δασκαλα ειχε ενα χαμόγελο ως τα αυτιά, μου ειπε οτι επαιξε με παιδια κλπ (το ειδα κι εγω απο την θεση κατασκοπείας) ,του εδωσε καραμελα κι ο δικος μου μεχρι που την φιλησε !!!!!!!!!!!!!!!!

Βιβή ,ειμαι σιγουρη οτι οταν συνηθισει θα μου λεει αν τον ενοχλει κατι.καθε πρωι ενω σηκωνεται ,ντυνεται,βαζει τηνν τσαντα στους ωμους μου λεει ''δεν θελω παω χολειο''

σημερα το πρωι με αποστόμωσε ..μου λεει

''μαμα,πηγα χθες χολειο΄΄σημερα δεν θα παω''

του λεω οτι πηγαινουμε καθε μερα και ρωταει ''γιατι ,μαμά ?''

κι ο Ισαακ εχει βελτιωθει παρα πολυ στην ομιλια,συζητας μαζι του κανονικα.

Μπράβο σου , που νιωθεις τόσο καλά !!!! Ελπίζω η Μένια να ειναι καλύτερα.

Dimista,μακαρι να συνεχισει ετσι ο Κωνσταντίνος.τετραδιο δεν μας εχουν πει.γενικα τωρα εχει πολυ πηγιανε - ελα ,γιατι μετα τις 10 00 αρχιζουν και τα παιρνουν τα παιδια ,οποτε δεν υπαρχει ακομη χρονος για συζητησ.

Σημερα τον πηρα στις 11 30,αυριο θα τον αφησω παραπανω.Ο σταθμος ειναι δημοσιος , 2 στενα απο το απιτι και παμε με τα ποδια.μολις τον παρω παμε κουνιες που ειναι ακριβως διπλα

ηρθε ο μικρος και ζηταει να δει ροζ πανθηρα

Καληνύχτα σας !!!!

Γι ΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω !!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Καλημέρα κι από εμένα....

Ευχαριστώ κορίτσια, ελπίζω κι εγώ να τελειώσουν εδώ οι ατυχίες.

Ο άντρας μου συνεχίζει με τις εξετάσεις, και μάλλον καταλήγουμε ότι ο πόνος είναι από το στομάχι. Έλκος δωδεκαδαχτύλου, γαστρίτιδες, σπαστική κολίτιδα και ελικοβακτηρίδιο. Περιμένουμε κάποια αποτελέσματα ακόμη για να επιβεβαιωθούν όλα αυτά. Ελπίζω να περάσει. Είμαστε και οι δύο σε διατροφή και αποχή από αλκοόλ, για να χάσουμε και κανένα κιλό.

Κάνουμε και κανένα τρεξιματάκι ή γυμναστήριο όταν το επιτρέπουν οι συνθήκες.

Και η Έλενα μιλάει κανονικά πλέον.

Καλή αρχή στα παιδάκια που ξεκίνησαν αυτή την εβδομάδα.

Νινα νανα κι εμείς παραλίγο να πάμε Κυριακή Αττικό πάρκο, απλά επειδή είχε αρκετή ζέστη αποφασίσαμε να πάμε για μπάνιο, μιας και θα ήταν από τις τελευταίες φορές του φετινού καλοκαιριού. Της Έλενας της αρέσει πολύ στο Αττικό. Όλο γι' αυτό μιλάει. Ξετρελάθηκε με τους λεμούριους. Στις κούνιες από τότε που γυρίσαμε την πάει ο μπαμπάς της και προσπαθώ να το διατηρήσω έτσι για να έχω κι εγώ έστω και μια ώρα ελέυθερη για κανένα γυμναστήριο. Θα κανονίσουμε όμως σίγουρα γιατί μας λείψατε.

Δήμητρα πώς πάει η προσαρμογή?

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Καλημέρα!!!

Είμαστε μόνες απο χτες, ο μπαμπάς μας ειναι Ελβετία. Έρχεται αύριο βραδυ.

Tzamin περαστικά! Ελπίζω σύντομα να περάσει ο πόνος!

Ποδήλατα να πάρετε να πηγαίνουμε καμία βόλτα, να φτιάξουμε κορμί και να βάζετε και την Ελενα απο πίσω. :P Εμείς κυρίως με το ποδήλατο μετακινουμαστε (απο σούπερ μάρκετ για λίγα πραγματα, μέχρι και πάρκο ή πλατεία, τα πάντα).

Το Σάββατο ξεκινάω SUP surf.

Kitty καλη αρχη στη δουλειά! Να δεις σύντομα θα έχει προσαρμοστεί πλήρως και θα σου φύγει το άγχος.

Βιβή περαστικά για το χεράκι. Το είχα πάθει όταν ήμουν 6 χρόνων απο κλείσιμο πόρτας. Ειχε βγει το μικρο νυχι μετα απο άσχημο μελανιασμα κι ηταν μια αηδία.

QVjlp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

Είμαστε μόνες απο χτες, ο μπαμπάς μας ειναι Ελβετία. Έρχεται αύριο βραδυ.

Tzamin περαστικά! Ελπίζω σύντομα να περάσει ο πόνος!

Ποδήλατα να πάρετε να πηγαίνουμε καμία βόλτα, να φτιάξουμε κορμί και να βάζετε και την Ελενα απο πίσω. :P Εμείς κυρίως με το ποδήλατο μετακινουμαστε (απο σούπερ μάρκετ για λίγα πραγματα, μέχρι και πάρκο ή πλατεία, τα πάντα).

Το Σάββατο ξεκινάω SUP surf.

Kitty καλη αρχη στη δουλειά! Να δεις σύντομα θα έχει προσαρμοστεί πλήρως και θα σου φύγει το άγχος.

Βιβή περαστικά για το χεράκι. Το είχα πάθει όταν ήμουν 6 χρόνων απο κλείσιμο πόρτας. Ειχε βγει το μικρο νυχι μετα απο άσχημο μελανιασμα κι ηταν μια αηδία.

Καλησπέρα ,

Ευχαριστώ για την δουλεια ,αν και για την ωρα κάθομαι...θα δούμε

τι ακριβώς είναι το sup surf ?

οσο για τον παιδικό ,σημερα εκλαιγε ασταμάτητα και τον πηρα στις 10 30.απο χθες εχει παει και ενα αγορακι που κανουν λιγο παρεα εκτος σταθμου ,αλλα μου φαινεται οτι τον επηρεασε αρνητικα.Ο αλλος ειναι 3 χρονων, αλλα ζει μονο με την μαμα και ειναι παντα μαζι ,εκτος απο ελαχιστες ωρες που τον παιρνει ο μπαμπας του.επισης ουρλιαζει απιστευτα αν χτυπησει λιγο,αν του χυθει νερό (η μαμα του ,υποψιαζεται οτι τον εχουν μαλωσει απο την πλευρα του μπαμπα του).

Οταν πηγε η μαμα του να τον παρει ,ηταν κατακκόκινος απο το κλαμα , αλλά και ο Ισαάκ ακουγόταν μεχρι εξω.με φωναξε η δασκαλα κ μου ειπε να τον παρω...το πιο εντυπωσιακο ηταν οτι μου ειπε οτι δαγκωνε κ εφτυνε το χερι του:shock::shock: δεν ξερω....δεν εχει κανει ποτε κατι τετοιο....βγαινοντας απο τον σταθμο θελει να ξαναμπει:-P:razz:αλλα με την μαμα αν ειναι δυνατον:tongue:

και γενικα ολη μερα ειναι μια χαρα , λεει θα παω αυριο σχολειο κλπ

παντως αυριο ,δεν προκειται να τον παρω παλι νωρις ..θελω να τσεκαρω κιόλας αν φευγοντας ο αλλος ηρεμήσει

μα τι βασανιστήριο ειναι αυτό:(:(

7-4-2011

5s7mp3.png

Καλημέρα ...

Νινα νανα δεν το έχω με το ποδήλατο. Δεν είχα ποτέ δικό μου και δεν έχω εξασκηθεί. Ξέρω ισορροπία αλλά δεν έχω αυτοπεποίθηση και φοβάμαι ότι θα περάσει στην Έλενα η φοβία μου, αν με δει :oops:. Τί είναι το sup surf?

Kitty κάνε υπομονή, είναι ψυχολογικά δύσκολη η προσαρμογή και για τους δύο. Και η Έλενα πέρασε περίοδο που έσπρωχνε παιδάκι. Οποιαδήποτε κακιά συνήθεια δουν από άλλα παιδάκια την υιοθετούν αμέσως. Καλές συνήθειες δεν αντιγράφουν ποτέ, πώς το εξηγείτε αυτό? Αν γινόταν το αντίστροφο και αντέγραφαν μόνο τις καλές συνήθειες και όχι τις κακές, σε πόσο ωραίο κόσμο θα ζούσαμε :rolleyes: ε? Μετά ξύπνησα.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Καλημέρα ...

Νινα νανα δεν το έχω με το ποδήλατο. Δεν είχα ποτέ δικό μου και δεν έχω εξασκηθεί. Ξέρω ισορροπία αλλά δεν έχω αυτοπεποίθηση και φοβάμαι ότι θα περάσει στην Έλενα η φοβία μου, αν με δει :oops:. Τί είναι το sup surf?

Kitty κάνε υπομονή, είναι ψυχολογικά δύσκολη η προσαρμογή και για τους δύο. Και η Έλενα πέρασε περίοδο που έσπρωχνε παιδάκι. Οποιαδήποτε κακιά συνήθεια δουν από άλλα παιδάκια την υιοθετούν αμέσως. Καλές συνήθειες δεν αντιγράφουν ποτέ, πώς το εξηγείτε αυτό? Αν γινόταν το αντίστροφο και αντέγραφαν μόνο τις καλές συνήθειες και όχι τις κακές, σε πόσο ωραίο κόσμο θα ζούσαμε :rolleyes: ε? Μετά ξύπνησα.

Καλημέρα ,

όντως τι ωραια θα ηταν να αντέγραφαν τις καλές συνήθειες:D:Dσημερα όμως θα τον αφησω ,εχουν και μακαρόνια με κιμά και λέω μήπως φάει.

εσ'ας τι ωρα τα βαζουν να φάνε ? εδω μου είπαν στις 11 30

Εντωμεταξύ , το αλλο αγοράκι αντέδρασε πολύ ασχημα .Η μαμα του μπου ειπε ,δεν την αφηνε καθολου ,ηθελε μονο αγκαλια,πεταγε ,εσπαγε πράγματα ,έκανε ζημιές.και σημερα φωναζε ''δεν θέλω παιδιά,δεν θέλω Ισαάκ''

Μολις με πηρε η κοπέλα τηλέφωνο,πηρε τον δικό της και φωναζε ''Ισαάκ μου'' κι ο δικός μου κλαίει:cry::cry:

αλλά δεν θελω ρε γμτ να τον παρω τόσο νωρίς...δεν θέλω να πισωγυρίζω

ελπίζω τωρα που εφυγε ο Διονύσης ,να ηρεμήσει .θα παω απο κει να δω

Οι δασκάλες για ποιο λόγο ακριβως μας λενε να τα παρουμε ?

- γιατι κλαινε και στενοχωριουνται τα ίδια ?

- γιατι επηρεάζουν τα αλλα παιδιά ?

- γιατί δεν αντέχουν αυτές ?

αν όντως δούλευα και δεν ημουν εδω ?

δεν ξερω τι να κανω ....δεν θελω ουτε να ειμαι σκληρή με το παιδί,αλλα απ οτι μου λενε δεν υπάρχει αλλος τρόπος

παω να κατσκοπεύσω απο τις κούνιες στην αυλή του σχολείου

αν με δει η δασκάλα (όπως προχθές) θα με ξεχ..σει

7-4-2011

5s7mp3.png

κράτησα χαρακτήρα και τον πηρα 12 15 .τελικα στις 12 00 σερβιρουν το φαγητό ,οποτε αυριο θα παω 12 30 ή 13 00

εφαγε μακαρόνια με κιμά.μετα πηγαμε κουνιες και τωρα φυσικά κοιμάται.αφου καθόταν στο γιογιο και νόμιζα θα κοιμηθεί

εσείς , τι νέα ?

7-4-2011

5s7mp3.png

Διαφημίσεις

Αχ τι νέα; Δυστυχώς όχι πολλα. Κάναμε πικνικ σήμερα στο πάρκο. Έρχεται κι ο άντρας μου σήμερα αργα το βραδυ.

Tzamin μου η αυτοπεποίθηση σιγα σιγα έρχεται. Εγω γενικώς είμαι πολυ φοβιτσιαρα αλλα προσπαθώ να πάω κόντρα. Όταν πρωτοεκανα mountain bike όταν έβρισκα τα σκούρα κατεβαινα απο το ποδήλατο χωρις καν να το έχω σταματήσει!!! Το εβαζα στα πόδια δλδ! :tongue:

S.U.P. surf=Stand Up Paddle surf.

http://www.supalimos.com/

Για αρχη σε νορμαλ θάλασσα κι όταν το καταφέρω σε κύματα. Αν δεν πνιγώ!!!! :mrgreen:

Ενδιαφέρεται καμία;;;;;; Μπορούμε να βάζουμε και τα παιδια πάνω με σωσίβιο!

Kitty μάλλον σου λένε να τον πάρεις γιατι αν αρχίσει ενα να κλαίει αρχίζουν κι αλλα; Δεν ξέρω!

QVjlp3.png

Αχ τι νέα; Δυστυχώς όχι πολλα. Κάναμε πικνικ σήμερα στο πάρκο. Έρχεται κι ο άντρας μου σήμερα αργα το βραδυ.

Tzamin μου η αυτοπεποίθηση σιγα σιγα έρχεται. Εγω γενικώς είμαι πολυ φοβιτσιαρα αλλα προσπαθώ να πάω κόντρα. Όταν πρωτοεκανα mountain bike όταν έβρισκα τα σκούρα κατεβαινα απο το ποδήλατο χωρις καν να το έχω σταματήσει!!! Το εβαζα στα πόδια δλδ! :tongue:

S.U.P. surf=Stand Up Paddle surf.

http://www.supalimos.com/

Για αρχη σε νορμαλ θάλασσα κι όταν το καταφέρω σε κύματα. Αν δεν πνιγώ!!!! :mrgreen:

Ενδιαφέρεται καμία;;;;;; Μπορούμε να βάζουμε και τα παιδια πάνω με σωσίβιο!

Kitty μάλλον σου λένε να τον πάρεις γιατι αν αρχίσει ενα να κλαίει αρχίζουν κι αλλα; Δεν ξέρω!

καλησπέρα :P

αυριο δεν θα τον παω ,μαλλον.εχει λίγο πυρετό:twisted: απο διάθεση ειναι μια χαρα.Λοιπον ,επειδή αρχιζω να νευριάζω με την δασκάλα και κατα γενική ομολογία ειναι απότομη ....ας βρουν τρόπο να τα ηρεμήσουν.Δουλειά τους ειναι ....δεν κλαιει μονο ο Ισαακ,κλαινε πολλα .Ο φιλος του σημερα εκανε εμετο απο το κλαμα (φυσικα ,αυτος παει για 3η μερα).επιπλεον σημερα μου ειπε μια αλλη μαμα ,οτι επειδή ειναι 2 αγορια που δεν μπορουν να τα κανουν καλα με τιποτα,εχουν κλειστες τις πορτες και ανοιγουν το κλιματιστικο.ιδρωνουν με το κλαμα ,βγαινουν στην αυλή ,ξαναμπαινουν στον κλιματισμο....και μετα τρεχουν μυτες '

με γεια το τικερακι:P

7-4-2011

5s7mp3.png

Γεια σας κορίτσια!

Ο Κωνσταντίνος τα πηγαίνει 1α χαρά με τον παιδικό.Την δεύτερη μέρα έκατσε μέχρι τις 12, την τρίτη μέρα μέχρι 13.30 και σήμερα μπήκε κανονικά στο πρόγραμμα του σταθμού και πήγε με σχολικό.Σήμερα κοιμήθηκε εκεί.

Σας διάβασα αλλά θα σχολιάσω τα πιο πρόσφατα.

Κίττυ σου είπαν αν έφαγε ή όχι?Ή απλά ξέρεις τι φαγητό είχε σήμερα?Στο σταθμό του μικρού τρώνε 12.30 αλλά δεν ξέρω τι φαγητό τρώνε.Θα ζητήσω το μενού για να ξέρω τι τρώει.Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι πως συνέχεια στο τετραδιάκι γράφουν πως έφαγε όλο το φαγητό.

Νίνα Νάνα για το sup surf που έγραψες είναι στον Άλιμο?Θα πληρώνεις?Πότε ξεκινάς?

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...