Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , ZetaK είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!

Την Τρίτη επανέλαβα την χοριακη μου και από 551 είχε πάει 1781 μου  την Δευτέρα να επαναλάβω ! Την περασμένη Κυριακή ήταν η 12 ημέρα !

ποτε πιστεύετε θα μου κάνει υπέρηχο;

Ε στο τέλος της  εβδομάδα γενικά μπορείς να κάνεις υπέρηχο για να δεις σάκο θα φαίνετε. 

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Tzamin,δεν εχω λόγια για τις διακοπες σας ...ειναι περιττα....εμεινα με το στομα ανοιχτο...μα παντα ,ολα μαζι ..το ενα πισω απο το αλλο !!!!!!! ελεος !!!

Βιβή, υπομονή...τι αλλο ? στον παιδικο ειναι ενα κοριτσακι μια εβδομαδα μεγαλυτερο απο τον Ισαακ.ειχε κοψει πανα πολυ νωρις (ειχαμε γνωριστει απο οταν ημουν εγκυος) και πισωγυρισε,ισως γιατι εχουν κ ενα μωρο 10 μηνων.στον παιδικο τους ειπαν αν δεν βγαλει πανα θα την βαλουν στο βρεφικο

κοριτσια δεν αντεχω αλλο ...παω για υπνο ,για να παω αυριο στην φανταστική δουλεια

καληνυχτα σας!!!!!!

Γι ΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω !!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια καλησπέρα, εμείς παμ σε παιδικο πάρτυ στο Λαγονησι, ελπίζω μόνο να μην βρέξει!!!

Κιττυ, εύχομαι καλη αρχή σε σένα και στον άντρα σου για τις νέες σας δουλειές.

Βαρβαρα τα ωράρια και όταν έχεις συνηθίσει να είσαι με τον Ισσακ κάθε μέρα μαζί θα ειναι δύσκολη η προσαρμογή αλλά δυστηχως δεν μπορείς να κάνεις διαφορετικά την στιγμή που θέλεις να προσφέρεις το καλύτερο στο παιδί και στην οικογένεια σου, το σημαντικό ειναι όσες ώρες είστε μαζί να είστε όσο το δυνατόν πιο κοντά, δεν βολεύει το διακεκομένο? ώστε να τρώτε μαζί? πιστεύω με τον καιρό θα βρείτε τους ρυθμούς σας!

Τζαμιν, τι να πω, όλα μαζί τύχανε, καμμιά φορά λες καλύτερα σπίτι μου!!

Dimista λυπηρό το γεγονός με τον συνάδελφο σου, μου είχε τύχει και μένα πριν απο 6 χρόνια όπου "έφυγε" συνάδελφος μου μπροστά στα ματιά όλων μας!

Νινα-Νανα, χαίρομαι που περάσατε ωραία στην Τήνο!

Βιβη, υπομονή θα προσαρμοστεί η Μενια σιγα σιγά, όλα θέλουν τον χρόνο τους, ο μπεμπης τι κάνει?

Della, εύχομαι τα καλύτερα για την δουλεια!

Θα κανονισουμε καμμιά συνάντηση, είχαμε συναντηθεί πέρσι τέλος Σεπτέμβρη στο metro mall? σίγουρα σε κάποιον παιδοτοπο όπου θα μπορούν να παιξουν τα παιδιά!!

Καλη συνέχεια σε όλες σας!!

nJ2dp3.png

καλησπέρα σας,

Lila s mom, ελπίζω να περνάτε πολυ ωραία στο πάρτυ !!

Ευχαριστούμε για τις ευχες!!!

το διακεκομμένο ωραριο με βολευει ,απλα δεν μπορω να το κανω απο εβδομαδα γιατι δεν θα μπορει τοσες ωρες στο σταθμο.κανονισα να παω μια εβδομαδα μονο μεσημερι,μετα θα κατσω μια εβδπμαδα ωστε να παρω και το τελευταιο επιδομα και ελπιζω οτι θα φτιαξουν τα πραγματα.θα βρουμε τους ρυθμους μας, αλλα εκει που μας ειχε και τους 2 ολη μερα τωρα θα λειπουμε παλι και οι 2

τουλαχιστον ο ιδιοκτητης του καταστηματος ειναι συννεοήσιμος για την ωρα

αλλα αυτο το 550 ευρω για τοσες ωρες δεν μπορω να το χωνεψω ,ρε κοριτσια !!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Γεια σας κορίτσια!

Αύριο γυρνάει ο Κωνσταντίνος Αθήνα με τους γονείς μου.Μας έλειψε.

Θα τον υποδεχτώ με παστίτσιο.

Εχτές πήγαμε με τον άντρα μου σε ταβέρνα και φάγαμε και σήμερα πήγαμε "jumbo" και πήραμε τσάντα του Κωνσταντίνου.

Μετά πήγαμε στο Μαλλ.

Τζαμίν λυπάμαι για τις αναποδιές που σας έτυχαν στην Κύθνο.Ο Κωνσταντίνος ξεκινάει την Δευτέρα.Τελικά είναι δύσκολη η προσαρμογή.Ο Κωνσταντίνος δεν έχει βήχα πια.

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Κίττυ αν θέλεις κάνε μου αίτημα φιλίας.Εγώ την δουλειά θα την δεχόμουνα αν είχα ανάγκη .Βέβαια είναι λίγα τα λεφτά αλλά παρά να μην έχεις καθόλου είναι 1α ανάσα.Μήπως όταν ο Ισαάκ λέει δεν θα πάει καθόλου σχολείο του φέρεται απότομα η δασκάλα μαζί του?Για ρώτα τον είναι καλή η δασκάλα?

Καλή αρχή στην δουλειά.

Ντέλλα σε μας ,μας είπαν να έχουμε στην τσάντα του ένα παγουράκι νερό,1α αλλαξιά ρούχα και το τετράδιο που μας έδωσαν από τον παιδικό για να γράφουν πως τα πήγε στο σχολείο.Τα υπόλοιπα θα τα μάθουμε την Δευτέρα.

Και ο δικός σου 3 βδομάδες χρειάστηκε?Όπως η Έλενα της Τζαμίν.

Διαφημίσεις

Βιβή καλωςδέχτηκες τον άντρα σου!Τώρα δεν θα είσαι εντελώς μόνη σου.Θα έχεις τον άντρα σου και θα σε βοηθάει.Ευχαριστούμε για την καλή αρχή.

Νίνα Νάνα καλωςήρθε ο άντρας σου.Γύρισε την ίδια μέρα με τον άντρα της Βιβής.Ωραία που έχετε το πάρκο κοντά σας και πηγαίνετε και περνάτε ωραία.

Εσύ έχεις σκεφτεί να την πας παιδικό?Ή κατευθείαν προνήπιο?

Lila's mom πώς περάσατε στο πάρτυ στο Λαγονήσι?

Καλό βράδυ και καλή Κυριακή!

Dimista,καλή αρχή και σε εσάς!! να μας γραψεις τα νεα απο την πρωτη μερα του Κωνσταντινου.ποσες ωρες θα μεινει ?

να σου πω , δεν μπορω να βγαλω ακομη ακρη.ειναι νωρις.προφανως και του κακοφαινεται που τον παιρνει και τον βαζει η δασκαλα στην αιθουσα...αλλα σε οτι τον ρωταω λεει ναι.

εφαγες κεικ ? ναι

ηπιες γάλα ? ναι

επαιξες με τα παιδια ? ναι

ειναι καλή η δασκάλα ? ναι

και δεν εχει τιποτα απ αυτα.....

Για να δουμε αυριο πως θα παει...και βασικα πως θα φυγω εγω για την δουλεια ,μετα απο τοσο καιρο

αυρο βραδυ τα νέα

Καληνύχτα σας !!!!!!!!!! Καλή εβδομάδα !!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Καλησπερα κοριτσια.Ο μικρος ξεσαλωσε το ΣΚ.Χθες κατεβηκαμε στο Πασαλιμανι και σημερα πηγαμε Βαρυμπομπη.Σημερα κοριτσια εγινε κατι για το οποιο κανονικα επρεπε να ντρεπομαι αλλα εγω ενθωσα καλα.Και νιωθω τυψεις που το λεω γμτ!Στη Βαρυμπομπη που πιναμε καφε,ηταν ακομα 3-4 παιδακια,γυρω στα 6-7χρονων.Ο μικρος καθοταν κσι τους κοθταζε χωρις να τους πειραξει και ετρεχε απο πθσω τους σαν την ουρα.Καποια στθγμη το κοριτσι(μια ηταν,τα αλλα ηταν αγορια)παιρνει μια πετρα απι τα χερια του δικου μου και του βγαζει τη γλωσσα οτι του την πηρε.Παει και ο δικις μου μεσα στα μουτρα της και της πεταει σαλια!Τον σπρωχνει αυτη,πεφτει ο δικος μου κατω,σηκωνεται και της χωνει μια στο κεφαλι.Εκει βεβαια επενεβην εγω καθ λεω:παιδακθα,τι ειναι αυρα;ντροπη!Μου λεεθ το σκατο:δεν θελουμε να τον παιξουμε γιατι ειναι μωρο.Της λεω να μην του επαιρνες απο τα χερια την πετρα και να μην τον κοροιδευες τοτε!

Τωρα εγω κορθτσια να σας πω την αληθεια χαρηκα που αντεδρασε ο Νινο μου!Ενω κανονικα επρεπε να του πω ολα εκεινα που λεμε σ'αυτες τις περιπτωσεις,εγω δεν του ειπα τιπ

οτα.Παντως,εξεπλαγην με την αντιδραση τον Νινο.Αυτος στο σχολειο τα εμαθε αυτα σιγουρα.

NXbrp3.png

Κιττυ,και ο δικος μου οτι του λες λεει ναι η δεν ξερω.Οι δασκαλα πολη κακως συγκρινει το μεγαλυτερο με το μικροτερο παιδι.Κι εμενα ο δικις μου ειναι ο μικροτερος στην ταξη.Μου τιν χαρακτηρθσε ανωριμο ακομα για την πανα.Αφου μαζι εχει παιδακια 38μηνων τι να λεμε τωρα.

Παντως κοριτσια,να οπλιστειτε με πολυ υπομονη.Ειναι δυσκολο να αποχωριζεσαι το μωρο σου και να το αφηνεις σε"ξενα"χερια αλλα αφου δεν γινεται αλλιως!

Κιττυ;συγχαρητηρια για τη δουλεια.Οντως,τα εργασιακα τα εχουν κανει σκ@τ@.Θα το κανεις ομως για τον Ισαακ,αυτον να σκεφτεσαι!

Dimista,οντως και ο δικος μου και η Ελενα εκαναν 3Εβδομαδες.Ο δικος μου ομωςψτο κλαμα το πρωι που μπαινει στο σχολικο το εκοψε πριν κανα διμηνο.

Τζαμιν,εγω στον δικο μου εξηγω ωραια και καλα,αλλα τη δεδομενη στιγμη παλι κλαιει.

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

Να 'μαι και εγώ!!

Κορίτσια, καλόμαθα με την άδεια και μέχρι να συνηθίσω πάλι τη δουλειά μου κακοφάνηκε πολύ. Εν τω μεταξύ ξεκινήσαμε και εμείς παιδικό και καλό μας τρέξιμο!!!!

Σήμερα μου είπαν ότι η Ειρήνη πήγε στη μεγαλύτερη τάξη (μεταβρεφικό). Στενοχωρέθηκα μόνο γιατί δε θα έχει τις ίδιες δασκάλες που ήμουν πολύ ευχαριστημένη. Ελπίζω να είναι καλή και αυτή.

Εν τω μεταξύ, την τελευταία εβδομάδα έχει κάνει απίστευτη πρόοδο στην ομιλία της. Λέει τα πάντα σχεδόν και την καταλαβαίνουν και οι άλλοι. Και δεν το συζητάω για τις κορυφαίες ατάκες. Προχθές φτιάχναμε παζλ και της λέω να γυρίσει τα κομμάτια για να τα βλέπουμε. Η απάντησή της "Δε μποωω (μπορώ) μαμά, πονάει π..π..ς μου"!!!!!

Κιττυ είναι δύσκολα για τα περισσότερα παιδάκια στην αρχή. Θέλει πολύ υπομονή και αυτό που είπε η Τζαμιν βοηθάει. Θέλει πολύ πολύ συζήτηση. Τα παιδιά καταλαβαίνουν τα πάντα.

uwJMp2.png?KqESJfSU

Della υπομονή και εσείς με τη δουλειά. Με τη διαθεσιμότητα τώρα τι θα γίνεται? Θα βγείτε και μετά θα απορροφηθείτε αλλού ή δεν έχουν ανακοινώσει τίποτα? Μπράβο του Νινο, που υπερασπίστηκε μόνος του τον εαυτό του!!!

Tzamin τι να πω βρε παιδί μου. Σας φάγανε. Ελπίζω να ηρεμήσαν τα πράγματα. Η μικρή καλύτερα με τη διάρροια?

Φιλιά σε όλες

uwJMp2.png?KqESJfSU

Γεια σας κορίτσια!

Σήμερα πήγαμε τον Κωνσταντίνο παιδικό .Μπήκε πολύ ενθουσιασμένος μέσα.

Του έφτιαξαν ένα καρτελάκι με το όνομά του πάνω και του το έβαλαν πίσω από το μπλουζάκι του.Μετά ήρθε 1α δασκάλα και τον πήγε στον κήπο του σχολείου και έκανε κούνια.Αυτός την ακολούθησε χωρίς πρόβλημα παρόλο που εμείς δεν είμασταν μαζί του.Τον πήγαμε 9 και γυρίσαμε να τον πάρουμε στις 11.Πριν φύγουμε μας είπαν ότι θα είναι στο μεταβρεφικό τμήμα.

Στις 11 πήγαμε για να τον πάρουμε και όταν τον κατέβασε η δασκάλα και μας τον έφερε ο Κων/νος ήταν μέσα στην τρελή χαρά.Η δασκάλα μας είπε ότι έκλαψε ελάχιστα.Ήπιε νεράκι και έφαγε και λίγο ψωμάκι.Όταν φύγαμε έστειλε φιλάκια και όταν η δασκάλα του είπε θα έρθεις πάλι αύριο?Απαντάει αύριο.

Μακάρι να είναι συνέχεια έτσι ευχαριστημένος και τις υπόλοιπες μέρες.Σε αυτόν τον παιδικό πήρανε 140 παιδάκια με ΕΣΠΑ.Και αύριο με αυτοκίνητο θα τον πάμε.Με σχολικό δεν ξέρω πότε θα ξεκινήσει.Στο σχολικό φοβάμαι ότι θα κλαίει.Θα δούμε.Να ρωτήσω κάτι?Παίρνετε μαζί σας και κρέμα συγκάματος?Ξέχασα να ρωτήσω εκεί.

Κίττυ έχετε τετραδιάκι που να γράφει πως τα πήγε όλη μέρα στο σχολείο και τι τρώει για να ξέρεις και συ?Ο Ισαάκ πόσες ώρες κάθεται?Η δουλειά σου αρέσει?Εσύ τον πηγαίνεις παιδικό?Ή έρχεται σχολικό?

Τζιτζίνα προσαρμόστηκες τώρα με την δουλειά?Καλή σχολική χρονιά και για την Ειρήνη!Μπράβο της για την πρόοδο στην ομιλία της.

Ντέλλα 1α χαρά υπερασπίστηκε τον εαυτό του ο δικός σου στο εξάχρονο.ΔΥΝΑΤΟΣ ΑΝΤΡΑΣ!

Καλό μεσημέρι!

Γεια σας κορίτσια μου! Όλοι καλα είμαστε ε; :D

Χτες πήγαμε στο Αττικό ζωολογικό πάρκο. Πολυ πολυ ωραίο!

Ποτε θα έρθετε για κανένα πικνικ στο πάρκο μας;;;;; Lila's mom; Δεν ειναι καλύτερα απο παιδοτοπο;

Dimista μια χαρα ο Κωνσταντίνος, μακάρι να συνεχίσει να του αρέσει!

Δεν θα την πάω ακόμα παιδικό!

Tzitzina τι ωραία που η Ειρήνη μιλάει τόσο καλα, ζηλεύω λίγο :oops: Η δικια μου πολυ τεμπελικα μιλάει.... :|

Della κι εγω περήφανη θα μου ήμουν με αυτο το σκηνικό! Θεος ο Κωνσταντίνος, μπράβο!!! :-P

Kitty λίγο κακοτροπη η δασκάλα ε; Ελπίζω ολα να πανε καλα με τον ισαακ. Τι δουλειά βρηκες; Δεν θυμάμαι :oops:

Tzamin συμφωνώ, κι εγω της μιλάω σαν μεγάλη συνήθως.

Θα πάτε καθόλου πάρκο; Πάρε τηλεφωνο αν είστε ελεύθερες κανένα απόγευμα.

Φιλιά πολλα!!!!!!

QVjlp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...