Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , ZetaK είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!

Την Τρίτη επανέλαβα την χοριακη μου και από 551 είχε πάει 1781 μου  την Δευτέρα να επαναλάβω ! Την περασμένη Κυριακή ήταν η 12 ημέρα !

ποτε πιστεύετε θα μου κάνει υπέρηχο;

Ε στο τέλος της  εβδομάδα γενικά μπορείς να κάνεις υπέρηχο για να δεις σάκο θα φαίνετε. 

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Καλησπέρα κ καλό μήνα !

Dimista, ο παιδικός φάινεται φανταστικός! Δεν ξερω ποτε θα ξεκινήσει ο Ισαάκ , απο αύριο μέχρι και 13/9 ειναι οι εγγραφές.Νομίζω προς το τέλος του μήνα θα τα πάρουνε.αυτο που σκεφτομαι στον παιδικό ειναι αν θα ζηταει τουαλέτα.Χθες ειμασταν στη θάλασσα κ μου λέει ''θέλω γιογιο''......χαχχχαχααχχαα

και εμένα μου φαίνεται μικρούλης για παιδικό, αλλά νομίζω θα περνάει καλύτερα παρέα με παιδια

Τον τελευταίο μήνα κανουμε παρέα με μια κοπέλα που εχει ενα αγοράκι που ειναι 3 και θα ειναι μαζι στον παιδικο.εχουν συνηθίσει και ζητάει ο ενας τον αλλο,βεβαια ψιλοτσακώνονται για τα παιχνίδια αλλα σε λογικά πλαίσια.Σημερα ειμασταν μαζι στη θάλασσα 4 ωρες !!! Ξεπατωθηκαν τα πιτσιρίκια...το τι νερό κουβάλησαν με τα ποτιστήρια και τα κουβαδάκια..εφαγαν σταφύλι,καρπούζι,τυροπιτάκια,αγγουράκι.Στον γυρισμό το αλλο αγοράκι κοιμηθηκε.Ο δικός μου κοιμήθηκε πριν κατα τις 10 εντος 2 δευτερολέπτων.

Della, όντως αν δεν κοιμούνται το μεσημέρι .σε αποτελειώνουν.για να δουμε πως θα τα παμε κι εμεις.Για την δουλειά σου , ευχομαι ο,τι καλύτερο!

Lila s mom,καλώς ήρθατε! ωραίος ο παιδότοπος στην Καλαμάτα , αλλά μακριά βρε παιδί μου.αλλα το κυριότερο ειναι οτι περασε καλά η Λίλα!!!

Καλό βράδυ !!!

Γι ΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω !!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα σας,

Nina-Nana ,καλώς ήρθατε! οντως η Τηνος ειναι καταπληκτική !!!λιγες μερες εχω μεινει κ θελω πολυ να ξαναπαω.

αυριο θα παμε παιδικό !!πηγα σημερα να ρωτησω και μου ειπαν μπορει να παει.εντωμεταξυ δεν ξεκολλουσε ,ηθελε να μπει μεσα.με το ζορι τον πηρα ...για να δουμε αυριο.ευτυχως ειναι και παιδακια που τα γνωριζει απο τις κουνιες

7-4-2011

5s7mp3.png

Γεια σας κορίτσια!

Ο άντρας μου ξεκίνησε δουλειά και επειδή δεν μπορούσαμε να έχουμε τον Κωνσταντίνο τα πρωινά την Κυριακή τον πήγαμε Κάλαμο και θα μείνει με τους γονείς μου μέχρι να ξεκινήσει παιδικό.Θυμάστε που σας έλεγα ότι ο μικρός βήχει πολύ και από τον πολύ βήχα κάνει εμετό?Τελικά έχει φαρυγγίτιδα και πρέπει να του πάρουμε υγραντήρα για να μην ξηραίνεται ο λαιμός του.

Στην δουλειά έγινε ένα δυσάρεστο γεγονός. Το Σάββατο το βράδυ "έφυγε" από την ζωή ένας από τους προηγούμενους αρχιφύλακες,50 χρ.από καρδιά.

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Εχτές πέρασε η σωρός του έξω από το Μουσείο.Και μετά τον πήγανε σε 1α Εκκλησία που είναι κοντά στο Μουσείο όπου έγινε τρισάγιο .Πήγαμε σχεδόν όλο το Μουσείο για το τελευταίο αντίο.Ανατρίχιασα όταν τον είδα γιατί δεν πίστευα ότι ήταν αυτός.

Κίττυ ξέρεις το φβ του άντρα μου που είδες τον παιδικό?Και γω έχω αυτήν την αμφιβολία.Αν θα ζητάει τουαλέτα.Πολύ θετικό που ξέρει και άλλα παιδάκια.Θα τον βάλουν όμως στο ίδιο τμήμα?Τελικά ξεκίνησε κανονικά?

Νίνα Νάνα καλωςήρθατε!Η Τήνος είναι πράγματι ωραίο νησί.

Καλό βράδυ!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια....

Θα μαζευτούμε σιγά σιγά...

Έχω διαβάσει όλα τα σχόλια αλλά δεν τα θυμάμαι :cool:

Εμείς έχουμε μπει κανονικά σε πρόγραμμα, η Έλενα σχολείο κι εγώ στην δουλειά από την Δευτέρα που μας πέρασε. Είχα πολύ συσσωρευμένη δουλειά στο γραφείο και δεν πρόλαβα τις προηγούμενες ημέρες να σας γράψω.

Η κύθνος είναι ωραίο νησί και πάρα πολύ κοντινός προορισμός. Δεν υπάρχουν παραλίες οργανωμένες και είναι γεμάτο οικογένειες και ηλικιωμένους.

Είχαμε κανονίσει να πάρουμε μαζί το δικό μου αυτοκίνητο το οποίο όμως έμεινε από μπαταρία. Πήραμε το αυτοκίνητο του άντρα μου και την δεύτερη μέρα έμεινε από δίσκο πλατό στην μέση μιας τεράστιας ανηφόρας, ενός πολύ κακού δρόμου. Από την μια πλευρά γκρεμίλα, ο δρόμος πολύ στενός, ίσα που χώραγε το αυτοκίνητο και μπορούσαμε να πάμε μόνο πίσω :?. Περάσαμε τέλεια!!!! Καταλαβαίνετε.......

Με το που γυρίσαμε πιάνει τον άντρα μου ένας δυνατός πόνος στα δεξιά του πλευρά (όπου είχε μικρές ενοχλήσεις εδώ και αρκετό καιρό), και πρήζεται. Στα επείγοντα στο Σισμανόγλειο. Δεν του βρίσκουν κάτι και υποθέτουν έλκος δωδεκαδακτύλου. Έχει αρχίσει πολλούς γιατρούς και εξετάσεις. Μετά από αυτά, πάει να βγάλει τα σκουπίδια και η σακούλα είχε σπασμένο γυαλί μέσα και κόβει το πόδι του αρκετά!!!

Μπορώ να πω ότι τις τελευταίες μέρες τα πράγματα κυλάνε καλύτερα και δεν είχαμε άλλο περιστατικό. Α παρένθεση, μέσα σε όλα αυτά η Έλενα με απίστευτη διάρροια για 10 μέρες!!!!

Αξέχαστες θα μου μείνουν αυτές οι διακοπές!!!!

Κατά τα άλλα καλά...

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Εχτές πέρασε η σωρός του έξω από το Μουσείο.Και μετά τον πήγανε σε 1α Εκκλησία που είναι κοντά στο Μουσείο όπου έγινε τρισάγιο .Πήγαμε σχεδόν όλο το Μουσείο για το τελευταίο αντίο.Ανατρίχιασα όταν τον είδα γιατί δεν πίστευα ότι ήταν αυτός.

Κίττυ ξέρεις το φβ του άντρα μου που είδες τον παιδικό?Και γω έχω αυτήν την αμφιβολία.Αν θα ζητάει τουαλέτα.Πολύ θετικό που ξέρει και άλλα παιδάκια.Θα τον βάλουν όμως στο ίδιο τμήμα?Τελικά ξεκίνησε κανονικά?

Νίνα Νάνα καλωςήρθατε!Η Τήνος είναι πράγματι ωραίο νησί.

Καλό βράδυ!

το fb του αντρα σου , το ειδα απο φιλους της Della ή Tzamin.σας ειδα στους κοινους φιλους και σκεφτηκα οτι ισως ειστε εσεις.να σου στειλω αιτημα φιλιας ?

δεν προλαβαινω τωρα,θα μπω το βραδυ

7-4-2011

5s7mp3.png

Καλησπερα κοριτσια.Ελπιζω ολες να ειστε καλα.Εγω με τη δουλεια τιποτα ακομα.Πηγαινουμε καθε μερα και περιμενουμε τα χαρτια της διαθεσιμοτητας.Τα νευρα ειναι κουρελια πλεον!!!

Κitty και Dimista,πριν ξεκινησουν τα μικρα σχολειι ρωτηστε τις δασκαλες να σας πουν τι να βαζετε μεσα στην τσαντουλα τους.Εγω π.χ.βαζω πανες,δυο πιπιλες,πιαστρακι πιπιλας,ρουχα-εσωρουχα-καλτσες,παγουρακι με νερο.Στο σχολειο καθε πρωτη του μηνα,στελνω ενα πακετο μωρομαντηλα,και χαρτι κουζινας για να του σκουπιζουν τα χερια.Εχουμε στειλει κι ενα ποτηρακθ να πινει νερο που μενει εκει.Ρωτηστε να σας πουν.Μπορει να τα ζητησουν να τους τα αφηνετε εκει.

Εμενα ι δικος μου ειχε κανει να προσαρμοστει 3εβδομαδες.Βεβαια ηταν 12 μηνων,αλλα αυτες τις 3 εβδομαδες εκανε τα πεισματα του αιωνα.Δεν ετρωγε,δεν κοιμοταν και μονο εκλαιγε.Πιστευω οτι τα δικα σας που ειναι μεγαλυτερα δεν θα εχουν τετοια θεματα.

NXbrp3.png

Καλησπέρα σας,

Della , μια απο τα ίδια.....2 μερες πηγε παιδικο...δεν τρωει,δεν παιζει ,δεν μιλάει ....μονο κλαιει.τον παμε 8 30 και στις 10 τον παιρνουμε.στην πισω μερια του παιδικου εχει πλατεια με παιδικη χαρα ,καθομαστε εκει και περιμενουμε.κατα τις 10 παρα τα βγαζουν στην αυλη ,αλλα δεν παιζει.....απο μακρια τον βλεπαμε αγκαλια με την δασκαλα.ενω τα 3χρονα (όχι όλα ) και ανω παιζουν μια χαρα.

την μια λεει θα παω σχολειο και μετα ''δεν θα παω καθολου''

στην τσαντα του εχουμε 2 αλλαξιες ρουχα κ νερο

το πιο ωραιο ειναι οτι απο χθες παω κι εγω δοκιμαστικα σε μια δουλεια και απο εβδομαδα κι ο αντρας μου......και δεν ξερω αν θα μπορω να τον αφησω παραπανω στον σταθμο.

καλα απο λεφτα ...δεν το συζητάμε.....2 ρεπό τον μηνα , 9 ωρες την μερα και το φοβερο ποσο των 550 ευρώ !!!!!

φυσικα χρειαζομαι οπωσδηποτε δουλεια αλλα δεν νομιζω οτι απο Δευτερα θα καθεται όλο το ωραριο στο σταθμο.τουλαχιστον να πηγαινω μεσημερι για δουλεια,ωστε να τον πηγαινω το πρωι ,να τον παιρνω και μετα να τον κραταει η μανα μου (η οποια βεβαια φοβαται ,γιατι εχει να τον κρατησει 10 μηνες τωρα)

οποτε...............δεν ξερω τι να κανω

SOS SOS SOS SOS ...............

Σας ζαλισα.....αυτα.....καληνύχτα !!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας και από εμένα...πριν από λίγο κοιμήθηκε η παρέα μου και είπα να καθίσω λίγο να ξεκουραστώ, γιατί τον τελευταίο καιρό, όποτε έχουμε ηρεμία στο σπίτι ή θα κάνω δουλειές ή θα πέφτω νεκρή για ύπνο!

Αυτές τις ημέρες είμαι και μόνη μου γιατί ο άντρας μου λείπει εκτός με τη δουλειά από τη Δευτέρα...ομορφιές!!!!Τον περιμένουμε αύριο να γυρίσει...και να βοηθήσει!

Καλή αρχή στα παιδάκια που ξεκινάνε παιδικό και στις μαμάδες. Kitty, η Della είναι σίγουρα πιο έμπειρη αλλά νομίζω ότι με υπομονή θα συνηθίσει...

Εμείς κάνουμε μια μικρή πρόοδο με την τουαλέτα, αλλά μικρή μόνο. Την έχω καταφέρει να κάθεται στο καθισματάκι της χωρίς να γκρινιάζει και να κλαίει. Παρόλα αυτά δεν κάνει τίποτα. Μάλλον το έχει δει σαν παιχνίδι. Θα δείξει.

Γεια σας κορίτσια! Σήμερα είμαι μόνη μου... Αύριο επιστρέφει ο άντρας μου.

Ολα καλα, δόξα τω Θεω, με τα κάτω μας και τα πάνω μας. Στο πάρκο περνάμε πολυ ωραία το τελευταίο διάστημα έχουμε γίνει μια μεγάλη παρέα τα πρωινά. Τα παιδάκια μας κάνουν καλη παρέα! :D

Βιβή υπομονή και κουράγιο!

Για την τουαλέτα πάντως ειναι πολυ συνηθισμένο όταν έρχεται αδελφάκι να μην θελουν να πηγαίνουν. Αισθάνονται οτι η πανα ειναι ενα σημάδι οτι δεν έχουν μεγαλώσει και δεν θελουν να το αποχωριστουν (καλυμμένη ζήλια).

Αχ kitty μου τι να πω; Υπομονη, ειναι νωρίς ακόμη! Πάντως κι η δικια μου αν πήγαινε παιδικό το ιδιο θα έκανε. Μάλλον δεν ειχε συνειδητοποιήσει οτι σχολείο σημαίνει αποχωρισμος απο την μαμα.

Della ελπίζω να έχεις σύντομα νέα απο τη δουλειά σου!

Tzamin είδα τον άντρα σου και την Ελενα στο πάρκο.

Κρίμα πολυ ατυχία μαζεμένη!

Dimista κρίμα για τον ανθρωπο!

Περαστικά στον Κωνσταντίνο!!!!!

Τα προηγούμενα νέα σας δεν τα θυμάμαι για να σχολιάσω, συγγνώμη!!!!

Καληνύχτα κορίτσια (αν κι όταν λείπει ο άντρας μου δεν μου αρέσουν τα βραδια).

QVjlp3.png

Καλημέρα κορίτσια...

Εμείς όλα καλά. Κανονικά στο πρόγραμμα. Η Έλενα αν θυμάμαι καλά 3 εβδομάδες έκανε να προσαρμοστεί. Και μετά βέβαια όλο και κάποιες δύσκολες μέρες είχαμε. Βέβαια ήταν 10 μηνών οπότε, καμία σχέση....

Δήμητρα ελπίζω να είναι καλύτερα ο Κωνσταντίνος. Πότε ξεκινάει παιδικό?

Della ελπίζω να έχεις νέα σύντομα και να λήξει αυτή η ιστορία για να ησυχάσετε..

KITTY τέλεια τα νέα για τις δουλειές που βρήκατε.... Θα είναι δύσκολη η περίοδος προσαρμογής στην νέα σας πραγματικότητα. Πες του την αλήθεια, εξηγώντας του ότι θα πρέπει να μείνει πιο πολύ στο σχολείο γιατί η μαμά πρέπει να πάει στην δουλειά για να φέρει χρήματα να μπορείτε να ψωνίσετε φαγητό, γάλα κλ. Κι ότι εκείνος πρέπει να κάνει υπομονή και να σε βοηθήσει. Πες του επίσης ότι ούτε κι εσένα σου αρέσει αυτή η κατάσταση και ότι θα προτιμούσες να είσαστε μαζί συνέχεια, αλλά όλοι έχουμε υποχρεώσεις και πρέπει να είμαστε συνεπείς. Εγώ αυτό κάνω με την Έλενα και είναι απίστευτο πόσο κατανόηση δείχνει όταν της εξηγώ τα γεγονότα και δεν της λέω χαζομάρες. Στην αρχή ο άντρας μου μου έλεγε : "καλά πόσο χρονών νομίζεις ότι είναι και της μιλάς λες και είναι μεγάλη" κι όμως τώρα κάνει κι εκείνος το ίδιο γιατί βλέπει ότι έχει αποτέλεσμα. Επίσης την προετοιμάζω από μέρες για γεγονότα που ξέρω ότι θα της αλλάξουν το πρόγραμμα, ώστε να το έχει χωνέψει καλά όταν έρθει η ώρα. Για την μαμά σου μην ανησυχείς, μια χαρά θα τα πάει. Άλλωστε ο Ισαάκ είναι πια σε θέση να εκφράσει τις ανάγκες του, οπότε θα της δείξει τον δρόμο από μόνος του.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Βιβή κουράγιο....

Κι εγώ έχω ακούσει ότι όταν έρχεται δεύτερο παιδί, το πρώτο αρνείται να βγάλει την πάνα, γιατί βλέπει την μαμά να αλλάζει πάνες στο μικρό και ζηλεύει. Και γενικά ότι παλινδρομούν και με μπιμπερό και πιπίλα. Υπομονή.... και γι' αυτήν όλα είναι δύσκολα. Καλώς να τον δεχτείτε τον μπαμπά σας!!!

Νινα νανα μου είπε ο σύζυγος για την συνάντηση. Είδες πρόοδο που έχουμε κάνει έτσι? Πάνε οι δυό τους κούνιες :D. Καλώς να τον δεχτείτε κι εσείς.

Φιλάκια

ilCsp3.png

O3rXp3.png

εδώ.....απελπισμένη κ κουρασμένη.....................

Tzamin, σε ευχαριστώ πολυ για τις συμβουλές ,θα τα εφαρμόσω το Σαββατοκύριακο.Οντως θα ειναι δυσκολη η προσαρμογη για ολους μας.εντωμεταξυ το ωραριο εκει ειναι 12 30-21 00 ή 9 00-14 00 κ 17 00 - 21 00 ,που σημαινει οτι θα λείπω όλα τα απογευματα με συνεπεια να μην βλέπω το παιδι καθολου αφου το πρωι θα πηγαινει παιδικο

όλα ενα βουνό μου φαινονται παλι....τα σκεφτομαι κ κλαιω

συν οτι ειμαι απιστευτα εκνευρισμενη με την ''ξεφτίλα'' σε όποια δουλεια ακούω απο γνωστους...αλλος εχει να πλρωθει αποτον Μαιο, αλλος πηρε χθες 300 ευρω για τον Αυγουστο......ελεεινά.....και τι να κανω ..μαλλον θα το υπομεινω.του ζητησα να με βαλει μονο 12 30-21 00 απο εβδομαδα και θα μου απαντησει αυριο.

Η μανα μου αφου εφαγε ολο το καλοκαιρι εδω με νοσοκομεια κλπ,θα πηγαινε Δευτερα με την θεια μου στο εξοχικο τους...αλλα αναβάλεται !!!!

Η δασκάλα στον παιδικο δεν μου ''κάθησε'' καλά...ειναι λιγο αποτομη και σημερα μου ειπε οτι ειναι αρνητικος , τον πλησιαζουν τα αλλα παιδια και δεν παιζει ..μονο κλαιε.και μου εδωσε και συμβουλες να του μιλαμε κλπ...λες και περιμεναμε αυτη να μας το πει

Εκει που νευριασα πιο πολυ ηταν οταν μου ειπα κ ο ταδε κλαιει αλλα σταματαει....ο Ισαακ δεν σταματαει .και της λεω τωρα θα μου συγκρινετε ολα τα παιδια ποιο κλαει λιγοτερο ή περισσοτερο? (το συγκεριμενο ειναι 34 μηνων)

εντωμεταξυ του ειχα αλλαξει παντελονι και την ρωταω αν κατουρηθηκε και μου απανταει με υφος ενοχλημενο ''χεστηκε''.του ειχαν φυγει λιγα....ε,τι να κανουμε ?

οταν την ρωτησα απο την εμπειρια της ποσο χρειαζεται ενα παιδι για να προσαρμοστει μου ειπε μπορει και 1 και 2 μηνες...τοτε της λεω τι μου συζητατε για 3 μερες ?

αντε να δουμε τι θα κανουμε....

7-4-2011

5s7mp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...