Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Dimista και Kitty, καλή αρχή με τους παιδικούς.

Νina-Nana εύχομαι να περάσετε καλά στην Τήνο και να μην ξενερώσετε. Είναι καλύτερα ο άντρας σου από τη γαστρεντερίτιδα? Περαστικά!

uwJMp2.png?KqESJfSU

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κορίτσια!

Μας πήραν και μας στον παιδικό.Και μας πήραν σε αυτόν που είχαμε βάλει ως πρώτη επιλογή.Είναι πολύ ωραίος σταθμός ,τεράστιος αν θυμάμαι καλά 2450τμ. και απ έξω είναι σαν κάστρο.Δεν ξέρω αν από δω μπορώ να γράψω το όνομα του σταθμού.Θα πληρώνουμε τον μήνα 150 euro.

Εχτές ο μικρός έβηχε πολύ στον ύπνο του μέχρι που έκανε εμετό και τα γέμισε όλα.Γέμισε και ο ίδιος και τον κάναμε μπάνιο στις 00.30.Ο κακομοίρης έκλαιγε με τον εμετό.

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Dimista και Kitty, καλή αρχή με τους παιδικούς.

Νina-Nana εύχομαι να περάσετε καλά στην Τήνο και να μην ξενερώσετε. Είναι καλύτερα ο άντρας σου από τη γαστρεντερίτιδα? Περαστικά!

Ευχαριστούμε πολύ:P

πολυ καλα εκανες με την πανα,γιατι τελικα αλλιως μπερδευονται.Ο Ισαακ εκανε 2 φορες πανω του κακα κι αυτο οταν δεν ειμασταν σπιτι και δεν τα ξαναεκανε,για τσισα τωρα παει παντου και στην μαμα μου που στην αρχη δεν πηγαινε,στον παιδοτοπο.οποτε πιστευω ξεμπερδεψαμε απ αυτο

Γι ΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω !!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Γεια σας κορίτσια!

Μας πήραν και μας στον παιδικό.Και μας πήραν σε αυτόν που είχαμε βάλει ως πρώτη επιλογή.Είναι πολύ ωραίος σταθμός ,τεράστιος αν θυμάμαι καλά 2450τμ. και απ έξω είναι σαν κάστρο.Δεν ξέρω αν από δω μπορώ να γράψω το όνομα του σταθμού.Θα πληρώνουμε τον μήνα 150 euro.

Εχτές ο μικρός έβηχε πολύ στον ύπνο του μέχρι που έκανε εμετό και τα γέμισε όλα.Γέμισε και ο ίδιος και τον κάναμε μπάνιο στις 00.30.Ο κακομοίρης έκλαιγε με τον εμετό.

Καλή αρχή και σε εσάς !!:P προφανως μιλάς για ιδιωτικο παιδικο σταθμο.εμεις δεν ειχαμε βαλει γιατι με τα νοσοκομεια κλπ δεν ειχα ασχοληθει να ψαξω.

αλλα γιατι να πληρωνετε ? αν ειναι μεσω ΕΣΠΑ δεν πλρωνετε απολυτως τιποτα.Δες εδω

http://www.dikaiologitika.gr/2013081415075/paideia/paranomes-oi-epipleon-xreoseis-apo-tous-idiwtikous-paidikous-stathmous-espa.html

7-4-2011

5s7mp3.png

Kίττυ συγχαρητήρια που σας πήραν και σας στον παιδικό.Είναι κοντά σας,ή θα έρχεται σχολικό?Το πουλάκι του εμείς δεν του το κατεβάζουμε.Για το γάλα έχεις δοκιμάσει να του το δίνεις μέσα σε κρέμα?Αντί για νερό να βάζεις γάλα?

Βιβή μπράβο που η Μένια συνήθισε τόσο γρήγορα το μωρό.Για το γιογιό ο δικός μου μόλις το δει αντιδράει και εξαφανίζεται.Καλά κάνετε και δεν την στέλνετε παιδικό.

Διαφημίσεις

Τζαμίν καλωςήρθατε!

Τζιτζίνα 1α χαρά τα πήγατε με την πάνα.Ευχαριστούμε!

Κίττυ για ιδιωτικό μιλάω.Τα 150 είναι για τα τροφεία και το σχολικό.Το βρίσκω λογικό να δίνεις 1α συμμετοχή.

Αλλά θα διαβάσω και αυτά που έγραψες.

Καλό βράδυ κορίτσια!

Τζαμίν καλωςήρθατε!

Τζιτζίνα 1α χαρά τα πήγατε με την πάνα.Ευχαριστούμε!

Κίττυ για ιδιωτικό μιλάω.Τα 150 είναι για τα τροφεία και το σχολικό.Το βρίσκω λογικό να δίνεις 1α συμμετοχή.

Αλλά θα διαβάσω και αυτά που έγραψες.

Καλό βράδυ κορίτσια!

καλημερα,

οπως εγραψα δεν ειχα κοιταξει για ιδιωτικο,αρα θα παει στο δημοσιο που ειναι 2 στενα πιο περα

δεν ειναι το θεμα αν το βρισκεις λογικο,μεσω ΕΣΠΑ δεν πληρωνεις τιποτα ακριβως γιατι ειναι επιδοτουμενα

σε αλλα αρθρα λενε οτι πληρωνεις την μετακινηση , σε αλλα τιποτα.δεν ξερω παντως ψαξτε το,αν σας ενδιαφερει να πληρωνετε λιγοτερα

7-4-2011

5s7mp3.png

Καλησπερα κοριτσια.Δεν εχουμε κανενα νεο.Ο μικρουλης ειναι καλα.Η δουλεια μου ακομα στον αερα μιας και περιμενουμε το χαρτι της διαθεσιμοτητας και ακομα τιποτα.

NXbrp3.png

Kitty και Dimista,καλη αρχη στα μικρα σας και βεβαιως καλη αρχη και σ'εσας.Εμενα μου ειχε φανει πολυ δυσκολο που θα τον αφηνα σε ξενα χερια.Βεβαια ηταν 11 μηνων.Τα δικα σας τουλαχιστον τωρα μιλανε και θα μπορουν αν κατι δεν παει καλα να το πουν.Παντως τα πουλακια μου,μεχρι να ξεκινησουν δημοτικο,γραφουν πολλες ωρες σχολειου στο κοντερ τους ηδη!

Τζιτζινα,εσεις ποτε ξεκινατε;

Τζαμιν,ελπιζω να περασατε καλα και να ειστε υγιεις.Ολα τα αλλα επονται!

Νινα-Νανα,καλη διαμονη και καλα να περασετε.Περιμενουμε φωτο!

NXbrp3.png

Βιβη,ο δικος μου δεν εχει καν την ευθιξια να κρυφτει για να κανει κακα.Οταν τον βλεπω τον παιρνω και τιν παω κατευθειαν τουαλετα.Αλλη φορα τον προλαβαινω,αλλη φορα ιχι.Και με την πιπιλα τιποτα.Την παιρνει στον υπνο μονο αλλα τη ζηταει και κατα τη διαρκεια της μερας αλλα δεν του τη δινω.Τοσο καιρο(απ'τον Οκτωβριο την κοψαμε στη διαρκεια της μερας)καθ δεν το δεχεται.Τη ζηταει ξανα και ξανα.Δεν το βαζει κατω.

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια, εμείς επιστρεψαμε το Σάββατο, μέχρι να τακτοποιηθουμε με πλυντήρια, σίδερο κλπ έφτασε να πάω στην δουλειά, οπου ευτυχώς θα ξαναπάω την Τετάρτη, λέγαμε να πάμε στην Τήνο στην θεία μου μιας και ο άντρας μου έχει την επόμενη εβδομάδα άδεια αλλά δεν το βλέπω!

Οσον αφορά τις διακοπές απο εκείνη την ημέρα που σας έγραψα αρχίσαμε να βρίσκουμε τον ρυθμό μας με την Λιλα, φυσικά μας έσωσε ενα μεγάλος εξωτερικός παιδοτοπος στην Καλαμάτα στον οποίο πηγαίναμε σχεδόν κάθε μέρα ( ήταν 40 χλμ. Περίπου πήγαινε έλα), αλλά τουλάχιστον το χάρηκε η μικρή μου και ήταν πολυ ωραίος με κοπέλα σε κάθε παιχνίδι μπροστά να τα προσέχει, με διάφορες δραστηριότητες και μόνο 4? για το παιδί, μακάρι να υπήρχε κάτι ανάλογο στην Αθήνα. Επίσης στην θαλασσα περνούσαμε ωραία γιατι έπαιζε με συνομηλικα παιδάκια, της πήραμε και μπρατσακια και μου λέει ¨ μαμά μονη στα βαθια¨, τις τελευταίες δυο μέρες επέπλεε με τα πόδια στην επιφάνεια, για την κουλούρα ουτε να ξανακούσει! Αυτά τα νεα μας!!

Κιττυ, συγχαρητήρια για τον παιδικο, χαίρομαι που πέρνουν τα παιδάκια και αυξάνουν τα κονδύλια!

Dimista, και εσείς με το καλο να πάτε, ο Κωνσταντίνος ελπίζω να ειναι καλύτερα!

Νινα-Νανα, καλα να περάσετε στην Τήνο, πόσο θα μείνετε?

Βιβη, όλα θέλουν τον χρόνο τους, σιγα σιγά θα μπείτε σε ρυθμό, το σημαντικό ειναι που έχεις βοήθεια!

Τζιτζινα, καλη αρχή στη δουλειά.

Τζαμιν, καλώς ήρθατε.

Della, πως πανε τα πράγματα στην δουλεια? ελπίζω όλα να ειναι καλα!

Σας εύχομαι καλο βραδυ!

nJ2dp3.png

Καλησπερα κοριτσια.Μολις καταφερα κι εβαλα τον μικρο για υπνο.Ειναι καμια δεκαρια μερες που εχει κοψει τον μεσημεριανο υπνο.Ξυπναει 7παρα το πρωι και το παει σερι μεχρι το βραδυ.Με εχει κουρασει πολυ.Ουτε στο σχολειο κοιμαται.Αν το κοψει το μεσημεριανο θα με αποτελειωσει!

Lila's mom,η επαρχια ειναι πιο μπροστα στους παιδοτοπους μου φαινεται.

Κοριτσια,απο 28/8 καταργηθηκαν οι οργανικες μας θεσεις στη δουλεια και ειμαστε σε διαθεσιμοτητα.Τωρα αναμονη,υπομονη κι ελπιδα!

Καλι Σαββατοκυριακι κοριτσακια!

NXbrp3.png

Γεια σας κορίτσια!

Είμασταν Κάλαμο!Πήγαμε για λίγο γιατί ήθελα να κάνω καθαριότητες.

Ο μικρός ξεκινάει παιδικό στις 9/9.Έχω περιέργεια να δω πόσο θα του πάρει να προσαρμοστεί.Τα δικά σας προσαρμόστηκαν εύκολα?

Αν θέλετε να τον δείτε τον έχω κάνει like στο φβ.

Κίττυ ο Ισαάκ πότε ξεκινάει?Του έχεις πάρει τσαντούλα?Άμα τον Κωνστ.τον πηγαίναμε χωρίς ΕΣΠΑ θα πληρώναμε 390.Ο ΕΣΠΑ βάζει τα 240 και μεις τα υπόλοιπα.Μία κοπέλα από το Μουσείο που πηγαίνει την μικρή της παιδικό μέσω ΕΣΠΑ από πέρυσι και αυτή δίνει κάποιο ποσό.

Ντέλλα πραγματικά έχουν μπροστά τους πολύ δρόμο μέχρι να φτάσουν δημοτικό.Ο δικός μου παρόλο που θα ξεκινήσει φέτος μου φαίνεται μικρούλης για παιδικό.Άλλα παιδάκια ξεκινάνε από μωρά .Αυτά και αν έχουν πολύ δρόμο.

Ντέλλα και ο δικός μου τα ίδια με την πιπίλα.Παρόλο που την θέλει μόνο στον ύπνο ,υπάρχουν φορές που την ζητάει μέσα στην ημέρα.Όταν την θέλει λέει πλα.Έχετε καμιά πρόοδο με τον μεσημεριανό ύπνο?

Lila's mom καλωςήρθατε!Τήνο τελικά θα πάτε?Ωραία ανακάλυψη αυτός ο παιδότοπος στην Καλαμάτα.Ευχαριστώ για την καλή αρχή.Ο Κωνστ.έκανε άλλη 1α φορά εμετό αλλά δεν βήχει πολύ όπως έβηχε.

Καλό βράδυ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...