Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Εγω δηλαδη οταν ι δικις μου ξαθυστερει να κατεβει την τσουληθρα γιατι τον μαλωνω;πηγε. να σπρωξει ενα παιδακι για να ανεβει πρωτος στην τραμπαλα και τον μαλωσα.Τελικα μου φαινεται,πρεπει να τους αφησουμε κι εμεις να φερονται οπως τους φαιρονται.

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας,

Della, εννοείται οτι φταινε οι γονεις ...κι εμενα αυτό με διαολίζει.......ερχονται να πιουν τον καφε τους ,να κανουν το τσιγαρακι τους και περα βρεχει...

Ενω εμεις που τον προσεχουμε κι ειμαστε απο πισω του ειμαστε χαζοι ή δεν εχουνε αναγκη να ηρεμησουμε λιγο.αλλα οχι για να ηρεμησουν αυτοι θα χτυπανε τα αλλα παιδια.ας τα παρουν σπιτι τους (καλύτερα θηριοτροφείο ,θα έλεγα)

κι αυτο που κλωτσαγε τον Ισαάκ ,τωρα που σκεφτομαι (και ρωτησα και τον αντρα μου) ηταν πιο μεγαλο ,4-5 χρονών.αλλα οταν το πηρα απο το χερι να το κατεβασω απο την τσουληθρα κοκκάλωσε κι ο πατερας αφου μας ειδε μπροστα του-μεσα απο τον καπνο του τσιγαρου- ξυπνησε απο τον ληθαργο.

κι αυτό το κλισε....μικρά παιδιά ειναι .....ε ,και ????? και τα αλλα μικρα παιδιά ειναι..τα μικρά παιδιά-θηρία ,θα γινουν και μεγάλα παιδιά κ έφηβοι κ άντρες κ γυναίκες

αλλα οπως το ειπες...ζωώδης κατασταση!!!

Γι ΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω !!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Δυστυχώς κορίτσια, υπάρχουν πολλοί γονείς που δε μαθαίνουν τρόπο στα παιδιά τους. Δε λέω, οκ, θέλεις λίγο να ηρεμήσεις, αλλά κοίτα και που βρίσκεται το παιδί σου και τι κάνει.. Εμένα ευτυχώς η μικρή είναι τσαούσω (γυναίκα βλέπεις) και αν πάει κάποιο να τη χτυπήσει ή το μαλώνει ή φωνάζει γενικότερα. Καμιά φορά αρχίζει και το κλάμα βέβαια και φεύγει.

Kitty μπράβο που ξεκινάτε παιδικό. Θα του αρεσει πολύ του μικρού. Εγώ να δω πως θα μπούμε πάλι σε πρόγραμμα, που κοιμάται κατά τις 11 το βράδυ και το πρωί ξυπνάει 9-10. Μάλλον πρέπει σιγά σιγά να την κοιμίζω νωρίτερα.

Κατά τ'άλλα έχω ακόμη άδεια..Έχω ξεκουραστεί αρκετά θα έλεγα. Αφού το βράδυ δεν μπορώ να κοιμηθω πριν της 3, η βρυκόλακας!!!

Οι υπόλοιπες πως περνάτε?

uwJMp2.png?KqESJfSU

Καλησπέρα κορίτσια! Είμαστε αιδηψο στα πεθερικά μου απο χτες. Επιστρέφουμε σήμερα. Με συγχωρείτε δε διάβασα νέα σας μάλλον το βραδυ με ησυχία.

Εμείς περάσαμε περίεργα στη θεσσαλονίκη και στη Χαλκιδική. Πανάκριβη, απογοητευτική με κακό τουρισμό. Φύγαμε το πρώτο βραδυ απο το ξενοδοχείο κι ευτυχώς γιατι γλιτώσαμε τα χρήματα. Κόλλησε κι ο άντρας μου γαστρεντεριτιδα κι ηταν χάλια. Σε γενικές γραμμές είδαμε την οικογένειά μου αλλα δεν κάναμε διακοπες πέρα απο 3 σύντομα μπάνια.

Την Τετάρτη πρωί πρωί φεύγουμε για Τήνο κι ελπίζω να βγει σε καλο. Κλείσαμε σε ενα ξενοδοχείο δίπλα στη θάλασσα και το μόνο που παρακαλώ ειναι να είμαστε στην ανακαινισμένη πτέρυγα γιατι πολλα έχουν δει τα ματιά μου φέτος κι όχι με το αζημίωτο! :evil:

QVjlp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!

Τα διάβασα τα νέα σας αλλά θα σχολιάσω ότι θυμάμαι.

Εμείς λείπαμε.Είμασταν Σπάρτη.Κόλλησα τα τελευταία μου ρεπό και πήγαμε για 1α βδομάδα.Τα πεθερικά μου χάρηκαν πολύ που πήγαμε γιατί ήθελαν πολύ να δουν τον Κωνσταντίνο.Αν δεν κόλλαγα τα ρεπό μου αυτό το Καλοκαίρι δεν θα τον έβλεπαν καθόλου.Περάσαμε πολύ ωραία αλλά ήταν λίγες οι μέρες και τελείωσαν γρήγορα.Επειδή κόλλησα τα ρεπό μου αυτήν την βδομάδα θα κάτσω μόνο Κυριακή.

Κίττυ και μεις είχαμε κάνει αίτηση μέσω ΕΣΠΑ και μεις είμαστε μέσα.Μακάρι να μας πάρουν.

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Η κοπέλα που είχες γράψει ότι δουλεύει στο ίδιο μουσείο με μένα εννοείς την Κατερίνα Τ.?Αν ναι,είναι στην άλλη βάρδια και δεν την ξέρω καλά.

Lila's mom πότε τελειώνουν οι δικές σας διακοπές ?Περνάτε ωραία? Η μικρή όταν έκανε εμετό ήταν φαγωμένη?Εμείς όταν πηγαίνουμε κάπου και είναι μακριά ο μικρός είναι εντελώς νηστικός.Ούτε γάλα δεν πίνει.

Ντέλλα και γω στην θέση σου θα γινόμουνα έξαλλη.Μπράβο για το θάρρος που μίλησες στον πατέρα.Με την δουλειά πότε θα μάθεις νεότερα?

Βιβή τώρα που έχεις 2 παιδιά προλαβαίνεις να ξεκουράζεσαι?Μπράβο για την Μένια που ξέρει τα χρώματα.

Κίττυ και Τζιτζίνα συμφωνώ μαζί σας.Δυστυχώς υπάρχουν γονείς που δεν δίνουν σωστή ανατροφή στα παιδιά τους.

Ο μικρός μου δεν ξέρω πως θα αντιδράσει αν κάποιο παιδί τον χτυπήσει που μέχρι τώρα δεν έχει τύχει.

Τζιτζίνα αφού έχεις ακόμη άδεια γιατί δεν πάτε και κάπου αλλού?

Νίνα Νάνα πώς περάσατε Αιδηψό?Κρίμα που απογοητευτήκατε με την Χαλκιδική.

Εύχομαι τουλάχιστον να περάσετε ωραία στην Τήνο.

Κίττυ για ποιο θέμα εννοείς?Και ο δικός μου έχει μειώσει αρκετά το γάλα.

Καλό βράδυ!

Μας πηρανε στον παιδικοοοοοοοοοοοοό !!!!!!!!!!!!!!!!

άντε και καλη αρχη !!!!!! κ ευτυχως πηρανε κ ενα αλλο αγορακι που κανουν παρεα ,μονο που τον Ισαακ επειδη γινεται 2,5 ,στις 7 Οκτωβρη τον βαλανε στο βρεφικό.να δουμε τι μπορει να γινει και μ αυτο !

7-4-2011

5s7mp3.png

Κίττυ και Τζιτζίνα συμφωνώ μαζί σας.Δυστυχώς υπάρχουν γονείς που δεν δίνουν σωστή ανατροφή στα παιδιά τους.

Ο μικρός μου δεν ξέρω πως θα αντιδράσει αν κάποιο παιδί τον χτυπήσει που μέχρι τώρα δεν έχει τύχει.

Τζιτζίνα αφού έχεις ακόμη άδεια γιατί δεν πάτε και κάπου αλλού?

Νίνα Νάνα πώς περάσατε Αιδηψό?Κρίμα που απογοητευτήκατε με την Χαλκιδική.

Εύχομαι τουλάχιστον να περάσετε ωραία στην Τήνο.

Κίττυ για ποιο θέμα εννοείς?Και ο δικός μου έχει μειώσει αρκετά το γάλα.

Καλό βράδυ!

οχι , αλλη κοπελα ειναι, αλλα μπορει να κανω κ λαθος το μουσειο.

Το θεμα που αναφερω στο συγκεκριμενο ποστ ,για το πουλακι των αγοριών.μαλλον δεν προλαβες να το δεις.ειχε γραψει η Della κατι και ρωτησα τι κανετε κι εσεις ,αν του κατεβαζετε το πουλάκι του

Γαλα καθολου...προσπαθω να του περασω οτι πρεπει να πινει για να τον παρουν στο σχολειο κλπ

7-4-2011

5s7mp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!

Εμείς είμαστε καλά, τα πράγματα με τη Μένια είναι καλύτερα εκτός από το βραδυνό ύπνο, που συνεχίζει να είναι εκτός προγράμματος. Νομίζω συνήθισε την παρουσία του μωρού στο σπίτι και τώρα έρχεται και τον χαιδεύει, του μιλάει (αρχικά του συστήθηκε...γεια σου μπέμπη είμαι η Μένια, η αδερφούλα σου) και παίζει με τα μανίκια του (της αρέσει να βάζει τα δάχτυλά της στο μανίκι που έχει κάποιος οικείος της και να παίζει με το ύφασμα). Φροντίζω να έχουμε ποιοτικό χρόνο μαζί και να κάνουμε πράγματα που κάναμε και πριν οι δυο μας. Βέβαια, δεν έχουμε καταφέρει να τη μάθουμε να πηγαίνει τουαλέτα...γιατί πότε κάνει κακά ξέρουμε...πάει και κρύβεται κάτω από το τραπέζι και βάζει γύρω της τις καρέκλες και μας λέει κουκου...όταν όμως της πω να κάτσει στο καθισματάκι ή στο γιογιο, μας ακούει όλη η περιοχή! Δεν ξέρω αν πρέπει να επιμείνω τώρα ή να την αφήσω. Με την πιπίλα τα πάμε καλύτερα. Δεν την έχει κόψει τελείως αλλά την έχει περιορίσει αρκετά.

Εμείς για παιδικό ούτε που το σκεφτήκαμε γιατί θέλουμε να προστατέψουμε λίγο το μωρό από πιθανές ιώσεις που θα έρχονται στο σπίτι, οπότε και φέτος η Μένια θα είναι εντός. Από την επόμενη χρονιά όμως θα πάει σίγουρα.

Κατά τα άλλα, ο μπέμπης μεγαλώνει καλά, παίρνει καλά βάρος αλλά θηλάζει συνέχεια...με κουράζει λίγο αυτό, αλλά κάνω υπομονή γιατί ξέρω ότι λογικά σε λίγο καιρό θα στρώσει το πράγμα. Το βράδυ, εκτός από τις πρώτες ημέρες και ένα δυο λίγο μετά, κοιμάται καλά και ξυπνάει μόνο μια φορά για γάλα και ξανακοιμάται αμέσως. Είναι λίγο αγκαλίτσας και αυτό με ανησυχεί, δε θέλω να μαθαίνει από τώρα στην αγκαλιά, αλλά και τι να κάνεις?

Dimista η ξεκούραση είναι σχετική...ευτυχώς έχω αρκετή βοήθεια και από τον άντρα μου και από τους γονείς μου οπότε όλο και κάτι καταφέρνω. Πάντως όταν έχεις και άλλο παιδάκι, αυτό που μας έλεγαν ότι κοιμόμαστε όταν κοιμάται το μωρό απλά δεν παίζει...

Σήμερα κλείνουμε 20 ημέρες και έχω φωνάξει έναν παππά στο σπίτι για να μου δώσει ευχή.

Πότε πέρασαν 20 ημέρες ούτε που το κατάλαβα! Επίσης, από τα 14 κιλά που είχα πάρει μου έχουν μείνει μόνο 6 για να χάσω...τέλεια!!!???

Τzamin καλωσορίσατε!! Εύχομαι να μη συνέβη κάτι άσχημο από αυτά που γραφεις. Η άδειά σου τελείωσε ή έχεις υπόλοιπο? Να ξεκουραστείς τουλάχιστον εδώ στην Αθήνα.

Dimista, ο άντρας μου δουλεύει οπότε δεν μπορούμε να πάμε κάπου.

Και εγώ την Πέμπτη ξεκινάω, δυστυχώς...

Βιβή μπράβο, μια χαρά!! Για τα κακά της Μένιας κάνε υπομονή, σιγά σιγά θα συνηθίσει. Τσίσα κάνει στο γιογιό? Εγώ πάντως της την έβγαλα σχετικά γρήγορα την πάνα, για να μην μπερδεύεται αν φοράει ή όχι. Δεν κατουρήθηκε πάνω της ποτέ την ημέρα, μόνο δύο βράδια. Τα κακά της, ειδικά στην Ερέτρια, τα έκανε συνέχεια πάνω της. Παρόλο που μας προειδοποιούσε ότι ετοιμάζεται, δεν ήθελε με τίποτα γιογιό. Προτιμούσα όμως να πλένω ή να πετάω (όταν τα λέρωνε πολύ) τα βρακάκια της, από το να της βάλω πάνα. Και τελικά το κατάλαβε και μετά πήγαινε μόνη στο γιογιό της. Θέλουν και αυτά το χρόνο τους.

uwJMp2.png?KqESJfSU

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...