Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Χρόνια πολλά και καλα σε όλες όσες γιορτάζουν ή έχουν κάποιον που γιορτάζει!

Η Μένια τα πάει αρκετά καλά με το μωρό. Το μόνο περίεργο μέχρι τώρα που έχει πει είναι κάποια στιγμή που μόλις τον είχα βάλει στην κούνια του που ήρθε δίπλα μου, με ρωτάει τι κάνει ο μπέμπης και της λέω κοιμάται. Τότε γυρίζει και μου λέει : τότε μαμά να πάει σπίτι του!

Πέρα όμως από αυτό πάει κοντά του, τον χαιδεύει και λέει ο μπέμπης μας κλπ. Βέβαια όταν τη ρωτάμε αν θα παίζει μαζί του όταν μεγαλώσει κάνει πως δεν ακούει και δεν απαντάει καθόλου.

Τις τελευταίες 2 ημέρες είναι λίγο καλύτερα τα πράγματα στον ύπνο της, αλλά ακομη όπως φαίνεται έχουμε δουλειά να κάνουμε.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Με το μωρό καλά τα πάει...εμένα δε θέλει καθόλου!!!

Ρε κορίτσια, πειτε καμιά ιδέα γιατί θα μου στρίψει. Πως να το χειριστώ το θέμα?

Είμαι σίγουρη ότι έχει να κάνει με το ότι έλλειψα τις ημέρες που ήμουν στο μαιευτήριο γιατί οι δικοί μου που την κρατούσαν μου έλεγαν ότι με ζητούσε και έκλαιγε (θέλω τη μαμά μου κλπ.) και με το γεγονός ότι τώρα με βλέπει να θηλάζω το μωρό, να το κάνω μπάνιο και να το έχω αγκαλιά (κυρίως εγώ, οι υπόλοιποι το βλέπουν όταν εκείνη δεν είναι μπροστά).

Λέτε να το έχει δει ότι και καλά την παράτησα για να ασχοληθώ με το μωρό? Ότι δεν ενδιαφέρομαι πια για εκείνη? Προσπαθώ να κάνω πράγματα μαζί της που έκανα και πριν αλλά είναι απρόθυμη να με ακολουθήσει στο οτιδήποτε. Δε θέλει να της δώσω εγώ το γάλα το βράδυ, να τη βάλω για ύπνο, να την κάνω μπάνιο, να την αλλάξω κλπ. Έρχεται κοντά μου και με χαιδεύει αλλά στα υπόλοιπα ζητάει το μπαμπά της και αν πάω εγώ κλαίει!

Με το μωρό καλά τα πάει...εμένα δε θέλει καθόλου!!!

Ρε κορίτσια, πειτε καμιά ιδέα γιατί θα μου στρίψει. Πως να το χειριστώ το θέμα?

Είμαι σίγουρη ότι έχει να κάνει με το ότι έλλειψα τις ημέρες που ήμουν στο μαιευτήριο γιατί οι δικοί μου που την κρατούσαν μου έλεγαν ότι με ζητούσε και έκλαιγε (θέλω τη μαμά μου κλπ.) και με το γεγονός ότι τώρα με βλέπει να θηλάζω το μωρό, να το κάνω μπάνιο και να το έχω αγκαλιά (κυρίως εγώ, οι υπόλοιποι το βλέπουν όταν εκείνη δεν είναι μπροστά).

Λέτε να το έχει δει ότι και καλά την παράτησα για να ασχοληθώ με το μωρό? Ότι δεν ενδιαφέρομαι πια για εκείνη? Προσπαθώ να κάνω πράγματα μαζί της που έκανα και πριν αλλά είναι απρόθυμη να με ακολουθήσει στο οτιδήποτε. Δε θέλει να της δώσω εγώ το γάλα το βράδυ, να τη βάλω για ύπνο, να την κάνω μπάνιο, να την αλλάξω κλπ. Έρχεται κοντά μου και με χαιδεύει αλλά στα υπόλοιπα ζητάει το μπαμπά της και αν πάω εγώ κλαίει!

Δεν έχω χρόνο να στο εξηγήσω ακριβώς αλλα αισθάνεται σαν απατημενη σύζυγος. Ειναι σαν ο άντρας σου να σου έφερε Αλλη γυναίκα στο σπίτι λέγοντας σου:την έφερα να σε βοηθάει στις δουλειές του σπιτιού και να κάνετε παρέα! Ενώ καταλαβαίνεις γιατι ο σύζυγος τη θεωρεί αξιαγαπητη αισθάνεσαι ζήλια κι απειλή, δε θέλεις να μοιραστεις το σύζυγο αλλα δεν ξέρεις πως να το πεις. Στο περίπου!

QVjlp3.png

Aυπνίες.....Με ξύπνησε νωρίτερα η μικρή και δεν μπορώ να κοιμηθώ με τίποτα...

Εσείς τι κάνετε κοριτσάκια??

Nina-Nana περαστικά στην Ελενίτσα. Είναι καθόλου καλύτερα??

Βιβή μάλλον θέλει το χρόνο της. Μήπως να δοκιμάσεις αφήσεις λίγο τον μπέμπη και να πάτε μια βόλτα οι δυο σας, έστω και για 15΄λεπτάκια να σε έχει μόνο δική της? Μπορεί να της κακοφαίνεται που έχασε την αποκλειστικότητα και τη φροντίδα της μανούλας και να μην μπορεί να το εκφράσει αλλιώς.

uwJMp2.png?KqESJfSU

Διαφημίσεις

Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες και εορτάζουσες !!!! καθυστερημένα,γιατι δεν είχα ιντερνετ.

Νινα-Νανα,περαστικά στην Ελένη !! ειναι καλυτερα ? ατιμο πραγμα η γαστρεντερίτιδα !!!

Βιβή , συμφωνώ με 'οσα γραφουν τα κοριτσια .εχασε την αποκλειστικότητα σου ...μωρα ειναι κι αυτα ακομη.προφανως θελει τον χρονο της.για τον υπνο δεν εχω κατι διαφορετικό να σου προτεινω.

Della , τι εννοεις ''ξεκόλλησε το πετσάκι ?'' εμεις εδω και καιρό το κατεβαζουμε ,όσο μας αφηνει'' βεβαια.για να το κανουμε την ωρα του μπανιου ουτε συζητηση.θα μας ακουσει η περιοχή όλη.Dimista , εσεις τι κανετε με αυτό το θεμα ?

Αλλη ερωτηση . Ο Ισαάκ ενω ολη μερα τα παει τελεια με τα τσισα και τα κακα ,παει μονος του γιογιο ή τουαλέτα (και γενικα εχει καταφερει να κανει και εκτος σπιτιου ,χωρις ατυχηματα),την νυχτα καποιες φορες του φευγουν τα τσισα.ενω παιε πριν κοιμηθει ,μπορει να κατουρηθει στις 2 πρωτες ωρες του υπνου του,τον αλλαζουμε (δεν παιρνει χαμπαρι) και μενει στεγνος μεχρι το πρωι που ξυπναει και παει γιογιο.καθε φορα φωναζει....ουουου ..πολλα κακα ...και τρεχει να τα αδειασει στην τουαλετα.δεν θελω να του ξαναβαλω πανα ....εσεις τι λετε ?

Ερωτηση για τις αγορομανες ...τα αγοράκια σας , ασχολουνται με το πουλακι τους....ο γιος μου ,το τραβολογάει ...και προχθες οταν του ειπα βαλτο μεσα στο βρακακι μου απάντησε............μαμα , δεν χωραει πουλακι στο βρακάκι...........!!!!!!!!!!

επισης ,ειχε που ηταν ενα παιδακι που δεν τον ενοιαζε και πολυ αν θα του παρουν παιχνιδι (Della, θυμασαι που τα λεγαμε ?) τωρα ωρύεται ....και ουρλιάζει ..................

αστο,ειναι δικό μου,δώστο μου

και δεν το κανει μονο στα παιδακια,αλλα και σε εμας........μολις πιασω το κινητο..αρχιζει ειναι δικόοοοοο μου !!!!! ολο το βραδυ ειχε κανει καταληψη στον υπολογιστη και μολις καθομουν στην καρεκλα,,,ερχοταν...σηκω μαμα,δικο μου ειναι,εγω θα κατσω.

Γενικά ειναι κανα 2 εβδομαδες που το κανει αυτό με όλα .....''αυτό ειναι η μαμα μου'' λεει...προσεξατε το ''αυτό''

Επισης ,αλλοτε θελει μονο εμενα ,αλλοτε μονο τον μπαμπα του

Επισης,δεν πινει καθόλου γάλα

Γενικά , εχει ζωηρεψει αρκετα !!!

Θα κανονισουμε καμια συνάντηση ? για πειτε καμια ιδεα !

Γι ΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω !!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Καλησπέρα....Γυρίσαμε και εμείς...Χθες βράδυ..

Πήγαμε τελικά Ερέτρια. Περάσαμε πολύ ωραία, γιατί το ξενοδοχείο ήταν πάνω στη θάλασσα και δεν ταλαιπωρηθήκαμε με μετακινήσεις. Σηκωνόμασταν το πρωί, τρώγαμε πρωινό και μετά κατευθείαν παραλία. Το μεσημερι η μικρή κοιμόταν στην ξαπλώστρα και είχαμε και δύο με τρεις ώρες για να χαλαρώσουμε...Φαγητό ακριβώς δίπλα από τις ξαπλώστρες που ήταν η ταβέρνα του ξενοδοχείου..Αυτοκίνητο πήραμε μόνο δυο φορές που πήγαμε βόλτα. Το ξενοδοχείο ωραίο, παλιό κτιριακά (μου θύμιζε ταινία "ρόδα, τσάντα και κοπάνα"). Η μικρή έκανε παρέα με κάτι παιδάκια που γνωρισε εκεί. Το βράδυ είχε δίπλα στην πισίνα, μίνι ντίσκο για τα παιδιά. Έκαναν έναν κύκλο, είχε 3-4 ανιματέρ και χορεύαν όλα μαζί. Είχαν πολύ γέλιο. Για 15΄λεπτά βέβαια, αλλά ξετρελαινόνταν.

Το κακό ήταν ότι το προσωπικό ψιλοκοιμόταν και ότι το πρωί ήταν πιασμένες όλες οι ξαπλώστρες. Κατέβαιναν όλοι, έβαζαν πετσέτες και πηγαιναν μετα από δύο ώρες στην παραλία. Τραγικό...

πολυ ωραία !!!!!!!μονο οταν εισαι μπροστα στη θαλασσα μπορεις να κανεις διακοπες με παιδια....αλλιως βαλε - βγαλε στο αυτοκινητο ,κουβάλα-ξεκουβάλα....σκετη ταλαιπωρία!

7-4-2011

5s7mp3.png

Γεια σας κορίτσια, ευχαριστω για τις ευχές σας, να ευχηθώ και εγω σε όσες γιόρταζαν χρόνια πολλά!

Εμείς καλα περνάμε εάν εξαιρέσεις το γεγονός οτι η παραλία μπροστά απο το σπίτι ειναι πλέον με μεγάλα βότσαλα μετα απο ενα μίνι τσουνάμι που έγινε τον χειμώνα, έτσι αναγκαζόμαστε να πηγαίνουμε λίγο παραπέρα με το αμάξι, κατα τα αλλά η Λιλα ειναι πολυ απαιτητική θέλει όλο αγκαλιά τον πατέρα της, δεν τρώει πίνει μόνο γάλα και τρώει μπισκότα, μας βλέπω να ερχόμαστε λίγο νωρίτερα......

Τώρα είμαστε βόλτα στην Φοινικουντα, αφου έκανε εμετο μετα απο τόσες στροφές, την αλλάξαμε και καθόμαστε για παγωτό...

Αυτά τα νέα μας, εύχομαι να περνατε όλες ωραία!

nJ2dp3.png

Καλησπερα κοριτσια.Πηγαμε θαλασσα το απογευμα και περασαμε πολυ ωραια.

Το ΣΚ δεν καναμε τιποτα σπουδαιο.Το Σαββατο πηγαμε στο εκπτωτικο χωριο και χθες στο allou fun park.

Νina-Nana,ακριβως το ιδιο παραδειγμα περι συζυγου-ερωμενης μας εδωσε ο παιδιατρος σε μια παρομοια κουβεντα.Η Ελενη πως ειναι;

Lila 's mom,τοσο πολλες στροφες εχει ο δρομος;κριμα το καημενο,εκανε εμετο.

Κιττυ,οταν τα αγιρια ειναι στην κοιλια της μανας τους,η ποσθη(το δερμα γυρω απο το πεος)ειναι κολλημενο.Σιγα σιγα αυτο ξεκολλαει.Αλλα γεννιουνται με ξεκολλημενο πετσακι,αλλα τους ξεκολλαει τους μεσα στον πρωτο χρονο,αλλα ακομα και στα 3 η 4.Εμεις μετα τον 6μηνα καθε μηνα το εβλεπε ο γιατρος μεχρι που κατεβαινει.Οταν εγινε 1ετους μας ειπε και το καναμε εμεις καθε βραδυ μετα το μπανιο και βαζαμε μια αλοιφουλα.Τελικα. ξεκολλησε πριν λιγες μερες.Τωρα μονο θα το κατεβαζουμε ,χωρις αλοιφες.

Παντως,αυτα που περιγραφεις οτι κανει ο Ισαακ,ειναι σαν να περιγραφεις τον δικο μου.Σε ολα υπαρχει το "δικο μου".Εχει αρχισει και διεκδικρι τα πραγματα του και βεβαια μου αρεσει.Οπου παμε να πληρωσουμε(σουπερ μαρκετ;βενζιναδικο,διοδια)φωναζει:οχι δικα μου(για τα λεφτα).

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια.Πηγαμε θαλασσα το απογευμα και περασαμε πολυ ωραια.

Το ΣΚ δεν καναμε τιποτα σπουδαιο.Το Σαββατο πηγαμε στο εκπτωτικο χωριο και χθες στο allou fun park.

Νina-Nana,ακριβως το ιδιο παραδειγμα περι συζυγου-ερωμενης μας εδωσε ο παιδιατρος σε μια παρομοια κουβεντα.Η Ελενη πως ειναι;

Lila 's mom,τοσο πολλες στροφες εχει ο δρομος;κριμα το καημενο,εκανε εμετο.

Κιττυ,οταν τα αγιρια ειναι στην κοιλια της μανας τους,η ποσθη(το δερμα γυρω απο το πεος)ειναι κολλημενο.Σιγα σιγα αυτο ξεκολλαει.Αλλα γεννιουνται με ξεκολλημενο πετσακι,αλλα τους ξεκολλαει τους μεσα στον πρωτο χρονο,αλλα ακομα και στα 3 η 4.Εμεις μετα τον 6μηνα καθε μηνα το εβλεπε ο γιατρος μεχρι που κατεβαινει.Οταν εγινε 1ετους μας ειπε και το καναμε εμεις καθε βραδυ μετα το μπανιο και βαζαμε μια αλοιφουλα.Τελικα. ξεκολλησε πριν λιγες μερες.Τωρα μονο θα το κατεβαζουμε ,χωρις αλοιφες.

Παντως,αυτα που περιγραφεις οτι κανει ο Ισαακ,ειναι σαν να περιγραφεις τον δικο μου.Σε ολα υπαρχει το "δικο μου".Εχει αρχισει και διεκδικρι τα πραγματα του και βεβαια μου αρεσει.Οπου παμε να πληρωσουμε(σουπερ μαρκετ;βενζιναδικο,διοδια)φωναζει:οχι δικα μου(για τα λεφτα).

καλημερα,

ναι,τα ξερω ολα αυτα , απλα μου εκανε εντυπωση το ''ξεκολλησε''.κι εμας ο γιατρος το κατεβαζε και απο 18 μηνων κ μετα μας ειπε να το κανουμε εμεις.Δεν βαζουμε αλοιφη .

σας αφηνει ο Κωνσταντινος ?

ναι ,ρε παιδι μου καρμπον ειναι όλα:tongue: κι ο Ισαακ ,οπου παμε ''κοπελα,να πληρώσω ?'' και εννοειται οτι ζηταει και λεφτα

7-4-2011

5s7mp3.png

πολυ ωραία !!!!!!!μονο οταν εισαι μπροστα στη θαλασσα μπορεις να κανεις διακοπες με παιδια....αλλιως βαλε - βγαλε στο αυτοκινητο ,κουβάλα-ξεκουβάλα....σκετη ταλαιπωρία!

Πράγματι μόνο έτσι αξίζει. Και εμείς εκει που πήγαμε φέτος έτσι ήταν και περάσαμε τέλεια και η μικρη ξετρελαθηκε. Πέρυσι και πρόπερσυ είχαμε παει Σάμο και εκεί είχε ένα σχετικό κουβαλημα το project μπάνιο αλλά τουλάχιστον είμασταν στο δικό μας σπίτι οπότε είχαμε άλλη άνεση.

Καλησπέρα !!!!

τι κάνετε ? μα που ειστε ? οεο ???

βγηκαν οι προσωρινες λιστες για τους παιδικους μεσω ΕΣΠΑ και ειμαστε μεσα.Την Κυριακή θα ξερουμε σιγουρα.το εχει πιστεψει ο μικρος οτι θα παει και λεει συνεχεια ''παμε χολείο ?''

ειμασταν στις κουνιες σημερα με μια κοπελα που κανουμε τελευταια παρεα και εχει ενα αγορακι που εγινε τωρα 3.εχει σπασει το μικρο δαχτυλο του ποδιου και την βοηθαμε με ψωνια,βολτες με το παιδι κλπ.ειμασταν λοιπον κουνιες και δεν ειχε πολλα παιδια.βασικα στην τσουληθρα που ανεβοκατεβαιναν οι δικοι μας ηταν ενα αγορακι ακομη γυρω στα 3-3,5.,το οποιο 2 φορες κλωτσησε τον Ισαακ που απλως πηγαινε στην τσουληθρα.την 2η φορα που του ειπε ο αντρας μου ''μην τον κλωτσας'' ,του απανταει το μικρο ''άντε γαμ..σου''.

Ανεβαινω κατευθειαν πανω,του λεω με ποιον εισαι εδω ,τον παιρνω απο το χερι και τον παω στον πατερα του ο οποιος καπνιζε ανεμελος στο παγκακι.του ειπα κλωτσησε και ειπε αυτο , κοκκάλωσε ,δεν μου μιλησε καν εγω εφυγα και αυτος πηρε το παιδι και εφυγαν.Μετα μου ειπε η αλλη κοπελα οτι ειναι το ιδιο παιδι(γνωρισε τον μπαμπα του) που ειχε κοπανησει ενα τρενο στον δικο της γιο.και ημουν εκει κι εγω τοτε ,αλλα δεν ειχα δει την φαση.

Ειλικρινα ,δεν εχω σκοπο να ανεχομαι ουτε εγω ουτε το παιδι μου τετοιες συμπεριφορες.Ας τα παιρνουν κι ας φευγουν , ας μην τα βγαζουν εξω.....αδιαφορώ !!!!

αυτα................

Καληνυχτααα.............φιλιά !!!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Καλησπερα κοριτσια.Ειμαστε καλα σε γενικες γραμμες!Εχουμε τα αγχη μας για τη δουλεια αλλα ακομα ειμαστε σε αναμονη.

Κιττυ,πολυ καλα εκανες,μπραβο σου!Εμενα δεν μου κανει εντυοωση το παιδι.Ο γαιδαρος ι μπαμπας που τι ξαμολυσε στο παρκο και δεν ηξερε τι συμβαινει μου τη δινει.

Πριν λιγες μερες ειμαστε κουνιες.Ειναι ενα κω...παιδο γυρω στα 2,5-3 και ενω τρεχει ο δικος μου με της κουμπαρας μου τη μικρη,παει το σκατο και του σκαει μια στο κεφαλι.Ο δικος μου τιποτα!Αυτο επαναληφθηκε ακομα μια φορα αλλα δεν το προλαβα το σκασμενο.Καποια στιγμη λοιπον βλεπω πανω στην τσουληθρα το κω...παιδο,εχεθ στριμωξει τον δικο μου τον χαλβα στη γωνια και του τραβαει τα μαλλια.Εγινα ΕΞΑΛΛΗ!Σηκωνομαι και κατευθειαν ρωταω τον μικρο εισαι καλα;και στο καπακι παταω κατι γκαριδες στο σκασμενο οπου δεν ηξερε απο που του ερχοταν.Ο μπαμπας του λοιπον (πολυ ζωον ο τυπος) αφου λεει το τυπικο:δεν ειναι σωστο να χτυπας το παιδακι,οσο πιο ξεψυχισμενα μπορουσε,ισα ισα για να το πει δηλαδη,γυρναει και μου λεει:μικρα παιδια ειναι!Μου γυρισε το ματι!Συνεχιζοντας λοιπον εγω λεω στον μικρο:ειναι πολυ κακο αυτο που κανεις.Ο Κωνσταντινος ποναει.Δεν σε αφηνω να τον ξαναχτυπησεις,γυρναει το ζωον ο μπαμπας και μου λεει:ε ενταξει φτανει.Τι ειπες ρε του λεω;για ποιο μικρο παιδι μιλας;εσεις δε θελετε τρια χρονια να το κανετε ανθρωπο αλλα τρια χρονια για να ξεφυγετε απο τη ζωωδη σας κατασταση!Η κουμπαρα μου στο μεταξυ ηρθε οηρε τιν μικρο μου και τον ειχε παει πιο περα και ο αλλος εμεινε να με κοιταει.Μαλλον ακομα σκεφτεται τι του ειπα.

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...