Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια, εμείς λειπαμε Σ/Κ, είχαμε παει στην θεία μου στην Αναβυσσο, μάλλον θα ξαναπαμε την Πεμπτη με την μητέρα μου για να ξεσκασει και εκείνη λίγο και την Παρασκευή θα φύγουμε για μια εβδομάδα!

Βιβη, να σου ζήσει ο μπεμπης!!

Νινα-Νανα, πολύ ωραίο το κούρεμα και το χρώμα πολυ ιδιαίτερο!

Della, τις ανταυγειες καλα μου τις έκαναν, διακριτικές γιατι με τον ήλιο θα ανοίξουν κι άλλο. Ποτέ περνεις άδεια, κανονισατε τίποτα?

Dimista, αφου έχεις δυο μέρες ρεπό καλα ειναι τουλάχιστον ξεκουραζεσαι!

Οσον αφορά το γάλα εμένα συμβαίνει το αντίθετο, δηλ. τσιμπολογαει φαγητό αλλά γάλα πίνει παρά πολυ, όσο έπινε πέρσι, να μην ανυσηχεις πάντως γιατι εάν τρώει κανονικά, σιγά σιγά μειώνεται το γάλα, για αρχή ακολούθησε την συμβουλή του παιδιατρου σου.

Τζαμιν, μέχρι ποτέ δουλεύεις? μόνο μια εβδομάδα θα έχεις άδεια?

Mommy3, καλα να περνάτε!!

Σας εύχομαι καλο υπόλοιπο!!!

nJ2dp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα....Γυρίσαμε και εμείς...Χθες βράδυ..

Πήγαμε τελικά Ερέτρια. Περάσαμε πολύ ωραία, γιατί το ξενοδοχείο ήταν πάνω στη θάλασσα και δεν ταλαιπωρηθήκαμε με μετακινήσεις. Σηκωνόμασταν το πρωί, τρώγαμε πρωινό και μετά κατευθείαν παραλία. Το μεσημερι η μικρή κοιμόταν στην ξαπλώστρα και είχαμε και δύο με τρεις ώρες για να χαλαρώσουμε...Φαγητό ακριβώς δίπλα από τις ξαπλώστρες που ήταν η ταβέρνα του ξενοδοχείου..Αυτοκίνητο πήραμε μόνο δυο φορές που πήγαμε βόλτα. Το ξενοδοχείο ωραίο, παλιό κτιριακά (μου θύμιζε ταινία "ρόδα, τσάντα και κοπάνα"). Η μικρή έκανε παρέα με κάτι παιδάκια που γνωρισε εκεί. Το βράδυ είχε δίπλα στην πισίνα, μίνι ντίσκο για τα παιδιά. Έκαναν έναν κύκλο, είχε 3-4 ανιματέρ και χορεύαν όλα μαζί. Είχαν πολύ γέλιο. Για 15΄λεπτά βέβαια, αλλά ξετρελαινόνταν.

Το κακό ήταν ότι το προσωπικό ψιλοκοιμόταν και ότι το πρωί ήταν πιασμένες όλες οι ξαπλώστρες. Κατέβαιναν όλοι, έβαζαν πετσέτες και πηγαιναν μετα από δύο ώρες στην παραλία. Τραγικό...

uwJMp2.png?KqESJfSU

Εσείς τι κάνετε?

Βιβή να σας ζήσει...Συγχαρητήρια..Καλώς το δεχτήκατε το καινούριο μέλος της φαμίλιας...

Nina-Nana τα κακά της Ειρήνης επειδή τώρα που έβγαλε την πάνα δεν κάνει συνέχεια, είναι πιο σφιχτά και συνήθως καφέ. Καμιά φορά είναι τελείως σφιχτά, μπαλάκια. Και επιτέλους σήμερα, μετά από ένα μήνα σχεδόν που την έχουμε κόψει, τα έκανε στο γιογιό. Μέχρι τώρα τα έκανε πάνω της. Τα κράταγε όλη μέρα, μέχρι που της έφευγαν. Δεν ήθελε με τίποτα στο γιογιό. Έχω πετάξει ένα σωρό βρακάκια και έχω τρίψει στο χέρι επίσης πολλά! Μήπως αφού η Ελενίτσα δε θέλει να τα έχει πάνω της, αν της εξηγήσεις πως αν τα κάνει στο γιογιό ή στην τουαλέτα "σαν τη μαμά και το μπαμπά" θα είναι καλύτερα, πιάσει? (Συντακτικά το σκότωσα, αλλά οκ)

Κίtty επιτέλους μάθαμε νέα σου. Mammy και εσύ εξαφανισμένη..Αrma, Brooke, Julie...Ti γίνεστε βρε κορίτσια??

uwJMp2.png?KqESJfSU

Tzamin και Lila's mom καλές διακοπές και για εσάς που ξεκινάτε τώρα!!

Φεύγει καμία άλλη?

Della εσείς τι θα κάνετε τελικά?

Dimista μην αγχώνεσαι με το γάλα, εφόσον τα υπόλοιπα γεύματά του είναι εντάξει..Και εμένα καμιά φορά ενώ το ζητάει, στο τέλος δεν το πίνει..

Nina-Nana δεν έχω δει ακόμη το μαλλί, θα μπω σε λίγο, φαντάζομαι όμως ότι θα είναι πολύ ωραίο. Δε θυμάμαι αν το έχω ξαναπροτείνει, αλλά γενικά είναι το αγαπημένο μου νησί...για κοιτάξτε και τη Σίφνο..

Tzamin τα σκούρυνες τα μαλλιά σου?

uwJMp2.png?KqESJfSU

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες!!!

Πολύ σας ζηλεύω που είστε διακοπές...εμείς ό,τι κάναμε κάναμε. Τώρα μαμ, κακά και νάνι!

Η Μένια έχει βγει λίγο από τη σειρά της και προσπαθούμε να την επαναφέρουμε στην τάξη. Κυρίως με την ώρα του βραδυνού ύπνου της. Ήταν κάτι που έκανε αποκλειστικά μαζί μου και τώρα που έλλειψα στο μαιευτήριο μάλλον αποσυντονίστηκε. Τεσπα, ελπίζω να συντονιστούμε σύντομα. Γιατί καλά τώρα που και ο άντρας μου δε δουλεύει, τι θα κάνουμε όταν επιστρέψει στη δουλειά και δε θα μπορούμε να της λέμε όλο το βράδυ παραμύθια μέχρι να αποκοιμηθεί???

Πείτε κάμια ιδέα αν έχετε για το θέμα, μήπως και ξεμπλοκάρουμε συντομότερα!!!

Καλημερα απο Μυκονο!!!σημερα νομιζω φυσαει λιγοτερο...

Κουραση ομως ρε κοριτσια...αλλα ας μην παραπονιεμαι...

Della μεχρι τις 24 λεμε να μεινουμε κ 26 παω για δουλεια.

Φιλια σε ολες!!!

QWrRp3.png

pw3Zp3.png

eJhDp3.png

Γεια σας κορίτσια!Και μεις καλά είμαστε.Αύριο που είναι της Παναγίας και κάθομαι λόγω αργίας θα πάμε Κάλαμο.

1ιας που θα πάμε Κάλαμο θα ευχηθώ από σήμερα:

Nτέλλα και Brooke χρόνια πολλά και στις 2 να έχετε πάντα υγεία και να χαίρεστε τις οικογένειές σας!

Μάμμυ να χαίρεσαι την κορούλα σου ,να είναι πάντα γερή και υγιής!

Lila's mom καλό ταξίδι για την Παρασκευή! Πεταλίδι θα πάτε?Καλά να περάσετε!

Τζιτζίνα καλωςήρθατε!Από την περιγραφή που έκανες φάνηκε πως περάσατε τέλεια και οι 3 σας!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Βιβή ο μικρός έχει κολικούς?Πόσες φορές ξυπνάει μέσα στην νύχτα?Η Μένια πώς τον έχει αντιμετωπίσει?

Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ για να κοιμάται η Μένια χωρίς παραμύθια είναι να της βάλετε να έχει δίπλα της έναν μουσικό προβολέα ή κάτι παρόμοιο με νανουρίσματα.

Βιβή το τικεράκι της Μένιας είναι σωστό!

Το τικεράκι της εγκυμοσύνης να αλλάξεις μόνο.Πού να ξέρει ότι γέννησες?

Μάμμυ καλή συνέχεια διακοπών!

Καλό βράδυ και καλά να περάσετε αύριο!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια και Χρονια Πολλα σε ολους.Ο μικρος κοιμαται.Ο αντρας μου λειπει ολη μερα σημερα κι εγω εδω με τον Κωνσταντινο μοναχουλια.Ευτυχως που εχω και τον μικρο γιατι μονη μου δεν την παλευω!

Tzamin,πολυχρονη και ο,τι επιθυμεις!Να τα χιλιασεις!

Lila's mom,χτονια πολλα και σ'εσενα!

Arma και Brooke,χρονια πολλα και στις δυο!

Μummy,να χαιρεσαι την κορουλα σου!

NXbrp3.png

Χθες ξεκολλησε το πετσακι απο το πουλακι του μικρου.Ευτυχως ξεμπερδεψαμε και μ'αυτο!

Βιβη,πως αντιδρα η μικρη οταν σε βλεπει να θηλαζεις;ο μικρος πως της φανηκε;της ηρθαν τα πανω κατω μωρε τωρα;θα συνηθισει σιγα σιγα.Για τον υπνο δεν ξερω να σου προτεινω κατι εκτος απο παραμυθια και νανουρισματα.Ο δικος μου ειναι μαζι μας εξαλλου στην κρεβατοκαμαρα και πολλες φορες χαζευει tv.

NXbrp3.png

ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ.

Είμαστε θεσσαλονίκη, πήγαμε 2 μέρες Ουρανουπολη με τον αδερφο μου, τη γυναικα του και τα 3 παιδιά τους και όταν γυρίσαμε οι μισοί έπαθαν γαστρεντεριτιδα. Η μικρη μου φυσικα δεν την γλίτωσε! Ελπίζω αύριο να ειναι καλύτερα. Εγω είμαι αυπνη, ενα χαλι.

Καληνύχτα και συγνώμη που δεν εύχομαι στον καθένα προσωπικά!

QVjlp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...