Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Eternity είπε:

βλαστοκυστες δεν έβαλες? και σου είπε να πας 14η μέρα? Νομίζω 1η φορά στη ζωή μου αλλά θα το κάνω αυτό το τεστ του φαρμακείου! Άλλο 3 λεπτά αναμονή, άλλο ωρες

Ναι βλαστοκυστες αλλά από ότι κατάλαβα γενικά θελουν να δουν κατευθείαν μεγάλο αριθμό εφόσον ειναι θετικό. Ε τώρα το έκανα δεν πειράζει χαρήκαμε όλοι λίγο νωρίτερα τους είπα χαχα!!! Ναι εννοείται 3 λεπτά δεν είναι τίποτα!!!

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Kalispera koritsia!Oles kala?

Simera tha paw na dw ton mpempi mou stis 10 to vradu!Eixe polles gennes o giatros mou kai den mporei na me dei nwritera.Euxomai na einai ola kala kai na exei parei varos.Simera ekana tin 5h enesi.Pisteuw na voithane oi eneseis gia to varos tou mwrou mou.Exei parei thesi apo telos Flevari kai apo xtes to vradu exw suspaseis.Aurio tha sas pw ta nea.Kalo vradu se oles!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια!!! Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές περί θηλασμού και μπιμπερό. Το συγκεκριμένο μπιμπερό της medela φαίνεται πολύ καλό. Θα ρήξω μια ματιά.

Αναφορικά με την κρέμα θηλών μπορώ να σας πω από προσωπική εμπειρία. Από τον 4ο μήνα είχα στην μια μου θηλή ερεθισμό (ξηροδερμία) που μου έκανε πληγές. Ο γιατρός μου είπε ότι είναι σύνηθες φαινόμενο στην εγκυμοσύνη. Δοκίμασα ότι κρέμα κυκλοφορεί για τις θηλές και κατέληξα ότι η λανολίνη είναι η καλύτερη λύση και ίσως η μοναδική που βοηθάει ουσιαστικά. Ο ερεθισμός μου κράτησε περίπου 3 μήνες, ώσπου πήρα μια αντίστοιχη κρέμα λανολίνης με αυτή που προτείνει η arma. Δεν πήρα της medela γιατί δεν την είχε το φαρμακείο μου αλλά μου πρότεινε μια αντίστοιχη χωρίς ιδιαίτερη επεξεργασία (διότι η λανολίνη είναι φυσικό προϊόν - λίπος προβάτου για την ακρίβεια). Μέσα σε 4 μέρες μου πέρασε ο ερεθισμός.

Δήμητρα περιμένουμε νέα σου για τον μπέμπη.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Καλημέρα κορίτσια! Καλή εβδομάδα!

Δήμητρα τι έγινε στον γιατρό? Πήρε βάρος τελικά ο μικρούλης?

Tzasmin όντως η λανολίνη είναι θαυματουργή!

Μιλάει καμία από εσάς με την pola? Έχει μέρες να φανεί.

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Καλημέρα κορίτσια,

τι ωραίες μέρες που κάνει, σου φτιάχνει η διάθεση :P.

Και εμέις πήγαμε χτες βολτίτσα στο πάρκο με τον Άγγελο κ τους νονούς του, παίξανε τα παιδάκια μας, ευχαριστηθηκάμε κ εμείς το παγωτάκι μας :tongue:

Arma μου γιατί το μείωσες το χάπι , σου είπε ο γιατρός ; Κάνε λίγο υπομονή το τέλος πλησιάζει. Εγώ για τις ταχυπαλμίες έχω δει ότι με βοηθάει πολύ το νερό. Πίνω κανένα λίτρο νερό κ ηρεμώ λίγο. Μετά βέβαια είμαι όλη την ώρα στην τουαλέτα...

Tzamin η κρέμα λανολίνης όντως βοηθάει κ εγώ όταν είχαν πληγωθεί οι θηλές μου με τον θηλασμό του Άγγελου αυτη έβαζα, μάλιστα γλυστρούσε κ λίγο η θηλή κ έτσι την έπιανε καλύτερα , του έμπαινε όλη μέσα στο στόμα :tongue:

Τωρα λέω να δοκιμάσω την κεραλοιφή που φτιάχνω μόνη μου για την αλλαγή της πάνας του μικρού κ είναι θαυματουργεί δεν μου έχει συγκαεί ποτέ. Την έβαλε κ ο άντρας μου στα χέρια του που είχε δερματικό πρόβλημα για 2 χρόνια κ τώρα είναι σχεδόν καλά.

Το μπιμπερό αυτό είναι arma , είναι λίγο ακριβούτσικο αν κ πιστέυω ότι σε site του εξωτερικού μπορεί να το έχουν κ στη μισή τιμή.... Το θήλαστρο της medela εδώ το εχουν πάει 160 Ευρω κ σε αγγλικό site το είδα 80 λίρες.

Πάντως αφού πρόκειται για αποκλειστικό θηλασμό νομίζω ότι ένα είναι αρκετό για ώρα ανάγκης.

Σήμερα έχω και εγώ ραντεβού με τον γιατρό , να μάθουμε νέα από τον μπεμπούκο μας γιατί εχουμε 1,5 μήνα να πάμε !

Φιλάκια κ καλημέρα

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρα, καλή εβδομάδα!!!

Εδώ είμαι κι' εγώ...;);) Arma μου, σ' ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον...:):) Δε θυμάμαι αν σας είχα πει ότι είχα πάει στο ρέα, σ' εναν άλλο γιατρό, ο οποίος ήθελε να με βάλει για καισαρική σήμερα :shock::shock::shock:, μάλλον μη χάσει την πελάτισσα...Ελεος δηλ!!! Φυσικά, γύρισα στον γιατρό μου, οικτρά μετανοιωμένη και γεμάτη τύψεις!!!:-(:sad::-(

Κατα τ' άλλα είμαι μέσα στα νεύρα, τσακώνομαι με τον άντρα μου, το γιο μου, ουρλιάζω σαν την τρελλή :rolleyes::rolleyes: Ελπίζω κι' εύχομαι, να μου περασει όταν γέννησω...έχω και ένα σωρό οικονομικά θέματα να με κυνηγάνε, ίσως παίζει ρόλο κι' αυτό, τί να πω πια???

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

ania μου τα χάπια μου είπε ο γιατρός να τα μειώσω μιας και φτάσαμε στην 32 εβδομάδα για να δούμε πως θα αντιδρασει η μήτρα και για να ηρεμησω λίγο από τις ταχυπαλμίες. Τελικά δεν έπιασε οπότε παίρνω ξανά όσο πριν..Όταν έχω ταχυπαλμία(φτάνω τους 120 παλμούς) αν πιω νερο εκείνη την ώρα αυξάνονται ακόμα πιο πολύ για 1-2 λεπτά. Τώρα πια το έχω ψιλοσυνηθίσει. Ευτυχώς δεν έχω όλη μέρα έντονα. Έχω συνήθως μετά το φαγητό την πιο έντονη. όταν με πιάνει προσπαθώ να είμαι χαλαρή και να μην μιλάω. Μου κρατάει συνήθως κανα μισάωρο ίσως και μία ώρα. Όταν πέσουν κάτω από 100 είμαι μια χαρά. (κάτω από 93-95 έτσι κι αλλιώς δεν έχω ποτέ..). Πάντως προτιμώ την ταχυπαλμία παρά τις συσπάσεις! Τώρα που κοντεύουμε κιόλας, δεν με πειράζει..τελειώνουμεεεε!!!!! :D

Περιμένουμε τα νέα σου απ'τον γιατρό!

Pola μου χαίρομαι που είσαι καλά! Για τον γιατρό τον άλλο τι να πω??? Όντως δεν θα ήθελε να σε χάσει..είναι δύσκολο ρε γμτ να βρεις γιατρό τελευταία στιγμή. όσο για τα νεύρα εδώ τα έχουμε και χωρίς αιτία, πόσο μάλλον όταν τυχαίνει κάτι. Κι εμένα το οικονομικό είναι το χειρότερό μου! Υπομονή και όλα θα πάνε καλά! Υγεία να έχουμε και όλα γίνονται!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Kαλημέρα, καλή εβδομάδα!!!

Εδώ είμαι κι' εγώ...;);) Arma μου, σ' ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον...:):) Δε θυμάμαι αν σας είχα πει ότι είχα πάει στο ρέα, σ' εναν άλλο γιατρό, ο οποίος ήθελε να με βάλει για καισαρική σήμερα :shock::shock::shock:, μάλλον μη χάσει την πελάτισσα...Ελεος δηλ!!! Φυσικά, γύρισα στον γιατρό μου, οικτρά μετανοιωμένη και γεμάτη τύψεις!!!:-(:sad::-(

Κατα τ' άλλα είμαι μέσα στα νεύρα, τσακώνομαι με τον άντρα μου, το γιο μου, ουρλιάζω σαν την τρελλή :rolleyes::rolleyes: Ελπίζω κι' εύχομαι, να μου περασει όταν γέννησω...έχω και ένα σωρό οικονομικά θέματα να με κυνηγάνε, ίσως παίζει ρόλο κι' αυτό, τί να πω πια???

Καλημέρα Pola:p

στις 35 εβδομάδες ήθελε να σε βάλει ? εεεε....δεν πάμε καλά:shock::shock::shock:

ασε, με τα οικονομικά μην το συζητάς.....εγώ τρέχω ....αλλά αυτά με κυνηγάνε.....κι εγω ειμαι 2η μερα σήμερα που κλαίω ασταμάτητα.....ο μπέμπης θα μου ρίξει καμιά κλωτσιά όταν βγει

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Αχ βρε Κίττυ, γιατί κλαίς? Συνέβη κάτι ή κάνουν πάρτυ οι ορμόνες???

όχι δεν συνέβη κατι συγκεκριμένο....απλά πολλά μαζεμένα....ειναι καιρό τωρα άνεργος ο άντρας μου, εγώ εχω ενα μαγαζί που με όλη αυτη την κατάσταση είναι άστα βράστα κ μάλλον οι ορμόνες μου τωρα προς το τέλος κάνουν το πιο τρελό πάρτυ:(:(

Δηλ απο μια σαχλαμάρα χθες , το εχω κ ευκολο το δάκρυ.....εεε...άντε μετά να με σταματήσεις

Διαφημίσεις

όχι δεν συνέβη κατι συγκεκριμένο....απλά πολλά μαζεμένα....ειναι καιρό τωρα άνεργος ο άντρας μου, εγώ εχω ενα μαγαζί που με όλη αυτη την κατάσταση είναι άστα βράστα κ μάλλον οι ορμόνες μου τωρα προς το τέλος κάνουν το πιο τρελό πάρτυ:(:(

Δηλ απο μια σαχλαμάρα χθες , το εχω κ ευκολο το δάκρυ.....εεε...άντε μετά να με σταματήσεις

Σε καταλαβαίνω απόλυτα...είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση με τα οικονομικά, εμένα μου χρωστάνε 12.000, τα οποία χρειάζομαι απεγνωσμένα, γιατί αλλιώς θα πρέπει να πάρω δάνειο (χρωστάω κι' εγώ με τη σειρά μου) και γενικά τρέχα γύρευε...τί μαγαζί έχεις, αν επιτρέπεται??

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Σε καταλαβαίνω απόλυτα...είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση με τα οικονομικά, εμένα μου χρωστάνε 12.000, τα οποία χρειάζομαι απεγνωσμένα, γιατί αλλιώς θα πρέπει να πάρω δάνειο (χρωστάω κι' εγώ με τη σειρά μου) και γενικά τρέχα γύρευε...τί μαγαζί έχεις, αν επιτρέπεται??

θα σου το στείλω με πμ

Γεια σας κοριτσια!!!

Pola εμένα περιγράφεις???

Καλα με τι δικαιολογια ηθελε να σε βαλει απο τωρα?

QWrRp3.png

pw3Zp3.png

eJhDp3.png

Γεια σας κοριτσια!!!

Pola εμένα περιγράφεις???

Καλα με τι δικαιολογια ηθελε να σε βαλει απο τωρα?

Μammy αποκλείεται να είσαι σαν εμένα...αφού όταν περνάει η κρίση, τρομάζω με τον εαυτό μου..:shock::shock:

Με τη δικαιολογία των 2 προηγηθείσων καισαρικών, του διαβήτη και εγώ δεν ξέρω τι άλλο...λες και είμαι καμμία άσχετη :rolleyes::rolleyes: Α, επίσης μου είπε να κάνω και 2 ενεσεις κορτιζόνης για τους πνευμονες του μωρού...αν υπήρχε κάποιο σοβαρό πρόβλημα, να το καταλάβω, αλλά αφού όλα είναι μια χαρά (πλακούντας, τράχηλος, λώρος), γιατί???

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Μammy αποκλείεται να είσαι σαν εμένα...αφού όταν περνάει η κρίση, τρομάζω με τον εαυτό μου..:shock::shock:

Με τη δικαιολογία των 2 προηγηθείσων καισαρικών, του διαβήτη και εγώ δεν ξέρω τι άλλο...λες και είμαι καμμία άσχετη :rolleyes::rolleyes: Α, επίσης μου είπε να κάνω και 2 ενεσεις κορτιζόνης για τους πνευμονες του μωρού...αν υπήρχε κάποιο σοβαρό πρόβλημα, να το καταλάβω, αλλά αφού όλα είναι μια χαρά (πλακούντας, τράχηλος, λώρος), γιατί???

Οπότε , ο δικός σου γιατρός , τι λεει , πότε θα μπεις ?

** Δεν εχω facebook

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...