Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια!Σας διάβασα αλλά θα σχολιάσω τα πιο πρόσφατα.

Τζαμίν χαίρομαι που η Έλενα τα πήγε 1α χαρά με την γιαγιά της.Μεγεια το μαλλί και ό,τι άλλο έκανες για την εμφάνισή σου.

Νίνα Νάνα με γεια και το δικό σου μαλλί.Τι εννοείς να το φωτογραφίσουν?

Χαίρομαι που ο πεθερός σου είναι πολύ καλά.

Κίττυ επιτέλους εμφανίστηκες!Μπράβο που τα καταφέρατε με την πάνα.Εμείς ακόμα τπτ.Λίγες φορές έχει κάτσει στο γιογιό.Συλληπητήρια για την θεία σου.Λυπάμαι πολύ!Περαστικά στην μητέρα σου!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κίττυ αυτό με την κοπέλα που έχει ξεκινήσει εννοείς στο Μουσείο?

Lila's mom πλησιάζουν και οι δικές σας διακοπές.

Ντέλλα την πήρα την κρυάδα,όπως το είπες.

Από δικά μας νέα δεν έχω πολλά.Το μόνο ότι από χτες φιλοξενούμε έναν φίλο του άντρα μου.

Επίσης ο Κωνσταντίνος μας παιδεύει πολύ στο γάλα.Μέχρι τώρα έχει πιει μόνο 30.Τώρα του κάνω διάλειμμα για να γράψω σε σας.Θα προσπαθήσω λίγο ακόμη και όσο πιει και θα τον αφήσω για να κοιμηθεί γιατί πήγε αργά.

Μάμμυ να μας γράφεις όποτε μπορείς.

Καλό βράδυ!

Γεια σας κορίτσια!Σας διάβασα αλλά θα σχολιάσω τα πιο πρόσφατα.

Τζαμίν χαίρομαι που η Έλενα τα πήγε 1α χαρά με την γιαγιά της.Μεγεια το μαλλί και ό,τι άλλο έκανες για την εμφάνισή σου.

Νίνα Νάνα με γεια και το δικό σου μαλλί.Τι εννοείς να το φωτογραφίσουν?

Χαίρομαι που ο πεθερός σου είναι πολύ καλά.

Κίττυ επιτέλους εμφανίστηκες!Μπράβο που τα καταφέρατε με την πάνα.Εμείς ακόμα τπτ.Λίγες φορές έχει κάτσει στο γιογιό.Συλληπητήρια για την θεία σου.Λυπάμαι πολύ!Περαστικά στην μητέρα σου!

Ευχαριστώ για όλα!

για την κοπελα ,ναι,εννοω στο μουσειο (ειμαι σχεδον σιγουρη οτι αυτο μου ειχε πει):P

Γι ΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω !!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Γεια σας κορίτσια από το εξωτικό ΡΕΑ! Ευαριστώ πολύ για τις ευχές σας και εδώ και στο fb.

Είμαστε καλά, ταλαιπωρηθήκαμε λίγο στον τοκετό, γιατί ο μικρούλης μου έχανε παλμούς και φοβήθηκα ότι τελικά θα κάναμε καισαρική. Τέλος καλό όλα καλά, δεν χρειάστηκε, μόνο που έφαγα σχεδόν όλους τους πόνους χωρίς επισκληρίδειο ακριβώς επειδή είχαμε αυτό το θεματάκι.

Ο μπεμπούλης μου γεννήθηκε 2900γρ και 50εκ και είναι πολύ καλά. Θηλάζει δυναμικά και αν δεν εμφανίσει ίκτερο μπορεί να βγούμε και αύριο.

Φιλιά σε όλες!

Αχ Βιβή τι ωραία!!!! Αν χρειαστείς το οτιδήποτε που αφορά στον θηλασμο πες μου, ακόμα και τηλεφωνο ο,τι ωρα θελήσεις!

Kitty συλλυπητήρια!

Dimista σε αυτή την ηλικία δεν νομίζω οτι παίζει μεγαλο ρόλο η ποσότητα γάλακτος που πίνει.

Εννοώ οτι το κομμωτήριο θελει να το φωτογραφήσει για το αρχείο του.

Tzamin με γεια το μαλλι, μια χαρα θα ειναι, είμαι σίγουρη! Ηρθε η κομμωτρια σπίτι; Μου είπαν για καναδυό κομμωτριες στο πάρκο πολυ καλές που πανε σπίτια αλλα δεν συγκράτησα στοιχεία. Αν θέλεις να δοκιμασεις πες μου. Επίσης και για νύχια έμαθα, είδα δουλειά, πολυ ωραία!

Για τα κακα ρωτάω γιατι εδώ και κανένα μήνα τα κάνει πιο σφιχτά, όχι σκληρα τελείως αλλα σφιχτά. Επίσης με περισσότερη γκρίνια, σιχαινεται, τρέχει με έκφραση σιχαμαρας να την πλύνω να μην τα αισθάνεται. Τι να πω!

Τελικα δεν ξέρω αν θα πάρει ο άντρας μου άδεια απο 19 Αυγούστου. Είχαμε συμβιβαστεί με την ιδέα οτι θα κάτσουμε αθήνα οπότε δεν μας χαλάει. Ετσι κι αλλιώς πήγαμε Νάξο. Λέμε μήπως κρατήσουμε την άδεια και τα χρήματα για Οκτώβρη, ισως στο εξωτερικό κανένα ταξιδάκι. Προς το παρόν φεύγουμε Κυριακή για θεσσαλονίκη και βλέπουμε.

QVjlp3.png

Διαφημίσεις

Βιβή μου καλή δύναμη.... Εύχομαι τα καλύτερα!!!

Νίνα νανα νομίζω έτσι είναι και της Έλενας. Σαν ενηλίκων :tongue:. Μήπως η Ελενίτσα είναι έτοιμη για την τουαλέτα? Αν συνειδητοποιήσει ότι με την τουαλέτα τα κάνει και τελείωσε....θα της αρέσει ιδιαιτέρως!!!

Το μαλλί το συνήθισα κάπως και δεν με ενοχλεί.. για νύχια πήγα στο fairynails κάτω από την πλατεία και έμεινα αρκετά ευχαριστημένη. Βέβαια αν είναι για σπίτι και είναι καλή και γρήγορη, το βλέπουμε!!

Εδιμβούργο να πάτε !!!

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Βιβή μου καλή δύναμη.... Εύχομαι τα καλύτερα!!!

Νίνα νανα νομίζω έτσι είναι και της Έλενας. Σαν ενηλίκων :tongue:. Μήπως η Ελενίτσα είναι έτοιμη για την τουαλέτα? Αν συνειδητοποιήσει ότι με την τουαλέτα τα κάνει και τελείωσε....θα της αρέσει ιδιαιτέρως!!!

Το μαλλί το συνήθισα κάπως και δεν με ενοχλεί.. για νύχια πήγα στο fairynails κάτω από την πλατεία και έμεινα αρκετά ευχαριστημένη. Βέβαια αν είναι για σπίτι και είναι καλή και γρήγορη, το βλέπουμε!!

Εδιμβούργο να πάτε !!!

Δε θελει με τίποτα να παει στην τουαλέτα! Αλλα γκρινιαζει και δε θελει να τα κάνει στην πανα. Λέει κακα και τα κρατάει (σαν να χορεύει προκειμένου να μην τα κάνει).

Η κοπέλα για τα νύχια παίρνει 20 ευρώ για πόδια και χέρια μαζι! Αλλα έρχεται και για ενα απο τα δυο, δεν την ξέρω, τα κάνει η κοπέλα που έχει το κυλικείο στο πάρκο.

Ειναι αυτο που ειναι δίπλα στο cibo πάνω στην πλατεία;

Περισσεύουν 2 εβδομάδες άδεια κι ο άντρας μου λέει οτι θα ειναι δύσκολο λογω δουλειάς να τις πάρει και τις 2 μέσα στην χρονιά λογω φόρτου εργασίας και συνεδρίων. Θα αφήσουμε σίγουρα την 1 εβδομάδα για χειμώνα αλλα μάλλον την Αλλη θα την πάρουμε τώρα κοντα.

Το εδιμβουργο ειναι ωραία ιδέα. Έχει απευθείας πτήση;

QVjlp3.png

Καλημερα και καλη εβδομαδα κοριτσια.Εφημερευω οποτε θα παω δουλεια στις 12.Το Σαββατο πηγαμε στη Λουτσα για μπανιο και ο μικρος περασε πολυ ωραια.Αλλα βρε κοριτσια;φτασαμε 10.30 και δεβ βρισκανε να καθισουμε.Εγω ελεγα θα ειμαστε ανετοι αλλα πριφανως ετσι σκεφτηκαν ολοι.Ευτυχως βρηκαμε μετα απο ενα δεκαλεπτο και καθισαμε.Ομικρος το swimtrainer δεν το θελει καθιλου.Θελει να μας κραταει αγκαλια.Του το εβαλα και μας ακουσε ολη η παραλια.Ισως αν πηγαιναμε πιο τακτικα για μπανιο να μην αντιδρουσε ετσι.

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

Βιβη,να σας ζησει ο μικρουλης σας.Πως ειναι που πηγατε σπιτι;η Μενια τι εκανε που τον ειδε;Εχεις και την κινητη εγκυκλοπαιδεια στο καφε μας για ο,τι χρειαστεις(βλ.Νινα-Νανα).

Τζαμιν,με γεια το μαλλακι.Ο σταθμος μας ειναι ανοιχτος ολο το μηνα.Και ευτυχως γιατι δεν ξερω τι θα εκανα.

Νινα-Νανα,πολυ ωραια τα μαλλια σου.Σου παει πολυ.Πως τα πετυχαινουν αυτα τα χρωματα;μπραβο τους.Τα κακα του μικρου ειναι σαν τα δικα μας.Η Ελενη σιχαινεται τα κακα;ο δικος μου δεν εχει τετοιες ευαισθησιες.Τα κανει πανω του,και δεν τα λεει.Αν του πεις:εκανες κακα;διαρρυγνυει τα ιματια του και σε βγαζει τρελο.Εχει μυρισει παντου κι αυτος λεει οχι!Μα δεν τον ενοχλουν;

NXbrp3.png

Μammy,εχεις πολλες μερες αδεια;καλα να περασετε.

Lila 's mom,με γεια και σ'εσενα για τις ανταυγειες.Καλες προετοιμασιες για τις διακοπες σας.

Dimista,μη σε αγχωνει το γαλα του μικρου.Αν τρωει κανονικα και απ'ολα μεσα στη μερα μη στενοχωριεσαι.Ο δικος μου μπορει να μην πιει καθολου.Συνηθως ομως το θελει,εστω και 50γρ. για να χαλαρωσει και να νανουριστει.

NXbrp3.png

Γεια σας κορίτσια!

Καλά είμαστε!

Το Σάββατο είμουνα πρωί στην δουλειά και όταν γύρισα σπίτι ξεκουράστηκα και μετά φύγαμε για Κάλαμο.Γυρίσαμε σήμερα το απόγευμα!Είχα ρεπό σήμερα!Είδα και το ανηψάκι μου ,έπαιξε αρκετά με τον Κωνσταντίνο και ο Κωνσταντίνος πέρασε πολύ ωραία μαζί του!Εχτές είχε φουρτούνα και δεν κάναμε μπάνιο σήμερα που ήταν καλύτερα από χτες ,κάναμε.

Βιβή να σας ζήσει ο μπεμπούλης σας!Να είναι γερός και υγιής!

Νίνα Νάνα φαντάζομαι θα περνάτε ωραία Θεσσαλονίκη όπως πάντα.

Τζαμίν πώς περνάτε Κύθνο?Ή δεν έχετε πάει ακόμη?Δεν θυμάμαι ποιες ημερομηνίες είχες γράψει.

Ντέλλα αγχώθηκα για το γάλα του μικρού επειδή κάθε μέρα έπινε 240 το πρωί και 240 το βράδυ.Τώρα πίνει 80 το πρωί και 150 το βράδυ.Πήραμε τηλ. τον παιδίατρο και μας είπε να του φτιάχνουμε κρέμα τα απογεύματα και μέσα στην κρέμα να του βάζουμε 150 γρ. γάλα για να τον ξεγελάμε για να πίνει λίγο γάλα παραπάνω.

Μάμμυ πού έχετε πάει διακοπές?Πόσο θα καθήσετε?

Νίνα Νάνα πώς και δεν έχετε πάει ποτέ Εδιμβούργο?

Καλό βράδυ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...