Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Βιβή κουράγιο.... πόσο θα κάτσει ακόμα.... 2...3 μέρες? Θα το πάρει απόφαση ο μικρός και θα σκάσει μύτη!!!!

Δήμητρα καλή αρχή.

Νίνα νάνα άντε και στις επόμενες συναυλίες και εξόδους!!!! Τώρα που έγινε η αρχή!!!!

Εγώ σήμερα την άφησα με την πεθερά μου και είμαι δουλειά. Δεν ξέρω πώς τα πάνε.... θα τους πάρω σε λίγο. Το πρωί κοιμόταν που έφυγα... πιστεύω καλά θα είναι τα πράγματα. Αυτή η εβδομάδα έτσι θα κυλήσει. Νίνα νανα μπορεί να έχετε και καμία συνάντηση στο πάρκο.

Ο σύζυγος στην Κίνα :(.....

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσιαααααα........................

επιτέλους φτιάχτηκε το λαπτοπ

θα δω τι θα προλαβω να διαβασω..........................ολοι καλα ?

το μονο που ειδα οτι περιμενουμε τον μπεμπη της Βιβης !!!! άντε ....με το καλό !!!!!!!!!!!

τα νεα μας ..................θα τα γραψω εν συντομια αργοτερα

το πιο σημαντικο....δεν φοραμε πια πανα...και η γλωσσα του παει ροδάνι !!!!

Φιλιά !!!!!!

Γι ΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω !!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Καλησπερα κοριτσακια μου.Ειμαστε παιδοτοπο και πινω καφεδακι.Αυτη την εβδομαδα ο Νινο(ετσι λεει το ονομα του)θα ερχεταθ στις 17.30 απι το σχολειι.Ειχα αγχις για τις τοσες πολλες ωρες αλλα τελικα ηταν ολα στο μυαλο μου.Ηρθε μεσα στην τρελη χαρα γιατι αφου ξυπνησε 14.50 επαιζε μεχρι τις 17.00,εκανε τη βολτα του με το σχολικο και μετα ηρθε.Ολα καλα λοιπον.

Για το θεμα της δουλειας πιθανοτατα δεν θα εχω θεμα κανενα.Αφενος το σχεδιο του υπουργειου ειναι να κρατησει το τμημα μου στο κεντρο υγειας που θα δημιουργησει καθ αφετερου στη μοριοδοτηση ειμαι πιο μπροστα απ'ολους οποτε πισστευω οτι παιζω ενεργα για κατι.Θα δειξει...

NXbrp3.png

Κιττυ,θα βαζαμε τη Νικολουλη να σε ψαξει.Περασατε ωραια;τυχερη που δεν εχετε πανα.Εμεις πανε για πιο μετα.Δε συνεργαζεται.

Βιβη,ζορικο το αντρακι σου.Σε τσιτσιριζει ε;δεν εμεινε ομως πολυ,κοντευεις.

Τζαμιν,πως τα πηγε η μικρη με τη γιαγια.Ελπιζω καλα ολα.

Νινα-Νανα,σιδερενιος ο πεθερος σου.

Dimista,θα συνηθισεις αυτη την εβδομαδα στη δουλεια που θα δουλεψεις ολες τις μερες.Την προηγουμενη βδομαδα πηρες την κρυαδα μονο.

Lika's mom,κανονισατε διακοπες;τι θα κανετε στην αδεια σου;

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

Κιττυ,θα βαζαμε τη Νικολουλη να σε ψαξει.Περασατε ωραια;τυχερη που δεν εχετε πανα.Εμεις πανε για πιο μετα.Δε συνεργαζεται.

Βιβη,ζορικο το αντρακι σου.Σε τσιτσιριζει ε;δεν εμεινε ομως πολυ,κοντευεις.

Τζαμιν,πως τα πηγε η μικρη με τη γιαγια.Ελπιζω καλα ολα.

Νινα-Νανα,σιδερενιος ο πεθερος σου.

Dimista,θα συνηθισεις αυτη την εβδομαδα στη δουλεια που θα δουλεψεις ολες τις μερες.Την προηγουμενη βδομαδα πηρες την κρυαδα μονο.

Lika's mom,κανονισατε διακοπες;τι θα κανετε στην αδεια σου;

Καλησπέρα :P

να περάσαμε ωραία ????? αστο καλύτερα ....η μανα μου νοσοκομειο ταυτόχρονα με μια θεια του αντρα μου (51 ετων) και εμεις απο το ενα νοσοκομειο στο αλλο......η θεια αντεξε 12 μερες , η μανα μου ειναι σπιτι με 2 μηνες θεραπεια με κορτιζονη και εγω τρεχω για τις εξετασεις της,φαρμακα,ψωνια κλπ

με ολη αυτη την τρελα ,ο Ισαακ ηταν πολυ λιγο χωρις πανα ,αλλα οταν ηρεμησαμε λιγο τον πηγαιναμε παντου χωρις πανα ,κατουρηθηκε μερικες φορες κι απο 24 Ιουλιου δεν φοραει και την νυχτα.τρεχει μονος του ,λεει ''τουαλετα'' και παει εκει και για τσισα και για κακα.το εξω ειναι ακομα λιγο δυσκολο γιατι εκανε 2 φορες κακα πανω του ,αλλα θα το καταφερουμε κι αυτο:P

7-4-2011

5s7mp3.png

Καλησπερα κοριτσακια μου.Ειμαστε παιδοτοπο και πινω καφεδακι.Αυτη την εβδομαδα ο Νινο(ετσι λεει το ονομα του)θα ερχεταθ στις 17.30 απι το σχολειι.Ειχα αγχις για τις τοσες πολλες ωρες αλλα τελικα ηταν ολα στο μυαλο μου.Ηρθε μεσα στην τρελη χαρα γιατι αφου ξυπνησε 14.50 επαιζε μεχρι τις 17.00,εκανε τη βολτα του με το σχολικο και μετα ηρθε.Ολα καλα λοιπον.

Για το θεμα της δουλειας πιθανοτατα δεν θα εχω θεμα κανενα.Αφενος το σχεδιο του υπουργειου ειναι να κρατησει το τμημα μου στο κεντρο υγειας που θα δημιουργησει καθ αφετερου στη μοριοδοτηση ειμαι πιο μπροστα απ'ολους οποτε πισστευω οτι παιζω ενεργα για κατι.Θα δειξει...

οντως αρκετες ωρες , αλλα αφου περναει καλα, μια χαρα όλα:P

ελπιζω να πανε όλα καλά με την δουλεια ~~~

7-4-2011

5s7mp3.png

Καλημέρα κορίτσια μου!!!

Κίττυ μπράβο σας για την πάνα. Περαστικά σε μαμά και θεία. Ελπίζω να εννοείς ότι η θεία άντεξε 12 μέρες στο νοσοκομείο και μετά βγήκε και όχι κάτι άσχημο.

Della πολύ χαίρομαι για την δουλειά σου... εύχομαι τα καλύτερα. Ο άντρας σου καλυτερεύει? Μέχρι πότε θα είναι ανοιχτός ο σταθμός? Είσαι πολύ τυχερή που είναι ακόμη ανοιχτός.

Η Έλενα μια χαρά τα πήγε με την γιαγιά της. Δεν γκρίνιαξε καθόλου και ήταν κυρία. Απλά δεν ήθελε να κοιμηθεί για μεσημέρι, ήθελε να με περιμένει.

Πήγα χτες και έκανα και μανικιούρ-πέντικιούρ, αποτρίχωση και σήμερα έχω κούρεμα-βάψιμο και έτοιμο το μποτέ των διακοπών.

Φιλάκια .....

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Γεια σας κορίτσια μου!

Σήμερα στο πάρκο ηταν πολυ ωραία, φυσούσε!

Αλλαξα τα μαλλια μου πάλι, έκανα τυρκουαζ κομμάτια :) Το Σάββατο ξαναπάω για ενα ξεφουντωμα και γιατι θελουν να τα φωτογραφίσουν. Σήμερα έχω αποτριχωση.

Κατα τ αλλα ολα καλα, ο πεθερος μου ειναι πολυ καλα και έχει το οκ απο τους γιατρούς να παει αιδηψο! Οπότε Δευτέρα θα είμαστε Θεσσαλονίκη πρώτα ο Θεος :D:D:D Και ψάχνω νησάκι για 19-25.

Kitty μπράβο για την πανα και περαστικά για τη μαμα σου.

Tzamin μας λείψατε βρε παιδι μου!

Della μπράβο για τη δουλεια. Μια απο τα ίδια κι εμείς με την πανα, τίποτα.

Dimista οι γονεις μου πέρασαν πολυ όμορφα, τους άρεσε πολυ.

Κορίτσια SOS ερώτηση: πως ειναι τα κακα των παιδιών σας;

QVjlp3.png

Καλησπέρα,

ευχαριστώ για τα περαστικά.

Τζαμιν, δυστυχως το χεορότερο εννοώ για την θεία.Δεν τα καταφερε...12 μερες απο την διάγνωση.Κυριακη ηταν τα σαραντα.

Νινα-Νανα, περαστικά στον πεθερό σου,ελπιζω να ειναι καλυτερα

τελικα με την πανα δεν ηταν τοσο δυσκολο.αρχισε να κατεβαζει μονος του το βρακακι και να καθεται στο γιογιο και τωρα ζηταει τουαλετα.ειχαμε μια δυσκολια στο να βαλει το βρακακι γιατι ηθελε να γυρναει γυμνος

Dimista,καλή αρχη με την δουλεια.ξερω αλλη μια κοπελα που την πηραν και εχει ξεκινησει.κριμα που εχασες το διμηνο

7-4-2011

5s7mp3.png

Διαφημίσεις

αααα...ξεχασα για τα κακα.κανονικά νομιζω αλλοτε πιο σφιχτα και σκουρα ,αλλοτε πιο μαλακα .γιατι ,τι συμβαινει ?

7-4-2011

5s7mp3.png

Καλησπέρα σας, μόλις τώρα ηρεμησα, απο τις 8 το πρωί καθησα στις 8 το βραδυ, βάζαμε παραγγελίες στην δουλεια λόγω του οτι θα κλείσει η εταιρεία και μαζεύτηκε αρκετή δουλεια, δουλεύω μέχρι και την Πέμπτη!

Την Πέμπτη το απόγευμα έκλεισαν και εγω ραντεβού για να κάνω ανταυγειες μπάς και ανανεωθώ λιγάκι!!!

Εμείς πρώτα ο Θεός λέμε να φύγουμε στις 14 για Πεταλιδι, θα είμαστε μόνοι με την Λιλα, η κουμπάροι μας έφυγαν για Σάμο γιατι τους ήρθε η μετάθεση, λυπηθηκα λίγο γιατι περναγαμε ωραία και ειδικά το παιδί που είχε παρέα, αλλά τι να κάνουμε, το σημαντικό ειμαι να ξεκουραστουμε!!!

Τζαμιν και Νινα-Νανα με γεια οι αλλαγές στα μαλλιά σας!!!

Κιττυ, εντάξει τελικά με το pc? είχε μεγάλη ζημιά? δεν σε πήρα για το παιδοτοπο γιατι εμπλεξα με την δουλεια μου πρόσθεσαν και άλλες μέρες! Μόλις ανοίξει θα πάμε σίγουρα.

Della, αφου κάθεται στον παιδικο και δεν δυσανασχετει καλά ειναι! Εσείς κανονισατε τίποτα για διακοπές?

Dimista, μπράβο που συνηθιζεις με την δουλειά, το σημαντικό ειναι που βρηκες και γνωστούς!

Καλο βραδυ εύχομαι!!!

nJ2dp3.png

Καλησπέρα σας' date=' μόλις τώρα ηρεμησα, απο τις 8 το πρωί καθησα στις 8 το βραδυ, βάζαμε παραγγελίες στην δουλεια λόγω του οτι θα κλείσει η εταιρεία και μαζεύτηκε αρκετή δουλεια, δουλεύω μέχρι και την Πέμπτη!

Την Πέμπτη το απόγευμα έκλεισαν και εγω ραντεβού για να κάνω ανταυγειες μπάς και ανανεωθώ λιγάκι!!!

Εμείς πρώτα ο Θεός λέμε να φύγουμε στις 14 για Πεταλιδι, θα είμαστε μόνοι με την Λιλα, η κουμπάροι μας έφυγαν για Σάμο γιατι τους ήρθε η μετάθεση, λυπηθηκα λίγο γιατι περναγαμε ωραία και ειδικά το παιδί που είχε παρέα, αλλά τι να κάνουμε, το σημαντικό ειμαι να ξεκουραστουμε!!!

Τζαμιν και Νινα-Νανα με γεια οι αλλαγές στα μαλλιά σας!!!

Κιττυ, εντάξει τελικά με το pc? είχε μεγάλη ζημιά? δεν σε πήρα για το παιδοτοπο γιατι εμπλεξα με την δουλεια μου πρόσθεσαν και άλλες μέρες! Μόλις ανοίξει θα πάμε σίγουρα.

Della, αφου κάθεται στον παιδικο και δεν δυσανασχετει καλά ειναι! Εσείς κανονισατε τίποτα για διακοπές?

Dimista, μπράβο που συνηθιζεις με την δουλειά, το σημαντικό ειναι που βρηκες και γνωστούς!

Καλο βραδυ εύχομαι!!![/quote']

γενικά το λαπτοπ ειχε προβλημα με την τροφοδοσία του ρευματος ,επρεπε να εχεις την οθονη σε συγκεκριμενη θεση για να ανοιξει και αυτο δημιουργησε και ολα τα αλλα.την προηγουμενη φορα που το ειχαμε δωσει ,μας ειπαν οτι δεν ειχε νοημα να φτιαξουμε την οθονη και μας πηρε κ 80 ευρω.αυτος τωρα τα εφτιαξε ολα και εγκατεστησε ξανα τα windows που απο λαθος απεγκατεστησε ο αντρας μου.χαθηκαν ολα τα αρχεια κ φωτο ,αλλα οτι ηθελα το ειχα και σε στικακια.δωσαμε 60 αυτη την φορα,μας ειπε για 3-4 χρονια θα ειναι ΟΚ..για να δουμε:P

Ο Ισαακ ενθουσιαστηκε που το ξανειδε και θελει να βλεπει συνχεια τραγουδια κλπ

για τον παιδοτοπο ,δεν πειραζει ουτε εγω προλαβαινα.παμε οταν επιστρεψετε και θα εχει ανοιξει.καλα εκεινη την μερα που πηγαμε το κλεισαμε το μαγαζι ...ειχε παει 10 και δεν εφευγε.....ξεφουσκωσαμε και το φουσκωτο και φυγαμε:P:p

παω γιατι κλεινουν τα ματια μου.Καληνυχτα σας !!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Καλημέρα....

Κιττυ μου συλλυπητήρια.... πολύ νέα ρε παιδί μου :(.

Νινα νανα ελάτε Κύθνο!!!!!!!!

Μεγειά το μαλλί. Εγώ το άνοιξα λίγο. Μου βγήκε περίεργο και δεν είμαι σίγουρη ότι μου αρέσει γιατί νομίζω πορτοκαλίζει λίγο. Το ήθελα ψυχρό αλλά δεν βγήκε. Είναι όμως πολύ κοντό και μακραίνει πάρα πολύ γρήγορα οπότε σε 2 μήνες το πολύ θα το έχω κόψει και θα κάνω το ψυχρό.

Τα κακά της Έλενας είναι τα πρώτα σκληρά και όσο περισσότερα κάνει τόσο μαλακώνουν. Από χρώμα, εξαρτάται το φαγητό της. Τις ημέρες που τρώει πολύ καρπούζι είναι κοκκινοροζ. Σκ@τοσυζήτηση!!!!!

Lila's mom κουράγιο... "2 μέρες μόνο..." που λέει και το άσμα!!!

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Καλημερα!!!εχουμε γεννητουρια!Βιβη να σας ζησει το αγορακι σας!!! Εμεις ειμαστε διακοπουλες...χαθηκα παλι με τη δουλεια πολλες υπηρεσιες κατα τα αλλα καλα...φιλια σε ολες!!!

QWrRp3.png

pw3Zp3.png

eJhDp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...