Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια!

Dimista αντε σιδεροκέφαλη! Καλή αρχή!

Tzamin ωραία επιλογή η Κύθνος, δεν έχω πάει αλλά έχω ακούσει πολύ καλές περιγραφές.

Nina-nana μην ανησυχείς για αύριο, όλα καλά θα πάνε. Πάντα μας βγαίνει μεγαλύτερη ανησυχία από αυτή που πραγματικά χρειάζεται και τελικά γυρίζουμε σπίτι και μας λένε ότι όλα πήγαν ρολόι και συνειδητοποιούμε ότι δεν ήταν και τίποτα τελικά, στο μυαλό μας ήταν κυρίως το θέμα. Και εγώ σκέφτομαι συνέχεια τις ημέρες που θα είμαι στο μαιευτήριο και πως θα κυλίσουν όπότε σε καταλαβαίνω. Αλλά νομίζω ότι τελικά μάλλον εγώ θα ανησυχώ και όλα θα πάνε καλά κατά τα άλλα...Τι να κάνεις όμως σου βγαίνει και δεν είναι εύκολο να το ελέγξεις!

Λοιπόν ο μπέμπης τελικά μπήκε στη θέση του ακριβώς όπως έπρεπε...τέρμα η ξάπλα, τώρα είμαστε στην τελική ευθεία. Ο τράχηλος είναι μαλακός, αλλά δεν έχω ακόμη διαστολή. Πάμε καλά και εκτός απροόπτου θα με ξαναδεί ο γιατρός την ερχόμενη Δευτέρα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα κορίτσια...

Della λες να προκύψει κανένα κυθνάκι? Ίσως θα πρέπει να το επιδιώξουμε γιατί όσο περνάει ο καιρός, όλο και απομακρύνομαι από την ιδέα του δεύτερου.

Φιλάκια

Μήπως πρέπει να αρχίσετε να παίρνετε σειρά??? Λέω εγώ τώρα...τι μοναξιά είναι αυτή ρε κορίτσια?

Άντε να μου κάνει καμια παρέα...

Α, για τις απίθανες λεξούλες που ξεστομίζουν τα μικρά μας ένα έχω να πω...εμένα η δικιά μου μέχρι πριν το Πάσχα με έλεγε απλά μαμά. Τον τελευταίο καιρό έχω γίνει μαμάκα και αυτό που με απογειώνει...μανούλα!!!

Nina nana εύχομαι καλή ανάρρωση και στον πεθερό σου. Κι ο μπαμπάς μου βαλβίδα έχει κάνει στο παρελθόν. Μια χαρά θα τα πάει αύριο η Ελενίτσα. Μην σε ανυσηχεί, απλά με την Έλενα έχω δει ότι όταν της το λέω νωρίς, το δέχεται καλύτερα. Δηλαδή πες της το 2-3 φορές μέσα στην ημέρα και ξανά όταν θα ετοιμάζεσαι. Έχει το χρόνο να το χωνέψει και δεν είναι μπαμ και κάτω.

Εδώ θα μείνουμε http://www.porto-klaras.gr/index-gr.htm

Βιβή με το καλό!!!! Όλα τέλεια...

Η δικιά μου με λέει μαμά Βασούλα ή κυρία μαμά....

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Oυφ!!! Τι ζέστη είναι αυτή βρε κορίτσια?? Από αύριο είπαν θα πέσει λίγο..Για να δούμε..

Τι κάνετε?? Τι κάνουν τα πλασματάκια σας??

Καταρχήν να ευχηθώ καθυστερημένα...

Nina-Nana να τα εκατοστήσεις και Βιβή πολύχρονη!! Πάντα ευτυχισμένες κορίτσια, γερες και δυνατές να χαίρεστε τις οικογένειές σας και εκείνοι εσάς!!

Κάπου διάβασα και για κάποιες επετείους!! Πάντα μαζί λοιπόν και πάντα καλά με τους αγαπημένους σας!!

Πήγα χθες και πήρα κάτι πεδιλάκια της μικρής γιατί αυτή τη φορά μεγάλωσε γρήγορα το ποδαράκι της. Κοίταγα και για αθλητικά, αλλά λέω να περιμένω από Σεπτέμβριο γιατί έτσι και αλλιώς τώρα δε θα τα πολυφορέσει.

Χθες ήταν η τελευταία μέρα στον παιδικό..Συγκινήθηκα λίγο όταν πήγα να την πάρω και αποχαιρετίσαμε τις "δασκάλες" της. Κακά τα ψέμματα, μαζί τα μεγαλώνουμε τα παιδάκια μας...

uwJMp2.png?KqESJfSU

Tzamin, φοβερό το μαμά Βασούλα και το κυρία μαμά!! Έλιωσα όταν το διάβασα...Della και ο "απαπη", όλα τα λεφτά!

Έχουν πλάκα τα μικράκια μας που προσπαθούν να μιλησουν σα μεγάλοι..

Τzamin kai Nina-Nana, περαστικά σε γονείς και πεθερό

uwJMp2.png?KqESJfSU

Διαφημίσεις

Γεια σας και από μένα!

Όλα καλά?Εμείς ναι.

Εχτές πήγα Κολωνάκι και υπέγραψα την σύμβαση και σήμερα πήγα στο Μουσείο και γνώρισα τον καινούριο αρχιφύλακα.Αύριο ξεκινάω στις 12.00.

Είναι 1α βδομάδα πρωί και 1α απόγευμα.Δεν θα δουλεύω Κυριακές,Δευτέρες και αργίες.Είχα να πάω 3 χρόνια και μου είχε λείψει.Έχουν γίνει αλλαγές.Δεν είναι κανείς από τους παλιούς αρχιφύλακες.Είδα και κάποιες παλιές συναδέλφισσές μου και χάρηκα πολύ που τις ξαναείδα μετά από 3 χρόνια.

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Αύριο οι γονείς μου θα έρθουν Αθήνα με τον Κωνσταντίνο.Η μητέρα μου θα πάει Γαλλία να φέρει τον ανηψιό μου.Εμείς θα έχουμε τον Κωνσταντίνο για 1α βδομάδα!

Έχω να τον δω από την Κυριακή και μου έλειψε πάρα πολύ!

Ντέλλα πότε γυρνάει ο άντρας σου?Με αυτό το απάπη μου και γω θα έλιωνα!

Τέλειος ο μικρός!

Τζαμίν χαίρομαι που πήγαν όλα καλά με τους γονείς σου.Είδα το δωμάτιο και ξετρελάθηκα!Η μητέρα μου θα τον κρατήσει μόνο για τον Αύγουστο ,από Σεπτέμβρη ,σταθμό!

Νίνα Νάνα και η θεία μου είχε κάνει πριν χρόνια εγχείριση στην καρδιά και της είχανε βάλει βαλβίδες γι αυτό σε ρώτησα.Και δυστυχώς δεν πέτυχε.

Εύχομαι να πάνε όλα καλά με τον πεθερό σου και να βγει γρήγορα από την εντατική.Όλα καλά θα πάνε με την Ελένη και τους γονείς σου.Δεν την έχεις ξαναφήσει και μας είχες γράψει ότι δεν σε ζήτησε καθόλου?

Βιβή επιτέλους έφτασες στο τέλος!Μανούλα θέλω και γω να το ακούσω.

Τζιτζίνα με γεια τα πεδιλάκια της Ειρήνης.Της κακοφάνηκε που ήταν η τελευταία της μέρα στον παιδικό?

Καλό βράδυ!

Καλησπερα κοριτσια.Πηγαμε ΙΚΕΑ το πρωι με τον μικρο και πηραμε 2-3 πραγματακια.Περασαμε πολυ ωραια.Επαιξε κιολας στο παιδικο τμημα και γενικα ηταν πολυ καλος.

Τζαμιν,κυρια μαμα;πολυ γελασα!Το δωματιο φαινεται πολυ ωραιο και ρομαντικο!

Νινα-Νανα,πως ειναι ο πεθερος σου;βγηκε απο την εντατικη;πως περασατε χθες στη συναυλια;η Ελεη καθισε με τη γιαγια και τον παππου;

Τζιτζινα,τι θα την κανεις τωρα που τελειωσε το σχολειο;

Dimista,καλη αρχη στη δουλεια!

Βιβημπηκες στην τελικη ευθεια πια!Με το καλο κοριτσακι!

Καλο μεσημερι ομορφες!

NXbrp3.png

Γεια σας κορίτσια μου!

Ο πεθερος μου είναι αρκετα καλύτερα, ευχαριστώ για τις ευχές και το ενδιαφέρον. Θα βγει απο την εντατική πρώτα ο Θεος αύριο γιατι ειχε ενα προβλημα στη διουρηση αλλα ολα εντάξει τώρα.

Η συναυλία ηταν καταπληκτική! Έχω δει πολλα live αλλα τέτοιο πράγμα ούτε είδα ποτε ούτε θα ξαναδώ, είμαι σίγουρη! Εκτός οτι το έργο the wall ειναι ενα έπος απο μόνο του, στη σκηνή το οπτικό υλικό το έκανε μεγαλοφυες αριστούργημα! Ο τοίχος χτιζοταν καθόλη τη διαρκεια της συναυλίας για να γκρεμιστεί στο τελος. Τόσα αντιπολεμικά μηνύματα προβάλλονταν πάνω του, τόση ένταση συναισθημάτων, φωτογραφίες απο θύματα πολέμων, συγκίνηση, αντιφασιστικά κι αντικαπιλατιστικα συνθήματα, υπέροχες ερμηνείες. Καλλιτέχνης που σέβεται το κοινό του, μας μιλούσε μόνο ελληνικα, κι ηταν τέλειο το αποτέλεσμα.

Η Ελένη δεν ειχε προβλημα, με χαιρέτισε και μου έστειλε φιλακι. Τι να πεις, άδικα το άγχος μου! Πρώτη φορα την άφησα βραδινές ώρες (4 ώρες σχεδον). Το μόνο που περίμενε να γυρίσω για να τη βάλω εγω για ύπνο. Αλλα πέρασε ωραία με τον παππού και τη γιαγια.

Dimista ξεκίνησες; Ολα καλα;

Della με γεια τα πραγματάκια!

Tzitzina με γεια και σε εσάς τα πεδιλάκια! Ευχαριστώ για τις ευχές!

Tzamin πολυ ωραίο το δωμάτιο, θα περάσετε τέλεια!

QVjlp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλησπέρα, εμείς πήγαμε για μπάνιο, δεν καθησαμε πολύ γιατι ήταν λίγο θολή, ίσως πάμε και αύριο, κατα τα αλλά περιμένω να περάσει η επόμενη εβδομάδα για να αρχίσει η άδεια μου μηπωσ και ηρεμήσω λίγο γιατι στην δουλεια περνάω άσχημες στιγμές με πολύ πίεση και άγχος!

Νινα-Νανα, καλή ανάρρωση στον πεθερο σου, και επίσης καλώς δεχθηκες τους γονείς σου, πως περνάτε πήγατε βολτιτσες?

Τζαμιν, ευτυχώς όλα καλα πήγαν με τους δικούς σου, άντε τώρα να ξεκουραστείς στις διακοπές, πολύ γραφικό το μέρος, το σημαντικό ειναι οτι βλέπει θαλασσα!

Τζιτζινα, με γεια τα πέδιλα της Ειρήνης!

Della, απο οτι άκουσα στις είδησεις θα σα απορροφήσουν σε αλλά νοσοκομεία, εύχομαι να πανε όλα καλα!

Σας αφηνω γιατι περιμένω επισκέψεις και μόλις έφτασαν!!

nJ2dp3.png

Γεια σας και από μένα!

Όλα καλά?Εμείς ναι.

Δουλειά ξεκίνησα την Πέμπτη.Ξεκίνησα απόγευμα.Και σήμερα απόγευμα είμουνα αλλά με έφεραν πρωί λόγω έλλειψης προσωπικού.Δεν με χάλασε που με έφεραν πρωί γιατί σήμερα είχα όλο το απόγευμα ελεύθερο ,αύριο κάθομαι και Δευτέρα ρεπό.Από την Πέμπτη το βράδυ έχουμε τον Κωνσταντίνο σπίτι μας.Είχα αγχωθεί ότι θα είχε ξεχάσει το σπίτι και θα αργήσει να προσαρμοστεί,αλλά προσαρμόστηκε αμέσως.

Στο Μουσείο την πρώτη μέρα ένιωθα σαν ξένη γιατί είμουνα εκτός 3 χρόνια.Και ένιωθα σαν να είχα πάθει αμνησία αλλά άρχισα να επανέρχομαι.Τον Κωνσταντίνο τον έχει αναλάβει ο άντρας μου.Σήμερα το απόγευμα πήγαμε κούνιες.

Ντέλλα με γεια τα πραγματάκια που πήρατε από το ΙΚΕΑ.Με το νοσοκομείο τι έγινε τελικά?

Νίνα Νάνα βγήκε τελικά ο πεθερός σου από την εντατική?Μου άρεσε η περιγραφή που έκανες για την συναυλία.Με τον άντρα σου πήγες?Είδες τελικά που πήγαν όλα καλά με την Ελένη?

Lila's mom πάτε συχνά για μπάνο.Έτσι?Θα πρέπει να έχετε κάνει πολλά. Η Λίλα έχει μαυρίσει?Πότε παίρνεις άδεια?Πού σκέφτεστε να πάτε?

Καλό βράδυ κορίτσια και καλή Κυριακή!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...