Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!!! Ελπίζω όλα να είναι καλά....

Βιβή χρόνια πολλά έστω και καθυστερημένα. Κι εγώ έχω μια φίλη που ήσασταν σχεδόν μαζί αλλά γέννησε την Πέμπτη που μας πέρασε 36 εβδομάδων. Της ανέβηκε η πίεση και της έκαναν εισαγωγή. Προσπάθησαν να την ελέγξουν αλλά δεν έπεφτε με τίποτα για 2 μέρες, οπότε την έβαλαν για καισαρική. Ούτως ή άλλως θα ήταν καισαρική γιατί και στο πρώτο καισαρική έκανε. Αν και προωράκι ο μικρός γεννήθηκε 3600 και 52 εκ. Τρελό? Τον παρακολούθησαν κι εκείνον για δύο μέρες χώρια από την μάνα του και τώρα είναι και οι δύο στο δωμάτιο. Όλα καλά.

Della εύχομαι να πάνε όλα καλά και να σε πάρουν πάλι σε άλλο νοσοκομείο :(.

Νινα νανα είχες γενέθλια? Να είσαι πολύχρονη και καλόχρονη!!!! Ελπίζω να είναι όλα καλά με τον πεθερό σου. Αύριο χειρουργείται?

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εμείς περάσαμε πολύ ωραία το ΣΚ. Το Σάββατο πήγαμε Σχινιά για μπάνιο το μεσημέρι και το βράδυ κανόνισα μπέιμπι σίτινγκ και βγήκαμε τα δυό μας. Χτες πολύ χαλαρά στο σπίτι με φαγητό και ποτό όλη μέρα. Η μικρή ήταν πολύ κεφάτη το ΣΚ και ήταν τέλεια...

Η μητέρα μου σήμερα θα κάνει μια μικροεπέμβαση στο χέρι (καρπιαίου σωλήνα). Ο μπαμπάς θα κάνει εξετάσεις γιατί τον πονούσαν τα πόδια του και έβγαλε ακτινογραφίες και τελικά βρέθηκαν βουλωμένες αρτηρίες :shock:. Ελπίζω να πάνε όλα καλά.

Τελικά διακοπές έκλεισα Κύθνο.

Την Κυριακή ο άντρας μου φεύγει για Κίνα

Φιλάκια κοπελιές

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Ευχαριστώ πολυ για τις ευχές!!!!!

Tzamin ποτε θα πάτε διακοπες; Εχεις άδεια όλο τον Αύγουστο; Στην Κυθνο έχει παει ο άντρας μου κι ειναι ωραία. Πόσο βρηκες αν επιτρέπεται; Σορι για τις ερωτησεις, ρωτάω μήπως πάμε διακοπες σε κανένα μήνα αν πανε ολα καλα με τον πεθερο μου.

Della εύχομαι να σε ξαναπαρουν σύντομα! Στο ιατρικό Αθηνών που ειναι στην Κηφησιας θα κάνει εγχειριση. Βρήκαμε ευτυχώς αίμα!

Μπαίνει αύριο κι η εγχειριση ειναι την Τετάρτη. Εν τω μεταξυ ειναι η δεύτερη εγχειριση ανοιχτής καρδιάς που θα κάνει!:shock:

Χτες ήρθαν οι γονεις μου, και το βραδάκι ήρθαν και τα πεθερικά μου. Φαγαμε και εσβησα και κεράκια!

QVjlp3.png

Κορίτσια ποτε θα πάτε διακοπες; Εμείς εδώ προς το παρόν. Ο άντρας μου έχει άδεια 10-18 υποχρεωτικά αλλα ετσι οπως είναι τα πράγματα με την εγχείρηση δεν νομίζω να κάνουμε κάτι. Κι έχει και περιθώριο να πάρει άλλες 2 εβδομάδες μέχρι να τελειώσει το 2013. Θα τις έπαιρνε το καλοκαίρι αλλα τώρα δεν νομίζω να έχει νόημα.

QVjlp3.png

Διαφημίσεις

Nina nana Κύθνο θα πάμε 17-23.08. Βρήκα ένα μικρό συγκρότημα ενοικιαζόμενων δωματίων που φαίνεται πολύ ωραίο. ? 90 δωμάτιο με θέα θάλασσα. Δεν προσφέρουν πρωινό αλλά έχει μίνι κουζίνα το δωμάτιο. Βρίσκεις και πιο φτηνά βέβαια αλλά ήθελα να είναι πάνω στην θάλασσα για να μην μετακινούμαστε καθόλου με το αυτοκίνητο (ή με τα πόδια) επίσης όταν κοιμάται η Έλενα να μπορούμε να κάτσουμε στο μπαλκόνι και να το απολαμβάνουμε. Νομίζω ότι θα είναι ωραία. Αν σας ενδιαφέρει θα σου δώσω λεπτομέρειες. Επίσης αν σας βολέψει μπορείτε να έρθετε ίδιες ημερομηνίες για να παίζουν και τα κορίτσια :P.

Δεν ξέρουμε ακόμη αν θα κάνει κάτι ο μπαμπάς αλλά έχει ήδη εγχειριστεί στην καρδιά για φραγμένη αρτηρία :(.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Γεια σας κορίτσια!

Είμαι Αθήνα ,γιατί αύριο θα πάω Κολωνάκι να υπογράψω την σύμβαση.

Την Παρασκευή που πήγαμε Κάλαμο με το που με είδε ο Κωνσταντίνος στρίγγλιζε από την χαρά του και φώναζε μαμαααααα.Για πολλά λεπτά.Με συγκίνησε που μου έδειξε τόση χαρά!

Σας διάβασα αλλά θα σχολιάσω τα πιο πρόσφατα.

Ντέλλα χαίρομαι που είσαι καλύτερα.Μακάρι να σας ξαναπάρουν στην δουλειά!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Tζαμίν εύχομαι να πάνε όλα καλά με την μητέρα σου και τον πατέρα σου.Ωραία επιλογή η Κύθνος.Από κει που δουλεύεις βρήκες το δωμάτιο?Δεν υπήρχαν άλλα πιο οικονομικά πάνω στην θάλασσα?

Νίνα Νάνα καλωςήρθαν οι γονείς σου!Αν επιτρέπεται ο πεθερός σου θα κάνει δεύτερη φορά εγχείριση επειδή δεν πέτυχε η πρώτη?Πάντως εύχομαι να πάνε όλα καλά.Και κάπου αλλού να μην πάτε τουλάχιστον πήγατε για 7 μέρες Νάξο.

Καλή αρχή σου εύχομαι' date=' και εγω Κολωνάκι δουλεύω, σε ποιο μουσείο θα είσαι?[/quote']

Lila's mom να σαι καλά!Θα δουλεύω στο Αρχαιολογικό Μουσείο που είναι στην Πατησίων.Εκεί δούλευα 3 χρόνια.Γι αυτό είχα κάνει και την ένσταση επειδή με απέρριψαν ότι και καλά δεν έχω προυπηρεσία.Παρόλο που είχα βάλει όλα τα δικαιολογητικά.Η ένσταση έγραφε ότι δεν τα είδανε εκ περιδρομής!

Καλό βράδυ!

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια.Σημερα πηγαμε στη νονα και στο νονο και αργησαμε να γυρισουμε οποτε κοιμηθηκε πριν μιση ωρα ο μικρος.Περασαμε πολυ ωραια.Επαιζε με τον νονο του συνεχεια,τον ρημαξε!Ο αντρας μου λειπει εκτος Αθηνων.και του μικρου του λειπει οποτε κολλησε πανω στο νονο του.

Τzamin,καλη αναρρωση στη μαμακα σου και περαστικουλια στον μπαμπα σου.Τελεια,που κλεισατε για διακοπες.Η κουμπαρα μου στην Κυθνο"επιασε" τη δευτερη κορη της.Λες να μας αναγγειλεις κι εσυ κανα τετοιο;

Νινα-Νανα,καλως τους δεχτηκες τους γονεις σου.Ωραια γενεθλια σου εκαναν!

Dimista,κι εγω οταν με φωναζει ο μικρος,λιωνω!Οταν λεει:μαμα μου αυτο το "μου" με πεθαινει!Την προηγουμενη εβδομαδα με ειπε:απαπη μου δηλ.αγαπη μου.Εγω ηθελα πανα μετα.

Lila's mom,ωραιο το Κολωνακι!Εκει γνωρισα τον αντρα μου!

NXbrp3.png

καλημέρα κορίτσια...

Όλα καλά με τους γονείς μου. Η μητέρα μου αναρρώνει από την επέμβαση και ο μπαμπάς δεν χρειάζεται να κάνει κάτι προς το παρόν. Θα το παρακολουθεί και θα πάρει χάπια για χοληστερίνη και μαγνήσιο για τον πόνο. Αν χειροτερέψει θα πρέπει να εγχειριστεί.

Δήμητρα καλή αρχή!!! Θα σου τον κρατούν οι γονείς σου αυτό το διάστημα?

Δωμάτια πιο φτηνά πάνω στην θάλασσα δεν βρήκα αλλά είπα αφού θα πάμε τόσο κοντά και για λίγες μόνο μέρες, τουλάχιστον να το ευχαριστηθούμε.

Della λες να προκύψει κανένα κυθνάκι? Ίσως θα πρέπει να το επιδιώξουμε γιατί όσο περνάει ο καιρός, όλο και απομακρύνομαι από την ιδέα του δεύτερου.

Φιλάκια

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Tzamin τι ωραία, να το ευχαριστηθειτε! Θα ήθελα πληροφορίες γιατι δεν αποκλείω να πάμε φέτος, βέβαια άγνωστο το ποτε.

Καλη ανάρρωση στην μαμα σου!

Dimista ειχε κάνει πριν 25 χρόνια ανοιχτής καρδιάς για άλλο προβλημα. Τοτε ο,τι προβλημα και να υπήρχε στην καρδια την άνοιγαν. Πλέον πολλα γίνονται λαπαροσκοπικα. Πχ για αλλαγη βαλβίδας (αυτο που ειχε ο πεθερος μου) θα έκανε λαπαροσκοπηση αλλα επειδη έχει ξανακάνει ανοιχτής καρδιάς θα ηταν ρίσκο να άνοιγαν παλιές τομές χωρις να ειναι ανοιχτή η καρδιά ώστε να έχουν οι χειρουργοι άμεση πρόσβαση σε αυτήν.

Καλη αρχη στη δουλειά!!!!

Della φοβερός ο γιος σου! Αγάπη μου, χαχα, τέλειο!

Σήμερα έκανε την εγχειριση ο πεθερος μου! Πήγε πολυ καλα και τώρα τον έχουν σε καταστολή στην εντατική για παρακολούθηση γιατι έχει τάση αιμορραγίας στο στερνο. Εύχομαι να πανε ολα καλα, οι επόμενες ώρες ειναι κρίσιμες. :cry:

Αύριο ειναι η συναυλία του roger waters στο ΟΑΚΑ. Για πρώτη φορα θα αφήσω την Ελένη για πολλές ώρες (στους γονεις μου) κι έχω πολυ άγχος. Μέχρι τώρα οι αποχωρισμοι μας ηταν ολιγοωροι. Πως λέτε να παει;

Φιλιά!

QVjlp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...