Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Βιβή καλορίζικο το κρεβάτι της Μένιας.Θα νιώθει πριγκίπησσα όταν θα κοιμάται σε αυτά τα σεντόνια.Βιβή άσε τις δουλειές και χαλάρωσε.Τι χρειαζόταν να κάνεις σίδερο λίγες μέρες πριν γεννήσεις και με αυτήν την ζέστη?

Τζιτζίνα περαστικά στην μικρούλα σου!Κρίμα που έχει πυρετό καλοκαιριάτικα.:-(

Πότε φεύγετε για Ερέτρια?Θα σας έχουμε απέναντί μας!

Lila's mom εσύ πότε παίρνεις άδεια?Έχετε σκεφτεί που θα πάτε?Ωραία περάσατε στο allou.

Lila's mom και Τζιτζίνα αν πάω θα ξεκινήσω 2 Αυγούστου.

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

H σύμβαση της δουλειάς είναι 7 μήνες.Είχα κάνει ένσταση και μου απάντησαν μετά από 2 μήνες.Αυτοί που δεν έκαναν ένσταση δουλεύουν από τις 19 Ιουνίου.Εγώ νόμιζα ότι θα κάτσω 2 μήνες παραπάνω για να κάνω και γω 7μηνο.Αλλά έμαθα ότι θα κάνω το υπόλοιπο.Δλδ 5 μήνες.Και για μένα φυσικά είναι άδικο!Γι αυτό έγραψα αν θα πάω.

Εσείς θα πηγαίνατε στην θέση μου?:confused:

Καλό βράδυ!

Kαλημέρα!

Μπήκα μόνο γι αυτό :

Bιβή χρόνια πολλά,υγεία ,να χαίρεσαι την οικογένειά σου και με το καλό να φέρεις στον κόσμο τον μπέμπη σου!

Κορίτσια τελικά θα πάω στην δουλειά .Το συζήτησα με τον άντρα μου και μου είπε πως μπορεί να είναι 5μηνο αλλά δεν είναι και λίγα τα λεφτά και είναι κρίμα να χάσω την ευκαιρία.Γιατί άλλοι βρίσκουν δύσκολα δουλειά και άλλοι καθόλου.

Αν δεν ξαναμπώ μέχρι να φύγουμε για Κάλαμο,καλό ΣΚ και καλά μπάνια για όσες πάτε!

Ευχαριστώ πολύ πολύ dimista! Και εσύ να χαίρεσαι την οικογένειά σου και να περάσετε υπέροχα στο χωριό.

Συμφωνώ να πας στη δουλειά ακόμη και αν είναι για λιγότερο χρόνο. Ποτέ δεν ξέρεις που θα σου φανεί χρήσιμη η εμπειρία και ο χρόνος απασχόλησης. Άσε που πάντα κάνει καλό να βγεις από το σπίτι...

Η μικρή δεν ξέρω τι έχει πάθει αλλά δεν κοιμάται το βράδυ και με έχει κουράσει πολύ...ξυπναει μέσα στη νύχτα και δεν ξανακοιμάται εύκολα. Δε νομίζω ότι φταίει το καινούριο κρεβάτι γιατί αν ήταν αυτός ο λόγος δε θα κοιμόταν ούτε από την αρχή...μάλλον σεληνιάζεται!!!

Βιβή χρόνια πολλά! Με το καλο να γεννήσεις το αγοράκι σου!

Dimista να ζήσετε, να είστε ευτυχισμένοι! Νομίζω κι εγω οτι το να πας ειναι η καλύτερη απόφαση!

Κατσαμε 7 βραδια, μας άρεσε πιο πολυ ο Άγιος προκοπιος κι εννοείται φαγαμε στο μεζέ! Υπέροχο! Επίσης τιμουσαμε καθημερινά το Waffle House που μου είχες πει!

Tzamin μου στην Πάρο γίνεται της που...@ς, σορι κιόλας, φέτος. Δεν ξέρω κι αν θα βρείτε, αλλα εκτός αυτού ειναι και πολυ ακριβή. Ισως καλύτερα Σύρος, Σιφνος, Σεριφος, Τηνος. Ειναι ολα κοντα.

Tzitzina περαστικά!!!

Κορίτσια, σήμερα ο πεθερος μου έκανε τη στεφανιογραφια και του είπαν οτι πρέπει να κανει εγχειριση άμεσα την τριτη ή την Τετάρτη. Πρέπει να βρούμε 6 φιάλες αίμα, να δει αν ειχε περιοδοντιτιδα σε οδοντίατρο. Εν τω μεταξυ δεν έχουμε κανει φορολογική κι έχω αγχωθει, πρέπει να συμμαζεψουμε το Γραφειο γιατι ειναι ΧΑΛΙΑ κι έρχονται οι γονεις μου την Κυριακή για 5 μέρες. Εχω λίγο άγχος!

Την Τετάρτη ήρθαν τα πεθερικά μου κι ο θείος του άντρα μου κι όταν έφυγαν η μικρη πλανταξε στο κλάμα, δεν την έχω ξαναδεί να κανει ετσι!

Φιλια πολλα!

QVjlp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλησπέρα, δεν δούλευα σημερα αλλά αδιαθετησα και πόνουσα, τώρα ειμαι καλύτερα αλλά με την ζέστη επιβαρύνεται η κατάσταση.

Βιβη, χρόνια πολλά για την γιορτή σου, εύχομαι τα καλύτερα!!

Dimista, την πιο σωστή απόφαση πήρες για το θέμα της δουλειάς, καλή αρχή, επίσης να τα εκατοστησετε!

Νινα-Νανα, ευχομαι καλή επιτυχία στη επέμβαση του πεθερου σου, και με το καλο να δεχτεις τους γονείς σου!

Καλο απόγευμα να έχετε!!!

nJ2dp3.png

Να 'μαι κι εγω απο το κρεβατι παλι.Πυρετο κι εμετο.Δεν με θελει η φετινγ χρονια καθολου ρε παιδακι μου.Ολο το χειμωνα(απο το φθινοπωρο συγκεκριμενα) συνεχεια αρρωστια.

Το ενα απο τα εξι νοσοκομεια που μπαινει λουκετο.ειναι αυτι που δουλευω και θα βγω σε διαθεσιμοτητα.Σκ@τ@ το 2013!

NXbrp3.png

Βιβη,χρονια πολλα!Με το καλο να υποδεχτεις τον μικρουλη σου!Να χαιρεσαι την οικογενεια σου!

Πως σου ειπε να κοιμασαι δηλαδη ο γιατρος;με αυτη τη ζεστη σε σκεφτηκα πολλες φορες.

Dimista,χρονια πολλα να τα χιλιασετε.Να ειστε παντα αγαπημενοι κι ευτυχισμενοι,να χαιρεστε το παιδακι σας!Για τη δουλεια συμφωνω με τα κοριτσια.Να πας οπωσδηποτε.Και αναγκη να μην εχεις τα χρηματα,παρ'τα και βαλ'τα στην ακρη.

Νινα-Νανα,περαστικα για τον πεθερο.Που θα χειρουργηθει;Μακαρι να μπορουσα να δωσω αιμα αλλα με αιματοκριτη 30 δεν γινεται.Και ο αντρας μου εδωσε πριν 1,5μηνα για καποιιν στη δουλεια του.Εχετε ατομα να δωσουν;Μακαρι να ερχοταν κι εμενα η μαμα μου,την εχω αναγκη!

NXbrp3.png

Tzitzina,πως ειναι η Ειρηνη;ευχομαι να το ξεπερασε και να ειναι καλα.

Lila's mom,κι εγω στην τελευταια περιοδο πονουσα φρικτα.Μαλλον απο τη θαλασσα θα ειναι.

Καλο βραδυ κοριτσια.

NXbrp3.png

Καλησπέρα κορίτσια,

ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας. Χθες περάσαμε πολύ ωραία, ο άντρας μου ήταν και εκείνος σπίτι γιατί είχε δουλέψει το προηγούμενο βράδυ και φάγαμε το μεσημέρι σπίτι μας μαζί με τους γονείς μου. Το απόγευμα αργά πήγαμε όλοι μαζί πάλι στη Γλυφάδα και φάγαμε σε ένα φοβερό μαγαζί για ψαρικά ψιλοκαινούριο. Η μικρή κάθισε πολύ καλά, σκώθηκε μόνο 2 φορές και έφαγε και διάφορα από αυτά που είχαμε παραγγείλει. Μετά γυρίσαμε σπίτι τη βάλαμε για ύπνο και κάθισε η μητέρα μου να την προσέχει και πήγαμε με τον αντρα μου παραλία για ποτό. Είχαμε πολύ καιρό να βγούμε οι δυο μας για ποτάκι και το ευχαριστηθήκαμε.

Σήμερα πήγα και πήρα μια τσάντα αλλαγής γιατί αυτή που είχα στη μικρή ήταν ροζ λουστρίνι...δεν ταιριάζει για αγοράκι! Πήρα ένα ζευγάρι σαγιονάρες για το μαιευτήριο και ένα φορμάκι για το μπέμπη για να τον βγάλουμε από το μαιευτήριο.

Διαφημίσεις

Della, ο γιατρός μου είπε να κοιμάμαι από τη δεξιά πλευρά μόνο γιατί ο μικρός είναι σε εγκάρσια θέση και θα πρέπει να τον φέρουμε κατακόρυφα. Ελπίζω να τα καταφέρω γιατί θα εκνευριστώ να κάνω καισαρική για αυτό το λόγο, ενώ έχει γυρίσει εδώ και 2 μήνες!

Περαστικά μωρέ και κάνε υπομονή για το θέμα της δουλειάς...είναι σίγουρο ότι θα βγείτε σε διαθεσιμότητα? Δεν υπάρχει η δυνατότητα μετακίνησης σε κάποιο άλλο νοσοκομείο?

Nina-nana, εύχομαι να πάνε όλα καλά με τον πεθερό σου.

Γεια σας κορίτσια, μόλις γυρίσαμε απο την θάλασσα, ήταν πολύ ωραία, αν και αδιαθετη έβαλα ταμπού γιατι ήταν πολύ ωραία!!

Della, εύχομαι περαστικά και μέρα με τη μέρα να είσαι καλύτερα, τώρα για την δουλεια όπως λέει η Βιβη να κοιτάξεις για μετακίνηση σε άλλο νοσοκομείο, τα έχουν κάνει μπάχαλο, και η γυναίκα του αδελφού μου που δουλεύει σε δήμο τρέμει το φυλλοκαρδι της με τις απολύσεις που έχουν εξαγγείλει!

Τζιτζινα, ωραία επιλογη η Ερετρια, έχω ακούσει καλα λόγια αφού βρήκατε και κοντά στην θάλασσα οτι πιο καλο.

Η Κιττυ δεν έχει υπολογιστή, μιλήσαμε κάποια στιγμή!

Βιβη, θυμάμαι οτι έκανες ιδιαίτερα Γερμανικά, αν θέλεις στείλε μου πμ με λεπτομέρειες γιατι ενδιαφερομαι!

Καλο υπόλοιπο.....

nJ2dp3.png

Καλημερα φιλεναδες.Σημερα ειμαι καλα.Κι εχθες ημουβν αλλα σημερα ακομα καλυτερα.Μονο που πονανε οι κοιλιακοι μου απο τον πολυ εμετο.

Νινα-Νανα,να τα χιλιασεις κοριτσακι μου!Να εισαι παντα γερη κι ευτυχισμενη με τον αντρουλη σου και την κορουλα σου.

NXbrp3.png

Βιβη,δεν ηξερα καθολου οτι μπορεις να βοηθησεις με το πως κοιμασαι.Εχω αλλες δυο φιλες που ειστε μαζι εγκυες.Η μια γεννησε την Τεταρτη η αλλα θα παει αυριο να της πει ο γιατρος τι θα γινει γιατι κι εκεινης ειναι εγκαρσια.της ειπα αυτο που σου ειπε ο γιατρος σου για το πως να κοιμασαι και θα τον ρωτησει.Εκεινος μαλλον θελει να την ξεπεταξει απ'οσα μου εχει πει ως τωρα.

Lila 's mom,μετακινηση πρεπει να μας αφησουν αυτοι να κανουμε.Γιατι αν ηταν ετσι,σημερα δουλευω εδω αυριο δουλευω π.χ.στο τζανειο.Δεν μας λενε ετσι ομως.Σωνει και ντε διαθεσιμοτητα πρωτα.Μακαρι να μας ξαναπαρουν.Αν οχι να δω τι σκ@τ @ θα κανω.Στον ιδιωτικο τομεα στη δουλεια μου,προτιμωνται οι αντρες μεχρι αηδιας για να μην προκυψει εγκυμοσυνη.Τελοσπαντων,μη σας ζαλιζω μ'αυτα.Η Λιλα εχει μαυρισει;εχει κανει αρκετα μπανια!

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...