Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Καλημερα φιλεναδες μου.Σημερα εφημερευω οποτε τωρα καθομαι και πινω καφεδακι.Αυτην η κωλοιωση που ειχα με εριξε πολυ.Ακομα δεν εχω πολυ κουραγιο γιατι επεσε ναζι με την περιοδο και με ξετιναξαν.

Εμεις με την παβα τιποτα.Τα τσισα θα τα ζητησει 2-3 φορες (μπορει και οχι ομως) την ημερα και τα κακα καθολου.Εγω του λεω συνεχεια παμε για τσισα η πανε για κακα και δεν ταραζεται καθολου.Και με βρακακι που καθομαστε δεν κανει τιποτα η αν κανει καθεται κατουρημενος και συνεχιζει να παιζει.Ασε που δεν θελει ουτε πανα να αλλαξουμε.Αναισθητος ρε γμτ!

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τζαμιν,μπραβο σας που τα καταφερατε και με την πιπιλα.Εμεις στον υπνο τη θελει σαν τρελος:(

Τζιτζινα,μπραβο και στην Ειρηνουλα για την πανα.Τι ελευθερια που νιωθει το παιδι ετσι!

Νινα-Νανα,συμφωνω με τη Βιβη,αυτα θα θυμαστε!Παντως ειναι δροσερο καλοκαιρι μεχρι τωρα

Βιβη,μια φιλεναδα μου θα γεννησει την Τεταρτη στο Ιασω και ακομα βαλιτσουλα δεν εφτιαξε.Εχει κι αυτη ενα κοριτσακι,4 ετων και περιμενει ακομα μια μπουμπου.

NXbrp3.png

Για διακοπες δεν εχουμε κανονισει ακομα τιποτα.Θελω κατι κοντα σχετικα(κανα 2ωρο το πολυ).Σκεφτηκα την Αργολιδα αλλα εχουμε παει αλλες δυο φορες.Σκεφτηκα την Ευβοια αλλα κι εκει πηγαμε Ερετρια προπερσι και δεν πολυτρελαθηκα.Οποτε εθμαστε ακομα υπο σκεψη!

NXbrp3.png

Ακόμη στο ψάξιμο....Δεν ξέρω τι να κάνω με διακοπές. Ψάχνουμε και εμείς κάτι σχετικά κοντινό, πάνω στη θάλασσα και οικονομικό. Πείτε καμιά ιδέα βρε κορίτσια....

Lila's mom, κάπου έχεις γράψει για το Πεταλίδι. Μπορείς να μου στείλεις πμ να ρίξω μια ματιά?

Della σιδερένια!!

Tzamin, απαράδεκτοι στο σταθμό που δε βοήθησαν! Είναι υποχρέωσή τους, είναι ένα από τα βασικά κομματια της εκπαίδευσης!! Ντροπή τους. Κάνε υπομονή, ίσως τώρα που θα κλείσει και θα είστε μαζί, προσαρμοστεί καλύτερα! Και βέβαια, συγχαρητήρια για την πιπίλα!!

Βιβή τι σας είπε ο γιατρός?

uwJMp2.png?KqESJfSU

Καλησπερα κοριτσια.Εμεις φετος δεν θα ησυχασουμε.Ενω συνηλθα εγω,εχει τωρα ο γιος μου διαρροια.Το καημενο απο το πρωι εχει κανει 5 φορες και το θερμομετρο στους 37.Το παλευει ο μικρουλης.Και με τη διαρροια εχω μεγαλι αγχος(θυμαστε 9μηνων που ειχε 14 μερες;).Ευχομαι να το ξεπερασει γρηγορα.

Αν εχετε κατι υποψιν σας για Πεταλιδι πειτε μου κι εμενα!

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

Γυρίσαμε αθήνα σήμερα! Ε βέβαια, σήμερα που έφτιαξε ο καιρος στην Νάξο είπαμε να έρθουμε :P

Περάσαμε πολυ όμορφα. Ωραίο νησί, πολυ ωραίο φαγητο, ωραία προϊόντα, αρχαιολογικοί χώροι άφθονοι, παραλίες υπέροχες. Έκανε κι ο άντρας μου wind surf μετα απο 5 χρόνια που ειχε να κάνει (ειχε καεί ο εξοπλισμός του στο club της αναβυσσου και δεν κυνήγησε να ξανακάνει).

Δεν ειχε καθόλου έλληνες το νησί, δεν ειχε πολυ κόσμο γενικώς, οικονομικό σε διαμονή και φαγητο. Για όσες ψάχνουν διακοπες μην αποκλείετε τις κυκλαδες, οι τιμες έχουν πέσει πολυ πλέον. Μεναμε στο καλύτερο ξενοδοχείο του νησιού (όχι σε σχέση με αστέρια αλλα σε βαθμολογία ταξιδιωτών στο trip advisor) με 60 ευρώ με πολυ πλούσιο πρωινό που μας "έπιανε" μέχρι το απόγευμα σχεδον, σε απίστευτη τοποθεσία με θέα την πορταρα και πηγαίναμε στη χώρα με τα πόδια σε 5 λεπτα. Φαγητο τρωγαμε 1 φορα την ημέρα σε ταβέρνα (δεν αντέχαμε περισσότερες φορές γιατι τσιμπούσαμε κανένα τοστ στην παραλία στα ενδιάμεσα) με 30-40 ευρώ αλλα σκάγαμε, περνάμε 200 πράγματα για να δοκιμάσουμε. Το όλο ταξιδι μας βγήκε πολυ καλη τιμή.

Tzitzina 1000 μπράβο για την πανα!

Ειχε μελανιασει, ακόμα ειναι μελανιασμενο μεγαλο κομμάτι απο το μάγουλο. Εκει που ακουμπησε στη γωνία του κομοδινου που ειχε τζάμι γρατζουνιστηκε κιόλας.

Βιβή πράγματι ειναι πολυ ωραία κι η χώρα της ναξου κι η απειρανθος. Ευτυχώς καταφέραμε να γυρίσουμε ενα μεγαλο μέρος του νησιού. Αλλα ειναι μεγαλο νησί!

Τι είπε ο γιατρός;

Tzamin αστα να πανε. Πολυ φαΐ και πολυ ποτό! Βρήκαμε κι ενα μεξικανικο εστιατόριο πάνω στην παραλία το οποιο ειχε και παιδική χαρά και ταραξα τις μαργαρίτες 3 μέρες στη σειρά! Δεν κολυμπουσα κιόλας να καψω και καμία θερμιδα, χαχα!

Della περαστικά στο αγοράκι σου! Κι εγω αγχωνομαι με τις διαρροιες και τους εμετους να πω την αληθεια.

Πάντως κι η δικια μου δεν έχει καμία πρόοδο στο θέμα της πάνας. Κι εγω βέβαια δεν το έχω κυνηγήσει να είμαι ειλικρινής.

Καληνύχτα κορίτσια!!!!

QVjlp3.png

καλημέρα κορίτσια!

Nina-nana καλώς ήρθατε...χαίρομαι που περάσατε ομορφα, και εμείς στη Νάξο έχουμε κάνει από τις πιο όμορφες διακοπές μας. Πριν χρόνια βέβαια, χωρίς παιδί, ούτε καν παντρεμένοι...πολύ διαφορετική κατάσταση, αλλά το νησί σίγουρα παραμένει το ίδιο εντυπωσιακό.

Della, περαστικά μωρέ...πολύ ζόρι καλοκαιριάτικα! Υπομονή, θα περάσει και αυτό!

Tzitzina, μπράβο και πάλι μπράβο! Και εμείς πολύ μικρή πρόοδο, δεν την βλέπω έτοιμη. Και για να είμαι ειλικρινής, δε θέλω να την πιέσω περισσότερο, γιατί ήδη ετοιμάζουμε πολλές αλλαγές. Αύριο μας έρχεται το καινούριο κρεβάτι της (μονό μεγάλο) και το στρώμα, για να μαζέψουμε το βρεφικό πριν γεννήσω για να μην της κακοφανεί όταν θα δει το μπέμπη να κοιμάται στο μέχρι τώρα δικό της κρεβατάκι. Παλευουμε λίγο περισσότερο την πιπίλα όμως.

Από το γιατρό τα νέα είναι ότι ο μικρός είναι ελαφρώς ξαπλωμένος...σε εγκάρσια θέση και μου έδωσε οδηγίες πως να κοιμάμαι για να τον φέρουμε σε καλύτερη θέση για φυσιολογικό τοκετό. Λίγο κουραστικό να κοιμάμαι πάντα από την ίδια μεριά, αλλά τι να κάνουμε, ο σκοπός είναι ιερός. Κατά τα άλλα, είναι μια χαρά, τώρα είναι 2655γρ., το doppler και ο καρδιοτοκογράφος δείχνουν ότι όλα καλά. Την άλλη εβδομάδα θα ξαναπάω και θα κάνουμε και κολπικό έλεγχο, εκτός αν έχει προκύψει κάτι ατο ενδιάμεσο.

Κορίτσια γεια σας...

Εμείς είχαμε πάει χωριό το ΣΚ και περάσαμε ωραία αλλά γυρίσαμε άρρωστοι. Η Έλενα 38.5 το βράδυ κι εγώ με πονόλαιμο, βήχα και λίγο μπούκωμα :evil:. Περαστικά και στους άλλους αρρωστούλιδες, ελπίζω να είστε καλύτερα ήδη.

Αχ κι εμείς δεν έχουμε αποφασίσει κλείσει για διακοπές και έχω χαθεί. Δεν θέλει ο άντρας μου να απομακρυνθούμε και πολύ μήπως προκύψει κάτι έκτακτο στην δουλειά του και χρειαστεί να φύγει :?. Σκέφτομαι ίσως Σύρο ή Πάρο. Έλεγα να δω ηπειρωτική Ελλάδα αλλά μια Κυκλάδα δεν μπορώ να μην την πάω. Έχω συνδιάσει το καλοκαίρι με Κυκλάδες και μου κακοφαίνεται όταν δεν πηγαίνουμε.

Βιβή όλα καλά, η γραμμή του τερματισμού είναι κοντά!!!

Φιλάκια

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Γεια σας κορίτσια,τι κάνετε?Εμείς καλά!Είμαι Αθήνα για εσωτερικές και εξωτερικές δουλειές που πρέπει να τις κάνω αυτήν την βδομάδα.

Κάλαμο ωραία περνάμε!Μπάνια,ξεκούραση και βόλτες!

Ο μικρός έχει κάνει πάνω από 20 μπάνια.Στην ομιλία έχει βελτιωθεί.Έχει αρχίσει και λέει 2 λέξεις μαζί.Για παράδειγμα:μαμά νερό,μαμά γλυκό,μπαμπά κοίτα.Και από τραγουδάκια λέει τις καταλήξεις των λέξεων και κάποιες λέξεις ολόκληρες.Πάνα φοράει ακόμη,αλλά στο γιογιό πηγαίνει πιο συχνά.Κακά στο γιογιό έχει κάνει μόνο 1α φορά.

Δουλειά δεν έχω ξεκινήσει ακόμη.

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Koρίτσια σας διάβασα αλλά επειδή έχουν μαζευτεί πολλά που είναι λογικό θα σχολιάσω τα πιο πρόσφατα.

Τζιτζίνα αν θέλεις κάτι κοντινό θα σου πρότεινα την Άνδρο που είναι 2 ώρες ταξίδι?

Ντέλλα ο Κωνσταντίνος είναι καλύτερα?Η διάρροια συνεχίζεται?Περαστικά να είναι!

Νίνα Νάνα καλωςήρθατε!Πόσες μέρες κάτσατε?Ποια παραλία σας άρεσε πιο πολύ από όλες?Στο μεζέ 2 πήγατε και στην πιτσαρία που την έχουν οι ίδιοι που έχουν το μεζέ 2?Όταν πηγαίνουμε Νάξο πάντα πηγαίνουμε σε αυτά τα 2 μαγαζιά.

Διαφημίσεις

Βιβή με το καλό να παραλάβετε το κρεβάτι της Μένιας.Χαίρομαι που είναι όλα καλά με τον μπέμπη.

Τζαμίν περασατικά σε σένα και στην Έλενα.Είστε καλύτερα?Και γω προτιμώ Κυκλάδες να πηγαίνω το Καλοκαίρι!

Τζαμίν να τα χιλιάσετε!!!Πάντα ευτυχισμένοι και αγαπημένοι!

Νίνα Νάνα και σεις Ιούλιο δεν είχατε παντρευτεί?

Εμείς έχουμε επέτειο στις 25.

Καλό βράδυ!

Καλησπέρα κορίτσια!

Ήρθε το καινούριο κρεβάτι και το στρώμα και στρώσαμε καινούρια σεντόνια με πριγκήπισσες για να της αρέσουν...την αντίδρασή της δεν υπάρχουν λέξεις να σας την περιγράψω...γελούσε, χοροπηδούσε συνέχεια και ανεβοκατέβαινε στο κρεβάτι...μέχρι που μας είπε ευχαριστώ στο τέλος! Φώναζε και έλεγε τι ωραίο που είναι το καινούριο μου κρεβάτι!

Αν κοιμηθεί και καλά το βράδυ, θα είμαι σίγουρη ότι κακώς ανησυχούσα και αγχωνόμουν για το πως θα της φανεί η αλλαγή!

Κατά τα άλλα, περιμένουμε. Έφτιαξα λίγο τη βαλιτσούλα μου σήμερα, ταχτοποίησα και τα λίγα πραγματάκια που μου είχαν μείνει για σίδερο και νομίζω ότι τώρα θα είμαι πιο ήρεμη μήπως και μας προκύψει κανένα απρόοπτο.

Αυτά από εμάς, φιλιά σε όλες!

Καλησπέρα κορίτσια, εμείς καλά, δουλειά αυτήν την εβδομάδα, βόλτες στις κουνιες και η κούραση καλα κρατεί!! Το Σάββατο μετα την βάπτιση πήγαμε στο kidom στο allou, περάσαμε πολύ ωραία, κάναμε τραινακι, μπήκαμε στους ελέφαντες και στις πάπιες στην πισίνα, άρεσε και στην Λιλα πολύ, την Κυριακή πήγαμε για μπάνιο, γυρίσαμε νωρίς το μεσημέρι, ευτυχώς δεν είχε πολύ κόσμο, μας χάλασε το πλυντήριο αλλά έφτιαχνε βρήκαμε την βλάβη και το έφτιαξε ο άντρας μου, πολύ σημαντικό γιατι γλυτωσαμε τα έξοδα!!

Νινα-Νανα, ωραίες οι περιγραφές σου, για το ξενοδοχείο, δυστυχώς συμβαίνουν αυτά, το σημαντικό ειναι που αλλάξατε αμέσως!

Τζαμιν, ωραία νησιά και τα δυο όπου και να επιλέξετε το σίγουρο ειναι οτι θα περάσετε πολύ ωραία!

Τζιτζινα, σου έστειλα πμ με τα του Πεταλιδιου!

Della, ελπίζω ο Κωνσταντινος να ειναι καλύτερα, τελικά που αποφασίσατε για διακοπές, εάν θέλεις να σου στείλω πμ για το Πεταλιδι!

Βιβη, με το καλο και με έναν πόνο εύχομαι!!!

Dimista, ωραία περνάτε στον Καλαμο, ποτέ με καλο ξεκινάς δουλειά?

Αυτά τα ολίγα, σας εύχομαι καλο βραδυ!!

nJ2dp3.png

Γεια σας...

Η μικρή μου έχει πυρετό από χθες. 38,5 με 39...:cry: Ελπίζω να κρατήσει λίγο και να μην ταλαιπωρηθεί...

Della πως είναι ο Κωνσταντίνος? Εσύ?

Βιβή με γεια το κρεββατάκι της Μένιας. Ενθουσιάστηκε η πριγκίπησσα έτσι?

Lila's mom ευχαριστώ για το πμ. Τελικά μάλλον θα πάμε Ερέτρια. Βρήκαμε ένα καλό ξενοδοχείο πάνω στη θάλασσα με καλή τιμή και είναι και κοντά.

Νίνα-Νάνα καλη επιστροφή. Δε θα πω φυσικά καλό χειμώνα, γιατί έχουμε ακόμη μπροστά μας..

Tzamin Σύρο είχα πάει πριν χρόνια. Ωραίο νησάκι. Η Πάρος δε με ξετρελαίνει, αλλά φυσικά αυτό είναι υποκειμενικό.

Dimista πότε ξεκινάς δουλειά? Όσο αργότερα τόσο καλύτερα για να κάτσεις στον Κάλαμο!!

Κορίτσια η Kitty που χάθηκε? Έχει καμμία νέα της? Και τα υπόλοιπα κορίτσια...Μαλλον φταίει το καλοκαίρι...

Σας φιλώ...

uwJMp2.png?KqESJfSU

Γεια σας κορίτσια!

Καλά είμαστε!

Αύριο θα κάνω τις τελευταίες εξωτερικές δουλειές που έχω και την Παρασκευή θα πάω Κάλαμο με τον άντρα μου.

Επίσης αύριο έχουμε επέτειο!Κλείνουμε 8 χρόνια!

Δεν θυμάμαι αν σας έχω πει ,ότι ο Κωνσταντίνος θέλει να κάνει τα πάντα μόνος του.Έχει αρχίσει να γίνεται ανεξάρτητος.Θέλει να ντύνεται μόνος του,να βουρτσίζει τα δόντια μόνος του,να φοράει τα παπούτσια μόνος του,να χτενίζει τα μαλλιά του κτλ.Μέχρι και μπάνιο θέλει να κάνει μόνος του.Τρελάθηκα όταν μας πήρε την ντουζιέρα από το χέρι!Έτσι είναι και τα δικά σας?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...