Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσάκια μου......Δεν είχα internet τόσο καιρό γι'αυτο χάθηκα. Τι κάνετε?? Τι κάνουν τα ζουζουνάκια σας?? Από μια γρήγορη ματιά βλέπω ξεκινάνε οι διακοπές για κάποιους έτσι? Άντε να πάμε όλοι να ξεκουραστούμε γιατί ο χειμώνας ήταν δύσκολος.

Εμείς πήγαμε την Κυριακή στην Αίγινα, στους νονούς της μικρής. Ο άντρας μου έφυγε τη Δευτέρα το βράδυ και εμείς γυρίσαμε Τετάρτη πρωί. Περάσαμε πολύ ωραία. Ξεκουραστήκαμε!! Η Ειρήνη είχε πολύ πλάκα, γιατί ο μεγάλος τους γιος είναι 5 χρονών και η δικιά μου ήταν η πιστή αντιγραφή του. Έκανε ακριβώς τα ίδια πράγματα. Για πολύ κλώνος λέμε!!!

Βιβή πλησιαζει η ώρα για το μπεμπάκι ε? Άντε με το καλό!!

Della εύχομαι να πάνε όλα καλά και με τον άντρα σου και με τη δουλειά σου. Μεγάλο άγχος να μην ξέρεις τι θα γίνει!

Κορίτσια, ξεκινήσαμε και εμείς να κόβουμε την πάνα. Με τα τσίσα τα πάει πολύ καλά, (δεν τα λέει βέβαια, αλλά δεν τα κάνει και πάνω της, κρατιέται μέχρι να την πάω τουαλέτα). Με τα κακά χάλια. Τα κάνει πάνω της και δε θέλει καν να την αλλάξω. Από τη μια δε θέλω να την πιέσω, από την άλλη δε θέλω μία να της βάζω πάνα και μία όχι, γιατί σίγουρα μπερδεύεται. Μάλλον θα την έχω χωρίς πάνα μέχρι να αρχίσει να δυσαρεστείται όταν λερώνεται μήπως και καταλάβει.

Nina-Nana ηρέμησες καθόλου?? Υπομονή μέχρι να φύγετε, περαστικά στον πεθερό σου. Το tatto μου αρέσει και εμένα όταν εκφράζει κάτι...Έχω και εγώ κάτι στο μυαλό μου, αλλά θέλω πρώτα να δω αν θα κάνω δεύτερο παιδάκι γιατί θέλω να το κάνω χαμηλά στην κοιλιά και δε θέλω να ξεχειλώσει και να χαλάσει. Ο άντρας μου έκανε το όνομα της μικρής και συγκινήθηκα όταν το είδα.

Dimista, πολύ καλά τα νέα με τη δουλειά. Μπράβο!! Καλή αρχή!!

Lila's mom τρέχεις και εσύ με τη δουλειά?

Εμείς δεν ξέρουμε ακόμη τι θα κάνουμε με διακοπές. Έχω άδεια τον Αύγουστο και θα δούμε..

Σας φιλώ και θα τα ξαναπούμε σύντομα πια...

uwJMp2.png?KqESJfSU

Καλημέρα....

Νινα νανα τελικά προχτές πήγαμε στο πάρκο και την ώρα που φτάναμε εμείς από πάνω φεύγατε εσείς από κάτω. Δεν σας πρόλαβα για 1 λεπτό.

Della μου κουράγιο και περαστικά στον άντρα σου.

Τζιτζίνα εγώ στην εκπαίδευση της Έλενας για τα κακά, έπαιρνα μαζί το γιογιό και όταν την έβλεπα να αρχίζει να σφίγγεται την έβαζα κατευθείαν (με ένα σακουλάκι). Διαφορετικά αναγκαστικά θα έπρεπε να της βάλω πάνα γιατί αν την περίμενα για κακά δεν ήθελα να τα κάνει στο βρακάκι στην καφετέρια ή στις κούνιες. Συμφωνώ ότι αν μια φοράει μια δεν φοράει μπερδεύεται.

Κι εγώ έχω ένα tatoo χαμηλά στην κοιλιά μου το οποίο δεν έπαθε τίποτα με εγκυμοσύνη και καισαρική. Είναι ένα δελφίνι και ο γιατρός μου την ώρα που μου έκανε την καισαρική μου έλεγε, "έχουμε να βγάλουμε το παιδί, έχουμε να σώσουμε και τον Φλίπερ".

Φιλάκια

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Γεια σας κορίτσια μου!

Χτες βγάλαμε τα ακτοπλοϊκά για Νάξο. Φεύγουμε την Κυριακή και γυρίζουμε την αλλη Κυριακή!

Tzamin μου πηγαίναμε κομμωτήριο για ενα ξεφουντωμα δικο μου και για τον άντρα μου. Έπρεπε να φωναξεις. Κρίμα ρε γμτ. Σήμερα έχω αποτριχωση στις 6, τι θα κάνετε το απόγευμα;

Tzitzina σου αρέσει η Αίγινα;

Αληθεια έκανε το όνομα της ειρήνης; Μπράβο! Εγω θέλω 2 πολυ συγκεκριμένα σχέδια το ενα στην ωμοπλατη και το άλλο χαμηλά στην μέση. Ελπίζω απο Σεπτέμβρη να τα κανω, αν πείσω τον άντρα μου, χιχι. Δεν του αρέσουν καθόλου! Μου λέει χτες:θα τα κανεις στην πλάτη κι εσυ δε θα τα βλέπεις αλλα θα τα βλέπω εγω που δε θέλω να τα βλέπω!!

Della ελπίζω να μην κλείσει!

Πιστεύω οτι γίνεται κομμάτι σου το τατου οπότε δεν το βαριέσαι.

Lila's mom ποια ηταν η γνωστή τραγουδίστρια; Μου κινησες την περιέργεια! Κι εμένα δεν μου αρέσουν τα μεγάλα σχέδια.

Κορίτσια ποτε παίρνετε άδειες; Απο διακοπες τι θα κάνετε;

QVjlp3.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε.

Εμείς πήγαμε Σάββατο και Κυριακή για μπάνιο, ήταν πολύ ωραία η Λιλα δεν ήθελε να βγει απο την θάλασσα, μετα κουνιες γιατι δεν θέλει να κάθεται μέσα!!

Σήμερα έχω ρεπό οπότε θα βγούμε για εξωτερικές δουλειές!

Della, εύχομαι τα καλύτερα για την δουλειά σου, καταλαβαίνω την αβεβαιότητα σου για το μέλλον αλλά πρέπει να σκεφτόμαστε θετικά και όλα καλα θα πανε!!

Τζαμιν, με γεια το δώρο, έστω και με αυτήν την χειρονομία δείχνουν την εκτιμηση τους.

Τζιτζινα, καλα κάνατε και πηγατε στην Αίγινα, ήταν ωραίο διάλειμμα! Ποτέ θα πάρεις άδεια?

Νινα-Νανα, καλά να περνάτε στην Νάξο, να χαρείτε τα μπάνια σας!!

Η τραγουδίστρια που είδα με τα τατουάζ εινα η Λοτσαρη.

Εμείς για διακοπές θα πάμε και φέτος στο Πεταλιδι στην Μεσσηνια, ειναι πολύ ωραία εκεί που μένουμε, η παραλία ειναι ακριβώς μπροστά απο το σπίτι και μάλιστα η πρόσβαση ειναι μόνο απο τα σπίτια, οπότε είμαστε μόνοι μας, θα φύγουμε μέσα Αυγούστου για 8-10 ημέρες, να είμαστε καλα!

Το άλλο Σάββατο έχουμε βάφτιση στις 6 το απόγευμα, βάρβαρη ώρα και φυσικά θα χάσουμε το μπάνιο μας αλλά πιστεύω να πάμε την Κυριακή!

Καλή συνέχεια!!!

nJ2dp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια..... είμαστε κι όλας στην μέση του καλοκαιριού....

Εμένα ο άντρας μου μας έκανε έκπληξη την Παρασκευή, γύρισε νωρίτερα :D. Νινα νανα συγνώμη που μας χάλασε το πρόγραμμα...

Περάσαμε πολύ ωραία το ΣΚ. Σάββατο ήρθαν από το πρωί στο σπίτι 3 φιλικά ζευγάρια, το ένα με ένα κοριτσάκι 3,5 ετών και έμειναν μέχρι το βράδυ. Περάσαμε πολύ ωραία και τα κορίτσια έπαιζαν μόνα τους όλη μέρα.

Χτες φυτοζωίσαμε εντελώς αλλά ήταν επίσης πολύ ωραία. Είχαμε και επέτειο χτες 11 χρόνια.

Lila's mom έχει χορτάσει θάλασσα η μικρή ε? Εμείς ούτε ένα μπάνιο ακόμη. Α συγνώμη έκανε ένα με τον μπαμπά της στο Πόρτο Χέλι.

Από διακοπές ακόμη δεν έχουμε συζητήσει τίποτα. Πρέπει να οργανωθούμε λίγο...

Φιλάκια....

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Καλησπερα κοριτσακια μου.Εχω τα χαλια μου σημερα.Πυρετουλη,εμετο και διαρροια.Ο αντρας μου ειναι απογευματινος και σαν να μην εφτανε το χαλι μου,ο μικρος ειναι στα φορτε του!

Το Σαββατο πηγαμε για μπανιο,το πρωτο μας!Ο μικρος παγωσε και δεν κατεβαινε απο πανω μου.

Lika's mom,εσεις που πατε θαλασσα;Καβουρι;

Τζαμιν,ωραια εκπλξη,μπραβο στον αντρα σου.

Νινα-Νανα,καλες διακοπες!

NXbrp3.png

Della καλοκαιριατικα σε βρήκε γαστρεντεριτιδα; Περαστικά!!!!

Κορίτσια πολυ ωραία η Ναξος. Μόνο που φυσάει 7-8 μποφόρ βοριάς κι έχει ψύχρα. Δεν εχει πάνω απο 26 βαθμούς ακομα και το μεσημερι. Στην παραλία αν δεν κάθεσαι στον ήλιο την έχεις πατήσει! Κρύο! Έπρεπε να πάρω κανένα μακρυμανικο τελικα αντί μαγιό. Ο άντρας μου έχει κάνει 1 μπάνιο, εγω μισό (δεν άντεξα να μπω ολόκληρη) κι η μικρη κανένα. Κατα τ αλλα έχουμε πλακωθει στο φαΐ και στα παγωτά. Δεν κανω και καύσεις αφου δεν κολυμπάω, να δω πόσα κιλα θα βάλω. :tongue:

Το καταθλιπτικο ειναι οτι είμαστε απο τους ελάχιστους Ελληνες τουρίστες. Όλοι ξένοι ειναι, αν και δεν έχει πολυ κόσμο.

Αυτα!

Φιλιά πολλά!

QVjlp3.png

Διαφημίσεις

Α δεν σας είπα. Μας κυνηγάει ατυχία. Την Κυριακή αλλάξαμε ξενοδοχείο επιτόπου καθώς ηταν χάλια το άλλος που είχαμε κλείσει και μας δούλεψαν βάζοντας μας αλλου. Χωρις να μας πει δλδ μας έκλεισε σε ενα διπλανό ημιυπογειο, βρωμικο, με φεγγιτη και με κλιματιστικο που έκανε θόρυβο. Αυτο που μένουμε τώρα ειναι πολυ ωραίο! Χτες χτυπάει η μικρη το μάγουλο στο κομοδινο πέφτοντας απο το κρεβάτι. Επίσης μένει απο μπαταρία το αυτοκίνητο κι ηρθε γερανός για να το παει συνεργείο. Κι ο καιρος ενα χαλι. Αυτα τα ωραία!

QVjlp3.png

Νina-Nana μου, τι γκαντεμιά είναι αυτή!! Είναι καλύτερα η Ελενίτσα? Θα πόνεσε το καημενούλι!! Σκίστηκε κιόλας ή έχει μελανιάσει? Το αμάξι σας θα το φτιάξουν γρήγορα? Ελπίζω τουλάχιστον να καλυτερεύσει λίγο ο καιρός τις υπόλοιπες μέρες να ευχαριστηθείτε λίγο. Εμείς πάντως σας στέλνουμε όλη μας τη θετική ενέργεια ++++++++++++:-P:razz::-P:razz::-P:razz::-P:razz::-P:razz::-P

Τzamin να ζήσετε, να είστε ευτυχισμένοι και να χαίρεστε το μπουμπουκάκι σας

Della κουράγιο. Είναι πολύ σπαστικό να αρρωσταίνεις μες τη ζέστη! Υπομονή!!

Κορίτσια, κόψαμε τελείως την πάνα. Έχω να της βάλω από το Σάββατο το πρωί που ξύπνησε και τα πάει πολύ καλά. Τη δυσκολεύουν βέβαια λίγο τα κακά της, αλλά πιστεύω ότι είναι θέμα ημερών. Τώρα μένει να της μάθω πως να μην ακουμπάει αν είμαστε κάπου έξω...Μπλιάχ, σιχαμάρα. Προχθές είχα πάρει γιογιό με σακουλάκι μαζί μου, αλλά δε θα μπορώ πάντα να το κουβαλάω. Για να δούμε...

Κατά τ'αλλα καλά...Αρχίζω να ψάχνω που θα πάμε διακοπές.....Αν τελικά πάμε...

uwJMp2.png?KqESJfSU

Καλημέρα κι από εμάς!!!

Νινα νανα το ίδιο είχαμε πάθει κι εμείς στην Αλόνησο και είχαμε πλακωθεί στο φαγητό και τα τσίπουρα. Έβρεχε κι όλας καταρρακτωδώς... τότε ήταν σπαστικό αλλά τώρα το θυμόμαστε και γελάμε ;).

Τζιτζίνα μπράβο και εις ανώτερα.... Εγώ έχω απολυμάνει όλες τις κοινόχρηστες τουαλέτες των Βριλησσίων, του Αττικού Πάρκου και χτες απολύμανα και του ΑΒ Βασιλόπουλου. Δυστυχώς εμείς έχουμε το πρόβλημα του σταθμού. Έχει στραβώσει και δεν θέλει στον σταθμό να πει τα κακά της. Εξακολουθούν και της φοράνε πάνα :evil:. Με αυτό το θέμα δεν με βοήθησαν καθόλου.... απεναντίας. Τέλος πάντων ας μην συγχυστώ πρωί πρωί.

Αυτά κορίτσια... κι εγώ ψάχνω για διακοπές και σκέφτομαι ίσως Σύρο.

Σας φιλώ

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Σας έχω πει ότι έχουμε κόψει και πιπίλα? Την έκοψε μόνη της μια μέρα. Πάντα τις είχα μαζεμένες και τις εμφάνιζα μόνο όταν τις ζητούσε και ξαφνικά άρχισε να μην τις ζητάει. 2-3 φορές που τις ζήτησε στο ενδιάμεσο, την απασχόλησα με κάτι άλλο. Έχουν περάσει 20 μέρες περίπου από τότε. Πάει κι αυτό!!!

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Καλημέρα σε όλες!

Della, περαστικούλια και υπομονή. Ελπίζω σήμερα να είσαι καλύτερα.

Nina-nana, καταλαβαίνω ότι μπορεί να μη σας είναι καθόλου ευχάριστα όλα αυτά, σίγουρα ο καένας αλλιώς τις σχεδιάζει τις διακοπές του, αλλά σκέψου ότι αυτά θα έχετε να θυμάστε μετά. Όσο για τον καιρό...νομίζω ότι απλά κάποιος έχει λυπηθεί εμένα και όλες τις άλλες κοπέλες που είμαστε σε αναμονή και γι'αυτό γίνεται αυτό! Τι να πω, σε κάθε περίπτωση η Νάξος είναι πανέμορφή. Εμείς όταν είχαμε πάει είχαμε πάθει πλάκα με το πόσο εύκολα μπορείς να χαθείς στα σοκάκια της παλιάς πόλης και την απίστευτη θέα από εκεί. Επίσης, αξίζει πολύ να πάτε και στα ορείνα χωριά της (π.χ την Απείρανθο, αν θυμάμαι καλά έτσι λέγεται).

Εμείς καλά είμαστε, κάνω δουλειές και μόνο...πλένω, σιδερώνω, μαζεύω, ψωνίζω και ξανά από την αρχή...Ελπίζω μέχρι το τέλος της εβδομάδας να είμαι έτοιμη. Το βαλιτσάκι μου δεν το έχω φτιάξει αλλά έχω όλα όσα χρειάζομαι. Πάντως πολυ ζόρι...έχω βαρύνει και δεν την παλεύω και πολύ! Σήμερα πάω γιατρό να δούμε που βρισκόμαστε...

Φιλιά σε όλες!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...