Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Lila's mom στο Καβούρι πηγαίνετε για μπάνιο?Κρίμα που δεν έκανες!Το πανηγύρι σε ποια περιοχή έγινε?Και πότε?

Τζαμίν που θα πάτε διακοπές?Επειδή η Νίνα Νάνα σου έγραψε καλό ταξίδι ρώτησα.

1700 λιγότερα?Και βέβαια να την γράψεις.Θέλω και γω να τον δω.

Νίνα Νάνα θα κάνεις τελικά tattoo?Ήθελα και γω να κάνω στα νιάτα μου και τελικά δεν έκανα ποτέ.

Α!Στις 27/7,απέκτησα το δεύτερο ξαδελφάκι μου.Είναι κοριτσάκι 3090.Οπότε ο Κωνστ.έχει τώρα 2 ξαδελφάκια.

Άσχετο :Ακόμα δεν μπορώ να διαγράψω το δεύτερο τικεράκι.

Καλό βράδυ!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κορίτσια! Είμαστε στο Βραχάτι από χθες και περνάμε τέλεια, όπως λέει και η Μένια. Είναι από παραλία στη πισίνα και τούμπαλιν!!! Παίζει με όλα τα παιδάκια που συναντάμε και γενικά είναι το τέλειο παιδί!

Καλησπερα κοριτσια.Οι αντρες κοιμουνται κι εγω μολις εφτιαξα κιμα για το αυριανο μεσημεριανο μακαρονια με κιμα.

Το ΣΚ λεγαμε να παμε για μπανιο αλλα με τετοιο αερα το αναβαλλαμε.Εσεις πηγατε θαλασσα;

Χθες εφημερευα και το βραδακι πηγαμε στο Πασαλιμανι για φαγητο.Ο μικρος καθισε εφαγε και μετα κατεβηκε απ'το τραπεζι και τριγυρνουσε γυρω γυρω.Πολυ καλα περασαμε.Πριν ενα μηνα δεν θα μπορουσα να διαννοηθω οτι θα καθισουμε για φαγητο.Δεν καθοταν ποτε.Γενικα,απ'οταν ηρθαμε απο Θεσσαλονικη

ειναι "καλυτερο" παιδι.Εννοειται οτι κανει τις αρκουδιες του αλλα προφανως επειδη συνεννοουμαστε καλυτερα,λογω αυτων που λεει,δεν εχει τοσα νευρα.Δεν μπορω να το εξηγησω αλλιως.

Α!Βγαλαμε επιτελους και ολα τα δοντια!

NXbrp3.png

Βιβη,καλα να περασετε και να το απολαυσετε!Γεμιστε μπαταριες!!

Dimista,καλη αρχη στη δουλεια.Δεν ξερεις περιπου ποτε ειναι;Με το γιο γιο,μην αγχωνεσαι.Εγω δεν σκαω καθολου ουτε θελω να τον ζορισω.Εχει κανει πολλες φορες τσισα και 3-4 κακα αλλα γενικα τα κανει στην πανα.

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα .....

Τί κάνετε κορίτσια μου? Εμείς ηρεμούμε. Το συνέδριο πήγε πολύ καλά αλλά είχε πολλά προβλήματα που έπρεπε να διαχειριστώ και μου βγήκε το λάδι. Η Έλενα έμεινε 3 μέρες με τον πατέρα της (τους άφηνα το πρωί και τους συναντούσα βράδυ) και φρίκαραν και οι δύο. Επιστρέψαμε Σάββατο απόγευμα και Κυριακή έφυγε ο άντρας μου για Μαλαισία. Την Κυριακή την πήγα στο Αττικό πάρκο (με τα ζώα) και της άρεσε πολύ.

Με την πάνα έχω ένα θέμα και δεν ξέρω πώς να το χειριστώ. Όταν είναι μαζί μου δεν φοράει ποτέ πάνα. Ούτε και με τον πατέρα της 3 μέρες και δεν έχουμε ατυχήματα. Ακόμα και στο Αττικό πάρκο που μείναμε πολλές ώρες, ζήτησε 3 φορές τουαλέτα και την μια έκανε και κακά.

Στο σχολείο έχει κάθε μέρα ατυχήματα. Σήμερα το πρωί μου γκρίνιαζε και μου έλεγε "δεν θέλω κακά με την Έρση.... θέλω πάνα". Η δασκάλα της μου λέει ότι δεν ζητάει ποτέ να κάνει κακά. Τί να κάνω? Σήμερα της είπα να της βάλει πάνα γιατί δεν θέλω να την ζορίσω κι όλας. Από την άλλη, δεν την μπερδεύει αυτό? Έχετε καμία άποψη πάνω στο θέμα?

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Δήμητρα πήγαινε στον πίνακα ελέγχου και επέλεξε αριστερά "επεξεργασία υπογραφής". Μέσα στο πλαίσιο που θα σου βγάλει, λογικά πρέπει να έχει 4 γραμμές κώδικα. Διέγραψε τις δύο τελευταίες και κάνει υποβολή.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Della περαστικά στον σύζυγο. Τί έγινε με την συγκέντρωση?

Εγώ κορίτσια θα το ψάξω με τα χρήματα του ΙΚΑ που αναφέρει η Βιβή. Βιβή καλά να περνάτε.... τελικά μπήκε η Μένια στο swimtrainer?

Νινα νανα είστε εδώ?

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Γεια σας κορίτσια μου!

Εμείς εδώ είμαστε!

Βιβή να περάσετε τέλεια!

Della μένουν δυο πολυ καλοι μας φίλοι (ζευγάρι) κοντα στην Βενετία για άλλο 1,5 χρόνο. Λέγαμε να πάμε με το αυτοκίνητο (απο Πάτρα με πλοιο) και να συνεχίζαμε την περιήγηση μετα απο μια στάση στην Βενετία. Είχαμε κάνει κάτι αντίστοιχο το καλοκαίρι του 2009.

Πως ειναι ο άντρας σου;

Δεν έχω κάνει ούτε μισό μπάνιο ακόμα.

Dimista δεν πάμε να κάνουμε μαζι tattoo; Και τώρα στα νιάτα σου είσαι! Έκανα τρυπα στον αφαλό προς το παρόν και βλέπω απο Σεπτέμβριο για το τατου.

Το έχω το πμ για τη Νάξο!

Να σας ζήσει το μωρακι!

Tzamin κάνατε κανένα μπάνιο στη θάλασσα; Σε έψαχνε η Ελενα;

Πάρκο θα πάτε καθόλου αυτές τις μέρες;

Την Κυριακή πήγαμε στο λουνα παρκ αηδονακια. Αρκετα ενδιαφέρον, περάσαμε όμορφα. Γενικά μου αρέσει η ερημική αθήνα του καλοκαιριού.

QVjlp3.png

Κορίτσια καλησπέρα, ειμαι πνιγμένη αυτές τις 2 εβδομάδες με την δουλειά γιατί πρέπει να κάνω δειγματισμους, σήμερα έφυγα επτά παρά, με το που πήγα να πάρω την Λιλα απο την μητέρα μου μου ζήταγε βόλτα, ευτυχώς ήρθε και ο άντρας μου και την πήγαμε στις κουνιες όπου μείναμε μέχρι τις 9 και.. Γυρίσαμε την έκανα μπάνιο και ευτυχώς κοιμήθηκε αμέσως.

Λοιπόν για το ΙΚΑ με το που μας ενημέρωσε η Βιβη το έψαξα, βρήκα και την εγκύκλιο και όντως τα δικαιούμαστε τα χρήματα, πήγα στο υποκατάστημα που ανήκει η εργοδοτρια εταιρεία μου και κατέθεσα σήμερα την αίτηση με τα απαιτούμενα έγγραφα, οποία κοπέλα θέλει να της στείλω με mail την εγκύκλιο, βέβαια εγω δεν νομίζω να πάρω πίσω κάτι το ιδιαίτερο γιατί είχα πάρει το εξάμηνο, αλλά οτι πόσο και να ειναι εφόσον το δικαιούμαστε καλοδεχουμενο ειναι.

Τζαμιν, τι να πω για την πάνα, μήπως η κοπέλα στον παιδικο την πίεσε και η Ελενα φοβήθηκε για αυτό αντέδρασε έτσι?

Della, ωραία που κάθησε ο Κωνσταντίνος για φαγητό, που πήγατε και μπορούσε να ειναι γύρω γύρω και να παίζει? εμένα σε δευτερόλεπτα μου αφήνει το χέρι οπότε είμαστε χωρίς καρότσι ή καθόμαστε κάπου, φοβάμαι γιατι δεν ακούει και θέλει να κάνει τα δικά της.

Νινα-Νανα, με γεια το piercing, όσον αφορά τα τατουάζ, εάν ειναι κάτι διακριτικό ειναι ωραίο, αντιθέτως δεν μου αρέσει καθόλου, προσωπικά πάντα, να βλέπω κοπέλες με τεράστια σχέδια στο σωμα τους, έτυχε δυο φορές εκεί που πάμε για μπάνιο να ειναι μια γνωστή τραγουδίστρια, η οποία είχε αρκετά και μεγάλα και δεν μπορώ να πω οτι ήταν αισθητικά ωραίο, ενώ ειναι πολύ ωραία και εντυπωσιακή κοπέλα, βέβαια ειναι ένας τρόπος έκφρασης ή μόδας...

Σας εύχομαι καλό βραδυ!!!

nJ2dp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!

Περνάμε τέλεια αλλά δυστυχώς οι μέρες μας τελειώνουν. Αποφασίσαμε να κάνουμε και day use την Πέμπτη, για να εκμεταλλευτούμε όλη την ημέρα και να φύγουμε απόγευμα.

Να δω πως θα μαζέψω τη μικρή στο σπίτι που έμαθε να αλωνίζει όλη μέρα!

Σήμερα έχει γενέθλια η μητέρα μου!

Η διαδικασία με το ΙΚΑ είναι πολύ απλή αξίζει τον κόπο σας. Μην το αφήσετε και λίγα χρήματα να έχετε επιστροφή! Γιατί να τους τα χαρίσετε;

Αυτά από εμάς, πολλά φιλιά!

Καλημέρα....

Νινα νανα άμα χάσω κι εγώ τα κιλά που μου φουσκώνουν την κοιλίτσα, μπορεί να ξαναβάλω κι εγώ το δικό μου.

Η Έλενα με έψαχνε από το πρωί μέχρι το βράδυ. Οι δυο τους έκαναν ένα μπάνιο στην θάλασσα κι ένα στην πισίνα. Εγώ ούτε από δίπλα δεν πέρασα. Μπορεί να ήταν και το πιο δύσκολο συνέδριο που έχω κάνει ποτέ, κι έχω κάνει πολλάαααα συνέδρια. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά. Οι οργανωτές μου έκαναν δώρο σκουλαρίκια swarowski :D, αφού πρώτα με ξεζούμισαν.

Νινα νανα θα προσπαθήσω να την φέρω στο πάρκο, αλλά έχει κολλήσει με τις κούνιες δίπλα στο σχολείο της και κάθε μέρα με τραβολογάει εκεί. Μπορεί σήμερα να την πείσω να έρθουμε. Θα πάτε?

Lila's mom μάλλον κάτι συνέβη γιατί την πρώτη εβδομάδα τα πήγαινε τέλεια και ξαφνικά την έπιασε άρνηση. Κι εγώ θα το δω για το ΙΚΑ παρ' όλο που πήρα και το 6μηνο.

Αχ Βιβή μου του χρόνου θα ξαναπάς με δύο ζουζουνάκια!!!!

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Καλημερα ομορφες.Σημερα εφημερευω οποτε θα παω 12-19.00 για δουλεια.

Δεν ξερουμε και ως ποτε θα δουλευουμε βεβαια!Αν κλεισει το νοσοκομειο και μας μεταφερουν σε αλλι νοσοκομειο εχει κακως(αν και το να κανω πρωι-νυχτα-απογευμα θα ειναι πολυ ζορικα γιατι ο αντρας μου δεν εχει σταθερο ωραριο και απλα δεν υπαρχει.Τωρα που εχω εγω σταθερο δεν εχουμε θεμα.Αν αλλαξω ομως κθ εγω προβλεπω τον Κωνσταντινο να κοιμαται στο νοσοκομειο.).

Αν ο οργανισμος του νοσοκομειου κλεισει,θα καταργηθει η οργανικη μου θεση και δεν θα εχω δουλεια.

Ελπιζω να μου τυχει το καλυτερο δυνατο σεναριο.

NXbrp3.png

Ο αντρας μου κοριτσια ειναι καλυτερα απ'οτι ηταν αλλα οχι καλα οπως παλια.Θα κανουμε εξετασεις παλι σε 3-4μηνες να δουμε πως παει.

Τζαμιν,κι εγω αυτο που ειπε η lila σκεφτηκα.Μηπως τη ζορισαν στο σχολειο και γι'αυτο εκει θελει πανα.Εμενα ο δικος μου δεν νομιζω να εχει καταλαβει τελικα τη χρησιμοτητα της τουαλετας.Εκει που παμε για τσισα τωρα,σε μια ωρα τα κανει πανω του,σε μια ωρα μετα τα κανει στο πατωμα.Καθ το θεμα ειναι οτι κι επανω του να τα κανει δεν διαμαρτυρεται για να τον αλλαξεις.

NXbrp3.png

Νινα-Νανα,εμενα τα τατου μου αρεσουν σε αλλους.Εγω δεν ξερω αν θα το βαριομουν.Σκεφτηκα καποια στιγμη να κανω τα αρχικα του μικρου,μετα σκεφτηκα κατι σαν της Ελεονωρας Μελετη στο σβερκο αλλα φοβαμαι οτι δεν θα τα θελω μετα.

Lila's mom,δεν πιστευα οτι θα καθισουμε να φανε ποτε.Θυμασαι πως τρεχανε στο παρτι στα Βριλησσια και στον Κολωνο απο πισω του.Μαλλον καποια στιγμη κανει κλικ!Βεβαια στην πλ.Νεας Σμυρνης προχθες που καθισαμε για καφε(ειχαμε μεγαλες φιλοδοξιες βλεπεις)ιχι μονο τον κυνηγουσαμε και δεν ηπιαμε καφε,ηθελε να βουτηξει και στα νερα κθ επειδη δεν τον αφησα εκλαιγε.

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...