Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Καλημέρα και καλό μήνα!!!

Το ΣΚ εγώ είμαι πάντα εκτός διαδικτύου οπότε δεν μπόρεσα να απαντήσω Nina nana. Φαντάζομαι εννοείς το ερχόμενο Σάββατο θα πάτε ε? ή είσαι ήδη εκεί? Οι γούνες της Νάξου είναι ο καλύτερος τσιπουρομεζές!!!!

Βιβή καλά να περάσετε στις διακοπές σας. Τώρα που θα είσαι πιο χαλαρή θα χαλαρώσει και ο μπέμπης και θα βγει στην ώρα του... Βιβή δεν κάνει το περσινό swimtrainer και για φέτος? Νομίζω ότι κάνει...

Lila's mom μπορεί να έχεις δίκιο και να είναι νωρίς, απλά πέρυσι που η Έλενα μπαινόβγαινε στην θάλασσα με τα κουβαδάκια για να κουβαλήσει νερό, έκανε 1-2 βουτιές καλές. Νομίζω ότι με τα μπρατσάκια θα μένει τουλάχιστον στην επιφάνεια αν πέφτει. Τα είχε και η αδελφή μου πάρει στην δικιά της από 2μιση χρονών και την βολέψανε πολύ. Θα δείξει...

Εμείς είμαστε καλά!!! Θα πάμε την Τετάρτη Πόρτο Χέλι με την Έλενα και τον άντρα μου. Έχω ένα μεγάλο συνέδριο και ο καλός μου θα κάνει babysitting. Επιστρέφουμε Κυριακή πρωί και εκείνος φεύγει το απόγευμα για Μαλαισία :(.

Καλή εβδομάδα να έχουμε.....

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα κοριτσια.Μολις κοιμηθηκε ο Νινο(ετσι λεει το ονομα του).

Πηγαμε παιδοτοπο το απογευμα και περασε πολυ ωραια.Κατα συμπτωση ηταν 5αγορακια. περιπου στην ηλικια του και παιζανε πολυ καλα.Οι κοπελες τα απασχολησαν πολυ ωραια και ο μικρος το καταχαρηκε.

Χθες τελικα αντι για θαλασσα επισκεφτηκα το Τζαννειο που εφημερευε γιατι το πρωι που ξυπνησα δεν εβγαζα σχεδον καθολου φωνη οποτε σε συνδυασμο με τρομερο πονολαιμο που ειχα απο την Παρασκευη,πηγα μηπως εχω πυον.Ευτυχως δεν εχω οποτε μου εδωσε μονο αντιφλεγμονωδη κι ενα σπρευ για να ψεκαζω στο λαρυγγα.Ακυρο το μπανιο λοιπον.

NXbrp3.png

Τζαμιν,ο παιδικος που εκανες like στο fb ειναι αυτος της Ελενας;ειναι φοβερος!Προφανως γι'αυτο δεν μπορεις να ξεκολλησεις.

Lila's mom,που πηγαινετε για μπανιο εσεις;ειχε κοσμο στο πανηγυρι σας;

Καλι βραδυ φιλεναδες και δινετε κανενα σημειο ζωης!!!

NXbrp3.png

Καλησπέρα φιλενάδες!

Πήγαμε γιατρό σήμερα. Ο μπέμπης είναι 2200γρ και είναι πολύ καλά. Ευτυχώς, τσάμπα φοβόμουν, δεν είναι τόσο χαμηλά όσο νόμιζα. Μου είπε να ξεκουράζομαι όσο μπορώ και μου έδωσε το οκ για τις διακοπές. Μπάνιο επίσης μπορώ να κάνω, έτσι και αλλιώς θα αρχίσω και αντιβίωση τώρα για 5 ημέρες+ 1 υπόθετο μετά και μετά είμαι έτοιμη. Από ότι μου είπε θέλει απλά να φτάσουμε μέχρι 20 Ιουλίου. Από εκεί και μετά όποτε και να γεννήσω είναι οκ. Δε βλέπω την ώρα μέχρι την Παρασκευή.

Άσχετο, πριν λίγο καιρό μου έστειλε μια συνάδελφος μια εγκύκλειο του ΙΚΑ για κάποια χρήματα που μας παρακρατήθηκαν παράνομα κατά το διάστημα από την ημερομηνία του τοκετού και για 1 χρόνο μετά. Το έχετε υπόψην? Τα χρήματα είναι αρκετά και η διαδικασία απλή. Χρειάζεται μόνο μια αίτηση, μία βεβαίωση του εργοδότη με την ακριβή ημερομηνία που επιστρέψατε στη δουλειά και μία ληξιαρχική πράξη γέννησης του παιδιού. Τα καταθέτεις στο ΙΚΑ που υπάγεται η δουλειά σου και μπαίνουν τα χρήματα στο λογαριασμό σου της τράπεζας που έχεις ήδη δηλώσει. Η συνάδελφός μου πήρε πίσω περίπου 1000 ευρώ! Αύριο θα πάει ο άντρας μου να καταθέσει τα δικά μου. Μπορείς να πας και στο ΙΚΑ της περιοχής σου, απλά θα σταλούν υπηρεσιακά τα χαρτιά και μπορεί να καθυστερήσεις να πληρωθείς λίγο παραπάνω.

Tzamin και εγώ νομίζω ότι κάνει το περσινό swimtrainer, δε θα αγοράσω καινούριο. Έχουμε πολλές αγορές τώρα, ό,τι γλυτώσουμε καλό είναι. Παραγγείλαμε σήμερα το καινούριο κρεβάτι της Μένιας. Εϊναι δίχρωμο το μεγαλύτερο μέρος σε μπεζ ανοιχτό και μια φάσα σε λούστρο προς το πορτοκαλί, για να ταιριάζει με το δωμάτιό της. τώρα θέλω νακανονίσω και το στρώμα και είμαι οκ. Ευτυχώς όσα είχα ψωνίσει στη Μένια ήταν ουδέτερα χρώματα. Εκτός από την τσάντα αλλαγής, που την είχα πάρει ροζ όλα τα άλλα ήταν χρώματα unisex. Άρα λιγότερα ψώνια τώρα. Κυρίως αυτά που πρέπει να αγοράσω είναι ρουχαλάκια...αν και έχω ήδη πάρει κάτι λίγα.

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

Della περαστικά σου.... ελπίζω να περάσει γρήγορα γιατί ο πονόλαιμος είναι πολύ πακέτο.... τον μισώ!!!

Ο σταθμός που έκανα like στο fb είναι αυτός που μάλλον θα την πάω φέτος. Ωραίος φαίνεται ε? και έχει και 1700 ευρώ διαφορά στην τιμή τον χρόνο από αυτόν που πάμε τώρα.

Βιβή ισχύει αυτό με το ικα? Κάπου είχα διαβάσει κι εγώ κάτι αλλά δεν ξέρω λεπτομέρειες. Αν ισχύει πρέπει όλοι να το κάνουμε. Αρκετά μας έχουν ξεζουμίσει :evil:.

Μια χαρά είναι ο μπέμπης σου!!!

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Γεια σας κορίτσια μου! Έχω λίγο τα νεύρα μου! Έχουν μαζευτεί λίγο δανεικά κι αγύριστα απο αρκετούς (μεγαλουτσικα ποσά) και τώρα έρχεται μαζεμένη εφορία και διακοπες (θέλαμε Ιταλία τον Αύγουστο άλλο σχεδον αποκλείεται πλέον) :?

Δε. Θα φύγουμε τελικα ακόμα για Νάξο λογω πεθερου... Τα νεύρα μου! Σας το είπα;;;;;

Περάσαμε όμορφη Κυριακή με τον μπαμπα μας μετα απο τόσες μέρες που έλειπε. Πήγαμε στο παιδικό μουσείο στην πλάκα. Πολυ ωραίο! Και μετα στο Hard Rock Cafe. Το απόγευμα για ποδήλατο. Ωραία ηταν! Αλλα νέα δεν έχω, μόνο τα νεύρα μου έχω :tongue:

QVjlp3.png

Καλημέρα!!!

Della περαστικά σου.... ελπίζω να περάσει γρήγορα γιατί ο πονόλαιμος είναι πολύ πακέτο.... τον μισώ!!!

Ο σταθμός που έκανα like στο fb είναι αυτός που μάλλον θα την πάω φέτος. Ωραίος φαίνεται ε? και έχει και 1700 ευρώ διαφορά στην τιμή τον χρόνο από αυτόν που πάμε τώρα.

Βιβή ισχύει αυτό με το ικα? Κάπου είχα διαβάσει κι εγώ κάτι αλλά δεν ξέρω λεπτομέρειες. Αν ισχύει πρέπει όλοι να το κάνουμε. Αρκετά μας έχουν ξεζουμίσει :evil:.

Μια χαρά είναι ο μπέμπης σου!!!

Ισχύει, ισχύει, ισχύει!!!

Η συνάδελφός μου ήδη τα πήρε τα χρήματα και σήμερα κατέθεσε ο άντρας μου τα δικά μου χαρτιά. Όλα οκ, του είπαν, θα μας ειδοποιήσουν για το πότε θα τα βάλουν στο λογαριασμό μου. Κορίτσια, ψάξτε το όλες, αξίζει τον κόπο. Εξάλλου τα δικαιούμαστε, γιατί να τους τα χαρίσουμε?

Διαφημίσεις

Καλησπερα σε ολα τα κοριτσακια.Ελπιζω ολες να ειστε καλα.Εμεις το απογευμα θα παμε στον γιατρο για τον αντρα μου γιατι πρεπει να τον δει.Καναμε επαναληπτικες εξετασεις το Σαββατο και βγηκαν πολυ καλυτερες απο την πρωτη φορα.Δεν επεσαν στα φυσιολογικα αλλα επεσαν πολυ.

Στις 7θα παμε με τον αντρα μου και τον μικρο στην πυλη του νοσοκομειου μας οπου εχουμε συγκεντρωση γιατι θελουν να το κλεισουν(τροικα!").

NXbrp3.png

Τζαμιβ,πως περασατε χθες;η Ελενα εκανε και μπανιο;αυτος ο παιδικος τελειος!Και 1700 λιγοτερα;δεν πιστευω να το σκεφτεσαι!Εμεις δινουμε 4200 και απεχει πολυ απ'αυτο που ειδα!

Νινα-Νανα,δεν θα πατε τωρα Ναξο;Ιταλια για που λετε;καπου παραθαλασσια;

Βιβη,στις 10/7μπαινεις στον μηνα σου ε;πως ειναι η εγκυμοσυνη μ'αυτες τις ζεστες;υποθετω δυσκολα;

NXbrp3.png

Γεια σας κορίτσια!

Τι κάνετε?Εμείς είμαστε καλά!

Είμαι Αθήνα!Ανέβηκα γιατί έχουμε να πάμε σε έναν γάμο.

Στον Κάλαμο ωραία περνάμε.Ο Κωνσταντίνος χαίρεται πολύ στην θάλασσα και με τα παιδάκια που παίζει στην γειτονιά.Έχει γνωρίσει πολλά.Είναι και ένα αγοράκι που είναι 2 μήνες μεγαλύτερός του και είναι 1μ.και 14 κιλά.Ο Κωνσταντίνος δίπλα του φαίνεται πολύ μικρούλης.Φαντάζομαι πως θα είναι δίπλα στον Ισαάκ και στην Ειρήνη της Τζιτζίνας.Με την ομιλία τα πηγαίνει πολύ καλά.Έχουμε ξεκινήσει εξάσκηση στο γιογιό.Μόνο 2 φορές έχει κάνει τσίσα.

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Κορίτσια εμείς πέρυσι του είχαμε σωσίβιο ,φέτος του πήραμε μπρατσάκια αλλά επειδή του είναι μεγάλα τον κρατάμε αγκαλιά.

Νίνα Νάνα Σίφνο έχουμε πάει μόνο 1α φορά σε γάμο για ένα βράδυ.Μέναμε σε ωραίο δωμάτιο.Μόνο οι Καμάρες αξίζουν.

Αν πάτε Νάξο θα περάσετε πολύ ωραία!Πέρυσι σου είχα στείλει ένα π.μ.για την Νάξο αλλά δεν ξέρω αν το έχεις ακόμα.Δουλειά θα ξεκινήσω Καλοκαίρι παρόλο που θα προτιμούσα από Σεπτέμβρη.

Βιβή 1α χαρά είναι ο μπέμπης.Ωραία που μπορείς να κάνεις μπάνια.

Ντέλλα τι εξετάσεις έκανε ο άντρας σου?Για την υπερκόπωση που είχε πάθει?Πώς πήγε η συγκέντρωση?Ελπίζω να μην κλείσει το νοσοκομείο.

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...