Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια!

Μας χάσατε? Επιτέλους τελειώσαμε από τους γάμους - βαφτίσεις για τώρα. Το δεύτερο κύμα ξεκινάει από τέλος Αυγούστου...πολύ αμφιβάλω για το αν θα μπορέσουμε να παρβρεθούμε σε όλα τα event γιατί με νεογέννητο το βλέπω εξαιρετικά δύσκολο, ειδικά αν θηλάζω, όπως και θα ήθελα.

Από δουλειά ακόμη δεν έχω σταματήσει, αλλά μάλλον μέχρι τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα πάω.

Κλείσαμε να φύγουμε και για λίγες ημέρες διακοπές από την άλλη Παρασκευή (05 - 11 / 07), μήπως και κάνει και η μικρή κανένα μπάνιο πριν τη μεγάλη κλεισούρα που έρχεται...Αν και θα φροντίσει ο άντρας μου να την πηγαίνει όσο πιο συχνά γίνεται έστω και κάπου κοντά, γιατί μας το ζητάει συνέχεια.

Τελικά κλείσαμε στο Βραχάτι Κορινθίας, που είναι αρκετά κοντά, μας είπαν ότι είναι αρκετά καθαρή η θάλασσα και βρήκαμε καλή προσφορά στο ξενοδοχείο, γιατί συμπεριλαμβάνονται όλα τα γεύματα.

Κατά τα άλλα, έχω λίγο αγχωθεί τις τελευταίες ημέρες γιατί αισθάνομαι το μωρό να με χτυπάει πολύ χαμηλά και φοβάμαι μήπως πάει κάτι στραβά. Την ερχόμενη Δευτέρα θα πάω στο γιατρό και νομίζω ότι μέχρι τότε θα με έχει φάει η αγωνία!

Στη δουλειά χαμός, έχουμε 2 απανωτές επιθεωρήσεις από σήμερα μέχρι και την Παρασκευή και ταυτόχρονα εκπαιδεύω την αντικαταστάτριά μου, η οποία είναι τελείως άπειρη. Προσπαθεί βέβαια, αλλά με βλέπω πάλι στο μαιευτήριο με το τηλέφωνο σκουλαρίκι να δίνω οδηγίες!!!

Αυτά από εμάς φιλενάδες! Πολλά φιλιά!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κορίτσια!

Και μεις καλά είμαστε!

Ντέλλα καλωςήρθατε!Την ένσταση την έκανα γιατί άδικα με απορρίψανε.

Τον Κωνστ.θα τον στείλουμε παιδικό γιατί η μητέρα μου δεν νομίζω να αντέξει να τον έχει κάθε μέρα 8 ώρες.Όταν έρχεται σπίτι μας κάθεται 3 ώρες .Άλλο 3 άλλο 8.Και εκτός από αυτό πονάνε τα χέρια της και κάνει φυσικοθεραπείες.

Νίνα Νάνα πώς και δεν πήγατε και σεις Σαντορίνη 1ιας που θέλεις θάλασσα?Οι βόλτες στην θάλασσα είναι καλύτερες από τις βόλτες στο πάρκο.Και θα κάνατε και μπάνια και ό,τι άλλο θέλατε.Σε ένα τόσο όμορφο νησί οι ώρες θα πέρναγαν γρήγορα μέχρι να γύρναγε ο άντρας σου από την δουλειά.

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Βιβή καλά κάνατε και θα πάτε λίγες μέρες διακοπές.Θα ξεκουραστείτε.

Κάνε υπομονή μέχρι την επόμενη βδομάδα που θα κάτσεις από την δουλειά.Πότε σου έβαλε Π.Η.Τ.?

Το απόγευμα θα πάω Κάλαμο.Δεν ξέρω μέχρι πότε θα μείνω.Θέλω να προλάβω να κάνω λίγα μπάνια και να χαρώ και τον Κωνσταντίνο.

Καλό μεσημέρι!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Νίνα Νάνα ξέχασα να σου γράψω πως εύχομαι να πάνε όλα καλά με τον πεθερό σου!

Ευχαριστω πολυ!

Απο Σεπτέμβριο θα ξεκινήσεις δουλειά ή μέσα στο καλοκαίρι;

Δεν πήγα Σαντορίνη γιατι ο άντρας μου όταν παει για δουλεια ταξιδι ειναι σχεδον όλη μέρα απασχολημένος. Το βραδυ έχουν δείπνα κτλ. Το ξενοδοχείο ειναι πανάκριβο και δεν τους δικαιολογούν δικλινα. Γενικώς θα δημιουργούσα προβλημα και σχόλια απο συναδέλφους αν πήγαινα. Θα έπρεπε να κινηθώ εντελώς ανεξάρτητα κι ειναι λίγο δύσκολο καθώς δεν οδηγώ. Βέβαια έχω δυο φίλες εκει αλλα δουλεύουν κιόλας.

Κορίτσια έχει παει καμία στη Σιφνο ή Ίο;

QVjlp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσακια.Τι κανετε;εγω ηρθα πριν λιγο απ τη δουλεια και περιμενω τον μικρο απ το σχολειο.

Πειτε μου τη γνωμη σας:με τι να τον βαλω στη θαλασσα;περσι παραγγειλαμε swimtrainer.Δεν ηρθε τελικα και τον ειχαμε αγκαλια .Φετος ομως τι να τον κανω;εσεις τι φορατε;κουλουρα,μπρατσακια,γιλεκο,μακαρονι;τι;

NXbrp3.png

Καλημέρα!!!

Della εγώ έχω το swimtrainer και θα της το φορέσω να δω πώς θα αντιδράσει. Έχω άλλο ένα κίτρινο κλασικό (κουλούρα με θήκη για τα ποδαράκια). Επίσης σκέφτομαι να της πάρω μπρατσάκια. Θα την δοκιμάσω σε όλα και θα δω πώς θα αντιδράσει. Αν δεν τα είχα ήδη αυτά, θα πήγαινα για μπρατσάκια, γιατί έχουν πιο πολύ ελευθερία και είναι και κάπως ασφαλή στο μέσα έξω παιχνίδι.

Νινα νανα εμείς 21.45 φύγαμε από τις κούνιες, είχε μεγάλο καημό!!!

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Κι εμείς το swimtrainer έχουμε. Πέρυσι της ειχε αρέσει, φέτος δεν ξέρω, θα φανει.

Della εγω τρελαινομαι για κυκλαδες! Η αληθεια ειναι οτι οι μισοί τις λατρεύουν κι οι άλλοι μισοί δεν τις θελουν και προτιμούν το πράσινο.

Tzamin μπράβο στην Ελενα! Εμένα 10:30 ειχε κοιμηθεί!

Ειναι πλέον εμφανές και στις κοπέλες που κάνουμε παρέα τα πρωινά στο πάρκο:χρειάζομαι διάλειμμα!!!!! Μάλλον γι αυτο έχω φαγωθεί να κανω tattoo. Θέλω να ξεσπασω, να εκφραστώ!

QVjlp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Dimista ΠΗΤ έχω στις 11/08, αλλά όπως με βλέπω δε νομίζω να βγάλω το μήνα...η κοιλιά μου έχει κατέβει πολύ και ο μικρός με χτυπάει πολύ χμηλά. Το κακό είναι πως ακόμη δεν έχω μπει στο μήνα μου και αγχώνομαι μήπως και λόγω κούρασης βγει πρόωρο! Τη Δευτέρα θα πάω γιατρό να με δει και να δούμε τι θα μου πει.

Nina nana εμείς έχουμε πάει Σίφνο και παρόλο που και εγώ είμαι λάτρης του προσίνου, μου είχε αρέσει παλύ Για την ακρίβεια θεωρώ ότι είναι πολύ καλός προορισμός για οικογένειες. Είχαμε μείνει στις Καμάρες, σε κάτι ενοικιαζόμενα δωμάτια σούπερ και μπαλκονάκι που έβλεπε όλη την παραλία και μάλιστα τα είχαμε βρει και σε εξαιρετική τιμή. Αυτό βέβαια ήταν πριν περίπου 10 χρόνια. Γενικά μου είχε κάνει τρομερή εντύπωση ότι και το φαγητό τους ήταν πολύ καλό και σε φοβερά καλές τιμές. Δηλαδή τρώγαμε 2 άτομα με ορεκτικά, σαλάτα, τα πιάτα μας και εμφιαλωμένο κρασί (μικρό μπουκάλι) και πληρώναμε σύνολο από 20 - 30 ευρώ! Παντού έβρισκες παιδικές χαρές για τα παιδιά και μάλιστα πολύ προσεγμένες. Εγώ τη Σίφνο την προτείνω ανεπιφύλακτα. ελπίζω μόνο να μην έχει αλλάξει πολύ με το πέρασμα του χρόνου. Α, αν πάτε, μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε τα παραδοσιακά τους γλυκά, σιροπιαστα κυρίως πχ λουκουμάδες με παγωτό, καρυδόπιτα με σοκολάτα κλπ.

Διαφημίσεις

Η Μένια πέρυσι με το swimtrainer δεν ήθελε να βγει από τη θάλασσα. Σκέφτομαι να της το πάρω και φέτος και ίσως να πάρω και εγώ ένα ζευγάρι μπρατσάκια, μήπως και το προτιμήσει. Αχ, σε μια εβδομάδα θα ρεμβάζω δίπλα στη θάλασσα!!!!

Καλησπέρα κορίτσια, εμείς καλά, αφήσαμε για πρώτη φορά την Λιλα για βράδυ στην γιαγιά γιατί έπρεπε να πάμε στον γάμο και στο τραπεζι που έγινε την Τρίτη το βραδυ, ευτυχώς όλα πήγαν καλα ξύπνησε μόνο μια φορά, εγώ βέβαια είχα άγχος εάν θα τα καταφέρει η μητέρα μου. Βέβαια ακόμη δεν έχω συνέλθει γιατί κοιμήθηκα 3.30 και ξυπνησα 7 γιατι δούλευα, με έπιασε δύσπνοια και ψύξη αλλά σήμερα είμαι καλύτερα.

Σημερα την πήγαμε βόλτα και στον γυρισμο έτρεχε και έπεσε ανάσκελα με το κεφάλι σε ένα μάρμαρο, ευτυχώς έκανε μόνο καρουμπαλο, μεγαλουτσικο με λίγο αιματωμα, φυσικά δεν σας λέω πως ένιωσα!!!!

Dimista, συγχαρητήρια για την νέα σου θέση, και εμένα μια φίλη μου δουλεύει τώρα στο μουσείο Κυκλαδικής τέχνης και πραγματικά έχει πολύ ενδιαφέρον! Καλή ξεκούραση μέχρι τότε.

Della και εγώ το swimtrainer της βάζω και ειναι μια χαρά, ρεμβαζει κιόλας!

Νινα-Νανα, δεν πάτε για κανένα μπανακι? μήπως να αλλαζεσ παραστάσεις έστω και σε κοντινούς προορισμούς? για να ξεκουραστείτε λίγο.

Τζαμιν, τα μπρατσακια τα φοβάμαι λιγάκι νομίζω ότι ειναι ακόμη νωρίς! Εσύ ποτέ παίρνεις άδεια?

Βιβη, κοντεύει ο καιρός, άντε με το καλο, προσπάθησε να ξεκουραστείς στις διάκοπες σας!

Καλο βραδυ και καλο Σ/Κ να έχουμε!!!

nJ2dp3.png

Τελικα πρώτα ο Θεος φεύγουμε το Σάββατο για Νάξο αν πανε ολα καλα στις προετοιμασίες. Εν τω μεταξυ έχω ενα σπίτι χάλια και πολυ σίδερο. Το στεγνωτηριο το πήρε η Bosch για επισκευή κι άντε να δούμε ποτε θα το φέρει. :(

Κορίτσια αύριο θα είστε Αθήνα; Αν ναι ποιες θα είστε;

QVjlp3.png

Καλησπερα φιλεναδες.Εχουμε φαει και οι αντρες μου κοιμουνται.Τελικα πηραμε swimtrainer(το πορτοκαλι) και μπρατσακια.Δεν ξερω τι θα τον βολεψει καλυτερα,θα δουμρ.Λεμε μηπως αυριο καταφερουμε να παμε θαλασσα.Εχετε νσ προτεινετε καμια παραλθα στην Αττικη που σας αρεσε;περσι πηγαιναμε Λουτσα κι ελεγα μηπως ξερετε κατι παρομοιο(ρηχη θαλασσα).

Νινα-Νανα,θα φατε και γραβιερα Ναξου απ'την πηγη!

Βιβη, λιγες μερες μεινανε για διακοπες.Λες να γεννησεις με το που θα μπεις στο μηνα σου;βαλιτσουλα να ετοιμασεις!

Lila 's mom,ξενυχτησες την Τριτη κι ακομα δεν συνηλθες;ειναι γιατι εχεις συσσωρευμενη κουραση.Αδεια ποτε θα παρεις;

NXbrp3.png

Γεια σας και απο εμένα, γυρίσαμε κατα τις 4 απο το μπάνιο, ήταν πολύ ωραία, εγώ δεν έκανα γιατι περιμένω να αδιαθετησω και δεν είχα πολύ όρεξη, ήρθαν και οι κουμπάροι μας συναντήσαμε και έναν ξαδελφο του άντρα μου και περάσαμε καλα! Σε λίγο θα πάμε στο πανηγύρι των Αγίων Πάντων ειναι κοντά στο σπίτι μας ειναι μεγάλο και χαζευεις μετά συνήθως πάμε για σουβλάκια!!

Della, με γεια τα πράγματα του Κωνσταντίνου, με το καλο το πρώτο σας μπάνιο, επίσης και προς Σαρωνιδα, λαγονησι έχει ωραίες παραλίες!

Νινα-Νανα, ωραία θα περάσετε στην Νάξο, να ξεκουραστείτε όσο μπορείτε.

Εμείς αύριο εάν δεν ξεκινήσουμε πολύ νωρίς για μπάνιο, θα είμαστε εντός!

Καλα να περάσετε!!?

nJ2dp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...