Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Lila86 είπε:

Στην αρχή μου κόπηκαν τα πόδια αλλά ευτυχώς όλα καλά! 🙏🏼σε ευχαριστώ πολύ!!! Εμένα μου είπαν πρώτη χοριακη να κάνω την Τρίτη 14η μερα και πήγα 8η μέρα προχθές! Νομίζω θα ξυπνήσεις ένα πρωινό και θα πεις τώρα θα κάνω το τάδε! Έτσι ξύπνησα κι εγώ και έκανα τεστ φαρμακείου!

βλαστοκυστες δεν έβαλες? και σου είπε να πας 14η μέρα? Νομίζω 1η φορά στη ζωή μου αλλά θα το κάνω αυτό το τεστ του φαρμακείου! Άλλο 3 λεπτά αναμονή, άλλο ωρες

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Ania μου ταλαιπωρήθηκες τόσο μόνο από του μαιευτηρίου ε?

Εμένα πάλι η δικιά μου δεν επηρεάστηκε καθόλου..στο μαιευτηριο παρόλο που είχα ζητήσει αποκλειστικό είχε πάρει και μπουκάλι(ο αποκλειστικός στο Μητέρα σήμαινε απλά ότι στο φέρνουν μία φορά παραπάνω το βράδυ..μπούρδες! ). Μόλις γυρίσαμε και μέχρι 18 ημερών θήλαζε αποκλειστικά. Δυστυχώς τότε έπαθε ίωση και νοσηλεύθηκε στο Παίδων σε θερμοκοιτίτδα. Οι ...να μην τις χαρακτηρίσω καλύτερα νοσοκόμες δεν μ'άφηναν να θηλάζω. Επίσης μου ζήτησαν να πάω πιπίλα και εγώ δεν ήθελα γιατί είχα διαβασει για την σλυγχιση θηλών και της έβαλαν πιπίλα απο μπιμπερό για να μην κλαίει:shock::shock::shock: Παρολαυτά όμως όταν βγήκε παρόλο που έμαθε και την πιπίλα και το μπιμπερό άρχισε να ξαναθηλάζει χωρίς κανένα πρόβλημα. Απλά 2 μηνών και εντελώς ξαφνικά μόλις έπινε το δικό μου γάλα ούρλιαζε σαν να την σφάζουν. Και έτσι κάπως άδοξα το σταμάτησα..

Τώρα θα ξεκινήσω πάλι αποκλειστικά αλλά φοβάμαι τις αντιδράσεις της μεγάλης..οπότε θα κριθούν πολλά από το πως θα αντιδράσει:roll:

Τζασμιν στο Ρέα πάντως βοηθούν παρα πολύ τον αποκλειστικό θηλασμό. Στη νύφη μου την πήγαιναν την μικρη συνέχεια με το που έκλαιγε.

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Στόχος είναι ο αποκλειστικός θηλασμός. Απλά είπα να πάρω 2-3 μπιμπερό να υπάρχουν στο σπίτι σε περίπτωση που χρειαστεί να μην τρέχουμε.

Σου εύχομαι πραγματικά να πετύχεις το στόχο σου, και θα το πετύχεις δηλαδή δεν γεννάται θέμα, και καταλαβαίνω ότι θες κ τα μπιμπερό για ασφάλεια, απλώς ήθελα να σου πω πόσο εύκολα μπορείς να χάσεις το παιχνίδι του θηλασμού εξαιτίας του μπιμπερό και είναι κρίμα, 'ωστε να μην παρασυρθείς με την πρώτη δυσκολία...

Τώρα διάβαζα ένα άρθρο για την συγκεκριμένη πιπίλα της Chicco, ήταν όμως 1 παρτίδα όχι όλες. Παρ' όλα αυτά όταν ακούς έστω και για μια παρτίδα που δεν πληρεί τις προδιαγραφές δεν χάνεις λίγο την εμπιστοσύνη σου προς την εταιρεία γενικά? Και για την πιπίλα δίκιο έχεις θα δώσω περιθώριο 2-3 μήνες νομίζω, εκτός κι αν αρχίσει να πιπιλάει δαχτυλάκι.

Ναι έχεις δίκιο κάποια παρτίδα ήταν, αλλα πραγματικα όταν ακους έτσι λες γιατί να μην πάρω μια άλλη για την οποία τουλάχιστον δεν έχει ακουστεί κατι; Τώρα όσο για το δαχτυλάκι είνια κάτι που μπορεί να το κάνει από νεογέννητο, αφού εξάλλου το κάνει κ μέσα στην κοιλιά :tongue: .

Η αλήθεια είναι ότι για αυτό το λόγο έδωσα κ εγω στον γιο μου πιπιλα , μου ελεγαν ότι ευκολότερα θα κόψει την πιπίλα από το δάχτυλο κ ότι είναι κάλύτερα , αλλα τελικα το μετάνοιωσα που το έκανα.

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Ania μου ταλαιπωρήθηκες τόσο μόνο από του μαιευτηρίου ε?

Εμένα πάλι η δικιά μου δεν επηρεάστηκε καθόλου..στο μαιευτηριο παρόλο που είχα ζητήσει αποκλειστικό είχε πάρει και μπουκάλι(ο αποκλειστικός στο Μητέρα σήμαινε απλά ότι στο φέρνουν μία φορά παραπάνω το βράδυ..μπούρδες! ). Μόλις γυρίσαμε και μέχρι 18 ημερών θήλαζε αποκλειστικά. Δυστυχώς τότε έπαθε ίωση και νοσηλεύθηκε στο Παίδων σε θερμοκοιτίτδα. Οι ...να μην τις χαρακτηρίσω καλύτερα νοσοκόμες δεν μ'άφηναν να θηλάζω. Επίσης μου ζήτησαν να πάω πιπίλα και εγώ δεν ήθελα γιατί είχα διαβασει για την σλυγχιση θηλών και της έβαλαν πιπίλα απο μπιμπερό για να μην κλαίει:shock::shock::shock: Παρολαυτά όμως όταν βγήκε παρόλο που έμαθε και την πιπίλα και το μπιμπερό άρχισε να ξαναθηλάζει χωρίς κανένα πρόβλημα. Απλά 2 μηνών και εντελώς ξαφνικά μόλις έπινε το δικό μου γάλα ούρλιαζε σαν να την σφάζουν. Και έτσι κάπως άδοξα το σταμάτησα..

Τώρα θα ξεκινήσω πάλι αποκλειστικά αλλά φοβάμαι τις αντιδράσεις της μεγάλης..οπότε θα κριθούν πολλά από το πως θα αντιδράσει:roll:

Τζασμιν στο Ρέα πάντως βοηθούν παρα πολύ τον αποκλειστικό θηλασμό. Στη νύφη μου την πήγαιναν την μικρη συνέχεια με το που έκλαιγε.

Αrma με κούφανες τώρα , μα είναι δυνατόν να είχαν τέτοια συμπεριφορά; :confused: Απλά απαράδεκτοι , τι να πω... Και να του βάλουν του παιδιού πιπίλα από μπιμπερό να ρουφάει το καημένο τόσο αέρα, α να χαθούνε...

Ησουνα τυχερή πάντως που συνεχισε το θηλασμό μετά από αυτό, και κρίμα που κάτι συνέβη κ το σταμάτησε , ίσως μια σύμβουλος θηλασμού τοτε να μπορούσε να σε βοηθησει. Το έχω ακούσει ξανά να παίρνουν κάποια μωρά κ μπιμπερό κ στήθος αλλα είναι η μειοψηφία κ επειδή έχω πολύ δύσκολη εμπειρία από μπιμπερό γι αυτό το είπα στη Tzamin για να έχει το νου της , γιατί εγώ πραγματικά δεν μπορουσα να πιστέψω πόσο γρήγορα βολεύτηκε στο μπιμπερό. Εγώ στο μαιευτήριο δεν τον θήλασα καθόλου κ έτσι οι 3 μέρες του ήταν αρκετές να πάρει το λάθος δρόμο... ο τεμπελάκος μου :tongue:

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Καλά ania περάσαμε πάρα πολλά 10 μέρες εκεί μέσα..Ακόμα πραγματικά σου μιλάω δεν το έχω ξεπεράσει τελείως..ασε το τι ''χερι'' μου έβαζαν που ήθελα να θηλάσω και όλες έλεγαν πάρε χάπι να σου κοπεί γιατί δεν έχεις και άλλα παααρα πολλά, αλλά ας μην τα σκεφτομαι καλύτερα. Ευτυχώς που μιλούσα με τα κορίτσια του θηλασμού στο πάρεντς και έσωσα τότε το γάλα μου. Και μετά με το άλλο πρόβλημα τις συμβουλευτηκα αλλά τελικά δεν έπιασε τίποτα. Από την ώρα που άρχισε να πουρλιάζει το πάλεψα δυο βδομάδες και δοκίμασα ό,τι μου είπαν. Δεν έγινε τίποτα και δεν άντεχα να την βλέπω να υποφέρει.

Σε καταλαβαίνω πρωτομανα και να τραβήξεις τόσα με ένα τόσο μικρό μωρό... Είναι πραγματικά πολύ δύσκολο , να τρελαίνεσαι να γίνει καλα το μωρό σου κ να έχεις κ το άγχος για το γάλα σου κ αυτοί που είνια οι ειδικοί στην υγεία του παιδιού να μην σε βοηθάνε, όλα μόνη σου. Τελοσπάντων περασμένα αυτα αφού έγινε το μπεμπάκι καλά , τώρα καλύτερα όπως λες να μην τα σκέφτεσαι ...

Τώρα χρειαζόμαστε αισιοδοξία για το θηλασμό του νέου μωρού, και εγω προσπαθώ να προετοιμάσω τον γιο μου γιατί μάλλον δεν θα είναι κ πολύ ευχαριστημένος να με βλεπει όλη μέρα με το μωρό αγκαλια για να το θηλάζω, βλέπω να του βγάζει κανένα ματάκι στο τέλος, έχω ένα αγχος με αυτό αλλα ότι μπόρω κάνω για να τον προετοιμάσω...

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Διαφημίσεις

Ναι μωρέ ανια τώρα να κοιτάμε μπροστά!

Μωρέ ο δικός σου είναι και πιο μικρούλης..αλλά δεν πειράζει να του εξηγείς. Εγώ της έχω πει ότι επειδή θα έχει πολύ μικρό στόμα ο μπεμπάκος δεν θα του χωράει το μπιμπερό και μέχρι να μεγαλώσει λίγο το στοματάκι του θα πίνει γάλα από το βυζάκι της μαμάς. Στην αρχή έσκαγε στα γέλια, μετά της έδειξα και βίντεο που την θήλαζα και τώρα το λέει μόνη της ''ο μπεμπης θα πίνει γάλα από τη μαμά..'' Τώρα το πως θα αντιδράσει μόλις το δει κανεις δεν το ξέρει..Θα δείξει..

Kalispera koritsia!

Arma,emena den vgazei toso polu.Oute to piezw.Apla,exei ligo. Einai san kitrino ugro.Ta pants,ti einai?

Kitty,PHT exw 20/4.Ki egw anupomoni eimai.Perimenw pws kai pws na gennisw gia na dw pws einai o mpempis mou.Ton exw fantastei kai tha ithela na dw an einai etsi opws ton fantazomai.

Ania apo mono tou trexei.Einai ligo.Einai san kitrino ugro opws egrapsa stin Arma.

Koritsia,exete ksekinisei na ftiaxnete to dwmatio tou mwrou sas?Emeis,ta exoume agorasei sxedon ola.Kounia kai allaksiera ta exoume paraggeilei kai tha mas ta steiloune arxes Apriliou.

Arma pigan ola kala me to doppler?Ksexasa na se rwtisw.Kalo vradu se oles.

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Tzamin ήθελα να στο γράψω κ το ξέχασα, προχτες που είχα πάει στη μαία μου είπε ότι έχει βγει ένα καινούριο μπιμπερό και είναι το μόνο που μοιάζει με την πραγματική θηλή λέγεται calma της medela. Δεν τρέχει από μόνο του αλλα το μωρό πρέπει να κάνει την ίδια ακριβώς θηλαστική κίνηση που κανει και στο στήθος για να πιεί . Αμα θες μπορείς να δοκιμάσεις αυτά που τουλάχιστον λιγοστεύουν τις πιθανότητες σύγχυσης θηλών .

P7p2p3.pngZQlrp3.png

κοριτσια τι κανετε?

Ρε κοριτσια να σας ρωτησω κατι οσες εχετε και αλλα παιδακια η Μαριστελλα μου οταν γεννησω με το καλο θα ειναι 18 μηνων τις ειπα απο την πρωτη στιγμη για το μωρο της δειχνω μωρακια και προσπαθω να της εξηγησω διαφορα βεβαια πολυ αμφιβαλλω οτι μπορει να καταλαβει τα παντα απ οτι της λεω απλα με προβληματιζει πολυ το οτι στην κλινικη δεν επειτρεπουν τα παιδια να μπαινουν μεσα με τα μωρα και με αγχωνουν αυτες οι 4 μερες για το πως θα το παρει δεν ξερω τι να κανω να μην την φερνουν καθολου στην κλινικη η εστω τις ωρες επισκεπτηριου να ερχεται και να την βλεπω εκτος δωματιου οκ αφηστε που αυτες οι μερες μου φαινονται παρα πολλες χωρις το παιδι μου ειλικρινα σας μιλαω με εχει αγχωσει πολυ αυτο το θεμα εσεις τι θα κανετε ? ειναι μικρουλα μωρε και δεν νομιζω να τα καταλαβει ολα δεν θελω να παρει το μωρο με ασχημο ματι επειδη θα της παρει την μαμα για λιγο :confused::(

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Katval ακριβώς τις ίδιες σκέψεις κ ανησυχίες έχουμε όλες που θα αφήσουμε πίσω τα μωράκια μας.:(

Εχω και εγώ την απορία αν καταλαβαίνει ακρίβως αυτα που του λέω, ο δικός μου τώρα είνια 23 μήνων, αλλα πιστεύω ότι καταλαβαίνουν πιο πολλα απο όσα νομίζουμε. Θέλω να σκέφτομαι θετικά, γιατί ένα διάστημα με είχε πάρει πολύ από κάτω, και να πιστεύω ότι θα με ξαφνιάσει ευχάριστα κ θα τα πάει καλα χωρίς εμένα. Το καλό είνια ότι δεν έχουν την αίσθηση του χρόνου ακόμα.

Επίσης είμια σε δίλημμα αν πρέπει να του λένε ότι η μαμα πάει να φέρει το μωρό ή μήπως το πάρει με κακό μάτι κ καλύτερα να του λένε ότι πάει να του φέρει κανένα αυτοκινήτο.:confused:

Πάντως για το επισκεπτήριο εγώ λεω να μην τον φέρουν καθόλου, δεν θα αντέξω να μου κάνει σκηνή "μαμα έλα έλα," και να κλαίει την ώρα που θα είνια να φύγει... οπότε καλύτερα σκέφτομαι να το αποφύγω...

Οταν γέννησα τον Άγγελο ήμουν στο ίδιο δωμάτιο με μια κοπέλα που είχε ήδη ένα 4χρονο αγοράκι και όλη μέρα μιλούσε για αυτό. Και έλεγα καλά το νέο μωράκι της δεν έχει γι αυτη καμία σημασία; δεν το θέλει; δεν το αγαπάει; Τώρα την καταλαβαίνω απόλυτα .....:oops:

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια!

Χθες πήγα στο γιατρό και ήταν όλα καλά. Η μπέμπα αρχίζει να σφηνώνει προς τα κάτω, εξ'ου και τα πονάκια. Θα ξαναπάω σε δέκα μέρες εκτός απροόπτου.

Katval και Ania, αν και εμένα είναι το πρώτο μου παιδάκι, θα σας πω για δύο φίλες μου που έκαναν το δεύτερο και είχαν τις ίδιες ανησυχίες με εσάς. Η μία γέννησε όταν το πρώτο της κοριτσάκι κόντευε 3 χρονών. Την είχαν προετοιμάσει από καιρό ότι θα έρθει ο αδελφούλης της και ίσα ίσα που τον περίμενε με χαρά (ίσως βέβαια να βοήθησε και η ηλικία της). Τις μέρες του μαιευτηρίου δεν τη ζήταγε καθόλου, ίσα ίσα που περνούσε καλά με μπαμπά και παππουδογιαγιάδες. Η δεύτερη γέννησε όταν το πρωτο αγοράκι, ήταν δύο χρονών, του είχε εξηγήσει, αλλά επειδή δε μιλούσε καλά ακόμη δεν ήξεραν αν καταλαβαίνει. Και εκείνο δε δημιούργησε κάποιο πρόβλημα τις μέρες που έλειπε η μαμά. Και οι δύο δεν μίλησαν μαζί τους στο τηλέφωνο και ούτε τα έφεραν στο μαιευτήριο εκτός δωματίου. Όταν επέστρεψαν στο σπίτι είχανε μαζί τους ένα δωράκι που τους έφερε το αδελφάκι τους! Ελπίζω να σας καθησύχασα κάπως.

uwJMp2.png?KqESJfSU

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια!

Χθες πήγα στο γιατρό και ήταν όλα καλά. Η μπέμπα αρχίζει να σφηνώνει προς τα κάτω, εξ'ου και τα πονάκια. Θα ξαναπάω σε δέκα μέρες εκτός απροόπτου.

Katval και Ania, αν και εμένα είναι το πρώτο μου παιδάκι, θα σας πω για δύο φίλες μου που έκαναν το δεύτερο και είχαν τις ίδιες ανησυχίες με εσάς. Η μία γέννησε όταν το πρώτο της κοριτσάκι κόντευε 3 χρονών. Την είχαν προετοιμάσει από καιρό ότι θα έρθει ο αδελφούλης της και ίσα ίσα που τον περίμενε με χαρά (ίσως βέβαια να βοήθησε και η ηλικία της). Τις μέρες του μαιευτηρίου δεν τη ζήταγε καθόλου, ίσα ίσα που περνούσε καλά με μπαμπά και παππουδογιαγιάδες. Η δεύτερη γέννησε όταν το πρωτο αγοράκι, ήταν δύο χρονών, του είχε εξηγήσει, αλλά επειδή δε μιλούσε καλά ακόμη δεν ήξεραν αν καταλαβαίνει. Και εκείνο δε δημιούργησε κάποιο πρόβλημα τις μέρες που έλειπε η μαμά. Και οι δύο δεν μίλησαν μαζί τους στο τηλέφωνο και ούτε τα έφεραν στο μαιευτήριο εκτός δωματίου. Όταν επέστρεψαν στο σπίτι είχανε μαζί τους ένα δωράκι που τους έφερε το αδελφάκι τους! Ελπίζω να σας καθησύχασα κάπως.

Ωραία νέα Tzitzina το μωράκι σου μια χαρά, ετοιμάζεται για την μεγάλη ώρα!!!

ευχαριστούμε για τα παραδείγματα με τις φίλες σου, μας δίνουν κουράγιο κ αισιοδοξία, θέλω κ εγώ να πιστεύω ότι τελικά όλα θα πάνε καλά , εξάλλου θα μείνουν σε καλά χέρια κ γενικα τα παιδάκια έχουν την ικανότητα να προσαρμόζονται γρήγορα . Οσο για το τηλέφωνο κ το επισκεπτήριο έτσι νομίζω κ εγώ ότι είνια καλύτερα να μην έχουμε επαφή γιατί μπορεί αυτό να τα αναστατώσει κ να τους υπενθυνίσει την απουσία μας...

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Καλημέρα κορίτσια! Υπέροχη μέρα σήμερα ε? Πόσο θα ήθελα μια βολτίτσα!!!

Από προχτές μείωσα το χάπι για τις συσπάσεις και εχτές με ξαναέπιασαν έντονες και τακτές..ευτυχώς τουλάχιστον δεν πήγα νοσοκομείο. Είχα όλο το απόγευμα μέχρι τις 12 το βράδυ. Μετά από τα πολλά χάπια για να περάσουν με έπιασε και πολύ έντονη ταχυπαλμία και σήμερα νιώθω πολύ εξαντλημένη. Τελικά θα ξαναπαίρνω όσα και πριν. Πάντως την κόβω την δουλειά..με το που θα τα κόψω θα γεννήσω.

Katval το έχω ξαναπεί, αφού έκατσε το Ευάκι μακριά απο εμένα χωρίς πρόβλημα θα κάτσουν όλα τα παιδάκια! :lol: Είχα ακριβώς το ίδιο άγχος και τελικά όταν χρειάστηκε να νοσηλευθώ με τις συσπάσεις το Ευάκι μου προσαρμόστηκε αμέσως, δεν με ζήτησε καν και πέρασε και τέλεια. Εγώ δεν θα ήθελα να την φέρουν στο μαιευτήριο για τους λόγους που γράφει και η ania. Πάντως δεν θα της το πολυσυζητήσω. Μάλλον θα της πω ότι της είπα με τις συσπάσεις ότι πάω στον Κο Φώτη( ο γυναικολόγος) να μου βάλει φαρμαμάκι για την κοιλίτσα. Αν όλα πάνε καλά και ξέρω ακριβώς την μέρα που θα βγω, την προηγούμενη θα πω στον καλό μου να της ανακοινώσει ότι βγήκε ο μπεμπης και ότι θα επιστρέψουμε. Το δωράκι από τον μπέμπη θα το πάρουμε. Ήδη του το έχει παραγγείλει! :lol:

Δημητρα καλά με το doppler μου(τα γράφω στην προηγούμενη σελίδα). Παντς εννοώ τα επιθέματα στήθους.

Tzamin ήθελα να στο γράψω κ το ξέχασα, προχτες που είχα πάει στη μαία μου είπε ότι έχει βγει ένα καινούριο μπιμπερό και είναι το μόνο που μοιάζει με την πραγματική θηλή λέγεται calma της medela. Δεν τρέχει από μόνο του αλλα το μωρό πρέπει να κάνει την ίδια ακριβώς θηλαστική κίνηση που κανει και στο στήθος για να πιεί . Αμα θες μπορείς να δοκιμάσεις αυτά που τουλάχιστον λιγοστεύουν τις πιθανότητες σύγχυσης θηλών .

Είναι αυτό ε? http://www.anatello.gr/cart/product.php?productid=1270&cat=96&mCat=5&page=1. Κι εγώ το είχα δει. Αλλά πολύ ''τσιμπημένη'' η τιμή του..

Και μιας που το είδα και το θυμήθηκα κορίτσια να θυμηθείτε να πάρετε στο μαιευτήριο κρέμα για τις θηλές.Εμένα πήγαν να ερεθιστούν από την πρωτη μέρα και μου την είχε προτείνει η διπλανή μου. Με βοήθησε πολύ. Αυτή είναι http://www.ecofamily.gr/index.php?target=products&product_id=30193

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...