Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

nina nana σήμερα μάλλον θα πάμε πλατεία κατά τις 6.30. Στείλε μου photo μετά το κομμωτήριο και το τηλ. του κομμωτηρίου για να κλείσω κι εγώ ;)

Τα κουρεψα κοντά! Ο μόνος μου φόβος ειναι μήπως τα βαρεθώ αλλα κάποια στιγμη ισως παίξω με εξτενσιονς για αλλαγη κι εννοείται με άλλο χρώμα κάποια στιγμή. Ειναι πολυ ωραία (τουλαχιστον ετσι είπαν όσοι με είδαν). Αύριο θα είμαστε πάρκο το απόγευμα για ενα πάρτυ, αν τα δεις και σου αρέσουν θα στο δώσω. Αν δεν έρθετε στο πάρκο θα βγω φωτογραφία αύριο να τα δεις.

QVjlp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κορίτσια!Τι κάνετε?Εμείς είμαστε καλά!

Από νέα τπτ το ιδιαίτερο.

Τζαμίν Καλογριά είχαμε πάει ημερήσια πέρυσι το Καλοκαίρι με τον άντρα μου.Πήγαμε από Σπάρτη και κάναμε 2 ώρες.Είναι τέλεια παραλία με ωραία νερά και καθαρά.Κατάλληλη για παιδάκια.Αλλά μακριά για την Βιβή!Κρίμα!

Επίσης πήγαμε Στούπα που είναι δίπλα.Έχει ωραία ταβερνάκια.

Οπότε από Αθήνα είναι πολύ πιο μακριά!

Τι εννοείς ότι εμφανίζονται στην Έλενα ασπράκια?Αυτά τα βλέπεις στο βρακάκι της?

Νίνα Νάνα από δω και πέρα μόνο active fit.

Νίνα Νάνα πότε θα κάνει ο πεθερός σου εγχείριση?Με γεια το μαλλί!

Τι χρώμα σκέφτεσαι να τα βάψεις?Είναι καλό όμως που τα βάφεις τόσο συχνά?

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

nina nana σήμερα μάλλον θα πάμε πλατεία κατά τις 6.30. Στείλε μου photo μετά το κομμωτήριο και το τηλ. του κομμωτηρίου για να κλείσω κι εγώ ;)

Tzamin πώς μπορώ να διαγράψω το τικεράκι που δεν θέλω?

Tzamin πώς μπορώ να διαγράψω το τικεράκι που δεν θέλω?

Εκεί που έβαλες και το δεύτερο τικεράκι, από πάνω ή από κάτω είναι ο κώδικας του παλιού. Τον επιλέγεις και κάνεις delete.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Καλημερα φιλεναδες μου.Μπηκα για λιγο.Δεν εχουνε internet εδω οποτε τωρα που βρηκα λιγο μπηκα.

Περναμε πολυ ωραια εδω.Πολυ ζεστη ομως ρε κοριτσια.Λογικα εχει και στην Αθηνα ε;

Αν μπορεσω θα ξαναμπω να σας πω τα νεα μας.

Φιλακια πολλα.

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

Γειά σας και από εμένα κορίτσια!!!!

Πολύ γρήγορα να σας πω ότι φεύγουμε για το χωριό σήμερα το απόγευμα. Νέα δεν έχουμε...

Καλό τριήμερο και καλά να περάσετε!!!!!

Φιλάκια

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Γεια σας κορίτσια, εμείς εδώ σήμερα δεν δουλεύω γιατί την επόμενη εβδομάδα θα δουλέψω όλες τις ημέρες, οπότε προσπαθώ να χσλαρωσω, έφτιαξα γεμιστα, έφαγε η Λιλα λίγο με φετουλα.

Αύριο έχουμε να πάμε στο κρεβάτι της ξαδελφης του άντρα μου η οποία παντρεύεται την ΤΡΙΤΗ! Να δώσει πως θα προλάβω που δεν ξέρω τι ώρα θα σχολασω, μετά έχει και τραπέζι αλλά δεν βλέπω να πηγαίνουμε λόγω του παιδιού.

Τζαμιν, καλά να περάσετε, θα πάτε για μπανακι?

Della, εδώ έχει ζέστη με λίγο αεράκι, ανεκτά ειναι, καλά να περνάτε και εσείς!

Εύχομαι καλό Σ/Κ σε όλες!!!

nJ2dp3.png

Γεια σας κορίτσια!

Σήμερα είμαστε μέσα γιατι ηρθε η κυρια για καθάρισμα και σίδερο. Εν τω μεταξυ το στεγνωτηριο κάνει έναν περίεργο θόρυβο τον οποίο χτες δεν έκανε.

Καλα να περάσετε το τριήμερο! Εμείς θα είμαστε αθήνα :?

QVjlp3.png

Πω πω ερημιάαααα

ηχωωωωωω

Ελπίζω να είστε όλες καλά και μωράκια επίσης. Έτσι ήταν και πέρυσι το καλοκαίρι το καφέ μας.

Μπήκα για ένα γεια. Είμαστε μόνες με την μικρή, ο σύζυγος έφυγε για Ιταλία σήμερα και επιστρέφει Παρασκευή.

Αύριο έχω ραντεβού με έναν παιδικό σταθμό που μου έχουν συστήσει για καλό και οικονομικό..... για να δούμε!!!

Στο χωριό ωραία ήταν αλλά κουραστικά. Είδαμε όμως όλους τους παππούδες και γιαγιάδες και όλοι ευχαριστήθηκαν.

Σας αφήνω γιατί έχει πέσει και δουλειά στο γραφείο.

Φιλιά

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Γεια σας κορίτσια!

Όλα καλά?Εμείς ναι.Τριήμερο πήγαμε Κάλαμο.Ωραία περάσαμε αν εξαιρέσουμε ότι ο άντρας μου έχασε τα κλειδιά του αυτοκινήτου.Δευτέρα πρωί γύρισε με το αυτοκίνητο του πατέρα μου σπίτι μας και πήρε τα δεύτερα κλειδιά.Και μετά ξανάρθε.

Θυμάστε που σας είχα πει ότι τον Φλεβάρη έκανα αίτηση σε μουσεία?Τα αποτελέσματα βγήκαν τον Απρίλη και με απορρίψανε με αιτιολογία ότι δεν έχω Αγγλικά και προυπηρεσία,ενώ έχω και τα 2.Έκανα ένσταση και μου ήρθε απάντηση μετά από 2 μήνες,η οποία ήταν δεκτή.Και γράψανε ότι εκ παραδρομής δεν είδανε τα δικαιολογητικά μου.

Διαφημίσεις

Σήμερα πήγα εκεί που έκανα την αίτηση και έδωσα και άλλα δικαιολογητικά που μου ζήτησαν.Και μου είπαν ότι θα με πάρουν τηλ.να μου πουν πότε ξεκινάω. Ο μικρός θα μείνει Κάλαμο για Ιούλιο και Αύγουστο και μεις θα πηγαίνουμε τα ΠΣΚ.Η αλήθεια είναι πως θα μου λείπει πολύ ο μικρός.Τους υπόλοιπους μήνες θα πάει παιδικό.Οπότε και μεις θα πρέπει να ξεκινήσουμε να κοιτάμε για παιδικούς.

Τζαμίν ευτυχώς ο άντρας σου θα μείνει λίγες μέρες Ιταλία.Μακάρι να σου αρέσει αυτός ο σταθμός.Τελικά δεν κατάφερα να διαγράψω το τικεράκι.Ωραίο το τικεράκι σου.

Νίνα Νάνα τυχερή είσαι που έχεις στεγνωτήριο.Και γω θέλω αλλά μου φαίνονται ακριβά και μεγάλα για το μπάνιο που έχουμε.

Lila's mom πώς περάσατε στον γάμο?Να ζήσουν!Για το γλέντι γιατί δεν αφήσατε την Λίλα στην μαμά σου?

Καλό απόγευμα!

Καλησπερα κοριτσακια μου.Επιστρεψαμε χθες.Περασαμε φανταστικα στη Θεσσαλονικη.Οι γονεις μου καταστενοχωρηθηκαν που φυγαμε.

Ο μικρος ξεσαλωσε τελειως.Σημερα ομως πηγε κανονικα σχολειο και επανηλθε στη ρουτινα.

Dimista,τελεια τα νεα σου.Καλα που εκανες την ενσταση γιατι αλλιως θα σου "ετρωγαν"τη θεση.Τον μικρο πως και θα τον στειλεις σχολειο;η μανα σου νομιζω στον κραταει.

Τzamin,με γεια το τικερακι.Για τον αντρα σου αυτο ειναι ταξιδι εξπρες.Να μας πεις τι εγινε με το σχολειο.

Νινα-Νανα,ο πεθερος σου πως ειναι;

Lila's mom,φορτωμενο προγραμμα αυτη τη βδομαδα ε;καλο κουραγιο.

NXbrp3.png

Αχ κορίτσια ένας χαμός! Είμαι λίγο πεσμένη τις τελευταίες μέρες. Λείπει κι ο άντρας μου ταξιδι για δουλεια Σαντορίνη. Βασικά ψιλοβαριεμαι, θέλω να πάω διακοπές, λίγο θαλασσιτσα... Ευτυχώς που έχουμε και το πάρκο κι ειναι μια ανάσα μέσα στην ημέρα, ε Tzamin; Έχω κουραστεί λίγο απο την μικρη θα ήθελα ενα μικρο διάλειμμα.

Δεν έχω ιδιαίτερα νέα. Ο πεθερος μου έπαιρνε κάτι χάπια με κορτιζονη και τον έριξαν πολυ, νυσταζε, άλλαξε η φωνή του, δεν ειχε διάθεση για πολλα πολλα. Ειναι αθήνα τώρα αλλα αν ειναι καλα το ΣΚ θα τους πάμε αιδηψο.

Εκκρεμεί η εγχειριση στην καρδιά οπότε δεν ξέρω τι θα κάνουμε με διακοπες ακόμα.

Έχει και πίεση απο την δουλειά ο άντρας μου κι έχει πέσει με τα μούτρα, έχουμε ενα γραφειο ΧΑΛΙΑ! Ολο το δωμάτιο δε βλέπεται, δεν προλαβαίνει να το φτιάξει. Γκρινιαξα καλα καλα και σας καληνυχτώ!

QVjlp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...