Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια...

Νινα νανα περαστικά στον πεθερό σου.... πώς είναι? Ευτυχώς που δεν έπαθε τίποτα από το χτύπημα. Σε ποιο νοσοκομείο? Είναι ακόμη μέσα?

Δήμητρα το πρόγραμμα της Έλενας έχει αλλάξει από όταν άλλαξε η ώρα. Κανονικά κοιμόταν στις 9 το τελευταίο 3μηνο. Με την αλλαγή της ώρας πήγε 10. Ουσιαστικά η ώρα του ύπνου της δεν άλλαξε απλά δεν προσαρμόστηκε ποτέ στην αλλαγή. Τον τελευταίο μήνα όμως φτάνει και 11 που κοιμάται. Όσες φορές την έχω βάλει νωρίτερα (με πολύ ζόρι) ξυπνάει μια ώρα αργότερα και το ξενυχτάμε. Όταν κοιμάται 10.30-11.00 κοιμάται σερί όλο το βράδυ. Νομίζω ότι όταν χειμωνιάσει πάλι θα αλλάξει ωράριο.

Lila's mom καλή αρχή στα μπάνια σας. Της άρεσε της Λίλας? Κοιμήθηκε στην ξαπλώστρα για μεσημέρι ή καθόλου?

Della καλά να περάσετε!!! Λέω να προσπαθήσω να βρω κανέναν σταθμό πιο κοντά. Θα τον δω όμως αυτόν που μου λες.

Τζιτζίνα με 'γειά το κούρεμα!!! Και η δικιά μου έχει ένα θέμα με το μπάνιο τελευταία. Δεν θέλει να πάει με τίποτα, την κάνω παραμέρα γιατί το καθημερινό δεν παίζεται.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κορίτσια!

Lila's mom καλή αρχή στα μπάνια.Η Λίλα έκανε με μπρατσάκια?

Νίνα Νάνα στο Garden City μένουν.Στο λούσιμο κάθεται .Γενικά του αρέσει το μπάνιο.

Ντέλλα καλό ταξίδι για Λάρισα και Θεσσαλονίκη.Θα πάρεις άλλη άδεια?

Τζιτζίνα με γεια το μαλλάκι της!Θα πρέπει να είναι πολύ ωραίο!

Τζαμίν ξεκίνησες έρευνα αγοράς στους παιδικούς?

Julie που χάθηκες?

Δικά μου νέα δεν έχω .

Καλό ΣΚ!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Καλησπερα απο την ομορφη Λαρισα.Φτασαμε στις 14.00.Ο μικρος μολις ειδε την ξαδελφουλα του ξετρελαθηκε.Παιζουν πολυ καλα μαζι.Ο μικρος παιζει με τις κουκλες της και τα καροτσακια της.Ειναι πολυ χαρουμενα και τα δυο.

Κοριτσια,και ο δικος μου με το λουσιμο εχει ενα θεμα.Ενω τρελαινεται για μπανιο και για να βγει γινεται χαλασμος,στο λουσιμο τα χαλαμε.Βεβαια,σ'εμας το λουσιμο διαρκει πολυ λιγο μιας και ειναι κοντοκουρεμενος.Με τα μαλλια των κοριτσιων ειναι πολυ χειροτερα σιγουρα.

Dimista,θα ξαναπαρουμε αδεια τον Αυγουστο.

Καλο απογευμα κοριτσακια!

NXbrp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Εμείς είμαστε καλά. Η μικρή έχει γίνει θηριάκι, αλλά ακόμη τα καταφέρνουμε. Με τον ύπνο έχουμε εμείς ένα θέμα...έχει αρχίσει να ξυπνάει περίπου 1 ώρα νωρίτερα. Δεν ξέρω γιατί το κάνει, μετά σέρνεται μέσα στην ημέρα.

Στο λούσιμο εμένα δεν έχει πρόβλημα κανένα. Το συνδυάζουμε με το μπάνιο όπου απασχολείται με τα παπάκια της και ούτε που το καταλαβαίνει. Δτο ξέπλυμα λίγο δυσανασχετεί, αλλά δεν κλαίει. Απλά, δεν της αρέσει να πέφτουν τα νερά στα μάτια της και δε με ακούει να κοιτάζει ψηλά για να μην την ενοχλεί.

Κορίτσια, δώστε μου κάποια καλή ιδέα για κοντινό ξενοδοχείο στην Αθήνα περίπου 1 με 1,5 ώρα απόσταση, που να μπορούμε να πάμε με τη μικρή και να έχει κάποιες βασικές παροχές, να μην κουβαλάω όλο μου το νοικοκυριο. Και με καλή - καθαρή θάλασσα! Λέω μήπως πάμε κάπου πριν γεννήσω να κάνει και η Μένια κανένα μπάνιο.

Κορίτσια καλησπέρα, εμείς γυρίσαμε πριν λίγο απο την θάλασσα, ωραία ήταν, ήρθε και η κουμπάρα μου με τα παιδιά της και είχαμε παρέα, σε αρχή είχε συννεφιά αλλά μετά ήταν πολύ ωραία!!!

Della, εύχομαι να περάσετε ωραία και το πιο βασικό να ξεκουραστείτε τουλάχιστον μέχρι την επόμενη άδεια σας!!!

Τζαμιν, της Λιλας της αρέσει η θαλασσα, αλλά ο άντρας μου την βούτηξε απότομα μια φορά και ψιλόαγριεψε αλλά σήμερα ήταν πολύ καλύτερα τα πράγματα, το μεσημέρι δεν κοιμάται στην ξαπλώστρα οπότε το πάμε σερί.

Τζιτζινα με γεια το κούρεμα της Ειρήνης!

Dimista, εσείς ποτέ λέτε να ξεκινήσετε μπάνια?

Βιβη, εμείς όταν θέλαμε έναν κοντινό προορισμό επιλέξαμε το Λουτρακι, μάλιστα μείναμε σε ένα ξενοδοχείο αρκετά καλό, ακριβώς μπροστά στην θάλασσα με air condition, tv, πρωινό, μην φανταστείς grand resort, είχαμε παει το 2007 & 2008 και είχαμε δώσει την ημέρα 75?, το καλό ήταν ότι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις αμάξι ειναι όλα κοντά, μετά ωραία θα ειναι και στο Ναύπλιο!

Καλό υπόλοιπο Σ/Κ!!!!

nJ2dp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια

Βιβή www.enalio.gr στο Λέχαιο Κορινθίας, www.kalamakibeach.gr στα Ίσθμια Κορινθίας και επίσης Αρχαία Επίδαυρο μπορείτε να πάτε.

Δήμητρα έχω δει 2 σταθμούς αλλά ο δικός μας φαίνεται παράδεισος σε σχέση με αυτούς κι έχω μπερδευτεί.

Lila's mom καλά μπάνια!!!!!!

Εμείς περάσαμε πολύ ωραία το ΣΚ χωρίς να κάνουμε κάτι φοβερό. Το Σάββατο πήγαμε Πόρτο Ράφτη. Όχι για μπάνιο. Περπατήσαμε στο λιμανάκι και την παραλία και κάτσαμε σε ένα ταβερνάκι και φάγαμε. Ταΐσαμε και δύο τεράστιους κύκνους που κυκλοφορούν εκεί. Η Έλενα το καταεφχαριστήθηκε, κι εμείς το ίδιο.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Γεια σας κορίτσια!Και μεις καλά είμαστε!Είχα γράψει και το μεσημέρι και επειδή χάθηκε γράφω πάλι από την αρχή.

Και μεις καλά περάσαμε το ΣΚ!Το Σάββατο πήγαμε jumbo για ψώνια και Μαλλ για φαγητό.Επίσης είδαμε 1α έκθεση που είχε το Μαλλ.Ήταν έκθεση με εφευρέσεις των Αρχαίων Ελλήνων.Η έκθεση ήταν μικρή αλλά είχε ενδιαφέροντα πράγματα!

Την Κυριακή πήγαμε στο Αττικό Πάρκο και ο μικρός ευχαριστήθηκε παιχνίδι!

Γεια σας κορίτσια μου! Χάθηκα αλλα απο τοτε που γυρίσαμε έχω κάποια τρεχαματα.

Εν τω μεταξυ με έχει πιάσει μια φοβία οτι η μικρη έχει οξυουρους. Δεν ξέρω αν ειναι αληθεια αλλα εγω ξέρετε είμαι πολυ φοβιτσιαρα (πως παλιά νόμιζα συνέχεια οτι έχει ουρολοιμωξη ή κάθε φορα που βηχει οτι θα κάνει εμετο, ε ενα τέτοιο πράγμα). Έχει 1-2 μέρες που όταν της αλλάζω πανα βλέπω κάποιες φορές κάτι ασπρα στην περιοχή του πρωκτου και του κόλπου. Το θέμα ειναι οτι δεν μοιάζουν με σκουλικακια αλλα με χνουδακια. Έχει συμβεί κάτι τέτοιο σε εσάς ή να φρικαρω τελείως; Αύριο θα ξαναδώ και θα πάρω παιδιατρο, αλλα αν δεν είμαι σίγουρη τι θεραπεία θα δώσει; Ουφ!

QVjlp3.png

Ντέλλα πώς περνάτε Θεσσαλονίκη?Έχει ζέστη?Ευκαιρία να αφήσεις τον μικρό στους γονείς σου να βγείτε με τον άντρα σου.

Βιβή σου προτείνω να πάτε Λουτράκι,Κινέττα και Ψάθα.Δυστυχώς όμως δεν ξέρω να σου προτείνω ξενοδοχεία.

Lila's mom στο Καβούρι πήγατε?Πόση ώρα είναι από Αθήνα?Εμείς θα ξεκινήσουμε τέλος Ιουνίου ή αρχές Ιουλίου.

Τζαμίν πάντα έχεις απάντηση σε όλα.Αλλά τα μέρη που της πρότεινες δεν είναι πάνω από 1.5 ώρα?

Αυτός ο παιδικός για να σου φαίνεται παράδεισος θα αξίζει τα λεφτά του.Έχει και κολυμβητήριο?Το ταβερνάκι ήταν δίπλα στην θάλασσα?

Julie και Κίττυ που χαθήκατε?Και συ Νίνα Νάνα χάθηκες!

Καλό βράδυ!

Διαφημίσεις

Νίνα Νάνα μόλις έγραψα που χάθηκες είδα μην. σου.Και γω θα αναρωτιόμουνα τι μπορεί να είναι γιατί δεν μου έχει συμβεί ποτέ και θα έπαιρνα κατ ευθείαν παιδίατρο.

Καλό βράδυ!

Νίνα Νάνα μόλις έγραψα που χάθηκες είδα μην. σου.Και γω θα αναρωτιόμουνα τι μπορεί να είναι γιατί δεν μου έχει συμβεί ποτέ και θα έπαιρνα κατ ευθείαν παιδίατρο.

Καλό βράδυ!

Χάθηκα αλλα θα επανέλθω, έπεσαν μαζεμένα διαφορα.

Δεν πήρα αμέσως γιατι ακόμα κι οξυουροι να ειναι δεν ειναι κάτι τρομερό. Πολλοί παιδιατροι δεν προτείνουν καν θεραπεία, απλα καλη υγιεινή της περιοχής και περνάει. Αλλα είπαμε εγω είμαι πολυ φοβιτσιαρα κι ακόμα και τίποτα να μην έχει νομίζω οτι έχει κάτι!

Το πιο αστείο ηταν πριν λίγες μέρες που έτρωγε λουκουμάδες σε ενα πανηγύρι με πλαστικό πιρουνι το οποίο έσπασε το ενα δοντακι, η μικρη μάλλον το έφτυσε, εγω νόμιζα οτι το κατάπιε ενώ δεν έδειξε καμία ενόχληση. Ε κάποια στιγμή μέσα στη νύχτα την ωρα που κοιμομουν, ξυπνάω τον άντρα μου και του λέω "Παναγία μου, κι αν κόλλησε στον οισοφαγο;;; Ξυπνα να πάμε Ιασω μπορει να χρειάζεται εγχείριση"!!!!!! :oops:

QVjlp3.png

Καλημέρα....

Δήμητρα το Λέχαιο, τα Ίσθμια είναι 1 ώρα ,max, η Επίδαυρος είναι μιάμιση ώρα. Η Καλογριά είναι 2-2.5 ώρες, είναι λίγο μακρύτερα. Τα άλλα που της προτείνω στο φβ είναι Βραυρώνα και Ερέτρια. Πολύ κοντά επίσης και τα ξενοδοχεία έχουν προσφορές καλές.

Γενικά επειδή δουλεύω χρόνια στον τουρισμό ξέρω πολλά ξενοδοχεία, έχω ενημερώσεις με newsletters από γραφεία για προσφορές και μου είναι αρκετά εύκολο να αξιολογήσω πόσο καλή είναι μια προσφορά. Είναι λόγω δουλειάς.

Νίνα νανα δεν έχω ιδέα τί είναι οι οξύουροι. Ασπράκια εμφανίζονται και στην Έλενα τώρα που δεν φοράει πάνα και δεν την καθαρίζω με μαντιλάκια (όπως έκανα κάθε φορά που της άλλαζα πάνα), απλά την σκουπίζω με χαρτί. Επίσης επειδή δεν την ξαπλώνω για να την αλλάξω, δεν μπορώ να την καθαρίσω όπως πριν. Είναι εκκρίσεις της περιοχής δεν νομίζω ότι είναι κάτι. Η γιατρός μου μου έχει πει ότι τα περισσότερα μικρόβια (πχ. Πρωτέας που είχε η δικιά μου στην τελευταία κυστίτιδα), βγαίνουν από το ίδιο το παιδί και θέλει πολύ προσοχή και υγιεινή (ειδικά εμείς που είμαστε επιρρεπείς). Βέβαια από την άλλη εγώ όταν βλέπω το παραμικρό που μου φαίνεται περίεργο σε σχέση με ουρολοιμώξεις, τρέχω αμέσως. Οπότε καλό είναι να πάρεις μια γνώμη ειδικού.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Τελικα δεν ειναι οξυουροι. Αφενός γιατι δεν έχει συμπτώματα: φαγούρα στον ποπο, σκουλικια στα κακα κτλ. Χτες το βραδυ μάλιστα πήγα με φακό την ωρα που κοιμόταν κι άνοιξα την είσοδο του πρωκτου να δω (ετσι γίνεται η διάγνωση). Σήμερα ξαναειχε ασπρα και τα κοίταξα πολυ καλα και τελικα ειναι χνουδια απο την πανα (baby-dry). Μάλλον ιδρώνει η περιοχή και κολλάνε τα χνουδακια. Ενώ με την active fit δεν έχει. Τον ειδικό τον χρειάζομαι για εμένα μάλλον!

Φέτος επειδη ο πεθερος μου θα κάνει εγχειριση στην καρδιά ούτε ξέρω τι α κάνουμε το καλοκαίρι!

QVjlp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...