Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Καλησπέρα και από εμένα κορίτσια! Χαθήκαμε και εμείς, αλλά είχαμε πολύ γεμάτες ημέρες και νύχτες. Το προηγούμενο σκ είχαμε γάμο και βάφτιση και τη μικρή κρυωμένη...που μεταφράζεται σε τρέξιμο, ξενύχτι και αυπνία!!! Την εβδομάδα που πέρασε ήμουν μόνη μου γιατί ο άντρας μου έλλειπε στις Σέρρες, που μεταφράζεται και αυτό σε κούραση και τρέξιμο και πολύ ξενύχτι...ένα θα σας πω, τη Δευτέρα το βράδυ ξαγρύπνησα λόγω σεισμού ενώ νωρίτερα έτρεχα στην παιδίατρο γιατί η μικρή έκανε μια περίεργη κίνηση με το κεφάλι της προς τα κάτω σα να μη μπορούσε να κάνει κάμψη και τα είδα όλα, την Τρίτη ήταν ξύπνια από τις 4 το πρωί μέχρι τις 5 και 30 που έτσι και αλλιώς χτυπάει το ξυπνητήρι μου κλπ.

Στη δουλειά ένας πανικός...δεν ξέρω τι να πρωτοκάνω και ουσιαστικά από την ερχόμενη Δευτέρα βγαίνω σε άδεια...βέβαια δεν παίζει να σταματήσω από τώρα, καλά καλά δεν έχουμε αποφασίσει ποιος θα με αντικαταστήσει...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Το σκ που πέρασε πάλι μια από τα ίδια...το σάββατο πήγαμε να δούμε από κοντά τα αλουμίνια που θα παραγγείλουμε, γιατί ετοιμαζόμαστε για πλήρη αλλαγή σε όλα τα δωμάτια και θέλω να έχουμε τελειώσει πριν μπω στο μήνα μου...λέμε τώρα, δεν το πολυβλέπω!

Το βράδυ μας είχε καλέσει μια φίλη μου με τον άντρα της στο νέο τους σπίτι για φαγητό και την κυριακή το απόγευμα είχαμε βάφτιση. Το πρωί συνάντησα τους κουμπάρους μας που ήταν και εκείνοι σε βάφτιση κοντά στο σπίτι μας. Η μικρή την κυριακή το πρωί για να μας εκδικηθεί που αργήσαμε το προηγούμενο βράδυ να γυρίσουμε ξύπνησε από τις 6 και μισή...και είχα κοιμηθεί στις 2 και κάτι...τραγικό το πρόγραμμά μου. Μέχρι τις 11 το πρωί είχα βάλει 2 πλυντήρια, είχα μαζέψει τα πρωινά, τα κραβάτια, είχα μαγειρέψει, είχα καθαρίσει τα βασικά και φυσικά ήμουν ήδη ράκος!

Τέλεια? Και σα να μη φτάνουν όλα αυτά είχα να φτιάξω 2 κάρτες για τη βάφτιση, για εμάς και τους γονείς μου, και έχω να παραδώσω άμεσα ένα βιβλίο ευχών για μια άλλη και δύο άλμπουμ για φωτογραφίες και να δω πότε θα τα κάνω όλα αυτά!

Σας κούρασα?ελπίζω όχι...

Αυτό το μωρό στο μεταξύ δεν έχει ησυχία, δε μπορώ να βολευτώ πουθενά, ούτε ξαπλωμένη, ούτε καθιστή ούτε όρθια. Από αύριο μπαίνω στον 8ο και σκέφτομαι πως θα τα βγάλω πέρα μέχρι τέλους!!!

Τα υπόλοιπα από αύριο...καλό βράδυ φιλενάδες!!!

Γεια σας κορίτσια! Επιστρέψαμε κι εμείς. Περάσαμε πολυ πολυ όμορφα. Παρατηρήσαμε όλοι πόσο εξοικειωμενη ηταν η μικρη με όλους. Ειδικά όταν πήγαμε για 2 μέρες στον αδερφό μου με έγραψε κανονικα. Ηταν συνεχώς με τα ανιψιά μου, δεν κοιμόταν το μεσημέρι και με ειχε ξεχάσει. Ολη την ωρα ειχε αγκαλια το κουτάβι τους... Τι να πω!

Έχουμε επανεμφάνιση νινιδας κι έχω ΦΡΙΚΑΡΕΙ! Νομίζω φταίει κι οτι δεν με αφήνει να την ξεπλενω καλα το σαμπουάν. Τσιριζει! Κόντεψε να κάνει εμετο απο το κλάμα σήμερα στο μπάνιο, έλεος! Έχει νινιδα ή ξηροδερμια τέλος πάντων μπροστά κι αριστερά στο κεφάλι, μικρη περιοχή ευτυχώς αλλα αν ειναι δυνατόν! Πως θα φύγει τώρα με τόσο σγουρό μαλλι; Τη λουζω με το ninolin της froika αλλα απο αύριο βλέπω να βάζω κι ελαιόλαδο πριν το λουσιμο. Ουφ!

QVjlp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια....

Εμείς όλα καλά... Ο άντρας μου είναι λίγο καλύτερα ψυχολογικά από την διακοπή του τσιγάρου αλλά τον έχει πιάσει μεγάλη στενοχώρια που έχει μπροστά τόσα ταξίδια. Πρέπει τον επόμενο ενάμιση μήνα να πάει Αμερική, Μαλαισία, Κίνα, Ιταλία. Τον έχει πιάσει το στομάχι του από την στενοχώρια. Κατά τα άλλα είμαστε εντάξει. Έχουμε χορτάσει ύπνο το τελευταίο 3μηνο. Η Έλενα μπορεί να κοιμάται αργά (11-11.30) αλλά κοιμάται ξερή όλη νύχτα. Αν κοιμηθεί νωρίτερα... ξυπνάει στο ενδιάμεσο, οπότε μάλλον θα διατηρήσω αυτό το πρόγραμμα παρόλο που δεν μας αφήνει χρόνο μόνους με τον σύζυγο.

Δήμητρα η μικρή της κουμπάρας σου δεν ήταν που είχε επιθετική συμπεριφορά απέναντι στον Κωνσταντίνο? Εντάξει τώρα? Βελτιώθηκαν τα πράγματα?

Τζιτζίνα μια από τα ίδια. Βγαίνουμε συνέχεια έξω, και το σπίτι ολίγον παρατημένο. Επίσης τρώμε αρκετά έξω, πίνουμε και τις μπυρίτσες μας και τα κιλάκια μένουν. Αφού χτες ξεκινήσαμε για την πλατεία και λέει η Έλενα "πάμε για μπύρα?"

Βιβήηηηηηη κουράγιο. Κοντεύεις.... η ουρά έμεινε!!!

Νινα νάνα πολύ χάρηκα που σας είδα χτες. Θα τα πούμε σήμερα για χοτ ντογκ. Μήπως το νερό στην Θεσσαλονίκη της δημιούργησε κάποιο θέμα? Είναι ξηροδερμία? Κι εμένα με πιάνει κατά διαστήματα μόνο μπροστά. Συνήθως όταν βάφω μαλλί και διαρκεί 2-3 εβδομάδες. Μήπως κάποιο προϊόν την πείραξε?

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!

Tzamin πολλα ταξίδια ε; Ολα μαζεμένα!

Μπα νινιδα ειναι γιατι μυρίζει άσχημα.

Ο πεθερος μου ειναι στο Νοσοκομειο γιατι έπεσε και χτύπησε το κεφάλι του. Ήρθαν άρον άρον απο αιδηψο. Καλύτερα ειναι αλλα μάλλον θα χρειαστει εγχείρηση στην καρδιά (απο ζαλαδα έπεσε). Χαμός!

Εν τω μεταξυ έχουμε χουντα! Απίστευτο αυτο με την ΕΡΤ. Σήμερα έχουν συναυλία τα μουσικά σύνολα της ΕΡΤ στις 7 έξω απο το κτίριο στην αγία Παρασκευή. Μακάρι να κατάφερνα να πάω. Δεν έχω λογια. Το πιο τρομερό δεν ειναι οτι έκλεισε η ΕΡΤ αλλα οτι η τελευταία φράση στον αέρα ηταν "ανεβαίνουν τα ματ να κλείσουν τους πομπους". Έχω ταραχθει, τα έχω πάρει. Μας δουλεύουν μέσα στην μούρη μας. Στην Τουρκία ξύπνησαν τουλαχιστον, ελπίζω να ειναι μεταδοτικό!

QVjlp3.png

Γεια σας και από μένα!

Εμείς είμαστε καλά!

Εχτές περάσαμε πολύ ωραία!

Μας επισκέφτηκαν ένας ξάδελφος του άντρα μου με τον πατέρα του,που μένουν στην Αμερική.Ήταν 1α επίσκεψη έκπληξη!Παραγγείλαμε σουβλάκια και διάφορα άλλα από την ταβέρνα που έχουμε κάτω από το σπίτι μας!Κάτσαμε στην βεράντα,τα είπαμε κτλ.Ήταν 1α ωραία βραδιά!

Τζιτζίνα και γω με τον άντρα μου τα ίδια.Όχι λόγω παιδιού αλλά όταν γυρίζει από την δουλειά συνεχίζει και δουλεύει στο σπίτι.Και μεις κούνιες τον πάμε γιατί προτιμάμε να είμαστε έξω.

Βιβή κάνε υπομονή μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα.Γίνεσαι κουμπάρα?Τι ωραία που μπαίνεις στον 8ο.Σε 2 μήνες θα κρατάς στην αγκαλιά σου το 2ο μωράκι σου.

Νίνα Νάνα καλωςήρθατε!Τελικά η μικρή έχει νινίδα?Εύχομαι να πάνε όλα καλά στην εγχείριση που θα κάνει ο πεθερός σου!

Τζαμίν αυτά τα ταξίδια θα είναι συνεχόμενα?Πολλά μαζεύτηκαν!Πώς άλλαξε το πρόγραμμα της Έλενας?Από 8 έγινε 11?Στον σταθμό που πηγαίνει τώρα πριν την γράψεις δεν είχες κοιτάξει άλλους?Εγώ θα έμπαινα στο google θα έγραφα π.σταθμούς στις περιοχές που θέλω και θα έπαιρνα τηλ.θα ρώταγα τα δίδακτρα και επίσης αν συμμετέχουν στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ.Η μικρή της κουμπάρας μου όταν τρώει είναι καλή.

Καλό απόγευμα!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Γεια σας κορίτσια, εγώ εδώ τώρα σχολασα και πάλι πέρασα δύσκολα στην δουλειά, λόγω κρίσης τους έχει πιάσει αμόκ και ψάχνουν το παραμικρό να κάνουν παρατήρηση!!

Ευτυχώς η αξονικη της μητέρας μου βγήκε καλή, τώρα ακολουθεί μια αγωγή!

Νινα-Νανα, καλώς ορισατε, το κεφάλι θέλει πολύ καλό ξέπλυμα, άμα έχεις και πυκνά μαλλιά θέλει προσοχή, εάν της βάλεις λίγο baby oil, θα μαλακωσει και θα μπορείς ενώ τα χτενισεις να την βγάλεις.

Περαστικά στον πεθερο σου.

Τζαμιν, να κανείς μια έρευνα αγοράς, σίγουρα θα βρεις αρκετούς στα βόρεια προάστια, το βασικό ειναι να τους δεις από κοντά,και εάν ειναι δυνατόν ένα ώρα λειτουργίας.

Dimista, ωραία βλέπω περάσατε, οι κουνιες ειναι μια λύση, ευτυχώς εμείς στην περιοχή μας έχουνε δυο μεγάλες με προστατευτικό δάπεδο, χωρίς χαλικακια ή άμμο και έτσι ειναι καλά.

Εμείς κάναμε την Κυριακή το πρώτο μας μπάνιο, πήγαμε στο Καβουρι, ευτυχώς σε ξαπλώστρες γιατί δεν παλευοταν, καθήσαμε από τις 11 εώς τις 5, ωραία ήτανε, είχα να κάνω μπάνιο στην Αττική μπορεί και 15-20 χρόνια, αλλά είπαμε λόγω απόστασης να το τολμησουμε, ήταν καθαρά αν και κρύα η θάλασσα.

Καλό απόγευμα !!

nJ2dp3.png

Καλησπερα κοριτσια.Την Παρασκευη θα φυγουμε για Λαρισα(2μερες στον αδελφο μου) και Θεσσαλονικη(1βδομαδα).

Αυτες τις μερες ειχαμε πολλες εκκρεμοτητες.Μας χαλασε και το αυτοκινητο και μας "εδεσε" τα χερια.

Νινα-Νανα,περαστικα για τον πεθερο σου.Γρηγορη αναρρωση ευχομαι.

Τζαμιν,ξερω καλα λογια για το Φροελεν στην Κηφισια.Σας βολευει;

Dimista,ωραια εκπληξη σας εκαναν!!!Τα αυθορμητα ειναι πιο ωραια.

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

Dimista ευτυχώς που ο Κωνσταντίνος τα παει καλύτερα με την μικρη της κουμπάρας.

Που μένουν στην Αμερική;

Della τι ωραία! Καλο ταξιδι και καλα να περάσετε! Ζηλεύω!

Lila's mom καλη αρχη με τα μπάνια!

Η νινιδα ευτυχώς παει καλύτερα. Την χτενίζω μέσα στην ημέρα αρκετές φορές και τη βγάζω, της βάζω λάδι και το σαμπουάν κατα της νινιδας. Βέβαια συνεχίζει να τσιρικοπαει στο ξέπλυμα.

Εσάς κάθονται για λουσιμο;

Καληνύχτα!!!!

QVjlp3.png

Βέβαια συνεχίζει να τσιρικοπαει στο ξέπλυμα.

Εσάς κάθονται για λουσιμο;

Καληνύχτα!!!!

Να'ξερες πόσο σε καταλαβαίνω!!!! Τσιρίζει, τραβιέται, "βρίζει", με χτυπάει και μου λέει "εσύ σουτ"!!!!! Μόνο αν ξεγελαστεί με κανένα παιχνιδάκι, ίσως να τσιρίξει λιγότερο (γιατί το καθόλου είναι πολύ σπάνιο φαινόμενο εδώ και καιρό). Ενώ της αρέσει πολύ να της γεμίζω την μπανιέρα, (κάθε μέρα),παίζει με τα παιχνίδια της, κολυμπάει, όταν είναι να τη λούσω χτυπιέται και κρατάει την τάπα να μη φύγουν τα νερά. Και τότε που σας έλεγα με τα χώματα, εννοείται πως δεν καθόταν, αλλά δε γινόταν αλλιώς.

Όπως επίσης, σήμερα που πήγα να την κουρέψω, δεν καθόταν με τίποτα. Τραβιόταν συνέχεια. Της τα έκοψε η κομμώτρια ένα πολύ ωραίο καρεδάκι, με σβησμένο σβέρκο και της πάνε πολύ. Της βγήκε όμως η πίστη της κοπέλας. Κλαψούριζε και γαντζωνόταν επάνω μου..Ξεγελάστηκε μόνο με κάτι φούσκες που της έκανα..

uwJMp2.png?KqESJfSU

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...