Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κιττυ,απο σημερα στη seferland τις καθημερινες θα εχει 3? αλλα θα μπαινεις μονο στο ισογειο.Εμενα του δικου μου παλι του αρεσει να σκαρφαλωνει σαν τη μαιμου!Τι να πεις!

Νινα-Νανα,τα 8? ειναι με χυμο η ποπ κορν.Σε λιγες μερες( 13για την ακριβεια) μπορει να παω Θεσσαλονικη!Θα ξαναπας εσυ;

Τζαμιν,αυτο το βιβλιο αν το βρω να το παρω η περασε η ηλικια μας;νομιζω το ειχατε ξαναπει εδω;δεν τι βρηκα τοτε και το ξεχασα.

καλημερα,

ναι το ειδα για την seferland, αλλά να σου πω το βρισκω απαραδεκτο.ποση ωρα να κατσουν τα παιδια στο ισογειο ?

κριμα...ετσι δεν προκειται να παμε

Γι ΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω !!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Γεια σας και από μένα!

Επιτέλους μπορώ να γράψω.

Όλο "κολλάει" και βαριέμαι να περιμένω πότε θα "ξεκολλήσει".Εμείς καλά είμαστε,αν εξαιρέσουμε ότι ο Κωνσταντίνος έκανε διάρροια 3-4 φορές την ημέρα από την προηγούμενη Τρίτη.Μόνο εχτές έκανε 2 φορές και σήμερα μέχρι τώρα καθόλου.Την προηγούμενη Παρασκευή πήγαμε για ψώνια.Πήραμε του Κωνσταντίνου ένα ζευγάρι παντοφλάκια και ένα ζευγάρι πεδιλάκια.Την Κυριακή πήγαμε κούνιες και για καφέ .Ο Κωνσταντίνος τις τελευταίες μέρες έχει μεγάλη πρόοδο στην ομιλία.Εκτός από τις κλασσικές λέξεις που έλεγε ,θυμήθηκε κάποιες λέξεις που έλεγε πέρυσι το Καλοκαίρι και λέει τις εξής καινούριες:μπλε,γλυκό,γκο:golf,κόκκινο και Γιώργος που το Γιώργος νομίζω σας το έχω ξαναγράψει.Και γενικά ό,τι λέμε το επαναλαμβάνει.Όχι όλη την πρόταση,κάποια λέξη από την πρόταση που θα πούμε.Εμένα έχει σταματήσει να με λέει μαμά.Το μαμά το έχει ξεχάσει .Με φωνάζει νταντά.

Επίσης έχει μάθει να διπλώνει τις μπλούζες του.Το είδα πρώτη φορά εχτές.

Είχε βγάλει τις μπλούζες του από την συρταριέρα του ,τις είχε βάλει κάτω και τις δίπλωνε ,έτσι όπως τις διπλώνω.Για να μην σας πω καλύτερα από μένα.Εντυπωσιάστηκα!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Νίνα Νάνα πώς περνάτε Θεσσαλονίκη?Πότε γυρνάτε?

Τζαμίν πραγματικά περνάει πολύ γρήγορα το ΣΚ .Για το βιβλίο που έγραψες το είχα δει στον "Παπασωτηρίου" και είχα σκεφτεί να το πάρω αλλά μετά είδα το βιβλίο "οδηγός προσέγγισης των παιδιών " και προτίμησα αυτό.Είναι υπέροχο βιβλίο ,με τέλειες συμβουλές και πολλά παραδείγματα .Τα παραδείγματα είναι με διαλόγους και εικόνες.Το διαβάζω 2 φορές την ημέρα.Είναι ωραίο το βιβλίο που πήρες εσύ?

Ντέλλα είναι καλύτερα ο άντρας σου?Το ενδεικτικό το πήρατε?Ο παιδικός πότε κλείνει για Καλοκαίρι?Να χρησιμοποιείς επιλογές όταν σου ζητάει κάτι για να καταλάβει ότι δεν πρέπει να του κάνεις το χατίρι όταν στο ζητάει.Να καταλάβει ότι θα του το κάνεις όταν πρέπει.Τι ωραία που θα πας Θεσσαλονίκη,σου έλειψε φαντάζομαι!Πόσο καιρό έχεις να πας?

Κίττυ πόσους ορόφους έχει η seferland?Γιατί είναι απαράδεκτο για το ισόγειο?Δεν ξέρω καθόλου πώς είναι.

Tzitzina δεν έχουμε πάει ποτέ στο πάρκο Τρίτση.Έτσι όπως το περιέγραψες πρέπει να είναι πράγματι πολύ ωραία!Έχουμε ακούσει για το πάρκο αλλά δεν ήξερα πόσο ωραία είναι!

Julie χάθηκες εντελώς!

Καλό απόγευμα!

Νίνα Νάνα πώς περνάτε Θεσσαλονίκη?Πότε γυρνάτε?

Τζαμίν πραγματικά περνάει πολύ γρήγορα το ΣΚ .Για το βιβλίο που έγραψες το είχα δει στον "Παπασωτηρίου" και είχα σκεφτεί να το πάρω αλλά μετά είδα το βιβλίο "οδηγός προσέγγισης των παιδιών " και προτίμησα αυτό.Είναι υπέροχο βιβλίο ,με τέλειες συμβουλές και πολλά παραδείγματα .Τα παραδείγματα είναι με διαλόγους και εικόνες.Το διαβάζω 2 φορές την ημέρα.Είναι ωραίο το βιβλίο που πήρες εσύ?

Ντέλλα είναι καλύτερα ο άντρας σου?Το ενδεικτικό το πήρατε?Ο παιδικός πότε κλείνει για Καλοκαίρι?Να χρησιμοποιείς επιλογές όταν σου ζητάει κάτι για να καταλάβει ότι δεν πρέπει να του κάνεις το χατίρι όταν στο ζητάει.Να καταλάβει ότι θα του το κάνεις όταν πρέπει.Τι ωραία που θα πας Θεσσαλονίκη,σου έλειψε φαντάζομαι!Πόσο καιρό έχεις να πας?

Κίττυ πόσους ορόφους έχει η seferland?Γιατί είναι απαράδεκτο για το ισόγειο?Δεν ξέρω καθόλου πώς είναι.

Tzitzina δεν έχουμε πάει ποτέ στο πάρκο Τρίτση.Έτσι όπως το περιέγραψες πρέπει να είναι πράγματι πολύ ωραία!Έχουμε ακούσει για το πάρκο αλλά δεν ήξερα πόσο ωραία είναι!

Julie χάθηκες εντελώς!

Καλό απόγευμα!

Καλησπέρα,

Dimista, ο παιδοτοπος εχει ισογειο ,1ο οροφο,2ο οροφο.θεωρω οτι για τα παιδακια μας ο 1ος οροφος ειναι πιο καταλληλος με τα ξυλινα παιχνιδια και το φοσκωτο

απαράδεκτο εννοώ που κλείνουν τους αλλους 2 ορόφους.και το ισογειο μια χαρα ειναι αλλα θεωρω για μικρότερα παιδια.ποση ωρα να κατσουν τα δικα μας να ασχοληθουν με τουβλάκια ?

μου φαινεται ''κουφο'' που το κανουν αυτο ..περιορίζεται καποιος για να παει...τελοσπαντων,καποιο λογο θα εχουν

Μπράβο στον Κωνσταντίνο...οταν αρχιζει και ανοιγει η γλωσσα τους δεν σταματανε πουθενα:P

οντως πρεπει να ειναι ωραιο το παρκο Τριτση , αλλα για μας αρκετα μακρια

7-4-2011

5s7mp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσακια.Σημερα δεν περασα καλα.Απ'το πρωι που σηκωθηκα ειχα πονοκεφαλο μιας και ο κανακαρης μου ολο το βραδυ μουρμουριζε.Ηρθα απ'τη δουλεια και μετα απο λιγο επεστρεψε ο μικρος.Ρε κοριτσια σημερα με εσκασε.Μεσα στη γκρινια και δεν ηξερε τι ηθελε.Ολα του εφταιγαν.

Τι απογευμα πηγαμε στο σχολειο οπου ειχε απιστευτο κοσμο κι εγω σαν την τρελη να κυνηγαω τον Κωνσταντινο.Εμαθα ολα τα ζευγαρια παπουτσια μιας και μονο ποδια εβλεπα για να μην τον χανω απο τα ματια μου.Οταν φυγαμε,τσιριζε για να γυρισουμε πισωκι επειδη δεν του εκανα το χατηρι και τον εβαλα στο καθισματακι αυτοκινητου αρχισε να κοπαναει το κεφαλι του στην πλατη του καθισματος.Θα παθει και τιποτα ρε γμτ ετσι που κανει.

Ουφ τα ειπα!!"

:P:pσχεδια ,νουμερα παπουτσιών ...τα πάντα ε ?:tongue: θελουν πολυ κυνηγητό.....

οι μερες αυτες με την γκρινια...και το θελω κατι αλλα δεν ξερω τι....δεν αντέχονται.ο Ισαάκ χτυπιέται και μόνος του....:shock:

σημερα το πρωι.....τα ειδα όλα!!!!!!!!!!!!!! οπως σας εχω πει απ εξω σκαβουν,εχουν κλεισει παντου με διχτυα και να βγουμε στον κεντρικο δρομο πρεπει να πηδηξουμε το διχτυ...οποτε περναει ο αντρας μου ,σηκωνει κ τον μικρο ,περναω κι εγω και για δευτερολεπτο που δεν τον κρατουσαμε βγαινει στον δρομο:shock::shock::shock:ενω δεν το κανει ποτε!!!

τον βουτηξε αμεσως ........του εβαλα κατι φωνες....το καταλαβε ....κατεβασε το κεφαλι.........................α πα πα......κοπηκαν τα ποδια μου

Μετα πηγαμε στην πλατεια με ενα φιλο και το κοριτσακι του (αυτο που ηταν στο νοσοκομειο) ,κατσαμε για καφε και παραδοξως εκατσαν κι αυτα....βεβαια ειχαμε κουβαλησει ολο τον στολο μας απο μικρα αυτοκινητα, φορτηγα,μπουλντοζες ...και επαιζαν.Η μικρη βεβαια του τα αρπαζε απο τα χερια αλλα γενικα ηταν καλα.μετα πηγαμε και κουνιες ,γυρισαμε σχετικα αργα και κοιμαται απο τις 5 30

7-4-2011

5s7mp3.png

Καλημερα καλημερα!!!Σημερα εφημερευω οποτε μεχρι τις 12 παρα που θα φυγω απολαμβανω ησυχια.Εφτιαξα κοτοπουλο με πατατες,σκουπισα-σφουγγαρισα και τωρα πινω καφεδακι.Αν προλαβω θα παω για κουρεμα γιατι ειμαι στη φαση να τα μεγαλωσω και δεν μπορω να τα φτιαξω με τιποτα.

Dimista,ειδες που στενοχωριοσουν για τον Κωνσταντινο και την ομιλια;και απ'οτι διαβασα σου κανει και δουλειες;τυχερη η γυναικα που θα τον παρει!!

Κitty,και μονο που το διαβασα κοψοχολιαστηκα που βγηκε στο δρομο ο Ισαακ.Ο δικος μου μια φορα θελησε να ανοιξει την πορρα της πυλωτης και να βγει.Οπως εκανα να τον πιασω επεσα απο τη ραμπα του γκαραζ και σακατευτηκα.Τι τραβαμε οι μανες πια!

Τα υπολοιπα κοριτσια τι κανουν;που χαθηκατε ολες;

NXbrp3.png

Γεια σας κορίτσια! Περνάμε όμορφα και γυρνάμε Κυριακή. Η μικρη έχει φάει κόλλημα με την μαμα μου και τον μπαμπά μου αλλα της λείπει ο μπαμπάς της. Το Skype μεγάλη ανακάλυψη τελικα!

Τα καλα νέα ειναι οτι έχω διαβάσει 2 ολόκληρα βιβλία του Μπουκάι αυτή την εβδομάδα και η μικρη μιλάει πολυ περισσότερο.

Το κακό ειναι οτι έχασε το ποτιστηρι της (ειναι καινούριο) και με έχει φάει η μικρή. Ηταν ωραίο σετακι γμτ, ελπίζω να το βρούμε.

Φιλιά!

QVjlp3.png

Γεια σας κορίτσια! Περνάμε όμορφα και γυρνάμε Κυριακή. Η μικρη έχει φάει κόλλημα με την μαμα μου και τον μπαμπά μου αλλα της λείπει ο μπαμπάς της. Το Skype μεγάλη ανακάλυψη τελικα!

Τα καλα νέα ειναι οτι έχω διαβάσει 2 ολόκληρα βιβλία του Μπουκάι αυτή την εβδομάδα και η μικρη μιλάει πολυ περισσότερο.

Το κακό ειναι οτι έχασε το ποτιστηρι της (ειναι καινούριο) και με έχει φάει η μικρή. Ηταν ωραίο σετακι γμτ, ελπίζω να το βρούμε.

Φιλιά!

Γεια σας κοριτσια απο την Θεσσαλονίκη:P

λογικό να εχει κολλήσει η Ελενίτσα με γιαγιά και παππου....επίσης απολύτως λογικό να της λείπει ο μπαμπας της .

κι ο Ισαάκ που μας εχει ολη μερα,δεν μπορουμε να κανουμε βημα.το πρωι που βγηκε ο αντρας μου να παει στο ΙΚΑ για μια δουλεια ,τον ακουσε ο μικρος (ενω κοιμοταν),σηκωνεται και μου λεει ?μαμά,μπαμπάς έρχεται ?

ειναι απιστευτο το ποσες καινουριες λεξεις και προτασεις λενε..ειμαι σιγουρη οτι λενε κι αλλα που δεν ξερουμε:shock: προχθες ,ειχε μπει ενα χαλικι στο παπουτσι του και μου λεει ''ποδι,ποναει'' ....εε...δεν το ειχα ξανακουσει:P

μακαρι να το βρειτε το ποτιστηρι γιατι οταν κολλανε με κατι .....

εμεις κοιμομαστε με εναν τάρανδο...ναι καλα διαβασατε ..μας ξεμεινε απο τα Χριστούγεννα που μάλιστα τον λένε Πλούτο .....................χαχαχχαχαχαχα

7-4-2011

5s7mp3.png

Καλησπέρα κορίτσια, εμείς εδώ τα κλασσικά, χθες και σήμερα δούλευα και άργησα ως συνήθως να σχολάσω, μετά τρέξιμο να γράψω κάτι εξετάσεις για να κάνει η μητέρα μου, της έσπασε και ένα αγγείο στο μάτι και έτρεχε στον οφθαλμίατρο, πολύ ωραία όλα.......

Την Κυριακή πήγαμε σε μία βάφτιση οπού μετά είχε τραπέζι στο Καβούρι δίπλα στην θάλασσα, τί ωραία που ήταν μακάρι να το ήξερα θα έπαιρνα μαγιώ, μόλις η Λίλα είδε την θάλασσα τρελάθηκε αφού αναγκάστικα και βγάλαμε παπούτσια και πλατσουρίσαμε λιγάκι, καλά ήτανε είχανε νοικιάσει και φουσκωτο για τα παιδακια και είχαν και δύο νεαρά παιδιά όπου ασχολούνταν μαζί τους, τα βάφανε τους φτιάχνανε μπαλόνια κλπ...

Νίνα-Νανά, καλά να περνάτε, είδα και τις φωτο πολύ γλυκιές... πότε επιστρεφει η άντρας σου?

Della, τι έγινε κουρεύτηκες τελικά? όντως μέχρι να πάρουν μια γραμμή για μάκρυμα θέλει λίγο φορμάρισμα, το καλοκαίρι μακραίνουν πιο εύκολα πάντως.

Dimista, μια χαρά ο Κωνσταντίνος, μέρα με την μέρα τα παιδιά μας θα μας εκπλήσουν με όλα οσα θα λένε και θα κάνουν!!!!

Κίττυ, ασε δεν θέλω να το σκέφτομαι αυτό με τον δρόμο, πρέπει να είμαστε σε εγρήγοση γιατι δεν τα προλαβαίνεις, εμένα οποτε περπαταμε στον δρόμο θέλει να μου αφήνει το χέρι και οταν πεισμώνει μου πέφτει κάτω.

Πάω για το δεύτερο γύρο γάλατος, καλό σας βράδυ!!!!

nJ2dp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα....

Εγώ ήμουν σε ένα σεμινάριο χτες που ήταν πολύ ενδιαφέρον και δεν ήρθα καθόλου γραφείο.Όλα καλά με εμάς. Το Σάββατο έχουμε σχολική γιορτή κι απ' ότι φαίνεται θα είναι πολύ φαντασμαγορική. Ακριβές στολές πληρώσαμε πάλι. Έχω εκνευριστεί αρκετά με αυτό το θέμα. ? 25 για την στολή της παράστασης και ? 20 για την στολή των γυμναστικών επιδείξεων :shock:. Αν είναι δυνατόν. Ευτυχώς τελικά πήρα μόνο την πρώτη στολή. Η δεύτερη είναι η στολή της τάξης υποτίθεται. Η τάξη της Έλενας έχει κόκκινη μπλούζα με το όνομα του σταθμού και άσπρο σορτς. Στο σεμινάριο που πήγα ήταν και άλλη μια μαμά από τον σταθμό της Έλενας και συζητήσαμε πολλά πράγματα, μεταξύ αυτών και για τις στολές. Καταλήξαμε να μου δώσει εκείνη την μπλούζα της κόρης της, η οποία είναι στην επόμενη τάξη και έχει πάρει πράσινη. Σορτς θα της βάλω δικό μας.:evil: Πολλά κερατιάτικα. Και πολύ υψηλά δίδακτρα. Σκέφτομαι να ψάξω λίγο τους σταθμούς μπας και βρω κάτι πιο οικονομικό. Από την άλλη σκέφτομαι πώς θα πάρει η Έλενα την αλλαγή, η οποία θα είναι για έναν χρόνο γιατί μετά θα πάει προ νήπιο και θα πρέπει να ξαναλλάξει. Δεν ξέρω τί να κάνω. Μπορεί να μιλήσω στην ιδιοκτήτρια και να της πω να σκεφτεί το ενδεχόμενο να μειώσει τα δίδακτρα.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Καλησπερα κοριτσακια μου.Καθισα λιγακι να ξεκουραστω και τρωω παγωτακι που εφτιαξα με τα χερακια μου.Το πρωι πηγαμε νεα σμυρνη για κατι ψωνια,ηπιαμε κι εναν καφε στο χερι στο τρεξιμο και μετα σπιτι και μαγειρεμα.Δεν εφτιαξα κανενα σπουδαιο φαγητο,αυγα και πατατες.

Τzamin,να συζητησεις το θεμα των διδακτρων.Εμας ειναι ιδια και φετος(4200).Ξερω πολλα ζευγαρια που στα σχολεια τους διαπραγματευθηκαν:ειμαστε διατεθειμενοι να ξαναστειλουμε το παιδι αρκει να μειωσετε τα διδακτρα η τουλαχιστον να μην ανεβου.

Εγω φετος δεν τον δηλωσα στη γιορτη του σχολειου.Περσι δεν ηθελε κι εκλαιγε οταν τον εντυσαν.Το ιδιο και στις αποκριες.Δεν ηθελε με τιποτα να ντυθει.Τον αφησα κι εγω.Περσι πληρωσαμε 40? τη στολη για να τον δω στη σκηνη 3 δευτερολεπτα να κλαιει και μολις αντικρυσε τον κοσμο εφυγε τρεχοντας.αν θελει οταν λιγακι μεγαλωσει θα το ξαναπροσπαθησουμε.

Καλο Σαββατοκυριακο κοριτσια!

NXbrp3.png

Della 5930 είναι τα δικα μας δίδακτρα :evil:. Νομίζω θα της πω κάτι. Σημερα ήταν η γιορτή και ήταν ωραία. Ευτυχώς η Έλενα δεν έκλαψε καθόλου. Ήταν πράγματι φαντασμαγορική. Συγκινήθηκα κι όλας. Όχι με την Έλενα.... με τα παιδάκια που αποφοιτούσαν. Η μικρή τώρα κοιμάται κι εγώ με τον σύζυγο βάλαμε από ένα ποτάκι και βλέπουμε φωτό και βίντεο.

Καλό βράδυ και καλό υπόλοιπο ΣΚ.

Φιλάκια

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Γεια σας κορίτσια!Καλή βδομάδα!Τι κάνετε?Εμείς καλά!Πέρασε και αυτό το ΣΚ!Το Σάββατο πήγαμε στο Αττικό Πάρκο το πρωί και το βράδυ πήγαμε Μαλλ με ένα φιλικό μας ζευγάρι.Την Κυριακή το απόγευμα πήγαμε στην καφετέρια του Άλσους Βείκου με την κουμπάρα μας,τον άντρα της και την μικρή τους.Πήραμε βάφλες και η μικρή έφαγε και από την δική μου και από την μαμά της.Έφαγε και ο δικός μου είχε και κάτι μπισκότα μαζί του και έδινε και στην μικρή.Η μικρή επειδή έτρωγε ήταν ήσυχη.Ωραία περάσαμε!

Νίνα Νάνα τελικά επιστρέψατε χτες?Μπράβο για την Ελένη που μιλάει περισσότερο.Το ποτιστήρι το βρήκατε?

Τζαμίν πολύ ακριβά τα δίδακτρα.Να μιλήσεις στην διευθύντρια αν δεν έχεις σκοπό να την γράψεις αλλού.Αν είχες σκοπό υπάρχει το πρόγραμμα ΕΣΠΑ που συμμετέχουν κάποιοι σταθμοί σε αυτό το πρόγραμμα και δεν πληρώνεις πολλά.Νομίζω μόνο το σχολικό.

Ντέλλα τι παγωτό έφτιαξες?Τι γεύσεις?

Lila's mom πώς είναι το μάτι της μητέρας σου?Μπράβο που περάσατε τόσο ωραία στην βάφτιση!

Κίττυ δυστυχώς τα παιδιά δεν καταλαβαίνουν τον κίνδυνο.Και αν γίνει κάτι γίνεται σε δευτερόλεπτα.Θέλει πολύ προσοχή.Τα μάτια μας συνέχεια πάνω τους.Σίγουρα λένε και άλλα που δεν ξέρουμε.Ο μικρός από τότε που ξεκίνησε και λέει λέξεις ,συνέχεια μιλάει ,δεν βάζει γλώσσα μέσα του.Αυτός ξέρει τι λέει εμείς δεν τον καταλαβαίνουμε πάντα.Σήμερα έλεγε όλη την ημέρα κο και δεν μπορούσα να καταλάβω τι ζήταγε και τελικά εννοούσε βερύκοκο.Οπότε όταν θα ακούω κο θα του δίνω βερύκοκο.

Καλό απόγευμα!

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Τι κάνετε? Με θυμάστε?? Ναι εγώ, επανήλθα. Κορίτσια μου, έχω θέμα με τα ωράρια. Η μόνη ώρα που μπορώ να μπω και να γράψω χωρίς να σκαρφαλώνει πάνω μου η μικρή είναι αυτή που κοιμάται. Έλα όμως που εδώ και δύο εβδομάδες σχεδόν κοιμάται αργούτσικα και μας πάει και εμάς πίσω. Λίγο μέχρι να συμμαζέψω και να ετοιμάσω πράγματα για την άλλη μέρα, περνά η ώρα. Και μετά μόλις κάτσω καναπέ, βγαίνει η κούραση και με παίρνει ο ύπνος. Ούτε με τον άντρα μου καλά καλά μιλάμε. Από το κινητό μπορώ λίγο να μπω, όμως μόνο για να διαβάσω, να γράψω δεν μπορώ κανονικά.

Κατά τ'αλλα καλά. Την Κυριακή είχε ένα φεστιβάλ-γιορτή στο Άλσος, των παιδικών σταθμών του Περιστερίου και πήγαμε μια βόλτα. Καλά ήταν αλλά είχε πολύ ζέστη και δεν κάτσαμε πολύ. Τα απογεύματα γενικά όλο και κάπου την πάω, συνήθως κούνιες, γιατί δεν μπορώ με τίποτα να κάτσω μέσα. Βέβαια μετά γίνομαι "Βέγγος", για να τα προλάβω όλα.

Στη δουλειά αυτός ο μήνας ήταν πολύ δύσκολος, γιατί έλειπαν άτομα και μαζεύτηκαν πολλές εκκρεμότητες που οι περισσότερες έπρεπε να γίνουν από εμένα. Πανικός!! Ευτυχώς μπαίνουν σιγά σιγά σε σειρά!

uwJMp2.png?KqESJfSU

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...