Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσι! Χάθηκα γιατί είχα προβλήματα στην δουλειά, μας έχουν σε μια συνεχή τρομοκρατία με απειλές και καταλαβαίνετε η ψυχολογία μου χάλια!

Della, εύχομαι να βγουν καλές οι εξετάσεις του αντρα σου, μας πιέζουν πολύ όλους και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να κάνουμε κακό στον εαυτό μας.

Νινα-Νανα, καλά να περάσετε στην Θεσσαλονίκη, πόσο θα καθησετε?

KITTY, ωραίος ο παιδοτοπος του Σεφερλη, να κανονισουμε να πάμε, αλλιώς την άλλη βδομάδα, ίσως Δευτέρα ή Τεταρη που δεν δουλεύω πάμε στον δικό μας!

Εμείς πήγαμε στην παιδιατρο, κάναμε τα δυο τελευταία εμβόλια και ξανά θα μας δει τον Νοέμβρη, είμαστε 88 πόντοι, πήραμε 5 πόντους και 11900 κιλά, την βρήκε καλή ευτυχώς!

Εύχομαι καλό βράδυ και καλό Σ/Κ!

nJ2dp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσάκια μου!

Χάθηκα και εγώ αλλά τρέχω όλη μέρα. Δεν ξέρω πως ετυχε και κάθε μέρα είχα να κάνω κάτι. Και το βράδυ φυσικά κομμάτια. Χθες στη δουλειά, δεν μπορούσα να σηκωθώ από την καρέκλα. Περιμένω πως και πως την Κυριακή, μήπως και ξεκουραστώ. Αν τα καταφέρω βέβαια, γιατί αύριο βράδυ έχουμε reunion με συμφοιτητές από Πάντειο και την Κυριακή όλο και κάποια βολτίτσα θα πάμε με τη μικρή..

Εσείς τι κάνετε?

Kitty διάβασα πως ήρθατε στα μέρη μας. Είχα κομμωτήριο την Τετάρτη και η Ειρήνη κάθισε με τη γιαγιά της. Ωραία η Seferland, αλλά νομίζω έχει πιο πολύ "πνευματικό παιχνίδι" και όχι τόσο "ξεσάλωμα". Αξίζει όμως σε σχέση με άλλους.

Tzamin ξεκινήσαμε με τους γαμπρούς? Ωχωχωχωχ!!

Nina-Nana θα κάτσετε μέρες?

Della πως είναι ο σύζυγος?

Lila's mom τι απειλές? Σχετικά με απολύσεις? Άστα..Παντού εκμετάλευση! Θύμισε μου αν θέλεις τι δουλειά κάνεις. Μια χαρά η μικρή, μοντελάκι!

Dimista που είσαι καλέ? Mammy, Arma, Brooke?

Βιβή, άντε εσύ δικαιολογείσαι!!

uwJMp2.png?KqESJfSU

Δε σας είπα χθες το εγκεφαλικό που έπαθα!!! Είχαμε πάει στις κούνιες και σε κάποια φάση, παίρνει η Ειρήνη ένα κουβαδάκι γεμάτο χώματα και χαλίκια και το αδειάζει όλο πάνω στο κεφάλι της!!!!! Έγινε χάλια. Φοβήθηκα ότι της μπήκαν και στα μάτια...Της έριξα πολύ νερό στο πρόσωπο! Έγινε σα γυφτάκι! Κυριολεκτικά! Σαν αυτά στα φανάρια!! Είχε ιδρώσει κιόλας και λάσπωσε!! Κορίτσια δεν ήξερα τι να κάνω. Χρειάστηκαν τρία χέρια λούσιμο για να καθαρίσει!! Ελπίζω να κατάλαβε ότι δεν ήταν και τόσο καλό και να μην το ξανακάνει!

uwJMp2.png?KqESJfSU

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου!!! Τι κάνετε???

Σήμερα περάσαμε μία πανέμορφη οικογενειακή μέρα!! Μετά από πολλές μερες, ο μπαμπάς μας έκανε "κοπάνα" και είμασταν όλη μέρα μαζί!

Πήγαμε για λίγο βέβαια στο μαγαζί, ήπιαμε καφεδάκι και μετά βολτάραμε. Πήγαμε στο πάρκο Τρίτση. Δεν ξέρω αν έχετε πάει. Είναι πανέμορφο. Έχει μία λίμνη με πάπιες, χελώνες και κάτι ψάρια τεράστια. Τα ταϊσαμε ρυζογκοφρέτες (τι να κάνω αυτά είχα πάνω μου, fitness θα γίνουν:tongue:) είδαμε τα άλογα, παίξαμε με τα περιστέρια, ήπιαμε καφέ...Μαζευτήκαμε πριν καμιά ώρα..

Η μικρή κοιμήθηκε ήδη στο αμάξι και ακόμη συνεχίζει..Και εγώ θα μαζέψω λίγο και λέω μήπως ξαπλώσω νωρίς...

uwJMp2.png?KqESJfSU

Καλησπερα κοριτσακια μου.Ο μικρος κοιμαται και σε λιγο θα ξαπλωσω κι εγω.Πηγαμε στη sefeeland το απογευμα.Ωραια περασαμε αλλα ειναι αυτο που ειπε η tzitzina,δεν εχει ξεσαλωμα.Αφηστε που η εισοδος ειχε 8? για τον μικρο.Τελοσπαντων,καλα περασαμε!

Ο αντρας μου "πηγαινοφερνει" το σωμα του απλα.Ελπιζω σε λιγες μερες να παρει τα πανω του.

Αυριο εχουμε στο σχολειο την τελευταια συναντηση οπου θα παρουμε και το ενδεικτικο!

NXbrp3.png

Τzitzina,εμεις παμε συνηθως ελα να παιξουμε,καλα θυμασαι.Θα μπω να δω γι'αυτο που λες.Στο παρκο Τριτση μας αρεσε κι εμας,περσι ειχαμε παει.

Lila's mom,μια χαρα η Λιλα σε ολα.Στις δουλειες σε ολες τελικα κανουν τετοια.Απαραδεκτο!

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια! Περνάμε ωραία εδώ! Θα κάτσουμε μέχρι την Κυριακή! Ξέρετε τα κλασικά, καφέδες, βόλτες, φίλες, σόι. Ολα καλα προς το παρόν! Λίγο μου λείπει το σπίτι μου (βασικά σκέφτομαι οτι έχω ενα σωρό δουλειές εκει...) κι ο άντρας μου φυσικα. Δεν μιλάμε και παρα πολυ λογω διαφοράς ώρας (όταν ειναι καλιφορνια ειναι πιο εύκολη η διαφορά ώρας).

Tzitzina το πάρκο του τριτση ειναι πράγματι όμορφο. Πηγαίναμε για ποδήλατο όταν είμασταν ελεύθεροι (εννοω πριν τη μικρη). Μόνο λίγο παρατημενο.

Αφου κάθησε να τη λουσεις τόσα χέρια πάλι καλα! Εμένα τσιριζει σαν παλαβό στο λουσιμο!

Della 8 με χυμό ή τίποτα; Ακριβουλι ειναι.

Καληνύχτα!!!!!

QVjlp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Πώς περνάει αυτό το ΣΚ? Πάλι από την αρχή η εβδομάδα. Ωραία περάσαμε κι εμείς. Χτες ειδικά ήμασταν όλη μέρα και οι τρεις μαζί και ήταν τέλεια. Πώς έχουμε καταντήσει έτσι να μην μπορούμε να συγκεντρωθούμε?

Νίνα νανα κι εμάς μας λείπετε. Η Έλενα σας έψαχνε στο πάρκο και την Παρασκευή και χτες. Έχουμε ένα βιβλίο "Πώς να μεγαλώσεις ένα υπέροχο παιδί" και στο εξώφυλλο έχει ένα κοριτσάκι που για κάποιο λόγο η Έλενα θεωρεί ότι είναι η Ελενίτσα και χτες το είχε πάρει και το κοιτούσε και μου έλεγε "Η Ελενίτσα".

Αχ Della εύχομαι να επανέλθει ο άντρας σου γρήγορα. Κι ο δικός μου τελευταία δεν ήταν πολύ στα καλά του, αφού έκοψε το κάπνισμα!!! Δεν το περίμενα να συμβεί ποτέ αυτό.

Τζιτζίνα και η δικιά μου τσιρίζει στο λούσιμο.... μια χαρά τυχερή είσαι που κάθεται η μικρή. Φαντάζομαι πόσα εγκεφαλικά πέρασες. Βέβαια χτες είδα το ίδιο σκηνικό στην παιδική χαρά μόνο που το παιδάκι που είχε το κουβαδάκι με το χώμα, το άδειασε στο κεφάλι άλλου παιδιού.... εκεί να δεις εγκεφαλικά!!!

Φιλάκια κορίτσια ... καλή εβδομάδα... καλό μήνα..... και καλό καλοκαίρι!!!

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Καλησπερα κοριτσακια μου.Ο μικρος κοιμαται και σε λιγο θα ξαπλωσω κι εγω.Πηγαμε στη sefeeland το απογευμα.Ωραια περασαμε αλλα ειναι αυτο που ειπε η tzitzina,δεν εχει ξεσαλωμα.Αφηστε που η εισοδος ειχε 8 για τον μικρο.Τελοσπαντων,καλα περασαμε!

Ο αντρας μου "πηγαινοφερνει" το σωμα του απλα.Ελπιζω σε λιγες μερες να παρει τα πανω του.

Αυριο εχουμε στο σχολειο την τελευταια συναντηση οπου θα παρουμε και το ενδεικτικο!

Della, περαστικά στον άντρα σου !!!

Σχετικά με τους παιδοτοπους , του Ισαάκ του αρκεί το φουσκωτό για ξεσάλωμα.Στο seferland του αρεσαν πολύ και τα υπολοιπα παιχνίδια. ετσι κι αλλιως εχω παει σε διαφορους παιδοτοπους όλα τα προηγουμενα χρονια (σε γενεθλια αλλων παιδιων)..αλλος εχει φουσκωτο ,αλλος εχει μονο μπαλακια με τσουληθρα....αλλα επειδή οπως εχω ξαναγραψει ο Ισαακ εχει συνδυάσει παιδότοπος = φουσκωτό, επιλέγουμε αυτούς

Τα 8 ευρω ειναι όντως πολλα .τις καθημερινες εχει 6 ευρω και σιγουρα εχει πιο πολλες δραστηριότητες απο αλλους παιδότοπους:P

Γι ΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω !!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Καλησπερα κοριτσακια.Σημερα δεν περασα καλα.Απ'το πρωι που σηκωθηκα ειχα πονοκεφαλο μιας και ο κανακαρης μου ολο το βραδυ μουρμουριζε.Ηρθα απ'τη δουλεια και μετα απο λιγο επεστρεψε ο μικρος.Ρε κοριτσια σημερα με εσκασε.Μεσα στη γκρινια και δεν ηξερε τι ηθελε.Ολα του εφταιγαν.

Τι απογευμα πηγαμε στο σχολειο οπου ειχε απιστευτο κοσμο κι εγω σαν την τρελη να κυνηγαω τον Κωνσταντινο.Εμαθα ολα τα ζευγαρια παπουτσια μιας και μονο ποδια εβλεπα για να μην τον χανω απο τα ματια μου.Οταν φυγαμε,τσιριζε για να γυρισουμε πισωκι επειδη δεν του εκανα το χατηρι και τον εβαλα στο καθισματακι αυτοκινητου αρχισε να κοπαναει το κεφαλι του στην πλατη του καθισματος.Θα παθει και τιποτα ρε γμτ ετσι που κανει.

Ουφ τα ειπα!!"

NXbrp3.png

Κιττυ,απο σημερα στη seferland τις καθημερινες θα εχει 3? αλλα θα μπαινεις μονο στο ισογειο.Εμενα του δικου μου παλι του αρεσει να σκαρφαλωνει σαν τη μαιμου!Τι να πεις!

Νινα-Νανα,τα 8? ειναι με χυμο η ποπ κορν.Σε λιγες μερες( 13για την ακριβεια) μπορει να παω Θεσσαλονικη!Θα ξαναπας εσυ;

Τζαμιν,αυτο το βιβλιο αν το βρω να το παρω η περασε η ηλικια μας;νομιζω το ειχατε ξαναπει εδω;δεν τι βρηκα τοτε και το ξεχασα.

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...