Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Nina nana είδα τον άντρα σου με την μικρή χτες με το ποδήλατο!!! Τέλεια εικόνα!!!

Μου το είπε! Δε σας πρόλαβα, είχα φύγει πιο μπροστά εγω με το ποδήλατο!

Χαχα φοβερη η Ελενα! Ελπίζω να ειναι ωραίος ο Ιάσων τουλαχιστον! :tongue:

Εμένα φεύγει την Πέμπτη για Αμερική οπότε πάω κι εγω θεσσαλονίκη.

Το Σάββατο το πρωι είχαμε παει σε πάρτυ στο πάρκο, πολυ ωραία ήταν! Το απόγευμα πήγαμε golden hall που ειχε εκδήλωση η Heineken για το ποδόσφαιρο και την διοργάνωνε ένας φίλος μας (ειχε αναλάβει και το γάμο μας ο ίδιος). Χάρηκα που τον είδαμε.

Την Κυριακή την περάσαμε στη Βουλιαγμενη με ενα φιλικό ζευγάρι και τα παιδάκια του. Χαμός γινόταν. Το απόγευμα ποδήλατο και το βραδυ πήγαμε στην απο κάτω μας. Όταν γυρίσαμε αγόρασα απο τον ΟΤΕ Τν το dark shadows του τιμ μπαρτον με τον τζονι ντεπ. Πολυ ωραίο!

Σήμερα πήγαμε πάρκο το πρωι και θα πάμε και το απόγευμα. Tzamin θα έρθετε για hot dog; ;)

Kitty οι παιδοτοποι έχουν ξεφύγει στις τιμες παρα πολυ κι όχι μόνο για τους ανέργους, γενικά! Στη θεσσαλονίκη έχουν 3-3,5 ευρώ και δίνουν 1 χυμό κι ενα κρουασάν ή τοστ ή χοτ ντογκ!!!!!

QVjlp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Tzamin, φοβερή η Ελενα.....άρχισαν οι προτιμήσεις !!!!! και η κοκεταρία φυσικά !

Nina_Nana, όντως έχουν ξεφύγει οι τιμές στους παιδότοπους.γι αυτό παμε σ αυτόν που εχει χρέωση Δευτέρα_Πέμπτη , 3,00 ευρω.και φυσικά οταν είσαι άνεργος ενας λόγος παραπάνω !

το balux εχω ακούσει κι εγω οτι ειναι ωραίο,αλλα ειναι κι αρκετα μακρια ..και με την κίνηση τωρα με τα μπανια.Ο Ισαάκ παντως ευχαριστιέται παρα πολυ στο Φλοισβο..με το ζορι φευγουμε καθε φορα.χθες δεν μπορουσα αλλο...σερνομουν.

Γι ΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω !!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Καλημέρα.....

Νινα νανα χτες το απόγευμα πήγαμε πλατεία. Μάλλον σήμερα έλεγα για hot dog στο πάρκο (αν είμαστε καλά). Όλη νύχτα δεν κοιμηθήκαμε!!!

Έκλεγε και μου έλεγε πονάει η κοιλίτσα, το αυτάκι, ο λαιμός, το πόδι, το χέρι :?. Τί να κάνω εγώ? Μπερδεύτηκα.... Δεν ήξερα αν είναι καπρίτσια ή όντος πονούσε κάπου :(. Τελικά από τις 3.00 που ήμασταν στο πόδι, της έδωσα ντεπόν στις 6.00, χωρίς βέβαια να ξέρω αν θα κάνει κάτι. Και το πρωί για το σχολείο χάλια ήταν (βέβαια ήταν άυπνη), αλλά είμαι πολύ ανήσυχη. Κυρίως για το αυτί, γιατί σε αυτό επέμενε πιο πολύ. Η κοιλίτσα μπορεί να είναι και από δυσκοιλιότητα γιατί με την κοπή της πάνας έχει ένα θέμα με τα κακά και τα κρατάει πολύ. Δεν κάνει κάθε μέρα πλέον και δυσκολεύεται. Αλλά μπορεί να πονάει αυτάκι χωρίς άλλα συμπτώματα? Ελπίζω να μην είναι τίποτα.... δεν θα το αντέξω!!!

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Καλησπερα κοριτσακια μου.Μολις ξαπλωσα κι εγω.Ο μικρος εχει μια ωρα που κοιμαται.Τον αντρα μου τον ειδοποιησαν απο τη δουλεια κι εφυγε οποτε μονοι μας εδω παλι!

Τζαμιν,πως ειναι η Ελενα;απ'οσο ξερω η ωτιτιδα κανει πολυ πονο και αρκετο πυρετο.Της περασαν ολα αυτα που ειχε;μηπως ειναι καμια ιωση και γι'αυτο παραπονιοταν για ολα;

Κιττυ,εχεις δικιο.Το balux ειναι πολυ μακρυα.

Αυριι θα παει καποια στη seferland;εχουμε να παμε με τον αντρα μου στο γιατρο.Αν τελειωσω νωρις μηπως ερθω.Λιγο χλωμο βεβαια αλλα λεω μηπως!

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσακια μου.Μολις ξαπλωσα κι εγω.Ο μικρος εχει μια ωρα που κοιμαται.Τον αντρα μου τον ειδοποιησαν απο τη δουλεια κι εφυγε οποτε μονοι μας εδω παλι!

Τζαμιν,πως ειναι η Ελενα;απ'οσο ξερω η ωτιτιδα κανει πολυ πονο και αρκετο πυρετο.Της περασαν ολα αυτα που ειχε;μηπως ειναι καμια ιωση και γι'αυτο παραπονιοταν για ολα;

Κιττυ,εχεις δικιο.Το balux ειναι πολυ μακρυα.

Αυριι θα παει καποια στη seferland;εχουμε να παμε με τον αντρα μου στο γιατρο.Αν τελειωσω νωρις μηπως ερθω.Λιγο χλωμο βεβαια αλλα λεω μηπως!

καλημερα !!

εμεις λεμε να παμε,εκτος αν κοιμαται ο μικρος.θα σου στειλω με πμ το κινητο μου

7-4-2011

5s7mp3.png

Καλημέρα!!!

Η Έλενα είναι εντάξει νομίζω. Παραπονέθηκε χτες το απόγευμα 5-6 φορές για το αριστερό αυτί αλλά δεν έδειχνε να έχει κάτι άλλο. Το βράδυ κοιμήθηκε πολύ καλά. Πώς θα την κάνω να κοιμάται νωρίτερα ρε παιδιά. Είχαμε καλομάθει με τον άντρα μου που κοιμόταν νωρίς από μωρό και το τελευταίο διάστημα που πάει 10.30 για να κοιμηθεί μας κακοφαίνεται. Επίσης το πρωί δυσκολεύεται να ξυπνήσει. Έχετε καμία πρόταση?

Νινα νανα εντάξει με τον οδοντίατρο? Τα πράγματα τα ετοίμασες?

Della είναι εντάξει ο σύζυγος?

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Della ευχαριστώ!

Tzamin σε καλο δρόμο είμαι. Της μικρής ειναι έτοιμα, τα δικά μου θελουν λίγη δουλίτσα (μου ειναι όλα πολυ μεγάλα ρε γμτ λογω των κιλών που έχασα κι έχω περιοριστεί). Το μόνο κακό ειναι οτι όταν πάω με αεροπλάνο δεν μπορώ να πάρω πολλα ρούχα και παπούτσια οπότε κάθομαι και σκέφτομαι διεξοδικά τι ταιριάζει με τι για να μην κουβαλαω άσχετα πράγματα.

Με τον οδοντίατρο όλα καλα, θα ξαναπάω μετα τις 10 Ιουνίου για καθαρισμό πέτρας.

Χαίρομαι που ειναι καλα η Ελενα! Θα πάτε πάρκο; Εμείς ναι!

Κι εμένα αργα κοιμάται! Πάντως όταν κάνει μπάνιο το βραδυ νυσταζει πιο εύκολα.

QVjlp3.png

Tzamin, αν ο Ισαάκ κοιμόταν 10 30 θα ήμουν υπερ ευχαριστημένη!!!! τελευταία κοιμάται μετα τις 11 00 ,οποτε δεν μπορώ να σε βοηθήσω

και μπάνιο που κάνει καθε βραδυ μετα φωνάζει ''κάτω''.

σημερα βεβαια κοιμαται απο τος 9 30.Ξυπνησε στις 9 το πρωι ,ενω νυσταζε ακομη (μεγαλώνουν τα πεζοδρόμια και σημερα ξεκινησαν στον δρόμο μας) απο την φασαρία.το μεσημερι νυσταζε αλλα ειχε και την εννοια να παει στο φουσκωτό.....χαχαχχααχα οποτε δεν κοιμηθηκε.πηγαμε στο seferland και αρχισε να τον παιρνει ο υπνος την ωρα που φταναμε.....μολις μπηκε όμως μεσα ....τα ξεχασε όλα....αχχαχαχαχααχ

Κορίτσια , ειναι φανταστικά εκει ....πραγματικά. στο ισόγειο, ειδικος χωρος για ζωγραφική ,με μπογιες,κηρομπογιές ...ενα σωρό πράγματα. αλλος χωρος για πιο μικρα παιδάκια με στρωματα ,παιχνιδάκια.Τραπεζάκια με καρεκλες για τα παιδια με τουβλάκια, ξυλινα σπιτια με όλο τον εξοπλισμό ......και αλλα πολλα

Στον 1ο όροφο ξυλινα χαμηλα τραπεζακια ,με μαξιλαρια γυρω γυρω ,και απειρα ξυλινα παιχνιδια.Σιδηροδρομικούς σταθμούς,πυροσβεστικά,πλοία ,σπιτάκια ...τα πάντα.

Κουζίνα για μαγειρέματα,ψυγείο ,πλυντήριο ..τα παιδάκια φορανε και ποδιές....βάλαμε κοκκινη ριγε

και φυσικά το αγαπημενο μας φουσκωτό ...απο τον οποίο επεσε ο κακομοιρης με το κεφαλι ,λιγο πριν φυγουμε.και ημουν συνεχεια εκει γιατι λυσσομανούσαν όλα και φοβομουν μην τον χτυπήσουν,πατησουν κλπ..και καποια στιγμη που γυρισα το κεφαλι μου να φτιαξω κατι μαξιλαρια...επεσε εκει που δεν ειχε μαξιλαρι......

ενω παντα προσεχει,μαλλον ειχε αφεθει πολυ ..γιατι ηξερε οτι ημουν κοντα του.......

καποια στιγμη τον σηκωσα και τον ''πεταξα'' στο φουσκωτό και ενα - ενα ηρθαν όλα τα παιδάκια να τους κάνω το ίδιο....βρηκα πελάτες...χαχαχχαχα

παντως ενθουσιαστηκαι και εγω ακομη....βιβλια,παραμυθια,επιτραπεζια.....

Στην εισοδο μας εδωσαν μια μαρκα ,με την οποια παιρνεις χυμό ή ποπ κορν για το παιδί,εμεις πηραμε χυμο για ποπ κορν δεν το συζητω..εγω πνίγομαι πολυ με αυτα !!!!

Οι καφεδες ειχαν φραπε = 2,00 και freddo capuccino = 2,50.Νομιζω οτι ειναι ΟΚ.

εδω στον Φλοισβο για να παρεις καφε στο χερι (απο το υπαιθριο κιοσκι) , 3,00 !!!!!

Δεν πηρα,μου το ειπε μια κοπελα.......3,00 στο χερι !!!!ήμαρτον !!!

Στον παιδότοπο περασαν 3 ωρες χωρις να το καταλαβουμε και ηταν και κουρασμενος....οταν δεν θα ειναι θα κατσουμε 5 απ οτι φαινεται..

τελοσπαντων ,σας ζαλισα , εσεις τι νεα ?

7-4-2011

5s7mp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσακια μου.Ο μικρος ετοιναζεται για υπνο κι εγω επιτελους θα ξαπλωσω.

Κitty,δεν μπορεσα χθες τελικα.Ουτε καν εδω μπηκα,το μην.τι ειδα τωρα.Εχω ακουσει οτι ειναι πολυ ωραια κι απο αλλους.Χαρηκα που σου αρεσε γιατι η φιλη που πηγε εχει μεγαλα παιδια οποτε αφου αρεσε στον Ισαακ θα παμε κι εμεις καποια στιγμη.

Χθες πηγαμε στο γιατρο για τιν αντρα μου οπως σας ειπα.Ειναι χαλια.Εχει παθει υπερκοπωση.Εχει ανεβασει σε τρελες τιμες καποιες εξετασεις και ο γιατρος μας βαρεσε το καμπανακι.Θελει πολυ ξεκουραση.Σε ενα μηνα να επαναλαβουμε τις εξετασεις και βλεπουμε.Αν δεν καλυτερευσει ισως χρειαστει εισαγωγη σε νοσοκομειο.Βεβαια αδεια αμεσα δεν μπορει να παρει.Ισως παρει σε δυο βδομαδες.Ελπιζω να μην μου παθει τιποτα.Η δουλεια τον ξετιναζει πολλες ωρες τη μερα.Το 8ωρο ειναι μονο στα χαρυια.Εχει δουλεψει σει 25ωρο.Εδω στο σπιτι ο Κωνσταντινος τον ζποτελειωνει οποτε τα 'παιξε ο οργανισμος του.

NXbrp3.png

Τζαμιν,το μεσημερι κοιμαται στο σχολειο;αν ναι,μηπως απο τοτε που την αφηνεις περισσοτερες ωρες την αφηνουν να κοιμαται περισσοτερο;αν το πρωι την ξυπνας νωριτερα και της πας λιγο πισω το ωραριο;εμενα ο δικος μου κοιμαται στις 22.00 αλλα το πρωι ξυπναει 06.40.

NXbrp3.png

Γεια σας κορίτσια! Είμαστε Θεσσαλονίκη. Περνάμε ωραία αλλα μου λείπει το σπίτι μου κι ο άντρας μου! Tzamin μας λειπετε κι εσείς και το πάρκο μας!

Χτες ηρθε η αδερφή μου με τα παιδια της και πήγαμε παραλία για καφε με τα κουβαδακια μας, ωραία ηταν. Σήμερα πήγαμε για καφε με τη νονά μας και μια φίλη ακόμα.

Νεοδμητη περιοχή δεν έχει να πας κάπου με το παιδι. Οι παιδικές χαρές ελάχιστες διαλυμενες, επικίνδυνες, χωρις φράχτη, σκουριασμένες. Χάλια! Έχει μια μόνο ωραία αλλα γίνεται της τρελής φυσικα.

Della θα ηταν καλα να πάρει άδεια να ξεκουραστεί. Πω πω περαστικά και να γίνει σύντομα καλα.

QVjlp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...