Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Καλημερα!!!παλι εχω χασει επεισοδια ουτε χρονια πολλα εχω πει στους εορταζοντες (αλτσχαιμερ) ??? Χρονια πολλα!!!...κανονισατε συναντηση??? εγω εχω υπηρεσια σημερα αν κανονισετε κατι στειλτε μου ενα μηνυμα στο fb που εναι πιο ευκολο να μπαινοβγαινω απο τη δουλεια ;).

Λοιπον δεν μπορω να φτιαξω το τικερακι τηςμικρης με τιποτα :oops:

Φιλακια!!!!!

QWrRp3.png

pw3Zp3.png

eJhDp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα καλησπερα.Μολις τελειωσαμε απο το φαγητο.

Κοριτσια,εμεις για ειμαστε μονο για κατι περιορισμενο.Ο Κωνσταντινος στο φλοθσβο ας πουμε τρεχει παντου.Δεν παιζει να καθισω ουτε για 5'.Το allou for kids ειναι επισης νθα αο'τα θδια για να μην πω χειροτερα.Αν κανινισετε για καοου μου λετε μηπως κανουμε απλα ενα περασμα.Αλλιως αν σκεφτειτε κατι αλλο με ανοθχτο παιδοτοπο σαν αυτιν που ειπε και η nina-nana..Εχετε ακουσει για το balux στη Γλυφαδα;λενε οτι ειναι πολυ ωραια.Εχετε παει;

NXbrp3.png

Γεια σας κορίτσια!Παρόλο που δεν μπαίνω τα ΣΚ μπήκα σήμερα επειδή έχω να γράψω από τις 21.

Κατ αρχήν ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!

Το πρωί είχα πάει σε βάφτιση.Βάφτισε ο κουμπάρος μας την μικρή τους.Πολύ ωραία βάφτιση.Ο άντρας μου δεν ήρθε ,ήταν σε συνέδριο .Έγινε σε ξενοδοχείο.Το επόμενο ΣΚ και το μεθεπόμενο έχει σεμινάριο.Τρία μαζεμένα.:(

Ντέλλα στο balux είχαμε πάει πέρυσι και είναι πράγματι πολύ ωραία!

Βιβή ψηλή και η Μένια!Δεν θυμόμουνα ύψος.Πότε κανονίσατε συνάντηση?Μοναξιά?Για μένα μαζεύτηκαν πολλά.

Τζιτζίνα όταν είσαι νύχτα ,τι ώρες δουλεύεις?Με γεια το τικεράκι!

Τζαμίν τέλεια τα πάτε με την πάνα.Μπράβο!Καλό ταξίδι στον άντρα σου!

Lila's mom το γάλα το πίνει σε δόσεις?Το ίδιο και ο Κωνστ.Το αρνητικό στην καφετέρια του Φλοίσβου είναι ότι αργούν στο service.Mας έχει τύχει 2 φορές.Την δεύτερη φορά φύγαμε.

Νίνα Νάνα αγόρασες πλατφόρμες που έλεγες.Με γεια!Θέλεις να της διαβάζεις παραμύθια για να κοιμάται?Έτσι κάνω και γω στον Κωνστ.

Μάμμυ ωραίο και το δικό σου τικεράκι.Θέλω και γω να το αλλάξω.

Πότε θα γίνει η συνάντηση?

Καλό υπόλοιπο ΣΚ!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Νομίζω και εγώ ότι ειναι προτιμότερο να πάμε σε κανένα παιδοτοπο, στο balux δεν έχω παει αλλά εάν θέλετε μπορούμε να κανονισουμε, επίσης βρήκα στο Internet ένα παιδοτοπο μεγάλο στην Ν.Σμυρνη, playground λέγεται, το link ειναι http://www.playground.gr/, εκτός και εάν έχετε κάτι άλλο υπόψη σας!

nJ2dp3.png

Λοιπόν ειδοποίησα τη Τζιτζίνα, τη Mammy και τη Nina-nana. Δεν έχω τηλ των υπολοίπων. Επίσης έστειλα μην. στo fb στη Della, γιατί την είδα για λίγο online αλλά δεν ξέρω αν την πρόλαβα.

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλησπέρα,

με ειδοποίησε και μενα η Lila s mom,αλλά......θα σας φανεί χαζό ίσως ..ο Ισαάκ εχει συνδυάσει τον παιδότοπο με φουσκωτό ,οπότε πηρα και ρώτησα ...δεν ειχε ....

και δεν νομίζω να καθόταν ..

θα αρχιζε ισως και να ζηταει πατατακια ,μπισκότα......

τελικά , ποιες πηγατε ? πως περασατε ?

εμεις τελικά πηγαμε στο παιδικο μουσειο (αργσ βεβαια) κ δεν ηθελε να φυγει.να κανονισουμε το αλλο ΣΚ να παμε.

Διαβασα οτι την Τεταρτη 29 Μαιου ,εχει δωρεάν εισοδο για παιδάκια κατω των 4 ετων στον παιδότοπο του Σεφερλή ,seferland.ισως παμε....αφου ειναι και δωρεαν.αν θελετε το κανονιζουμε με οποια μπορει

** και οι 2 χωρις δουλεια , εχουμε ζοριστεί ρε γμτ

Γι ΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω !!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Κιττυ, τελικά συναντηθήκαμε η Βιβη, η τζιτζινα και εγω, πήγαμε κατα τις 1 παρά, η τζιτζινα ηρθε κατα την 1.30, και φύγαμε 2 γιατί έκλειναν για μεσημέρι, καλά ήτανε, είχε και πάρτυ οπότε τα παιδάκια ήταν αρκετά, νομίζω ότι το άλλο που πάμε έχει περισσότερα παιχνίδια και φυσικά το πιο σημαντικό ειναι πιο οικονομικό!

Την Τετάρτη έχουμε 5.30 ραντεβού με την παιδιατρο για να κάνει τα δυο τελευταία εμβόλια και να την εξετάσει βέβαια, οπότε το θεωρώ δύσκολο, αλήθεια που ειναι του Σεφερλη?

Την άλλη Κυριακή έχουμε βάφτιση στην Βούλα και μετά τραπέζι!

nJ2dp3.png

Κιττυ' date=' τελικά συναντηθήκαμε η Βιβη, η τζιτζινα και εγω, πήγαμε κατα τις 1 παρά, η τζιτζινα ηρθε κατα την 1.30, και φύγαμε 2 γιατί έκλειναν για μεσημέρι, καλά ήτανε, είχε και πάρτυ οπότε τα παιδάκια ήταν αρκετά, νομίζω ότι το άλλο που πάμε έχει περισσότερα παιχνίδια και φυσικά το πιο σημαντικό ειναι πιο οικονομικό!

Την Τετάρτη έχουμε 5.30 ραντεβού με την παιδιατρο για να κάνει τα δυο τελευταία εμβόλια και να την εξετάσει βέβαια, οπότε το θεωρώ δύσκολο, αλήθεια που ειναι του Σεφερλη?

Την άλλη Κυριακή έχουμε βάφτιση στην Βούλα και μετά τραπέζι![/quote']

Καλησπέρα,

στο site του παιδότοπου ελεγε οτι Κυριακή είναι ολη μερα ανοιχτος ...αν ερχόμουν αργότερα ισα-ισα που θα καθομουν.φαινεται ωραιος σαν χωρος ,αλλα 6,5 και προσφερουν μονο χυμό (χωρίς αλλη επιλογή)ειναι αρκετα.

το απογευμα πηγαμε Φλοισβο ...2 ωρες λύσσαξε ,γυρισαμε εκανε μπανιο και στις 10 κοιμόταν.αλλα ειμαι κι εγω κομματια..δεν κοιμηθηκε μεσημερι και κλεισαμε 12ωρο κυνηγητού:P:p

χθες πηγαμε στο αλσος Ν.Σμυρνης,ειναι ωραία εχει και σκιά,καθεσαι άνετα κι εκει κι ας ειναι μεσημερι.

οπως καταλαβαίνετε οτι πληροφορίες θέλετε για κούνιες Ν.Προαστείων ,εμεις είμαστε εδω:P

ο παιδότοπος του σεφερλή ειναι στο Περιστερι,δεν ξερω αν θα παμε σιγουρα ,εξαρταται τι ωρα θα ξυπνησει ο Ισαάκ το απογευμα.ειναι ανοιχτα απο τις 16 30

παω για νανι......καληνύχτα σας !!!!!

Γι ΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω !!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Γεια σας κι από εμένα....

Περάσατε ωραία? Εμένα ο άντρας μου ανέβαλε το ταξίδι για μερικές μέρες λόγω καθυστέρησης εργασιών του ινστιτούτου στην Αμερική. Μάλλον θα φύγει αυτό το ΣΚ.

Κατά τα άλλα καλά.... Αν εξαιρέσει κανείς το Σάββατο που ήταν εφιαλτικό. Ξεκίνησε τόσο ωραία αφού πρωί πρωί ο άντρας μου ακύρωσε το ταξίδι.... Βγήκαμε βόλτα και την έπιασε την Έλενα μια στραβωμάρα..... δεν ήθελε τίποτα. Μόνο γκρίνια.... ατελείωτη... αποτέλεσμα να γυρίσουμε σπίτι άρον άρον και να τσακωθούμε και μεταξύ μας, αφού τα νεύρα ήταν σπασμένα. Περάσαμε όμως ωραία την Κυριακή οπότε κάπως διορθώνεται το πράμα.... Χτες ήμασταν όλη μέρα έξω από τις 12 μέχρι τις 8 το βράδυ και η Έλενα ήταν υπόδειγμα... κυρία!!!

Σήμερα φόρεσε στο σχολείο ένα φουστάνι γιατί έχουν φωτογράφιση για το ετήσιο άλμπουμ. Ήταν πολύ ενθουσιασμένη που φόραγε το φουστάνι και όταν φτάσαμε έξω από το σχολείο μου είπε "το φουστάνι μου θα το δει ο Ιάσωνας" :shock:. Κάγκελο η μάνα. Ο Ιάσωνας είναι συμμαθητής και υπάρχει μια ιδιαίτερη συμπάθεια!!!

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...