Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια εμείς το Σάββατο θα το περάσουμε με τον μπαμπά μας γιατί όπως σας είπα θα φύγει Κυριακή πρωί και θα επιστρέψει σε 8 μέρες.

Νινα νανα ευχαριστώ για την φιλοφρόνηση, όσο για εσένα αν χάσεις λίγο ακόμη θα σε πάρει ο νοτιάς :tongue:. Είσαι ούτως ή άλλως κορμάρα!!!

Μάλλον θα έρθουμε κι εμείς πάρκο.

Βιβή τί εννοείς δεν σου μετράει μέρες? εγώ τις βλέπω τις μέρες σου. Ή μήπως το διόρθωσες?

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Κορίτσια εμείς το Σάββατο θα το περάσουμε με τον μπαμπά μας γιατί όπως σας είπα θα φύγει Κυριακή πρωί και θα επιστρέψει σε 8 μέρες.

Νινα νανα ευχαριστώ για την φιλοφρόνηση, όσο για εσένα αν χάσεις λίγο ακόμη θα σε πάρει ο νοτιάς :tongue:. Είσαι ούτως ή άλλως κορμάρα!!!

Βιβή τί εννοείς δεν σου μετράει μέρες? εγώ τις βλέπω τις μέρες σου. Ή μήπως το διόρθωσες?

Οχι ρε κορίτσι δεν το έχω διορθώσει! Οι μέρες που δείχνει είναι ίδιες από την ημερομηνία που το έβαλα. Δεν αλλάζει κάθε μέρα. Το βλέπει σα φωτογραφία!

Διαφημίσεις

Tzamin, μήπως εσένα δεν θα σε παρει ο νοτιάς ?:tongue:τι να χάσεις ??:shock:

Γι ΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω !!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Καλησπέρα, ευτυχώς σήμερα δεν έχει και τόση ζέστη. εμεις πήγαμε στην μητέρα μου όπου κάναμε μια επανάληψη τους σβησιματος της τουρτας με το τραγουδάκι γιατί έλειπαν οι θειοι μου και η ξαδελφη μου, παραγγειλαμε σουβλάκια και γυρίσαμε κατα τις 10 παρά, έκανε μπάνιο ήπιε την πρώτη δόση γάλακτος, και μέχρι τώρα ειναι στην βεράντα με τον μπαμπά της και φτιάχνει τα νύχια της, εμένα με πήρε ο ύπνος στον καναπέ, με ξύπνησε γιατί ήρθε να μου φτιάξει και τα δικά μου νύχια......

Βιβη, για εξωτερικό παιδοτοπο, δεν έχω κάτι υπόψη μου, το μόνο που έχω δει και μπορεί να μας βολεύει ειναι κοντά σου στον Φλοισβο, μέσα στο πάρκο που έχει μια καφετέρια και μπροστά ειναι η δική του παιδική χαρά, βέβαια Σ/Κ θα έχει κόσμο αλλά εάν κανονισουμε σχετικά νωρίς καλά θα ειναι, εκτός και εάν μπορούν να μας κλείσουν τραπέζι εάν μαζεύουμε αρκετά άτομα.

Επίσης ίσως ειναι ωραία να πάμε -δεν έχω παει ακόμη- στο allou fan park kids!

Παω και εγω για νανι, τα υπλ αυριο! Καλό βράδυ να έχετε!

nJ2dp3.png

Οχι ρε κορίτσι δεν το έχω διορθώσει! Οι μέρες που δείχνει είναι ίδιες από την ημερομηνία που το έβαλα. Δεν αλλάζει κάθε μέρα. Το βλέπει σα φωτογραφία!

Τουλάχιστον για το δεύτερο τικεράκι, γιατί από ότι παρατήρησα σήμερα, στο πρώτο τις μετράει κανονικά.

Καλησπέρα' date=' ευτυχώς σήμερα δεν έχει και τόση ζέστη. εμεις πήγαμε στην μητέρα μου όπου κάναμε μια επανάληψη τους σβησιματος της τουρτας με το τραγουδάκι γιατί έλειπαν οι θειοι μου και η ξαδελφη μου, παραγγειλαμε σουβλάκια και γυρίσαμε κατα τις 10 παρά, έκανε μπάνιο ήπιε την πρώτη δόση γάλακτος, και μέχρι τώρα ειναι στην βεράντα με τον μπαμπά της και φτιάχνει τα νύχια της, εμένα με πήρε ο ύπνος στον καναπέ, με ξύπνησε γιατί ήρθε να μου φτιάξει και τα δικά μου νύχια......

Βιβη, για εξωτερικό παιδοτοπο, δεν έχω κάτι υπόψη μου, το μόνο που έχω δει και μπορεί να μας βολεύει ειναι κοντά σου στον Φλοισβο, μέσα στο πάρκο που έχει μια καφετέρια και μπροστά ειναι η δική του παιδική χαρά, βέβαια Σ/Κ θα έχει κόσμο αλλά εάν κανονισουμε σχετικά νωρίς καλά θα ειναι, εκτός και εάν μπορούν να μας κλείσουν τραπέζι εάν μαζεύουμε αρκετά άτομα.

Επίσης ίσως ειναι ωραία να πάμε -δεν έχω παει ακόμη- στο allou fan park kids!

Παω και εγω για νανι, τα υπλ αυριο! Καλό βράδυ να έχετε![/quote']

Νυχτοπούλι η Λίλα έτσι? Η δικιά μου στις 10 είναι στο κρεβάτι της. Μπορεί να μην κοιμάται αμέσως, αλλά δεν ακούγεται κιχ! Συγκεντρώνεται το παιδί μου...καλεί το Μορφέα κοντά της!

Ωραία η ιδέα για το Φλοίσβο. Οι υπόλοιπες τι λέτε?

Διαφημίσεις

Λοιπόν, εμείς κάναμε χθες τα 2 μας εμβόλια και θα ξαναπάμε σε 6 μήνες για ένα επαναληπτικό. Μετά χαλαρώνουμε μέχρι τα 4! Κορίτσια είμαι ενθουσιασμένη. Η παιδίατρος μας μέτρησε και είναι 91 εκ. Μας είπε ότι το ύψος που έχει το παιδάκι όταν είναι 2 χρονών είναι περίπου το μισό από το ύψος που θα φτάσει μεγαλώνοντας...δηλαδή περίπου 1,80!!!

Χαίρομαι τόσο πολύ που το παιδάκι μου δε θα είναι ζουμπάς σαν τη μαμά του!!! Βάρος 12,5 κιλά, είμαστε μια χαρά. Επίσης, η γιατρός μας εντυπωσιάστηκε με το πόσο καλά μιλάει για την ηλικία της. Μου είπε ότι σε αυτή την ηλικία ακόμη δεν κάνουν τόσο άνετη συζήτηση!

Κου-κου-βά-για!!!!!!!!!!!!!!!

Γεια σας και αντίο....

Τρέχω να πάρω την Έλενα από τον σταθμό, να πάμε σουπερ μαρκετ, μετά σπίτι, μετά θα έρθει ο μπαμπάς μας να πάμε για έναν καφέ στην πλατεία και μετά σπίτι που θα έρθουν φίλοι.

Νινα νανα δεν θα πάμε πάρκο. Θα πάμε πλατεία κατά τις 7. Αν κάνετε πέρασμα από εκεί στείλε κανένα μήνυμα. Φιλάκια

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Λοιπόν, εμείς κάναμε χθες τα 2 μας εμβόλια και θα ξαναπάμε σε 6 μήνες για ένα επαναληπτικό. Μετά χαλαρώνουμε μέχρι τα 4! Κορίτσια είμαι ενθουσιασμένη. Η παιδίατρος μας μέτρησε και είναι 91 εκ. Μας είπε ότι το ύψος που έχει το παιδάκι όταν είναι 2 χρονών είναι περίπου το μισό από το ύψος που θα φτάσει μεγαλώνοντας...δηλαδή περίπου 1,80!!!

Χαίρομαι τόσο πολύ που το παιδάκι μου δε θα είναι ζουμπάς σαν τη μαμά του!!! Βάρος 12,5 κιλά, είμαστε μια χαρά. Επίσης, η γιατρός μας εντυπωσιάστηκε με το πόσο καλά μιλάει για την ηλικία της. Μου είπε ότι σε αυτή την ηλικία ακόμη δεν κάνουν τόσο άνετη συζήτηση!

Κου-κου-βά-για!!!!!!!!!!!!!!!

καλησπέρα,

εμεις θα κανουμε μεσα στον Ιουνιο το τελευταίο επαναληπτικό της ηπατίτιδας,και μετα στα 4 ? ουαου..............τέλεια !!!:P

μπράβο ,μια χαρα η Μένια !!!! αν ισχυει αυτό για το υψος....θα είναι πανύψηλη.

Ο Ισαάκ ηταν 94 εκ , 2 εβδομάδες πριν κλείσει τα 2.

7-4-2011

5s7mp3.png

κορίτσια ,εγώ δεν εχω πρόβλημα για το Φλοίσβο , αλλα θεωρώ αδύνατο να κάτσουμε στην καφετέρια.Ο Ισαάκ πάντως αποκλείεται ,παει τρεχοντας στις κούνιες

οποτε για καφέ στο χερι ,με βλέπω..........

7-4-2011

5s7mp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...