Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κιττυ,ι Ισααξ ποτε γιορραζει;

:P:p:pτο κατάλαβα.....σιγά ..λες να παρεξηγηθώ ?

εμείς τον γιορτάσαμε την Κυριακή των Προπατόρων,που είναι την πρώτη Κυριακή μετα την 11η Δεκεμβρίου

αλλα απ οτι εχω δει στο internet υπαρχουν κι αλλες ημερομηνίες για το όνομα του.Διαλέγεις και παίρνεις:tongue:

μονο που θα το ξέρουμε μόνο εμείς.δεν πειράζει ,γιατί για μας ήταν πολύ αγαπημένος άνθρωπος με αυτό το όνομα !!

Γι ΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω !!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Dimista, Della και Tzamin να χαιρόμαστε τα παιδάκια μας! Να ειναι γερά κι ευτυχισμένα!

Τα υπόλοιπα αύριο γιατι είμαι ολίγον σουρωμενη! :oops:

Καληνύχτα!!!!!!!!

σουρωμένη...διαβάζω:Pαυριο λεπτομέρειες !

Γι ΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω !!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα καλημέρα σε όλες!

Πρώτα από όλα να ευχηθώ χρόνια πολλά και καλά σε όλα τα παιδάκια που γιόρταζαν χθες...

Della και Dimista, να χαίρεστε τους Κωνσταντίνους σας !!

Τζαμιν και Νινα-Νανα,να χαίρεστε τις Ελενίτσες σας!!

Επίσης χρόνια πολλά και καλά στην Elzu μας αν και μακριά, ελπίζω να δει ότι δεν την έχουμε ξεχάσει!

Ευχαριστώ κορίτσια για τις συμβουλές... τελικά της το έδωσα το πάπλωμα. Γενικά για την όποια αλλαγή με έχει καθοδηγήσει εκείνη, οπότε αποφάσισα να της το δώσω για την ώρα για να μην ταλαιπωρουμαστε και βλέπουμε.

Βιβη' date=' με γεια και τα δικά σας πράγματα, ποτέ σταματάς από την δουλειά?

[/quote']

Δουλειά κανονικά πρέπει να σταματήσω 14/06. Υπολογίζω όμως αν τα καταφέρω να βγάλω τουλάχιστον τον Ιούνιο. Στην προηγούμενη εγκυμοσύνη δούλευα κανονικά μέχρι που μπήκα στο μήνα μου. Τότε σταμάτησα. Καλό θα ήταν να το κατάφερνα και τώρα, αλλά ήδη έχω αρχίσει και κουράζομαι και δεν είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρω...

Βρε κορίτσια, πόσο διαφορετική είναι αυτή η εγκυμοσύνη...ενώ γενικά δεν έχω προβλήματα (ευτυχώς!) μέχρι τώρα - στην προηγούμενη δε μπορούσα να οδηγήσω, ούτε καλά καλά να γράψω από τον 6ο μήνα και μετά γιατί τα χέρια μου είχαν πρηστεί και δεν έκλειναν και πονούσα απίστευτα - είναι πολύ πιο κουραστική αυτή γιατί δεν έχω την πολυτέλεια που είχα πριν να ξεκουράζομαι όποτε θέλω ή αισθάνομαι κόπωση.

Νομίζω η Mommy θα μπορεί μόνο να μου το επιβεβαιώσει αυτό που έχει αντίστοιχη εμπειρία...

Κορίτσια έχουμε αδρανήσει πολύ...πότε θα βρεθούμε? Τι λέτε για αυτό το σκ? - εγώ τα δύο επόμενα είμαι κλεισμένη με γάμους και βαφτίσεις και δε με παίρνει να χάσω και άλλη συνάντηση, φοβάμαι ότι στο τέλος θα με διαγράψετε από το καφέ!!-

Έχετε υπόψη κανένα ανοιχτό παιδότοπο, να μπορέσουμε να πούμε και καμιά κουβέντα, χωρίς να είμαστε συνέχεια στο κυνήγι? Άντε να οργανωθούμε!!!!!!!

Kωνσταντίνοι μας, Ελένη-Αφροδίτη μας και Έλενά μας, να είστε πολύχρονοι!!! Να μεγαλώνετε πάντα με ευτυχία, αγάπη, υγεία και τύχη!! Και να σας καμαρώνουν οι γονείς σας!! Να τα χαίρεστε κορίτσια!!!

Με λίγη καθυστέρηση βέβαια....:oops::oops::oops:

Τι κάνετε? Μόλις τσακίζω ένα οικογενειακό παγωτό και πάω να ξαπλώσω λίγο γιατί είμαι νύχτα!

Αχ, κορίτσια, μη μου το κάνετε αυτό! Μην κανονίσετε αν μπορείτε αυτό το Σ/Κ, γιατί έχουμε ήδη τρία πάρτυ. Μη σας χάσω πάλι...Θέλω τόσο να σας δω...Μπορείτε καμιά καθημερινή απόγευμα?

Tzamin μπράβο με την πάνα. Η Ειρήνη ούτε καν τα λεει όταν τα κάνει και δε θέλει να την αλλάζω. Κυνηγιόμαστε..

Βιβή λογικό είναι να είσαι πιο κουρασμένη! Σιγά σιγά, είπαμε. Να προσέχεις.

Νινα-Νανα, καλοπερνάς έτσι, σουσουράδα?!

Dimista είχες γενέθλια? Να τα εκατοστήσεις και ότι επιθυμείς!

uwJMp2.png?KqESJfSU

Ν

Τζιτζίνα ωραία περάσατε και Πέμπτη και Παρασκευή.Όταν λες ήρθε η μαμά σου,εννοείς ότι ήρθε μαζί σας για ποτό?Ή ήρθε και κράτησε την Ειρήνη?:oops:

Ήρθε και την κράτησε για να πάμε εμείς για ποτό. Περασαμε πολύ ωραία!

uwJMp2.png?KqESJfSU

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια...

Όλα καλά εμείς. Η πάνα πάει πολύ καλά και μάλιστα το βράδυ κοιμήθηκε χωρίς.

Εγώ είμαι εδώ και μια εβδομάδα σε διατροφή σούπερ υγιεινή, μπας και χάσω αυτά τα έξτρα κιλά που μου κατσικώθηκαν από την εγκυμοσύνη και με εκνευρίζουν. Είμαι ήδη σχεδόν 2 κιλά κάτω και αισθάνομαι πολύ καλά. Ξεφούσκωσα. Θέλω άλλα 2-3. Ελπίζω να αντέξω και να τα ξεφορτωθώ μια και καλή!!! Όταν γυρίσει ο άντρας μου από Αμερική (φεύγει την Κυριακή) θα οργανώσω και τις ημέρες του γυμναστηρίου και θα βγω παραλία κορμάρα 1,5 μέτρο :tongue:.

Αυτά τα ολίγα. Σας φιλώ.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Γεια σας και από εμένα!

Tzamin μπράβο που τα πάτε τόσο καλά με το κόψιμο της πάνας. Εμείς ακόμη το μόνο που έχουμε καταφέρει είναι να μην κλαίμε όταν τη βάζω να καθίσει στη λεκάνη. Δεν κάνει όμως και τίποτα!

Απλά τη βάζω για να συνηθίζει. Σήμερα έχουμε 2 εμβόλια...θα ακουστούμε από το Νέο Κόσμο σε όλη την Αθήνα...αλοίμονό μας!

Ρε Tzitzina πολύ μου το χαλάς...είχα ενθουσιαστεί με την ιδέα μιας συνάντησης αυτό το σκ. Πολύ φοβάμαι ότι δε θα καταφέρουμε να το κανονίσουμε, γιατί σε λίγο (λέμε τώρα) μια μια θα αρχίσετε τις εξορμήσεις στις παραλίες και εγώ θα μείνω εδώ να φυλάω τα σπίτια μας!

Σκεφτείτε λίγο και την καημένη την εγκυούλα...

Γεια σας κορίτσια μου!

Προσπαθώ να κοιμισω την μικρη αλλα δεν κοιμάται με τίποτα!

Πήρα πλατφόρμες της iron fist σε πολυ καλη τιμή! Με έχει πιάσει κρίση ντουλάπας οπως σας έχω ξαναπει, δεν ξέρω πως αλλα πρέπει να το καταπνιξω!

Το βραδυ της τρίτης βγάλαμε τους απο κάτω μας για φαγητο για τη γιορτή της Ελένης και για τον ενα χρόνο μετακόμισης που κλείσαμε! Εξου και το κρασί που γυρισα κομμάτια.

Tzamin 1000 μπράβο στην Ελενα! Θα πάτε πάρκο σήμερα; Εμείς ναι!

Είσαι μια κούκλα ετσι κι αλλιώς αλλα όταν νιώθεις καλα με το σώμα σου είσαι ακόμα πιο ομορφη! Καλη συνέχεια!

Εγω φέτος είπα να μην με νοιάζει πως θα εμφανιστώ στην παραλία. Ετσι κι αλλιώς για να πάω για μπάνιο πρέπει να είμαι κορμαρα;;;;;

Εγω το Σάββατο το πρωί έχω να πάω σε πάρτυ.

Βιβή εμένα η κόρη μου αποκλείεται να μπει σε παιδοτοπο μόνη της να σου πω την αληθεια.

QVjlp3.png

Nina-nana, ούτε εγώ ξέρω αν θα μπει μόνη της η δικιά μου. Σκέφτηκα όμως πως αν δει και τα άλλα παιδάκια, μπορεί να παρασυρθεί και να τα ακολουθήσει. Εμείς γενικά πολύ σπάνια την πάμε σε παιδότοπο. Το χειμώνα το αποφεύγαμε λόγω ιώσεων. Τώρα όμως που μπορούμε να πάμε σε ανοιχτό χώρο ο κίνδυνος είναι μικρότερος.

Εξάλλου, το πιθανότερο είναι αν βρεθούμε το σκ να έρθω μόνη μου με τη μικρή, που σημαίνει ότι θα πρέπει να την έχω από κοντά συνέχεια και τώρα τελευταία κουράζομαι πολύ γρήγορα, οπότε θα ζοριστώ άσχημα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...