Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Κορίτσια το Σάββατο πήγαμε με τον άντρα μου για ψώνια οι δυο μας μετά από πολύ καιρό...φύγαμε κατά τις 12 και γυρίσαμε στις 5! Περάσαμε πολύ ωραία! Πήραμε ωραία πραγματάκια (εγώ μόνο μια τσάντα δερμάτινη πήρα) και το ευχαριστηθήκαμε! Shopping therapy!Είχαν και προσφορές οπότε μια χαρά. Ο άντρας μου πάλι ξεπατώθηκε να ψωνίζει...ένα ζευγάρι παπούτσια, 2 παντελόνια και 2 βερμούδες. Για τη Μένια πήρα ένα ζευγάρι παντοφλάκια - πεδιλάκια και 3 ζυγάρια κάλτσες. Επίσης ψώνισα και το δώρο για τη μια από τις 2 βαφτίσεις που έχουμε σε λίγο καιρό.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κορίτσια μου!

Ηταν όμορφες μέρες αυτές.. Παρασκευή πήγαμε στο golden hall βόλτα και αφου έπαιξε η μικρη πήγαμε στο wagamama για φαγητο.

Σάββατο πήγαμε στο factory outlet. Πήρα για το Αφροδιτακι πέδιλα με 15 ευρώ!!!!! Επίσης ενα σετακι με την μίνυ απο την Adidas. Εγω πήρα ενα ζευγάρι αθλητικά new balance, ενα καπρι κολαν απο τη body talk κι ενα καπέλο, ενα φουλαρι καλοκαιρινό πολυ όμορφο, ο άντρας μου πήρε μια γραβάτα, ενα μαγιό, αθλητικα παπούτσια και κάλτσες. Γενικώς ψωνισαμε σε φανταστικές τιμες!

Το απόγευμα κάναμε βόλτα με τα ποδήλατα επιτέλους! Η μικρη ενθουσιάστηκε (τη βάζει ο άντρας μου στο καθίσμα πίσω του)! Tzamin συναντήσαμε και τον άντρα σου, δλδ αυτός μας ειδε, απορώ πως μας γνώρισε με τα κράνη!

Κυριακή πήγαμε πλατεία για καφε με ενα φιλικο ζευγάρι και τα παιδια τους (ηταν και στο πάρτυ, τα 2 αγοράκια με την μαμα τους) και μετα όλοι μαζι για φαγητο στο golden Phoenix. Το απόγευμα με ενα ζευγάρι και την κόρη τους (κι αυτοί ηταν στο πάρτυ) πήγαμε παιδοτοπο. Η μικρη απαίτησε να πάμε με ποδήλατο! Πρώτη φορα έκανα ποδήλατο με τζιν και μακιγιάζ! :rolleyes:

Γεμάτες μέρες!

Lila's mom το είχα δει αυτο το σάιτ, μάλλον απο εκει θα πάρω. Έχει αυτές που θέλω, είμαι ανάμεσα σε 2-3, μακάρι να μπορούσα να τα πάρω όλα αλλα μάλλον θα με διώξουν απο το σπίτι :P

Στο Αττικα πήγα, δεν έχει πολλα σχέδια και δεν έχει νούμερα. Καλα τα ρούχα δεν το συζητώ, τα έχει πανάκριβα. Την ίδια τσάντα που πήρα στην αδερφή μου δώρο απο Μαδρίτη την έχει 20 ευρώ πιο ακριβά!

Έχεις έλλειψη σιδήρου;

Della κι εγω βγάζω πετραδακια απο την πανα χεχε!

Περαστικά! Ειναι καλύτερα;

Dimista κι εγω προσπαθώ να την υπερασπιζομαι την μικρη. Ειναι χαμηλών τόνων και τα κάνουν οτι θέλουν. Πχ ειναι η σειρά της για τσουλήθρα κι αντί να κάτσει να κάνει ειναι ικανή να αφήσει οοοοοολα τα παιδια που ειναι απο πίσω της και να παει μετα.

Kitty η αληθεια ειναι οτι ετυχες σε ολίγον σκατοπαιδο! Καλα νομίζω το χειριστηκες!

Γεια σου mammy!

Tzitzina δεν έχω παει σε αυτήν την εκκλησία, ενδιαφέρουσα ακούγεται!

Ειναι κι αυτός κι ο αδερφός μου.

5 το πρωι;;;; Μπράβο θηρίο! Πω πω πόσο ζηλεύω! Πάντα παιδι της νύχτας ήμουν!

Σοβαρά μιλάς έφαγε όλα αυτα; Εμένα δεν τρώει τόσο ούτε σε 1 ημέρα! Μην πω σε 2! Μπράβο στην Ειρήνη! Θεά!

Tzamin 1000 περαστικά εύχομαι :(

Μπράβο για την πανα! Η Ελενα φαινόταν έτοιμη απο καιρο! Μπράβο, μεγάλωσε!

Βιβή με γεια τα ψώνια!

Φιλιά!

QVjlp3.png

Κορίτσια καλησπέρα, εμείς εδω στην βεράντα, η μικρή δεν κοιμάται, το απόγευμα πρέπει να πάω την μητέρα μου στον δερματολογο γιατί έβγαλε εξανθηματα, αύριο και Τετάρτη δουλεύω, οπότε καταλαβαίνετε!!

Νινα-Νανα, με γεια τα πράγματα σας, ωραίες οι βόλτες με τα ποδήλατα, επίσης έχετε και υποδομή στην περιοχή σας, οπότε θα ειναι πιο εύκολο να πηγαίνετε βόλτες. Περνώ μια βδομάδα τον μήνα σίδηρο γιατί είχα πολύ χαμηλή φεριτινη και ενώ ανέβηκε την περνώ προληπτικά!

Για τα παπούτσια εάν δεν τα βιαζεσαι, σε κανέναν μήνα το πολύ θα βάλουν εκπτώσεις οπότε ίσως τα βρεις και σε πιο χαμηλές τιμές!

Τζάμιν, και παλιά περαστικά, τι να πω πια με αυτό το πράγμα, άντε να ειναι το τελευταίο και να μην έχετε άλλες ταλαιπωρίες!

Della, πωσ ειναι σημερα ο Κωνσταντίνος? ελπίζω να μην έκανε πυρετο.

Τζιζτζινα, ωραίο το Σ/Κ σας, προλάβες να κοιμηθεις καθόλου?

Βιβη, με γεια και τα δικά σας πράγματα, ποτέ σταματάς από την δουλειά?

Dimista, τελείωσες με τις δουλειές του σπιτιού? εγώ τα ντουλάπια τα κάνω εσωτερικά μια φορά σίγουρα, εξωτερικά ειδικά της κουζίνας τα σαπούνι ζω συνέχεια γιατί φαίνονται οι δακτυλιες!

Mommy, πως παει το χέρι? ξεκίνησες δουλειά?

Αυτά, θα τα πούμε αργότερα!

nJ2dp3.png

Καλημέρα κορίτσια....

με την πάνα πάμε πολύ καλά. Χτες στο σχολείο ήταν όλη μέρα με βρακάκι και όλα καλά. Το απόγευμα βγήκαμε βόλτα και δεν της έβαλα πάνα, πήγαμε πλατεία όπου συναντήσαμε και Νινα νανα με Ελενίτσα και όλες μαζί στις κούνιες. Η Έλενα δεν ήθελε να πάει τουαλέτα έξω, και μόλις μπήκαμε σπίτι κατέβασε σορτσάκι και βρακάκι μόνη της και κάθισε στο γιογιό για τσίσα. Επίσης σήμερα το πρωί αφού ξύπνησε και κάθισε κανένα 5λεπτο, της λέω θέλεις να φέρω το γιογιό για τσίσα? και σηκώθηκε και ξεβρακώθηκε, της έφερα το γιογιό και έκανε τσισάκια. Οπότε είμαστε στην 4η μέρα και έχει αρχίσει από μόνη της να δρα :D, νομίζω θα τα καταφέρουμε.

Α να μην ξεχάσω!!!!!

Να τα χαιρόμαστε τα παιδάκια μας!!!! Ελενίτσες και Κωνσταντίνους!!!!! Να είναι πολύχρονα!!! Και χρόνια πολλά και αν έχετε και κανέναν άλλο που γιορτάζει. Μανούλα Ελένη ή Κωνσταντίνα δεν έχουμε.... έτσι δεν είναι?

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Γεια σας κορίτσια!

Κατ' αρχήν Τζαμίν, Νίνα Νάνα και Ντέλλα να χαιρόμαστε τα παιδάκια μας!Πάντα γερά και ευτυχισμένα να είναι!

Εχτές είχα γενέθλια.Έγινα και γω 35.

Σήμερα έκανα γλυκό ψυγείου για τον Κωνσταντίνο και κοτόπουλο με πατάτες στο φούρνο και έβαλα να ψήνονται ανάμεσα στις πατάτες κόκκινες και πράσινες πιπεριές.

Εμείς το Σάββατο πήγαμε Μαλλ.Πήγαμε Παπασωτηρίου .Πήρα ένα βιβλίο για μένα και ένα για τον Κωνσταντίνο.Μετά φάγαμε πίτσα και παγωτό από τα haazen dazs.Την Κυριακή πήγαμε κούνιες και στο σπίτι ενός φιλικού μας ζευγαριού.

Ντέλλα χαίρομαι που ο Κωνσταντίνος δεν ξαναανέβασε θερμοκρασία.Παιδικό πήγε κανονικά?

Βιβή κατά την δική μου γνώμη μην κρύψεις το πάπλωμα στην Μένια αφού έτσι έχει μάθει να κοιμάται.Το πάπλωμα έχει ως παρέα για τον ύπνο.Ο Κωνσταντίνος από 2 μηνών κοιμάται με το ντουντού του.Όταν μεγαλώσει θα του φανεί το ντουντού του μικρό και θα θέλει να πάρουμε μεγαλύτερο.Για να πλύνω το ντουντού του περιμένω να κοιμηθεί και μετά να το πλύνω.Αν κάνω ότι του το πήρα θα ρίξει πολύ κλάμα.Παρά να κλαίει και επειδή ξέρω ότι το θέλει αυτός θα αποφασίσει μέχρι πότε θα το έχει .Έτσι να κάνεις και με την Μένια.

Με γεια αυτά που ψωνίσατε με τον άντρα σου.

Τζιτζίνα ωραία περάσατε και Πέμπτη και Παρασκευή.Όταν λες ήρθε η μαμά σου,εννοείς ότι ήρθε μαζί σας για ποτό?Ή ήρθε και κράτησε την Ειρήνη?:oops:Αυτήν την εκκλησία δεν την ξέρω.

Τζαμίν ευτυχώς που δεν σας κράτησαν για νοσηλεία.Μπράβο που τα πάτε πολύ καλά με την πάνα.Την Ελζού έχουμε.

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Διαφημίσεις

Nίνα Νάνα τέλειες οι βόλτες σας αυτές τις μέρες?Σου είχε λείψει το ποδήλατο?Με γεια τα ψώνια που κάνατε.

Lila's mom πώς είναι η μητέρα σου?Περαστικά της!Με τις δουλειές τελείωσα την Κυριακή.Από ντουλάπια έκανα της κουζίνας και μέσα και έξω.Μόνο 2 ντουλάπια του μπάνιου έχω αφήσει.Θα τα κάνω κάποιο απόγευμα.Εσύ τις τελείωσες?

Καλό απόγευμα!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

καλησπέρα και .....

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !!!!!

Della, να χαίρεστε τον Κωνσταντίνο σας !!

Τζαμιν,να χαίρεστε την Ελενα σας!!

Dimista , να χαίρεστε τον Κωνσταντίνο σας !!

Νινα-Νανα, να χαίρεστε την Ελένη σας !!!!

Ολα τα παιδάκια να είναι πάντα χαρούμενα κ γελαστα !!! Χρόνια πολλα , με υγεία !!!!!

Γι ΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω !!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Κορίτσια καλησπέρα, να ευχηθώ χρόνια πολλά στον Κωνσταντίνο/Della, Κωνσταντίνο/Dimista, Ελένη/Νινα-Νανα, Έλενα/Τζαμιν, μανούλες να χαίρεστε τα παιδάκια σας και να τα καμαρωσετε όπως επιθυμείτε!!!

nJ2dp3.png

Καλησπερα και Χρονια Πολλα!

Dimista,Nina-Nana και Tzamin ,να χαιρομαστε τα παιδακια μας.Να ειναι γερα προπαντως και τυχερα στη ζωη τους!

Dimista και Νina-Nana;εξτος απι γενεθλια την ιδια μερα εχουν και γιορτη μαζι τα μικρα μας!Φοβερο!

Χρονια Πολλα και στην Elzu!

NXbrp3.png

Ευττχως πυρετο δεν ξαναεκανε.Πρεπει βα ειναι απο τα δοντια του γιατι ολη μερα εχει τα δαχτυλα στο στομα.

Τζαμιν,τι τελεια που τα παει η Ελενα με την πανα.Και ολο το βραδυ στεγνη;απιστευτη.Εμεις την Κυριακη εκανε δυο φορες τσισα και μια κακα αλλα μεχρι εκει.Βεβαια,δεν τον κυνηγαω καθολου.Μονος του τα ζητησε και τον εβαλα.Δεν του λεω παμε και παμε.Το κανει μονο οποτε το θυμηθει.Αβ κιψετε την πανα θα γρεμησετε απο ουρολοιμωξεις;

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

Lila's mom,πηγατε δερματολογο με τη μαμα;ολα καλα;

Nina-Nana,εγω εχω θειο ιερεα στον Αγ.Χριστοφορο στα Κωνσταντινουπολιτικα.

Τζιτζινα,περασατε ωραια εξω;μου λειψε λιγακι το ξενυχτι.Βεβαια,εχουμε αλλου ειδους ξενυχτια τωρα.Να πω την αληθεια,μπορει να νυσταζα αν εβγαινα μεχρι αργα.

NXbrp3.png

Βιβη,εμενα ο δικος μου δεν εχει κατι να κοιμαται μαζι του γιατι εχει εμας αφου κοιμαται μαζι μας.Δεν το βρισκω κακο να εχει κατι μαζι του ειτε ειναι κουκλα,ρουχο,κουβερτα κτλ.Εγω θα τον αφηνα.

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...