Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Lila86 είπε:

Στην αρχή μου κόπηκαν τα πόδια αλλά ευτυχώς όλα καλά! 🙏🏼σε ευχαριστώ πολύ!!! Εμένα μου είπαν πρώτη χοριακη να κάνω την Τρίτη 14η μερα και πήγα 8η μέρα προχθές! Νομίζω θα ξυπνήσεις ένα πρωινό και θα πεις τώρα θα κάνω το τάδε! Έτσι ξύπνησα κι εγώ και έκανα τεστ φαρμακείου!

βλαστοκυστες δεν έβαλες? και σου είπε να πας 14η μέρα? Νομίζω 1η φορά στη ζωή μου αλλά θα το κάνω αυτό το τεστ του φαρμακείου! Άλλο 3 λεπτά αναμονή, άλλο ωρες

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Καλησπέρα mummy:p:p:p

Δηλ ποση ωρα , διαρκεί η καισαρική ?

Γεια σου Kitty!

Απο οτι θυμαμαι γυρω στα 40-45 λεπτα.Στο πρωτο 15λεπτο βεβαια εχει βγει το μωρακι και το εχεις παρει αγκαλια!!!:P:p:p

QWrRp3.png

pw3Zp3.png

eJhDp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σου Kitty!

Απο οτι θυμαμαι γυρω στα 40-45 λεπτα.Στο πρωτο 15λεπτο βεβαια εχει βγει το μωρακι και το εχεις παρει αγκαλια!!!:P:p:p

άντε να δούμε:P:p:p παρόλο που εχω παρα πολύ καλή εγκυμοσύνη , τωρα θέλω να γεννησω.....να δω την φατσούλα του:P:p

ενας μήνας μου εμεινε.......10-12 Απριλιου θα μπω...:P:p

απ οτι βλεπω , σχεδόν όλες μαζί θα γεννησουμε:tongue::tongue::tongue:

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Mammy 3, σ'ευχαριστώ, θα ρίξω μια ματιά αύριο στο Λητώ.

Αnia, επίσης σ'ευχαριστώ για το θέμα του πόνου. Η αλήθεια είναι ότι ψιλοαγχώνομαι λίγο, αλλά αύριο πιστεύω θα μου πει ο γιατρός μου σε τι φάση βρισκόμαστε.:?::?:

uwJMp2.png?KqESJfSU

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!

Λοιπόν πήγα χτες στο prenatal και παρακολούθησα την μαία. Κατ' αρχήν είμασταν καμιά 30ρια έγκυες. Ήταν αρκετά ενδιαφέρουσα η συζήτηση που έγινε. Η μαία είπε ότι οι αναπνοές χρειάζονται σε περίπτωση φυσιολογικού τοκετού χωρίς επισκληρίδιο, ώστε να οξυγονώνεται σωστά το έμβρυο, διότι από τον πόνο η γυναίκα σφίγγεται και δεν αναπνέει. Σε περίπτωση επισκληριδίου η γυναίκα αφού δεν πονάει αναπνέει κανονικά και δεν έχει πρόβλημα το μωρό. Επίσης είπε ότι αν οι πόνοι τοκετού είχαν κλίμακα έως το 10 (το 10 ο πιο δυνατός), οι φυσιολογικοί πόνοι είναι της τάξεως 3-4 και οι τεχνιτοί πόνοι είναι 10. Άρα αν σε πιάσουν οι πόνοι φυσιολογικά δεν είναι και τόσο τραγικοί διότι η φύση έχει φροντίσει γι' αυτό. Μας έδειξε και τον τρόπο που πρέπει να αναπνέουμε κατά την διάρκεια των οδυνών.

Μίλησε και για τον θηλασμό. Μας έδειξε την σωστή θέση και τρόπο για να θηλάζουμε και να μην ερεθίζονται οι θηλές. Επίσης είπε ότι καλό είναι οι γυναίκες που θέλουν πραγματικά να θηλάσουν, να ζητήσουν από το μαιευτήριο αποκλειστικό θηλασμό και να μην δώσουν σταγόνα ξένου γάλατος. Ακόμη κι όταν το γάλα ή το πρωτόγαλα φαίνεται να μην είναι πολύ, είναι τόσο θρεπτικό που είναι αρκετό.

Αυτά σε γενικές γραμμές. Βεβαίως υπήρξε και η σχετική παρουσίαση των προϊόντων prenatal.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Kitty, μήπως μπορείς να μου πεις σε ποια περιοχή είναι αυτή η βιοτεχνία?

Καλημέρα Τzitzina ,

Στην Δάφνη είναι , αλλά να σου την αληθεια κατι τελευταία κομμάτια ειχε , τα υπόλοιπα μακρυμάνικα. Τα ίδια κ στο tres jolie , στην Βουλιαγμένης που πηγα.

ο δρόμος λέγεται Γραβιάς , το νουμερο δεν το θυμάμαι , αλλά μπορώ να το δω

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Καλημέρα κοριτσάρες,

tzamin ωραία τα είπε η μαία ε , αν κρίνω από τα λόγια της πρέπει να είναι η ίδια που έκανε την ενημέρωση και τότε που είχα πάει εγώ. Όντως αυτό με τους πόνους ισχύει οι φυσικού με τους τεχνιτούς δεν έχουν καμία σχέση. Εμένα θυμάμαι κάποια στιγμή μου έβαλαν λίγη ωτοκιτίνη για να βοηθήσουν τη μήτρα κ χάθηκα από τον πόνο...

Tzitzina έχεις δίκιο δεν βρίσκεις εύκολα καλοκαιρινά πιτζαμάκια αυτη την εποχή, έτσι την είχα πατήσει κ με τον Άγγελο . Ομως αν έχεις κάποιο μαγαζί στην γειτονιά σου με εσώρουχα μπορείς να τους ρωτήσεις αν μπορούν να βοηθήσουν, αυτοί έχουν τα περσινά στις αποθήκες τους αν είναι εξυπηρετικοί κ κατανοητικοί θα σου βγάλουν μερικα κομμάτια, δεν είναι τίποτα δύσκολο. Εγώ ευτυχώς έχω ενα μαγαζάκι που είχα πάρει τότε με τον Άγγελο και την παρακάλεσα κ μου έφερε από την αποθήκη ένα σωρό να διαλέξω. Εναλλακτικά μπορείς να φοράς χειμωνιάτικη πιτζάμα κάτω κ απο πάνω ένα μπλουζάκι με ραντάκι ή ένα φανελάκι με ραντάκι που είναι κ βολικό στο θηλασμό ;)

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Γεια σας κοριτσάκια! Τι κάνετε?

Κορίτσια εγώ δεν το έχω ψάξει το θέμα με τη μαία, αλλά ούτε και με μαθήματα ανώδυνου τοκετού, γιατί ξέρω ότι εκείνη την ώρα δε θα θυμάμαι τίποτα.

Κι εγώ το ίδιο! :mrgreen: Ειδικά τώρα που έχω ήδη την εμπειρία του τοκετού πιστεύω ότι εμένα προσωπικά δεν θα με βοηθούσαν καθόλου τα μαθήματα ανώδυνου τοκετου.Το μόνο που ξέρω ότι θα με βοηθήσει σίγουρα είναι η επισκληρίδιος! :lol: Πολλές κοπέλες όμως έχουν βοηθηθεί πολύ!

Τα πονάκια χαμηλά είναι φυσ/κα, η μήτρα και το μωρό μεγαλώνουν όλο και πιο πολύ και πιέζουν όλο και περισσότερο.

Με τις πιτζάμες και εγώ το ίδιο θέμα έχω. Έχω βάλει την μαμά μου να ψάξει και δεν έχει βρει ακόμα καλοκαιρινές..

Κιττυ μια χαρά ο μπόμπιράς σου! Ο δικός μου ο γιατρός δεν έχει μαία. Η επισκληρίδιος εμένα δεν με πόνεσε. Το μόνο δύσκολο ήταν ότι την έκανα όταν πια είχα πολύ έντονους πόνους και έπρεπε να μείνω ακούνητη. Μόνο αυτό. Κατα τ'άλλα ένα τρυπημστάκι και μία αίσθηση κρύου. Τίποτα τραγικό.

Δήμητρα κι εμένα τρέχει το στήθος μου από τον 6ο μήνα. Τώρα τελευταία βάζω και παντς γιατί τρέχει πολύ. Συμβαίνει σε πολλές κοπέλες.Απλά δεν πρέπει να πιέζεις το στήθος σου για να δεις αν βγάζει.

Tzasmin καλά πέρασες εχτές ε? Ελπίζω να καταφέρεις και να τα κανεις πράξη! Εγώ όπως είπα είμαι λίγο ''καλοπερασάκιας''.:oops: Αφού υπάρχει τρόπος να μην ταλαιπωρηθώ το προτιμώ...

Πραγματικά πάντως για μένα οι κοπέλες που ακολουθούν διάφορες τεχνικές και γεννούν χωρίς επισκληρίδιο έχουν ''κότσια''!!!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Να ρωτήσω κάτι τις έμπειρες μανούλες. Πώς επιλέγω πιπίπλες και θηλές για μπιμπερό? Σιλικόνη ή καουτσούκ? Θηλή που μοιάζει με την πραγματική ή ανατομική? Ή τα παίρνω όλα και επιλέγει το μωρό αυτό που του αρέσει πιο πολύ? Είμαι μπερδεμένη...:confused:

Έχετε κάτι να προτείνετε βάσει εμπειρίας?

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Διαφημίσεις

Τζασμίν πιστεύω πως δεν υπάρχει κάτι στάνταρ. Έχουν και τα μικρά τα ''γούστα'' τους. Εγώ είχα πάρει και λεπτά μπιμπερό με λεπτή θηλή και τα αντικολικά με την χοντρή πιπίλα και πιπίλες καουτσούκ και σιλικόνης. Στην αρχή το κοριτσάκι μου ό,τι και να της έδινες το δεχόταν. Μετά τους δύο μήνες όμως..γολγοθάς! Άρχισε τα κόλπα με το δικό μου γάλα καταρχήν και μετά αφού κόψαμε τον θηλασμό προσπαθούσαμε να βρούμε με τι πίνει καλύτερα. Τελικά κατέληξε στην χοντρή θηλή καουτσούκ και πιπίλα πάλι καουτσούκ. Από τότε δεν ξαναέβαλε ποτέ τίποτα άλλο στο στόμα της. Όσο και να προσπάθησα. Το καλύτερο για μένα είναι να μην συνηθίζει με ένα είδος γιατί εμένα με δυσκόλεψε αυτό. Μπορεί ξαφνικά να καταργηθεί το συγκεκριμένο και να μην ξέρεις μετά τι να κάνεις..

Κορίτσια έχει κάποιες καλοκαιρινές πιτζάμες το Λητώ

http://www.letoshop.gr/default.asp?itmSKU=320839&itm=3157725&ct=10606&pid=40

http://www.letoshop.gr/default.asp?itmSKU=320840&itm=3157726&ct=10606&pid=40

http://www.letoshop.gr/?prOrder=0&prOrderBy=0&ct=10606&pg=3&pid=39&la=1

Απ'ότι βλέπω όμως είναι χωρίς κουμπιά μπροστά..

Τζασμίν πιστεύω πως δεν υπάρχει κάτι στάνταρ. Έχουν και τα μικρά τα ''γούστα'' τους. Εγώ είχα πάρει και λεπτά μπιμπερό με λεπτή θηλή και τα αντικολικά με την χοντρή πιπίλα και πιπίλες καουτσούκ και σιλικόνης. Στην αρχή το κοριτσάκι μου ό,τι και να της έδινες το δεχόταν. Μετά τους δύο μήνες όμως..γολγοθάς! Άρχισε τα κόλπα με το δικό μου γάλα καταρχήν και μετά αφού κόψαμε τον θηλασμό προσπαθούσαμε να βρούμε με τι πίνει καλύτερα. Τελικά κατέληξε στην χοντρή θηλή καουτσούκ και πιπίλα πάλι καουτσούκ. Από τότε δεν ξαναέβαλε ποτέ τίποτα άλλο στο στόμα της. Όσο και να προσπάθησα. Το καλύτερο για μένα είναι να μην συνηθίζει με ένα είδος γιατί εμένα με δυσκόλεψε αυτό. Μπορεί ξαφνικά να καταργηθεί το συγκεκριμένο και να μην ξέρεις μετά τι να κάνεις..

Ευχαριστώ arma μου.... θα πάρω απ' όλα και βλέπουμε ;)

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Tzamin αν θες να θηλάσεις εγώ θα σου πρότεινα να μην δώσεις πολύ βάση σε μπιμπερό κ πιπίλες. Να το έχεις στο μυαλό σου σαν κάτι άχρηστο. Μπορόύν αυτές οι θηλές να μπερδέψουν το μωρό σου κ να αρνείται το στήθος. Ειδικά το μπιμπερό έιναι μεγάλη παγίδα γιατί το μωρό πίνει πολυ πιο έυκολα απο το μπιμπερό από ότι από το στήθος που πρέπει να κάνει θηλαστική κίνηση κ έτσι βολευεται κ αρνείται το στήθος μετά. Εγω ταλαιπωρήθηκα 2 μήνες να το ξεμάθω από το μπιμπερό που έμαθε στο μαιευτήριο.

Επίσης όταν το μωρό κλαίει θέλει ή στήθος ή αγκαλιά ή βολτίτσα στον ώμο γιατί κάτι το ενοχλεί από μόνο του δεν γνωρίζει την πιπίλα για να την ζητήσει :rolleyes:

Αν πάλι δεν σε ενδιαφέρει τόσο ο θηλασμός γνώμη μου είναι να πάρεις μια - δυο διαφορετικες κ το μωρό θα διαλέξει μόνο του, έχει δίκιο η arma , το καθένα βολεύεται με κάτι διαφορετικό. Είχα δει πάντως σε μια εκπομπή ότι οι καουτσούκ της chicco είχαν αποσυρθεί γιατί ήταν επικίνυδνες κάτι με ένα χημικό που περιείχαν δεν θυμαμαι ακριβώς

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Tzamin αν θες να θηλάσεις εγώ θα σου πρότεινα να μην δώσεις πολύ βάση σε μπιμπερό κ πιπίλες. Να το έχεις στο μυαλό σου σαν κάτι άχρηστο. Μπορόύν αυτές οι θηλές να μπερδέψουν το μωρό σου κ να αρνείται το στήθος. Ειδικά το μπιμπερό έιναι μεγάλη παγίδα γιατί το μωρό πίνει πολυ πιο έυκολα απο το μπιμπερό από ότι από το στήθος που πρέπει να κάνει θηλαστική κίνηση κ έτσι βολευεται κ αρνείται το στήθος μετά. Εγω ταλαιπωρήθηκα 2 μήνες να το ξεμάθω από το μπιμπερό που έμαθε στο μαιευτήριο.

Επίσης όταν το μωρό κλαίει θέλει ή στήθος ή αγκαλιά ή βολτίτσα στον ώμο γιατί κάτι το ενοχλεί από μόνο του δεν γνωρίζει την πιπίλα για να την ζητήσει :rolleyes:

Αν πάλι δεν σε ενδιαφέρει τόσο ο θηλασμός γνώμη μου είναι να πάρεις μια - δυο διαφορετικες κ το μωρό θα διαλέξει μόνο του, έχει δίκιο η arma , το καθένα βολεύεται με κάτι διαφορετικό. Είχα δει πάντως σε μια εκπομπή ότι οι καουτσούκ της chicco είχαν αποσυρθεί γιατί ήταν επικίνυδνες κάτι με ένα χημικό που περιείχαν δεν θυμαμαι ακριβώς

Στόχος είναι ο αποκλειστικός θηλασμός. Απλά είπα να πάρω 2-3 μπιμπερό να υπάρχουν στο σπίτι σε περίπτωση που χρειαστεί να μην τρέχουμε.

Τώρα διάβαζα ένα άρθρο για την συγκεκριμένη πιπίλα της Chicco, ήταν όμως 1 παρτίδα όχι όλες. Παρ' όλα αυτά όταν ακούς έστω και για μια παρτίδα που δεν πληρεί τις προδιαγραφές δεν χάνεις λίγο την εμπιστοσύνη σου προς την εταιρεία γενικά? Και για την πιπίλα δίκιο έχεις θα δώσω περιθώριο 2-3 μήνες νομίζω, εκτός κι αν αρχίσει να πιπιλάει δαχτυλάκι.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...