Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Καλησπερα ομορφοκοριτσα!Βλεπω eurovision ενω ο Κωνσταντινος ειναι ταβλα!!!

Τzamin,περαστικα σας βρε παιδακι μου!Με γεια το μαλλι!Κι εγω οταν ειμαι σκασμενη με τα μαλλια μου τα βαζω.

Νινα-Νανα,εγω εχω πεθανει με τις αλλεργιες μου φετος.Την καταλαβαινω την Ελενη πολυ καλα.

Τζιτζινα,τι ωραια που καθισατε για καφε μαζι!Ο δικος μου ο γαιδαρος με εχει στην τρεχαλα(και να πεις οτι αδυνατισα;καμια σχεση!).

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Χθες τον πηγα σε εναπαρκο εδω κοντα που λεγεται "κτημα δηλαβερ".Ειχαμε μαζι κουβαδακια και περασαμε τελεια!Βεβαια εγινε απιστευτο γουρουνι,μεσα απο την πανα εβγαλα πετραδακια,αλλα χαλαλι του.Σημερα πηγανε σουπερ μαρκετ.Κι εκει του αρεσει!

Καλο βραδυ κοριτσακια μου!

NXbrp3.png

Γεια σας κορίτσια!

Σήμερα το πρωί με τον Κωνσταντίνο πήγαμε κούνιες και το απόγευμα για ψώνια.Από χτες το βράδυ ο Κωνσταντίνος δεν υπάρχει περίπτωση να κοιμηθεί αν δεν του πω παραμύθι.Εχτές όταν του έσβησα το φως έκλαιγε και τον πήρε ο ύπνος αφού πρώτα του είπα ένα παραμύθι.Και έτσι από χτες κοιμάται με παραμύθι.

Ντέλλα επιθετικό το κοριτσάκι.Εγώ ίσως θα πήγαινα να μιλήσω στον πατέρα της.Θα του έλεγα να συγκρατήσει την κόρη του γιατί ο δικός μου δεν θέλει να την πλησιάσει.Θα προσπαθούσα να υπερασπίσω τον γιο μου.Κάτι παρόμοιο μου είχε τύχει αυτό με την κουμπάρα μου που σας είχα γράψει.Αλλά δεν είναι επιθετικό κοριτσάκι απλά είναι τσαούσα.Της έστειλε φιλάκια?Έδειξε τις προτιμήσεις του στις γυναίκες!

Ντέλλα που βρίσκεται αυτό το κτήμα?Είναι μεγάλο,ωραίο?Η eurovision είναι τελικός?

Τζαμίν πολύ ταλαιπωρία και η Έλενα και συ.40 πυρετό?Κρίμα η κακομοίρα.Με γεια το μαλλί.Μετά από 1α τέτοια ταλαιπωρία χρειάζεται μια τέτοια αλλαγή.Και εγώ έχω πάει κομμωτήριο μετά από αγανάκτηση.

Νίνα Νάνα πώς είναι η Ελένη?Έκανε εμετό ξανά?Και γω αποκλείεται να ακούσω τον Κωνσταντίνο να πει όλη αυτήν την φράση.

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Τζιτζίνα έχει τύχει να το πει αυτό σε παιδάκι?Ωραία που πήγατε οι 2 σας για καφέ.Εγώ με τον Κωνσταντίνο δεν έχουμε πάει ποτέ οι 2 μας για καφέ γιατί δεν ξέρω αν θα μπορούσα να τον κάνω καλά μόνη μου.

Lila's mom και γω αυτές τις μέρες έχω κουραστεί με τις δουλειές .Ελπίζω να τελειώσουν σύντομα έτσι ώστε να ξεκουραστώ και να ηρεμήσω.Αλλά ευτυχώς αυτές οι δουλειές γίνονται 1α φορά τον χρόνο και πρέπει να γίνονται.Εσύ κάνεις και τα ντουλάπια και τα συρτάρια της κουζίνας?

Κίττυ σε π.χαρά έχει τύχει να πω σε παιδάκι άστον και τον Κωνστ.να κάνει σίγουρα εσύ ξέρεις καλύτερα από τον Κωνστ.αλλά ο Κωνστ.είναι μικρότερος από σένα αλλά δεν είναι σωστό να τον σπρώχνεις.Άλλα παιδιά σπρώχνουν και άλλα παιδιά λένε εσύ δεν μπορείς γιατί είσαι μικρός.Και τα 2 με ενοχλούν αλλά δεν έχει τύχει να πω κάτι παραπάνω.Δεν θέλω να παρεξηγούνται και οι γονείς τους.Γενικά κατά την δική μου γνώμη τα παιδιά είναι των γονιών τους.

Στον χαρακτήρα.

Καλό βράδυ!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα ,

τι έγινε ρε κορίτσια ? κι ο Κωνσταντίνος πυρετό ?

περαστικά σε όλα τα παιδάκια, ελπίζω να ειναι καλύτερα.

και...πολυ προσοχή στα κουνούπια ,κορίτσια.το κοριτσάκι φίλων μας το τσίμπησε στο ματι ,εγινε τούμπανο και ειναι απο Τεταρτη στο Παίδων με ενδοφλέβια αντιβίωση.και θα μεινει αρκετες μερες.

Dimista, συμφωνώ με αυτά που γραφεις ,κι εγω τετοια λέω στον δικό μου ή στα αλλα παιδιά.αλλά στην προκειμένη περίπτωση δεν με ενδιέφερε καθόλου αν θα ενοχληθούν οι γονεις του (αν εμφανίζονταν φυσικά) ,εκείνοι έπρεπε να απολογηθούν που το παιδί τους έβριζε και μίλαγε με αυτόν τον τρόπο.

και φυσικά κι εγω δεν θέλω ουτε να ενοχλεί ουτε να τον ενοχλούν. τωρα να σου πω την αλήθεια ,εγω δεν βρίσκω διαφορά ανάμεσα στο επιθετικό και τσαούσικο παιδί.κι όπως προσπαθώ για το δικό μου παιδί ,προφανως το ίδιο μπορούν να κάνουν όλοι οι γονείς.

Γι ΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω !!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Γεια σας και από μένα!

Ντέλλα περαστικά για τον Κωνσταντίνο.Όποτε αρρωσταίνει η Έλενα της Τζαμίν μετά από λίγο αρρωσταίνει ο Κωνσταντίνος!Ο κακομοίρης ευαισθητούλης είναι.Για θάλασσα κάνε υπομονή το άλλο ΣΚ.Εκτός αν γίνει καλά μέχρι Κυριακή.

Κίττυ καλά που μας το είπες για τα κουνούπια.Ταλαιπωρείται η μικρούλα τόσες μέρες.Ενδοφλέβια αντιβίωση?Ανατρίχιασα.Δυστυχώς τα κουνούπια είναι επικίνδυνα.

Μάμμυ όποτε βρεις χρόνο γράψε μας και τα δικά σου νέα.Είστε όλοι καλά?

Καλό βράδυ και καλό ΣΚ σε όλες!

Καλησπερα κοριτσακια.Ειμαστε καλα σημερα.Τελευταια φορα εκανε ενα 37.2 χθες το απογευνα και δεν ξαναανεβασε θερμοκρασια.

Αυριο επιστρεφουμε κανονικα στην καθημερινοτητα μας.

Εσεις τι κανατε το ΣΚ;

NXbrp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Χαθήκαμε, αλλά έπεσε πολύ δουλειά και στο γραφείο και στο σπίτι...(λέω ότι σήμερα τέλειωσα με τα βαριά!). Στο μεταξύ την προγούμενη εβδομάδα έλειπε ο άντρας μου στη Χαλκιδική για δουλειά, οπότε έπεσαν όλα πάνω μου...και πόσο ακόμη βάρος να σηκώσω η έρμη...? Ήδη είμαι στο +10 και ακόμη έχουμε μπροστά τουλάχιστον 2 μήνες...

Στο μεταξύ έχει προκύψει ένα θεματάκι και πολύ θέλω τη γνώμη σας! Τώρα που μάζεψα τα χειμωνιάτικα, έπλυνα και το πάπλωμα της μικρής για να το μαζέψω...Όμως τώρα το ζητάει και από εκεί που δεν είχαμε πρόβλημα με τον ύπνο, ξαφνικά θέλει αγκαλιά, αργεί να κοιμηθεί και γενικά είναι πολύ ανήσυχη!

Χθες το βράδυ για να ηρεμήσει της το έδωσα. Τι λέτε, έκανα καλά? Μήπως να το ξανακρύψω για να μη μαθαίνει και μετά δε θέλει να το αποχωρηστεί?

Ο ανηψιος μου πάει 5η δημοτικού και ακόμη δε μπορεί να κοιμηθεί αν δεν έχει μαζί του την μωρουδιακή του κουβέρτα...χειμώνα-καλοκαίρι. Δε θέλω να φτάσουμε εκεί. Για δώστε μου τα φώτα σας...τι να κάνω?

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!

Είστε όλες καλά? Τα παιδάκια σας?

Della καλύτερα ο Κωνσταντίνος? Δεν ξανανέβασε φαντάζομαι έτσι? Nina-Nana το μπούκωμα της Ελενίτσας? Tzamin εσείς πως είστε?

Dimista και Nina-Nana, φυσικά και δεν λέει όλη αυτή την πρόταση. Ούτε καν...Απλά της μιλάω πάντα κανονικά, της εξηγώ τα πάντα σαν να είναι μεγάλη και περιμένω όταν είναι έτοιμη να τα πει και εκείνη με τη σειρά της.

Βιβή, δυστυχώς και εγώ δεν είμαι τόσο "κατάλληλη" για το θέμα του ύπνου. Στην αρχή έλεγα πως δε θα κοιμάται μαζί μας, αλλά όταν ξυπνάει μες τη νύχτα την παίρνω στο κρεββάτι μας. Έλεγα ότι δε θα την αφήνω να αποκοιμιέται με τηλεόραση, τώρα την αφήνω να ξαπλώνει στον καναπέ και να χαζεύει nickelodeon μέχρι να κοιμηθεί. Δες το αν θες ένα-δυο βράδια ακόμη και αν δεν μπορεί, τι να πω, μήπως να της το δώσεις να μην ταλαιπωρείται?

Nina-Nana δεν είχα παιχνιδάκια στον καφέ γιατί πήγαμε κατευθείαν μετά απο δουλειά και σταθμό, αλλά απασχολήθηκε με ενα τοστ:tongue:, με καλαμάκια, με τον καφέ μου (της αρέσει να ανακατεύει), με ένα εμφιαλωμένο νερό που ξεκινάει να πίνει μόνη της και έτσι πέρασε η ώρα.

Dimista, ωραίες στιγμές διαβάζοντας παραμύθια...Ωραίο νανούρισμα για το Κωνσταντίνο!

uwJMp2.png?KqESJfSU

Εμείς τώρα, την Παρασκευή πήγαμε το μεσημέρι σε έναν παιδότοπο με μια φίλη και τα παιδάκια της. Ευτυχώς δεν είχε πολυ κόσμο και έπαιξαν καλά τα μικρά. Το βράδυ ήρθε η μαμά μου και πήγαμε για ποτό με κάτι φίλους. Περάσαμε πολύ καλά, ήπιαμε αρκετά (ευτυχώς δε χαλάστηκα καθόλου), αλλά γυρίσαμε στις 5 και στις 7 σηκώθηκα να πάω για δουλειά. Χθες το μεσημέρι κοιμηθηκα μόνο μια ωρίτσα γιατί είχαμε βάφτιση και μετά τραπέζι και γυρίσαμε πολύ αργά. Και δυστυχώς παρόλο που η μικρή κοιμήθηκε 01.00΄ ξύπνησε στις 07.30΄σήμερα!!!

Την Πέμπτη είχα πάει σε μια φίλη όπου είχαμε μαζευτεί και ήρθε μια κοπέλα να μας φτιάξει νύχια. Είχα και την Ειρήνη μαζί μου. Εκτός του ότι έφαγε 10 κεφτεδάκια, 8 μπισκότα, κουλούρια, ένα κομμάτι πίτσα, δυο φέτες ψωμί και λίγο σαλάτα, κατά τ'αλλα κάθισε καλά. Στο τέλος νύσταξε, της έβαλα πιτζάμες για να είναι έτοιμη (γιατί πάντα κοιμάται στο αμάξι) και όταν την έβαλα στον καναπέ για να μαζέψω τις τσάντες μας, μου έλεγε με παράπονο "Μαμά, που νάνι?" Είχε πολύ πλάκα γιατί πρώτη φορά προβληματίστηκε για τον ύπνο της.

Η βάφτιση που πήγαμε χθες ήταν στους Άγιους Ισίδωρους στο Λυκαβητό.Έχετε πάει? Είναι ένα πολύ όμορφο εκκλησάκι χτισμένο μέσα σε βράχο!!

Νina-Nana φλασιά!!! Είχες πει τότε με τις γιορτές και το Πάσχα ότι ο μπαμπάς σου τα ξέρει λόγω δουλειάς. Είναι κληρικός?

uwJMp2.png?KqESJfSU

Καλημέρα κορίτσια.....

Εμείς την Παρασκευή την περάσαμε όλη μέρα στο Παίδων αλλά ευτυχώς δεν μας κράτησαν για νοσηλεία. Η Έλενα έχει ουρολοίμωξη. Έχω περάσει τα εγκεφαλικά του αιώνα. Ελπίζω να είναι το τελευταίο γιατί θα τα ξυρίσω τα μαλλιά μου :?. Τώρα είναι με αντιβίωση για 10 μέρες και είμαστε και σε διαδικασία κοψίματος της πάνας. Η οποία διαδικασία πάει πολύ καλά. Δύο μέρες χωρίς πάνα και κανένα ατύχημα. Σας αφήνω προς το παρόν γιατί έχει μαζευτεί πολύ δουλειά στο γραφείο, και αν προλάβω θα ξαναμπώ αργότερα.

Περαστικά στα αρρωστούλικα...

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Καλημέρα κορίτσια.....

Εμείς την Παρασκευή την περάσαμε όλη μέρα στο Παίδων αλλά ευτυχώς δεν μας κράτησαν για νοσηλεία. Η Έλενα έχει ουρολοίμωξη. Έχω περάσει τα εγκεφαλικά του αιώνα. Ελπίζω να είναι το τελευταίο γιατί θα τα ξυρίσω τα μαλλιά μου :?. Τώρα είναι με αντιβίωση για 10 μέρες και είμαστε και σε διαδικασία κοψίματος της πάνας. Η οποία διαδικασία πάει πολύ καλά. Δύο μέρες χωρίς πάνα και κανένα ατύχημα. Σας αφήνω προς το παρόν γιατί έχει μαζευτεί πολύ δουλειά στο γραφείο, και αν προλάβω θα ξαναμπώ αργότερα.

Περαστικά στα αρρωστούλικα...

Περαστικά σας κορίτσι! Το έχουμε περάσει πολλέεεεεεςςςςςς φορές το πρόβλημα της ουρολοίμωξης και σε καταλαβαίνω. Και εμείς αρχίσαμε την εκπαίδευση για να κόψουμε την πάνα δειλά δειλά, αλλά ακόμη απέχουμε για να πούμε ότι τη βγάζουμε.

Για αρχή, την έβαλα στο κάθισμα της τουαλέτας, με το δικό της καθισματάκι. Δεν έκανε τίποτα αλλά κάθισε ευχάριστα. Το είχα δοκιμάσει άλλη μια φορά, αλλά όχι μόνο δεν κάθισε, μου έβαλε και τα κλάματα. Οπότε άφησα να περάσει λίγος καιρός και το ξαναδοκίμασα χθες. Φαίνεται ήθελε λίγο χρόνο ακόμη, γιατί χθες δε διαμαρτηρήθηκε καθόλου, ούτε δυσανασχέτησε.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...