Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Καλησπερα φιλεναδες.Ειμαι με τον Κωνσταντινο παιδοτοπο,να πιω καφεδακι.Εφυγαν οι γονεις μου σημερα και με το που γυρισε απ'το σχολειο τους εψαχνε το πουλακθ μου.Του ειπα οτι πηγαν Θεσσαλονικη στο σπιτι τους κθ εκλαιγε.Τον εφερα λιγο να ξεσκασει.

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κιττυ,αληθεια τι θα επρεπε να πουμε σε τετοιους γονεις;εχω μεινει αναυδη!Δεν ξερω τι θα πρεπει να κανω αν μου τυχει.

Dimista,θα λυθει η γλωσσα του σιγα σιγα!

Nina-Nana,τελειο το χρωμα σου!!!

Lila's mom,χρυσοχερα μπραβο σου!

Η Dimista εχει δικιο:tzamin,που εισαι;ολα καλα;

NXbrp3.png

Καλησπερα φιλεναδες.Ειμαι με τον Κωνσταντινο παιδοτοπο,να πιω καφεδακι.Εφυγαν οι γονεις μου σημερα και με το που γυρισε απ'το σχολειο τους εψαχνε το πουλακθ μου.Του ειπα οτι πηγαν Θεσσαλονικη στο σπιτι τους κθ εκλαιγε.Τον εφερα λιγο να ξεσκασει.

τον καυμενούλη, τους συνήθισε και στεναχωρήθηκε που εφυγαν:cry::cry:

καλά έκανες και τον πηγες παιδότοπο:P

Γι ΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω !!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Κιττυ,αληθεια τι θα επρεπε να πουμε σε τετοιους γονεις;εχω μεινει αναυδη!Δεν ξερω τι θα πρεπει να κανω αν μου τυχει.

Dimista,θα λυθει η γλωσσα του σιγα σιγα!

Nina-Nana,τελειο το χρωμα σου!!!

Lila's mom,χρυσοχερα μπραβο σου!

Η Dimista εχει δικιο:tzamin,που εισαι;ολα καλα;

όντως ,μενεις άναυδος...δεν εχω ξαναδεί τόσο προκλητικό και κακότροπο παιδί και σε αυτή την ηλικία.:evil:

7-4-2011

5s7mp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια τα φωτα σας:

ο Κωνσταντινος ειναι ενα αρκετα ζωηρο παιδακθ που ομως ποτε δεν θα απλωσει χερι σε αλλο παιδακι.Πολλες φορες εχει τυχει καποιο μεγαλυτερο να θελει για παραδειγμα να του παρει την μπαλα του και μπορει να τον σπρωξουν η να τον χτυπησουν.Ο δικος μου ο χαλβας τις τρωει.

Στον παιδοτοπο σημερα ενα κοριτσακι 1,5 χρονων αλκα πιο ψηλη και καρδαμωμενη απο τον γιο μου,του επιτεθηκε να του τραβηξει τα μαλλια για ανεβει πρωτη σε ενα υψωμα.Ι μπαμπας της της χτυπησε το χερι και της τη μαλωσε.Ο δικος μου ηρθε σ'εμενα κι εγω του ειπα:εισαι καλα;δεν πονεσες.Κατα λαθος το εκανε το κοριτσακθ.Πριν περασουν 3' κι ενω ο δικος μου μαλλον φοβουμενος δεν την πλησιαζε ουτε στα τρια μετρα ηρθε η μικρη και τιυ εβαλε τα δαχτυλα της στα ματια του να του βγαλει.Ο δικις μου εμεινε αγαλμα.Ο μπαμπας της την μαλωσε(εγω θα το ξεμαλλιαζα ευχαρθστως)και την πηγε παραπερα.Τι να του πω εγω του μικρου;δεν πειραζει;καταλαθος;αφου το κωλοπαιδο το εκανε επιτηδες.Εσεις τι θα κανατε;γενικα τι κανετε σε κατι αναλογο;

NXbrp3.png

Το κερασακι στην τουρτα;οταν φευγαμε ο μπουνταλας ο γιος μου της εστειλε φιλακια!

πρωτα διάβασα το προηγούμενο post 3 φορές και πραγματικά προσπαθω να σκεφτώ τι μπορούμε να κάνουμε σε τέτοιες περιπτώσεις

τωρα διαβασα κι αυτό....και γελάω:P:p

α ...ρε Κωνσταντίνε !!!! τα ίδια ειναι και ο δικός μου (το είχαμε ξανασυζητήσει).ετσι ήμουν κι εγω (καθάριζε η αδερφή μου για μενα 3 χρόνια μικρότερη) :shock: ευτυχως όχι για πάντα

Δεν ξερω ..ρε γμτ ..και σίγουρα θα το αντιμετωπίσουμε πολλές φορές.αν ειναι μεγαλύτερα παιδια (που συνήθως οι γονείς ειναι στον κόσμο τους )τους κάνω παρατήρηση.προχθες ας πουμε στις κουνιες ηταν ο Ισάακ σε ενα παιχνίδι ,κατι σαν τιμόνι πλοιου και τον πλευρίζει ενα κανα 2 χρόνια μεγαλύτερο,τον σπρώχνει για να το πιασει αυτό.εκει του ειπα ΄΄μην τον σπρώχνεις κλπ'' , αλλα δεν μου εχει τυχει κατι οπως εκανε το κοριτσάκι στον Κων/νο.Προφανως να το ξεμαλλιάσω κι εγώ θα ήθελα.

τι να πω....να αρκούμαστε για την ωρα στις παρατηρήσεις των γονιων τους.

Μαλλον θα του ελεγα ''αυτό που εκανε το κοριτσάκι δεν ήταν σωστό , εσύ δεν πρέπει να το κάνεις ποτέ''.

απο την μια κι εγω δεν θέλω να είναι ''χαλβάς'' , αλλά ούτε και να πλακώνει τα παιδάκια.

Σε βοήθησα απίστευτα ε ?:oops:

7-4-2011

5s7mp3.png

Το κερασακι στην τουρτα;οταν φευγαμε ο μπουνταλας ο γιος μου της εστειλε φιλακια!

no comments:p:p:p

ύστερα θα φταίμε αν γίνουμε περίεργες πεθερές ,που από τωρα παιδεύουν τα αγόρια μας ?:rolleyes::shock::oops:

7-4-2011

5s7mp3.png

Γεια σας κορίτσια....

Καλά το καταλάβατε.... η Έλενα ήταν πάλι χάλια. Από το Σάββατο με 40 πυρετό, μέχρι χτες. Από χτες το βράδυ απύρετη. Πάλι εξετάσει, ούρα, γιατροί κλπ. Ταλαιπωρίες η καημενούλα η Έλενα, αλλά και η μαμά ...... πολύ ταλαιπωρία. Σήμερα είμαστε εγώ γραφείο, η μικρή σχολείο. Δεν γινόταν να λείψω άλλο, και αφού ήταν απύρετη, την πήγα..... κι ο θεός βοηθός. Το τελευταίο δίμηνο...... έχω γονατίσει...

Κατά τα άλλα καλά :tongue:. Κάπου έπρεπε να ξεδώσω κι εγώ μετά από τις τελευταίες ταλαιπωρίες και κάλεσα την κομμώτρια μου στο σπίτι και έκοψα κοντό καρέ :shock:. Το πήγαινα για αντρικό αλλά επειδή σοκαρίστηκε πολύ η κομμώτρια μου είπε να το κάνουμε έτσι για κάνα μήνα. Και αν δεν μου αρέσει και θέλω να το κόψω σώνει και καλά, να το κόψουμε μετά.

Νινα νανα εννοείς η Ελενίτσα έμεινε μόνη της μέχρι να ψωνίσεις ή με τον μπαμπά της? Δεν έχω πάει στο εκπτωτικό χωριό και δεν ξέρω τί παιδότοπο έχει.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Διαφημίσεις

Tzamin περαστικά, πω πω η καημενουλα! Κι εσυ δηλαδή! Εχετε ταλαιπωρηθεί πολυ... :(

Με τον μπαμπά της έμεινε! Δεν έχει παιδοτοπο, έχει 2 παιδικές χαρές πολυ ωραίες.

Με γεια το μαλλί! Κι εγω θα τα κόψω κοντα πάντως, για τη ζέστη και τη θάλασσα ειναι οτι πιο πρακτικό!

Della κι εμείς το έχουμε πάθει κάποιες φορές αυτο. Δεν ξέρω πραγματικα τι μπορούμε να κάνουμε σε τέτοιες περιπτώσεις. Η δικια μου ειναι κι υπερευαισθητη σε αυτά τα πράγματα και την πιάνει το παράπονο. Τρέμει το κάτω χειλακι!

Lila's mom ψάχνω desigual πλατφόρμες. Κοίταξα για camper αλλα δεν είδα κάτι που να με εντυπωσιάσει.

Οι δημιουργίες υπέροχες! Και του χρόνου!

QVjlp3.png

Della, λιώνω με το σχόλιό σου!! "Μπουνταλάς", χαχαχα!

Δυστυχώς αυτό με τα άλλα παιδάκια είναι ένα θέμα. Εγώ της λέω πως αν κάποιος μικρός ή μεγάλος, της κάνει κάτι που την ενοχλεί, να του λέει "φύγε και μη με πειράζεις" και αν συνεχιζει να το λέει σε μένα ή στις δασκάλες αν είναι στο σχολείο. Πραγματικά και εγώ δεν ξέρω τι είναι σωστό? Η αλήθεια είναι ότι πρέπει να υπερασπίζονται και τον εαυτό τους, χωρίς όμως να γίνονται επιθετικά. Πάντως έχει τύχει κανα-δυο φορές να της αγριέψουν κάτι παιδάκια και να τα "μαλώσει" και εκείνη...

Tzamin, περαστικά στο κοριτσάκι σου και κουράγιο σε σένα..Είναι καλύτερα?? Με γεια και το μαλλί!! Αχ, πόσο χρειαζόμαστε αυτή την ανανέωση!!

Από την κούραση, το απόγευμα όπως παίζαμε στο δωμάτιο της, με πήρε ο ύπνος στο χαλί. Ευτυχώς την άκουσα που ψαχούλευε και ξύπνησα!!:tongue::tongue::tongue:

uwJMp2.png?KqESJfSU

Lila's mom, συγχαρητήρια για τις δημιουργίες σου!! Πολύ όμορφα!!

Kitty φαίνεται πολύ ενδιαφέρον το μουσείο. Δεν το είχα ξανακούσει!! Καλή ιδέα, και εγώ είμαι μέσα!

Νina-Nana με γεια τα ρουχαλάκια!

Κορίτσια, χθες δούλευα κέντρο και στο γυρισμό πήρα μετρό. Είχα να μπω πολύ καιρό...και...μάλλον πήρε φωτιά ένα βαγόνι...χιχιχιχιχι! Δεν ξέρω ακριβώς τι έγινε...Θα το κοιτάξω...απλά έβγαιναν καπνοί και μας κατέβασαν όλους. Είχα ήδη αργήσει για να πάρω τη μικρή και είχα κατααγχωθεί!! Μετά όμως καθίσαμε οι δυο μας για καφέ και χαλάρωσα. Πρώτη φορά καθόμαστε μόνες μας σε καφετέρια και ήταν μια κυρία...΄Ηπιαμε καφέ σαν φιλενάδες!!

uwJMp2.png?KqESJfSU

Tzitzina μπράβο στην Ειρήνη που καθόταν σαν κυρία! Ασχολήθηκε με παιχνιδακια;

Αυτο με τον ύπνο στο χαλί το παθαινα όταν ηταν μικρη και παίζαμε. Ηταν μονίμως χάλια τα βραδια μας, ξυπνουσε συνέχεια κι απο παραπληροφόρηση νόμιζα οτι δεν κάνει να πιω καφε λογω θηλασμου. Ετσι δεν μπορούσα να κρατηθω ξύπνια με τίποτα.

Χριστέ μου,να ακούσω την κόρη μου να λέει "φύγε και μην με πειραζεις"! Δεν μιλάει πολυ :(

Σήμερα πήγαμε στο πάρκο. Έχει πολυ καταρροη γμτ. Χτες απο το μπουκωμα και τα φλεματα έκανε πανηγυρικό εμετο! Πολυ μυξα λέμε!

QVjlp3.png

Καλησπέρα σας κορίτσια, ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια, το ευχαριστήθηκα γιατί τα έκανα με την καρδιά μου, επίσης έδωσα και τα δωράκια οπού και αυτά υποθέτω άρεσαν!!!

Από προχθές αισθάνομαι μια κούραση άλλο πράγμα, παίρνω σίδηρο μπας και πάρω τα πάνω, βέβαια ομολογώ οτι κουράστηκα αυτές τις ημέρες, ελπίζω σιγά σιγά να ηρεμήσω!!!

Τζαμίν, τι να πώ βρε παιδί μου, ευτυχώς που μπαίνει το καλοκαίρι και με τα μπανάκια δυναμώνει ο οργανισμός, εύχομαι να είναι το τελευταίο για την Ελενα και φαντάζομαι και εσένα τι άγχος θα εχεις που είσαι μόνη και δεν μπορείς να την αφήσεις πουθενά!!!

Με γειά τα μαλλιά σου, τα έχεις σγουρά ή τα ισιώνεις?

Τζιτζίνα, φαντάζομαι ποσο κούραση έχεις για να σε πάρει ο ύπνος στο χαλί....

τουλάχιστον είχες ωραίο ξυπνητήρι!!!

Νίνα-Νανά, ελπίζω η Ελένη να είναι καλύτερα, μήπως είναι αλλεργικό λόγω του καιρού? εμάς η παιδίατρος όταν έχει μπούκωμα και συνεχίζει της δίνουμε ζιρτεκ σταγόνες και υποχωρεί αλλά όχι αμέσως, μετά από μέρες.

Για τις πλατφόρμες που θέλεις έχει εδώ, ρίξε μια ματια μήπως έχει αυτό που θέλεις, επίσης μήπως έχει στο Αττικα?

Στο εκπτωτικό χωριό είναι πολύ ωραίο αλλα πέφτει λίγο μακριά, πάντως θέλω να πάω, είχα πάει πέρσι μια φορά αλλα δεν κάθησα πολυ!!

della, έχεις δίκιο να έχεις αυτές τις ανησυχίες, πιστεύω όλες μας τις έχουμε, εμένα προσωπικά δεν θα ήθελα ούτε να "ενοχλεί" ούτε να την "ενοχλούν", αυτό βέβαια είναι αδύνατο, γιατί όσο και να εξηγείς σε ένα παιδί 2 ετών δεν πρόκειται να ακολουθήσει αυτά που λέμε, εξερευνούν τον κόσμο και έχουν συμπεριφορές καμία φορά "άσχημες", το θέμα είναι πως εμείς οι γονείς το χειιριζόμαστε, πρέπει κάθε φορά με υπομονή να εξηγούμε στο παιδί μας το σωστό, τώρα όσον αφορά αυτό το παιδί που λέει η Κιττυ, ε! η αντιδραστικότητα του σίγουρα έχει να κάνει με την ανατροφή και το περιβάλλον στο οποίο μεγαλώνει, τι να πεις όμως που εξαιτίας αυτών σκέφτομαστε να πάμε τα παιδιά μας στις παιδικές χαρές ή στους παιδοτόπους!

Καλό σας βράδυ!!!!

nJ2dp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...