Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα....

Χρόνια πολλά σε όλες μας και τις μαμάδες μας !

Κορίτσια , χθες ειχαμε παει στο πανηγύρι Ποντίων που γίνεται κάθε χρόνο στα Σούρμενα (στην Ιασωνίδου, στο Ελληνικό).την περισσότερη ωρα την περάσαμε στις κούνιες οπου και είχε και απειρο κόσμο φυσικά.

εε...ειλικρινά πηραμε τον μικρό και φυγαμε καποια στιγμή γιατι ήμουν στα ορια να ''δείρω'' ενα ξενο παιδί. 6-7 χρονών........δηλ με εβγαλε εκτός εαυτού

καταρχήν χοροπηδούσε πανω στις τσουλήθρες στο τελείωμα τους και μαλιστα σε κλειστη σαν τούνελ που δεν εβλεπες μεσα.οταν του ειπα να κατεβει ,ανεβαινε προκλητικά και πηδούσε ,μου ειπε ''δεν εισαι το αφεντικό μου '' και πολλά αλλα .Στον αντρα μου που συναντηθηκαν στις σκάλες εβγαζε την γλώσσα και οταν με ξαναείδε με ειπε ''μαλα@@σμένη''. Δεν ειναι σωστό αλλά μου ηρθε να το αρπάξω....

Ενοχλούσε όλα τα παιδιά,δεν αφηνε τα μικρά να περάσουν.............και γονείς πουθενα

Δεν ηθελε και να φυγει ο Ισαάκ ,αλλα ειχε τόσο πολυ κοσμο που ηταν πολύ κουραστικό.Συναντήσαμε και κάποιους συγγενείς του αντρα μου ,κατσαμε λιγο και μετα ο Ισαάκ αρχισε να λεει ''παμε,βουμ''.δεν ειχε κοιμηθεί το μεσημερι ,λύσσαξε και τις κούνιες ,κοιμήθηκε στο αυτοκίνητο.Δεν τον ξυπνήσαμε για μπανιο, του κάναμε χερια,πόδια , μούτρα με ζεστή πετσέτα (γιατί ειχε φαει και ενα σωρό φιλιά),αλλάξαμε πανα και νανι...ξύπνησε στις 7 30 το πρωί,ηπιε γάλα και ξανακοιμήθηκε.τωρα εχει παει με τον μπαμπα του στο αγαπημενο του σουπερ μαρκετ.

παντως νομιζω εχει γινει λιγο απαιτητικός δηλ αρχιζει καθε μερα ''στα'' = σουπερ μαρκετ, του λεμε οχι..''τουμ-τουμ''= τρενο...συνεχιζει ''κουκοκο''=φουσκωτό ,μεχρι να πετυχει κατι απο ολα

τα δικά σας παιδάκια ζητάνε ?

Ξεκινήσαμε χωρις πανα και....κατουρήσαμε 2 φορες το πατωμα....χαχαχαχα

την 2η φορα μολις τα εκανε ,λεει ''παμε,πάνα''. αα...και στη αρχή κλαίει οταν του βαζω το βρακάκι

άντε να δούμε ,πως θα τα καταφερουμε....

Γι ΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω !!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Καλησπέρα! Χρόνια πολλα για χτες!

Σήμερα δε βγήκαμε λογω καιρού αλλα το σ/κ είμασταν συνεχώς έξω! Το Σάββατο πήγαμε στο εκπτωτικο χωριο και πήρα ενα τζιν και 2 φόρμες καπρι για το καλοκαίρι. Απο τα παλια μου ρούχα δεν μου κάνει σχεδον τίποτα! Είμαι 5-6 κιλα λιγότερο απο πέρυσι το καλοκαίρι. Η μικρη πήγε στην υπεροχή παιδικη χαρα που έχει εκει όση ωρα ψωνιζα. Ειχε ωραία πράγματα, καλές τιμες αλλα επίτηδες είπα να πάρω μόνο αυτά που είχα στο μυαλό μου, δεν ειναι καιρος για περιττά ψώνια. Ήθελα κι ενα ζευγάρι πλατφόρμες αλλα δεν μου άρεσε τίποτα.

Kitty μήπως το έχει συνδυάσει με κάτι το σούπερ μάρκετ; Με φαγητο ή δώρο πχ; Του παίρνετε κάτι απο εκει;

Πολυ ενδιαφέρον το μουσείο! Ωραία ιδέα να πάμε όλοι μαζι!!

Απο την εμπειρία που έχω με τα ανίψια μου (8 πλέον χωρις πανα και 4 με πανα ακόμα) σε γενικές γραμμές όταν ενα παιδι ειναι έτοιμο για τουαλέτα κάνει μπαμ! Δε θα θελει πανα καθόλου, θα έχει ελάχιστα ως καθόλου ατυχήματα, θα έχει στεγνη πανα το βραδυ κτλ κτλ. Δεν υπάρχει λόγος να αγχωνεσαι, ειναι νωρίς ακόμα. Συνήθως σε αυτήν την ηλικία καθαρίζουν τα παιδια που φορούν υφασματινες πάνες. Για τα αλλα ειναι νωρίς σχετικά.

QVjlp3.png

Tzitzina εγω της φοραω ακόμα αθλητικά ή σταρακια στην παιδική χαρα αλλα το καλοκαίρι που πέρασε την πήγαινα με πέδιλα. Όταν σταθεροποιηθεί ο καιρος μόνο πέδιλα θα φοράει φαντάζομαι.

Το καλοκαίρι με βολεύει η κοντή κοντή φρατζα γιατι αλλιώς με τον ιδρώτα γίνονται χάλια τα μαλλια.

Καλα μην νομίζεις, κι εγω έχω ξεσυνηθισει το ποτό. Αν βγούμε για φαγητο θα πάρω καμία μπύρα ή κρασί αλλα μετα αισθάνομαι οτι θέλω καφε για να συνελθω, χιχι!

Νόμιζα οτι χρησιμοποιούν άοσμα για τις κατσαρίδες.

QVjlp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα! Χρόνια πολλα για χτες!

Σήμερα δε βγήκαμε λογω καιρού αλλα το σ/κ είμασταν συνεχώς έξω! Το Σάββατο πήγαμε στο εκπτωτικο χωριο και πήρα ενα τζιν και 2 φόρμες καπρι για το καλοκαίρι. Απο τα παλια μου ρούχα δεν μου κάνει σχεδον τίποτα! Είμαι 5-6 κιλα λιγότερο απο πέρυσι το καλοκαίρι. Η μικρη πήγε στην υπεροχή παιδικη χαρα που έχει εκει όση ωρα ψωνιζα. Ειχε ωραία πράγματα, καλές τιμες αλλα επίτηδες είπα να πάρω μόνο αυτά που είχα στο μυαλό μου, δεν ειναι καιρος για περιττά ψώνια. Ήθελα κι ενα ζευγάρι πλατφόρμες αλλα δεν μου άρεσε τίποτα.

Kitty μήπως το έχει συνδυάσει με κάτι το σούπερ μάρκετ; Με φαγητο ή δώρο πχ; Του παίρνετε κάτι απο εκει;

Πολυ ενδιαφέρον το μουσείο! Ωραία ιδέα να πάμε όλοι μαζι!!

Απο την εμπειρία που έχω με τα ανίψια μου (8 πλέον χωρις πανα και 4 με πανα ακόμα) σε γενικές γραμμές όταν ενα παιδι ειναι έτοιμο για τουαλέτα κάνει μπαμ! Δε θα θελει πανα καθόλου, θα έχει ελάχιστα ως καθόλου ατυχήματα, θα έχει στεγνη πανα το βραδυ κτλ κτλ. Δεν υπάρχει λόγος να αγχωνεσαι, ειναι νωρίς ακόμα. Συνήθως σε αυτήν την ηλικία καθαρίζουν τα παιδια που φορούν υφασματινες πάνες. Για τα αλλα ειναι νωρίς σχετικά.

Με γεια τα ρούχα !!:P

Του αρεσει πολυ η διαδικασία,να κατεβαινει στο παρκινγκ,να μπαινει στο ασανσερ,στον κυλιόμενο διάδρομο , όλα....δεν νομιζω οτι εχει συνδυάσει με κατι συγκεκριμένο.

ειναι αρκετες φορές με στεγνή πάνα ,και δεν νομιζω οτι ειναι νωρίς:Pαλλωστε δεν χάνω τίποτα να προσπαθήσω.του χρόνου νομίζω θα παει πολύ αργα.Θέλω να αρχίσει να καταλαβαίνει την διαδικασία.και πριν το ίδιο εκανε,τον εβαλα στην λεκάνη και 2 λεπτα αφού τον εβγαλα εκανε τσίσα:tongue:

πεδιλα δεν του βαζω γιατι τρεχει συνέχεια και φοβάμαι να μην χτυπαει τα δάχτυλα του

7-4-2011

5s7mp3.png

Γειά σας και απο εμένα, χρόνια πολλά για χθές, να μας χαίρονται και να χαιρόμαστε τις μαμάδες μας!!!

Εγώ τώρα αρχίζω να ηρεμώ με την γενική καθαριότητα μετά το πάρτυ του Σαββάτου, στο οποίο καλά ήτανε, τουλάχιστον ευχαριστήθηκε πολύ η Λίλα,εγώ κομμάτια με έχει πιάσει μία στεναχώρια αλλό πράγμα, είναι απο την κούραση, απο χθές πρέπει να έχω βάλει 8 πλυντήρια, ρούχα, κουρτίνες, ριχτάρια, καλύματα κλπ. τώρα ξύπνησε η μικρή και στις 5.30 έχουμε ραντεβού με τον οφθαλμίατρο εγώ με τον άντρα μου, την Λίλα θα την πάω στην μαμά μου!!!! Και φυσικά να μην ξεχνιόμαστε έχω το σίδερο αν όχι των 8 πλυντηρίων των 4 σίγουρα, και έχω να πάω και για αλλαγές!

ΚΙΤΤΥ, αυτήν την εβδομάδα να κανονίσουμε μήπως πάμε στον παιδότοπο, ίσως έρθει και η κουμπάρα μου, την Τετάρτη είναι καλή μέρα εαν μπορείς και εσύ! Ωραίο το μουσείο, με τι τρόπο πήγατε? με αυτοκίνητο ή μετρό?

Νίνα-Νανά, με γειά τα πράγματα που πήρες, ωραία ακούγονται, πλατφόρμες έχει πολύ ωραίες και άνετες η camper, έχω ένα ζευγάρι και είναι πολύ καλές, μήπως να κοίταζες στο site τους?

Θα σας βάλω φωτο απο τον στολισμό που έφτιαξα μόνη μου καθώς και απο τα cupcakes, τα όποια βγήκαν φανταστικά, αγόρασα και macaron και τα έβαλα μαζί και δεν έμεινε ούτε κομμάτι, επίσης μου έφεραν 4 πασχαλινά αυγά, τι να τα κάνω βρε κορίτσια...... πήτε καμμία ιδέα, μπορω άραγε να τα χρησιμοποιήσω για κουβερτούρα?

005ler.jpg004imw.jpg006qqr.jpg008iyf.jpg

nJ2dp3.png

Lila s mom, τέλεια φαίνονται όλα !!! Μπράβο σου !!!!

επειδή το ζητάει απο χθες , του είπαμε οτι θα τον παμε σημερα παιδότοπο, αλλα το ξανασυζητάμε για την Τετάρτη.κοιμηθηκε τοσο πολυ απο χθες που τωρα φυσικά δεν κοιμαται , για κουνιες δεν ειναι ο καιρός και μεσα δεν κρατιεται με τιποτα.ηδη ζηταει να βγει.

με το μετρό πηγαμε στο μουσειο,ειναι στην Κυδαθηναίων στην Πλακα,βολεύει ο σταθμός Ακρόπολη.ειναι πολυ ωραία ,να τα παμε όλες μαζι

7-4-2011

5s7mp3.png

Lila s mom, τέλεια φαίνονται όλα !!! Μπράβο σου !!!!

επειδή το ζητάει απο χθες , του είπαμε οτι θα τον παμε σημερα παιδότοπο, αλλα το ξανασυζητάμε για την Τετάρτη.κοιμηθηκε τοσο πολυ απο χθες που τωρα φυσικά δεν κοιμαται , για κουνιες δεν ειναι ο καιρός και μεσα δεν κρατιεται με τιποτα.ηδη ζηταει να βγει.

με το μετρό πηγαμε στο μουσειο,ειναι στην Κυδαθηναίων στην Πλακα,βολεύει ο σταθμός Ακρόπολη.ειναι πολυ ωραία ,να τα παμε όλες μαζι

Σε ευχαριστω γιατί καλά σου λόγια, πιστεύω καλά ήτανε!

Σίγουρα για το μουσείο εμείς είμαστε μέσα, οποία μέρα θέλετε, δεν έχω πρόβλημα!

Για τον παιδοτοπο εάν θέλετε να ξανά πάτε πες μου για να κανονίσω, λογικά μπορώ όλες τις ημέρες, την Τεταρτη δουλεύω αλλά γύρω στις 6 μπορώ να είμαι!

Το βλέπουμε.

nJ2dp3.png

9 30 γυρίσαμε απο τον παιδότοπο και είμασταν εκεί απο τις 6 ! Λύσσαξε...και δεν ήθελε να φύγει.θα ανέβηκε και 30 φορές στην τσουλήθρα .....

δεν εχει κοιμηθει οπότε σε λίγο πιστεύω θα ειναι έτοιμος για νάνι..

Lila s mom, το βλέπουμε για την Τετάρτη ,αλλιώς σίγουρα την άλλη εβδομάδα

**καλά τωρα ειδα οτι και τα τραπεζομάντηλα ειχαν κεκάκια επάνω !!!!!!!!!! Τέλεια !!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Διαφημίσεις

Εμένα μόλις κοιμήθηκε, ξάπλωσα και εγώ γιατί είμαι κομμάτια, εμείς την πήραμε μαζί στον γιατρό με την προϋπόθεση να πάμε κουνιες αλλά έπιασε ψιλοβροχο και επιστρέψαμε σπίτι, ευτυχώς της έφεραν δώρο μια κουζίνα με όλα τα παρελκομενα και ασχολείται λίγο, βάλαμε και προστατευτικό στα κάγκελα της βεραντας και είμαστε ήσυχοι που παίζει έξω!

ΚΙΤΤΥ, την άλλη βδομάδα με βολεύει ακόμη καλύτερα για τον παιδοτοπο.

Το τραπζομαντηλο τα βρήκα κατα τύχη και ειναι πολύ ωραίο και από κοντά!

Εύχομαι καλό βράδυ σε όλες σας.

nJ2dp3.png

Εμένα μόλις κοιμήθηκε' date=' ξάπλωσα και εγώ γιατί είμαι κομμάτια, εμείς την πήραμε μαζί στον γιατρό με την προϋπόθεση να πάμε κουνιες αλλά έπιασε ψιλοβροχο και επιστρέψαμε σπίτι, ευτυχώς της έφεραν δώρο μια κουζίνα με όλα τα παρελκομενα και ασχολείται λίγο, βάλαμε και προστατευτικό στα κάγκελα της βεραντας και είμαστε ήσυχοι που παίζει έξω!

ΚΙΤΤΥ, την άλλη βδομάδα με βολεύει ακόμη καλύτερα για τον παιδοτοπο.

Το τραπζομαντηλο τα βρήκα κατα τύχη και ειναι πολύ ωραίο και από κοντά!

Εύχομαι καλό βράδυ σε όλες σας.[/quote']

κι ο Ισαάκ κοιμήθηκε. ΟΚ , ας το αφήσουμε για την άλλη εβδομάδα ,αφου πηγαμε κι εμείς σημερα:P

Καληνύχτα !

7-4-2011

5s7mp3.png

Γεια σας και από μένα και χρόνια πολλά για προχθές!

Το ΠΣΚ είχαμε δουλειές αλλά ευτυχώς δεν κλειστήκαμε μέσα.

Την Παρασκευή το βράδυ έκανα ντουλάπες.Χειμωνιάτικα πάνω -Καλοκαιρινά κάτω.Το Σάββατο το βράδυ έβαλα το τελευταίο πλυντήριο της βδομάδας και το ΣΚ σιδέρωσα 2 πλυντήρια.

Το Σάββατο το μεσημέρι πήγαμε στο Αττικό Πάρκο με την κουμπάρα μου,τον άντρα της και την μικρή τους.Την Κυριακή το μεσημέρι πήγαμε με ένα φιλικό μας ζευγάρι για καφέ και μετά ήρθανε σπίτι μας για φαγητό.Το απόγευμα ο άντρας μου με τον Κωνσταντίνο πήγανε βόλτα και γω έμεινα μέσα για το τελευταίο σίδερο.:evil:

Την Δευτέρα το πρωί πήγα με την μητέρα μου και τον Κωνσταντίνο στο πανηγύρι της Αγ.Γλυκερίας.Από το πανηγύρι πήρα χαλβά Φαρσάλων για τον άντρα μου και μετά πήγαμε στην Εκκλησία και ανάψαμε κεράκι.

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Ο Κωνσταντίνος έμαθε να φωνάζει Γιώργο και το λέει ωραία.Έχει πλάκα.Έχει αρχίσει τώρα τελευταία και κάτι λέει.Γιώργο λένε έναν ξάδελφο του άντρα μου.Επίσης "τραγουδάει" το φεγγαράκι μου λαμπρό.Δεν λέει τα λόγια απλά κάνει τον ρυθμό.

Κίττυ το αγοράκι σε είπε έτσι?Φαντάσου πώς τον μεγαλώνουν οι γονείς του για να μιλάει έτσι.Ο δικός μου αν ζητήσει κάτι θα είναι φαγητό.Κάτι πρωτότυπο για τον Κωνσταντίνο γιατί ποτέ δεν ζήταγε φαγητό.Το παιδικό μουσείο είναι αυτό που είναι στην Πλάκα?Αν ναι,είναι πράγματι ωραίο Μουσείο.Πρώτη φορά ακούω για το πανηγύρι Ποντίων.Και του Κωνστ.του αρέσει να κατεβαίνει στο πάρκινγκ και να μπαίνει στο ασανσέρ.

Νίνα Νάνα με γεια τα ρούχα που αγόρασες στα mc arthur.Όταν τον πηγαίνουμε κούνιες του φοράμε αθλητικά .Φοράει και πεδιλάκια αλλά όχι στις κούνιες.Γενικά κάνεις πολλές αλλαγές στα μαλλιά σου.

Lila's mom πολύ τέλεια και εντυπωσιακά όλα αυτά που έκανες για τα γενέθλια της Λίλας!Και του χρόνου!Με πέρασες στα πλυντήρια!Τα αυγά γιατί δεν τα μοιράζεις σε παιδάκια?

Τζαμίν ,χάθηκες!Όλα καλά?

Καλό απόγευμα!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Καλησπέρα ,

Dimista, ΝΑΙ ...το αγοράκι με είπε έτσι και αλλα κοσμητικά. αν εβλεπα τους γονείς του θα τους έδινα τα συγχαρητήρια μου.....φαντάσου μεγαλώνοντας πως θα γίνει...ακόμα χειρότερο.

Το Παιδικό μουσείο , στην Πλάκα ειναι.Γινεται καθε χρόνο το πανηγυρι,κρατάει 3 μερες και εχει συλλόγους που χορεύουν.αλλα δεν κατσαμε στους χορούς γιατι ο μικρός κουράστηκε.

σιδερώνω..παω να συνεχίσω

θα τα πούμε αργότερα

7-4-2011

5s7mp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...