Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα κοριτσακια μου.http://maria-evita;jbanz Πηγαμε νεα ιωνια σημερα και πηρανε γυαλια ηλιου για τον Κωνσταντινο.Θα προσπαθησω να βαλω τη διευθυνση αλλα απο κινητο δεν ξερω αν θα τα καταφερω.Πηραμε τα jbanz που ειναι πολυ ωραια,καλα και πολυ οικονομικα (18,90).

NXbrp3.png

Dimista,ωραια περασατε στη Σπαρτη!Και του χρονου!

Τζαμιν,πως ειναι η μικρη με το καψιμο;ο δικος μου ειχε καει στο σιδερο των μαλλιων και μαλιστα δυο φορες.Περαστικα σας!

Καλο απογευμα κοριτσακια!

NXbrp3.png

Γεια σας κοριτσάκια.....

Όλα καλά εδώ....

Νινα νανα δεν ξέρω τί θα κάνουμε σήμερα γιατί η Έλενα είχε διάρροια χτες και έκανε και λίγο πυρετό. Δεν με πήρανε από τον σταθμό σήμερα. Ελπίζω να είναι καλά. Μπορεί όμως να μην την βγάλω σήμερα. Θα τα πούμε σίγουρα ΣΚ.

Κορίτσια το χεράκι πονάει. Το βράδυ με φώναξε δύο φορές στον ύπνο της και είπε "μαμααα πονάει χεράκι μου" :(. Αχ ελπίζω να περάσει σύντομα

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σας, σας ευχαριστώ και πάλι για τις ευχές σας για τα γενέθλια της Λιλας μου!! Να είστε όλες καλα και να χαίρεστε τα παιδάκια σας!

Εγω δούλευα μέχρι και σήμερα, τωρα είμαι κομμωτήριο για ανταύγειες γιατι ήταν χάλια!!

Τζαμίν, εύχομαι γρήγορα να φτιάξει το κάψιμο στο οποίο εγω είμαι επιρρεπής και και καταλαβαίνω τον πόνο, έχω καεί άπειρες φορές με σίδερο, φούρνο!

Και μάλιστα ειναι μια απο τις ανησυχίες μου για την μικρη! Επίσης περαστικα για το κρυωματακι της Ελενας, καλο θα ήταν να την προφυλάξεις σήμερα!

Νινα-Νανα, πολυ ενδιαφέροντα αυτα που εγραψες για τις γιορτές!

Ωραία τα ρουχαλάκια αλλα με τα μεταφορικά για Ελλάδα νομίζω βγαίνουν αρκετα ακριβά, ίσως εάν πας στο Αττικα βάζουν προσφορές και σίγουρα θα βρεις ιδιαίτερα ρούχα!

Della, πολυ ωραία τα γυαλιά, περιμένω να μου πεις εάν τα βολεύεται ο Κωνσταντινος γιατι θέλω και εγω να πάρω και ειναι και οικονομικά, αυτα που βρήκα με polarized φακό μου τα άφηνε 40?, τα διπλάσια χρήματα!!

Τζιτζινα, ελπίζω να αισθάνεσαι καλύτερα με το στομάχι σου, και φυσικα μπράβο σου που ξεκουραστηκες!!!

Θα τα πούμε αργότερα γιατι τελειώνει η μπαταρία του iPad!!!

nJ2dp3.png

Lila 's mom,με γεια τα μαλλακια!!

Τzamin,τι της βαζεις στο καψιμο;εγω αφου στην αρχη του εβαζα μια αλοιφη που λεγεταθ burnshields συνεχισαμε με fucicort.

Νινα-Νανα,απολυμανση εμεις κανουμε καθε χρονο στην international.Η πολυκατοικια μας φεενει τον "αετο" αλλα δεν μ'αρεσει η δουλεια τους.Στην international αν κ αι ειναι λιγο ακριβα(πληρωνουμε 50? ενω αν ερθει η εταιρεια που κανει ολη την πολυκατοικια πληρωνεις 5?)κανουν πολυ καλη δουλεια.Στο μπαλκονι μου ραντιζουν και τους τοιχους.Μενουμε στον τελευταιι οροφο,στον εκτο.

NXbrp3.png

Κοριτσάρες καλημέρα! Μόλις κατάλαβα ότι το δεύτερο μήνυμα που είχα γράψει δεν ανέβηκε ποτέ..

Tzamin περαστικά στην Έλενα. Θα πόνεσε πολύ το μανάρι μου, ε? Της έκανε πληγή ή της άφησε μόνο κοκκινίλα? Με το μπούκωμα πως είναι? Della εγώ έχω πάρει τη flamigel που είναι για καψίματα αλλά δεν την έχω χρησιμοποιήσει ακόμη (και εύχομαι και ποτέ!)

Αύριο θα κάνουμε και εμείς απολύμανση. Θα ήθελα και μες το σπίτι, αλλά θα πρέπει η Ειρήνη να κοιμηθεί αλλού τουλάχιστον δυο μέρες, οπότε θα περιοριστώ στα μπαλκόνια...Και δεν τις μπορώ καθόλου τις σιχαμένες...Ελπίζω να μη συναντηθώ με καμία..

Lila's mom, με γεια τα μαλλιά. Έκανες καμία αλλαγή ή απλά ρίζα? Τα παπουτσάκια της Λίλας είναι πολύ ωραία. Το ίδιο και του Ισάακ!

Κορίτσια εγώ δεν είχα προλαβει να φτιάξω μαλλί και την Κυριακή του Πάσχα τα έβαψα μόνη μου. Μου είχε δώσει μια φίλη από L'oreal τη βαφή και το επιχείρησα. Ξέρω βέβαια αλλά είχα μια ανησυχία γιατί ήταν ξανθιστική! Ευτυχώς τα έκανα μια χαρά και δεν αφησα μπαλώματα!! Τώρα πρέπει να πάω οπωσδήποτε για κούρεμα γιατί τα μακραίνω από το κοντό και είμαι σα "θείτσα":tongue:

Nina-Nana μας έδωσες πάλι τα φώτα σου. Εκτός από τη δική μου γιορτή, ούτε καν το είχα ξανακούσει αυτό για το Πάσχα και τις γιορτές.

Εγώ έχω τον άντρα μου με πυρετό από χθες. Και σήμερα ξεκίνησε να πάρει το αυτοκίνητο, αφού εγώ έχω ρεπό και ήταν σκασμένο το λάστιχο. Οπότε έφυγε πάλι με τη μηχανή ο καημένος. Θα έρθει το βράδυ χάλια!!

Βιβή μην τρελαίνεσαι με τις δουλειές! Μη ζορίζεσαι! Ετσι και αλλιώς και που τις κάνουμε, με τα διαολάκια μας, σε μία ώρα είναι σα να μην έχει γίνει τίποτα. Όταν και όπως μπορείς...Θέλει ξεκούραση ο μπεμπούλης!!

Χθες πήγα να της πάρω παπούτσια. Βρήκα στα crocodilino κάτι πέδιλα πολύ όμορφα, αλλά δεν τα είχε στο νούμερό της και θα ξαναπάω σήμερα.

Della με γεια τα γυαλιά του Κων/νου. Η Ειρήνη τα φοράει και όταν βλέπει εμένα να τα βάζω στο κεφάλι, το κάνει και αυτή και μου λέει "Κοίτα μαμά!" Έχει πολύ γέλιο!

uwJMp2.png?KqESJfSU

Σίτες έχετε στα παράθυρά σας? Εμας δεν έχει βάλει ο ιδιοκτήτης και έχω φρικάρει. Ψάχνω για κάτι πρόχειρο και είδα στο internet αυτές.magicmesh. Μου είπε η μαμά μου ότι έχει και στο ikea. Έχετε εσείς κάτι υπόψη σας?

uwJMp2.png?KqESJfSU

Καλησπέρα κορίτσια, τι κάνετε;

Εμείς πριν καμία ωρίτσα γυρίσαμε απο το πάρκο, φαγαμε κι η μικρη έπεσε για ύπνο. Χτες το απόγευμα μετα την πλατεία και την παιδική χαρα, βγήκαμε με τους απο κάτω μας σε ενα κρητικό μεζεδοπωλειο στα Βριλήσσια. Ηταν πολυ όμορφα, φαγαμε, τα είπαμε και τα ήπιαμε! Εγω γύρισα ζάντα σπίτι, πρέπει να ήπια τουλαχιστον 20-25 σφηνάκια ρακί, τα μισά με μελι (η απο κάτω μας ειχε μπουκωμα και καλα σαν φάρμακο πίναμε ρακομελο, χιχι). Με το που γυρίσαμε και κοιμήθηκε ξερή η Ελένη στις 12, 12:15 κοιμομουν κι εγω!

Della με γεια τα γυαλιά σας! Η δικια μου τα φοράει στο ποδήλατο και στο καρότσι αλλα όταν παίζει στο πάρκο την ενοχλούν και τα βγάζει. Πολυ καλη τιμή έχουν τα jbanz! Τα δικά μας ειναι Polaroid και τα πήρε η νονά μας γύρω στα 45 ευρώ.

Στο παλιό σπίτι στα πατησια κάναμε κι εμείς απολύμανση εκτός απο την πολυκατοικία και στο διαμέρισμα (προληπτικά έριχναν φάρμακο στα σιφονια και στο μπαλκόνι, ηταν 2ος όροφος). Τα υπόλοιπα διαμερίσματα δεν έκαναν απολύμανση, εγω έχω φοβία με τις κατσαρίδες οπότε κάναμε.

Τώρα εδώ κάνουν στην πολυκατοικία αλλα όχι στα διαμερίσματα. Μένουμε 3ο όροφο και δεν έχει δει κανεις ένοικος κατσαριδα ποτε. Τώρα αν είμαι εγω η άτυχη με βλέπω να μετακομίζω!!!!!

Στον 6ο όροφο πως έρχονται κατσαρίδες απορώ!!!!!

Tzamin περαστικά στην γλυκεια μου Ελενα! :cry:

Lila's mom με γεια το μαλλί! Ωραίο ειναι;

Θα παει ο άντρας μου Αμερική σε λίγες μέρες οπότε σκέφτομαι ή να παραγγειλω και να δώσω τη διεύθυνση του ξενοδοχείου του ώστε να τα στείλουν εκει και να μου τα φέρει ή αν έχει κατάστημα εκει κοντα να παει να μου πάρει κάτι! Μου άρεσε οτι έχει ιδιαίτερα ρούχα αλλα κι οτι τα μοντέλα δεν ειναι ανορεξικα αλλα κανονικές καμπυλωτες γυναίκες! Pin up έχει κι Αθηνά και θεσσαλονίκη αλλα δεν ξέρω αν έχει όλη την κολεξιον τους το ελληνικό κατάστημα.

Tzitzina τελεια τα μαλλια σου, τα είδα στο φβ! Τα μακραινεις ε; Εγω λέω να τα κανω κοντα το καλοκαίρι, τα βαρέθηκα.

Περαστικά για τον άντρα σου!

Εμάς το σπίτι έχει σίτες απο τον κατασκευαστή. Στο παλιό σπίτι είχα φωνάξει ειδικό και μας έβαλε, αλλα δεν ειναι φτηνά. Η αδερφή μου ειχε πάρει απο το ΙΚΕΑ κάτι "προσωρινές" αλλα δεν ηταν πολυ ευχαριστημένη, χαλουσαν εύκολα. Το λινκ που έβαλες δεν μου βγαίνει αλλα υπάρχουν αυτές που κόβεις μόνη σου και τις κολλάς αλλα δεν ξέρω πόσο θα κρατήσουν. Για κάτι πρόχειρο πάντως πχ για το καλοκαίρι, θα βρεις οικονομικές λύσεις στο πρακτικερ, στο ΙΚΕΑ, στο Leroy Merlin κτλ.

QVjlp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας και από μένα!

Νίνα Νάνα ο μικρός με όλους κάθεται.Δεν υπάρχει πρόβλημα σε αυτό το θέμα.

Ωραία περάσατε στα Βριλήσια.Επιθύμησα και γω να πάω μεζεδοπωλείο.

Τζιτζίνα μπράβο που κατάφερες και ξεκουράστηκες τόσο πολύ!Είδα τα μαλλιά σου στο φβ και μου άρεσαν πολύ!Με γεια!Περαστικά στον άντρα σου!

Τζαμίν είναι καλύτερα η Έλενα?Στο χεράκι ,τι της βάζεις?Κάηκε πολύ?Περαστικά και για την διάρροια και για το χεράκι.

Ντέλλα με γεια τα γυαλιά του Κωνσταντίνου.Τέλεια τιμή.Εμείς του πήραμε γυαλιά του Κωνσταντίνου και επειδή δεν ξέρω από τιμές σε γυαλιά με την τιμή που έγραψες τα πήραμε ακριβά τελικά.

Lila's mom με γεια το μαλλί!Οι ανταύγειες είναι μελί?

Βιβή δεν χρειάζεται να κάνεις τις δουλειές συνεχόμενα,γιατί πρέπει να ξεκουράζεσαι κιόλας.Να λες στον άντρα σου να σε βοηθάει.Αυτό με τα πλυντήρια που έγραψες και σε μένα μου μαζεύτηκαν πολλά.Το Σάββατο θα βάλω το τελευταίο.:evil:

Τζιτζίνα εμείς δεν έχουμε σίτες!

Καλό μεσημέρι και καλό ΣΚ!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Γεια σας κοριτσάκια!!

Έχω βάλει για ύπνο τα μωρά μου, μαγειρεύω και απολαμβάνω παγωτάκι!!

Ήρθαν το μεσημέρι για την απολύμανση και βρωμοκοπάει η πολυκατοικία! Ελπίζω να εξολοθρευτούν οι κατσαρίδες πριν από εμάς!!!

Χθες πήγα και πήρα στην Ειρήνη πεδιλάκια της fisher price. Ένα για λίγο πιο καλό (αυτό το πήρε η νονά μας) και ένα για κάθε μέρα. Είναι πολύ στενή η φόρμα τους. Φανταστείτε ότι από 23 που φοράει της πήρα το 25. Βέβαια σκέφτομαι μήπως πρέπει να της πάρω και κανένα κλειστό για κούνιες. Εσείς τα πηγαίνετε με πέδιλα ή με αθλητικά?

Nina-Nana για σίτες δε θέλω να βάλω κάτι ακριβό εφόσον δεν είναι δικό μας το σπίτι. Δοκίμασα αυτές που κόβονται και τις κολλάς με ειδική ταινία, (jumbo), αλλά είναι χάλια, ξεκολάνε. Το λινκ δε βγαίνει γιατί έχω κάνει κοτσάνα. Δεν έχω κατάλαβει πως το περνάω...:oops::oops:

uwJMp2.png?KqESJfSU

Nina-Nana συνήλθες από τα ρακόμελα?? Μπεκρού!! Χιχιχιχιχιχι!!!

Εγώ παλιά έπινα αρκετά όταν έβγαινα και δε με "χαλούσε". Τώρα που βγαίνουμε πολύ πιο αραιά, στο δεύτερο ποτό, άντε στο τρίτο, ψιλοζαλίζομαι!!

Τα μαλλιά τα μακραίνω τώρα το καλοκαίρι για να μπορώ να τα μαζεύω. Ιδρώνω πάρα πολύ και αν είναι κοντά, θα είναι χάλια. Βέβαια επειδή είμαι πολύ αναποφάσιστη, μπορεί ένα πρωινό να ξυπνήσω και να κλείσω ραντεβού για κούρεμα γουλί!! Το χρώμα θέλω να αλλάξω πάλι. Βασικά δε θα το σκουρύνω πολύ, αλλά θα κάνω λίγες ανταύγειες σκούρες. Δεν μπορώ αυτό το κάθε 20 μέρες βάψιμο. Δεν προλαβαίνω και δε συμφέρει.

Ευχαριστώ για τα ωραία σας λόγια...

uwJMp2.png?KqESJfSU

Καλησπέρα κοριτσάρες !!!

Τζαμίν, καλύτερα είναι το χεράκι της Ελενας ? εμεις ,το βγάζουμε στο μπαλκόνι το σίδερο να κρυώσει γιατί δεν τα προλαβαίνεις για ποτε κάνουν την ζαβολιά.

Della, με γεια τα γυαλιά του Κωνσταντίνου.Κι εγω θελω να του παρω αλλα δεν καθεται ουτε να τα δοκιμάσουμε.αυτα που πηρατε τα ξερω γιατι τα ειχαμε στο κατάστημα που δούλευα.περσι θυμάμαι ειχαν 15 ευρω.παντως ειναι σαφώς πιο οικονομικά απο τα άλλα που κανουν 40-45 και δεν ξερεις αν θα τα φορέσει κιόλας.

Lila s mom , με γεια το μαλλί !!! κι εγω βάψιμο θελω παλι .....τι καλά οταν δεν ασχολούμασταν με ασπρες τριχες...........χαχαχχαχαα

Ευχαριστώ όλες για τα καλά σας λόγια για τα παπουτσάκια.τωρα όσον αφορά στις κουνιες του βάζω και τα κλειστα αθλητικά αλλά και τα πεδιλα (δεν είνα τελείως ανοιχτά).ανοιχτα πεδιλα δεν εβαλε ουτε περσι.εχουμε ενα ζευγάρι και πηγα να του τα δοκιμάσω και εκλαιγε

κατα τα αλλα ,συνεχίζουμε απο κουνιες σε άλλες κουνιες , βολτες στο ασανσερ του μετρό , με μανία ζηταει σουπερ μαρκετ (ουτε μετοχος του ΑΒ και του carrefour να ήταν) και φυσικά ψάχνουμε για δουλειά.

προχθές πηγαμε στο παιδικό μουσείοhttp://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%BF%20%CE%BC%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B5%CE%B9%CE%BF&source=web&cd=1&cad=rja&ved=0CCkQFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.hcm.gr%2F&ei=3VmOUaisO-iC4gSv4YCICg&usg=AFQjCNFfpGEshLZoz-T6KdAsGPZ4A_FhWQ&bvm=bv.46340616,d.bGE

εχει διάφορες αιθουσες με εκθέματα και ο Ισαάκ κόλλησει στην ''αγορά'' όπου ειχε παγκους μανάβικου, κρεοπωλείου, ψυγείο με γάλα, τυρί κλπ και στο ''σπίτι'' που μαγείερευε ,εβαζε πράγματα στο ψυγείο κλπ.Η είσοδος ειναι ελεύθερη αλλα εχει και προγράμματα που μπορούν να παρακολουθούν , ισως για μεγαλύερα παιδιά. Γενικά πρέπει να εχει αρκετές δραστηριότητες (δεν μειναμε και πολύ κανα σαραντάλεπτο ,γιατί πήγαμε σχετικά αργά ). αν θελετε μπορούμε καποιο ΣΚ να κανονίσουμε να τα πάμε.

Γι ΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω !!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Βρηκε και ο αντρας μου την νύχτα μια ''τέτοια'' σιχαμένη.και το λεμόνι εχω ακουσει τις απομακρύνει.και εμεις πρεπει να κανονισουμε για απολύμανση

Nina_Nana , μην απορείς απο που ανεβαίνουν....αποχετεύσεις ...παντού...μπλιαχ...

Ρακόμελα ε ? μπράβο.....εγω δεν μπορώ με τίποτα να τα πιω ..και ενω πριν μεινω εγκυος έπινα κανα ποτό εξω ,τωρα τα εχω κοψει..αλλωστε που να κάτσω με ησυχια να το πιω ? κι οταν εχω παρει σπιτι gordon s,bacardi κλπ δεν τα εχω πιει μεχρι που εληξαν

Ξεχασα να σας πως οτι ο Ισαάκ εκανε μια και μοναδική φορά τσίτσα στην λεκάνη.Βεβαια για να αρχίσουμε την εκπαίδευση πρέπει να ειμαστε και σπιτι ενω ειμαστε συνέχεια στους δρόμους.οταν ξυπνήσει λεω να τον αφήσω χωρίς πάνα

παω να σιδερώσω...γιατί θα πνιγούμε........

Γι ΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω !!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...