Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Τζούλη κ Τζίτζίνα , να χαίρεστε τα κορίτσια σας !!!! Χρόνια πολλά και σε εσάς , να είστε καλά να τις καμαρώνετε !!

Lila s mom, χρόνια πολλά, να τα εκατοστήσει η Λιλα !!

** απο χθες προπσθω να γραψω και καθε φορά σβηνει η οθόνη.

εμεις χθες πηγαμε στην μαμά μου , ο Ισάακ προτίμησε τα παιδάκια απο τα μπιφτέκια που του ειχαμε φτιάξει,καλά περάσαμε. Σημερα πηγαμε στην νονά του που γιόρταζε ,εφαγε λίγη πιτσα και παγωτό που ειχε φτιάξει η ίδια....του άρεσε πολύ (λιγο του εδωσα γιατί ηταν κι αργα).ετρεχε παντού κι πολυ φοβάμαι εκει γιατί εχει πολλές γωνίες γυρω -γυρω , παρκε με καποια μικρά χαλάκια και γλιστρούσε ,μεγάλη βεράντα με ψηλα κάγκελα , αλλά σχεδιο με μεγάλα κενά που χωράει ανετα παιδί και γενικά ....κυνηγούσαμε.καποια στιγμή του βάλαμε στο ιντερνετ τραγούδια παιδικά ,τα γουρουνάκια, ροζ πανθηρα και ετσι κάθησα λίγο

εχουμε γεμίσει αντικουνουπικά ,γιατί εχθές τον τσίμπησε ενα κουνούπι στο αυτί και πρήστηκε !!!!τι στο καλό ....απο τωρα ?

αυτά εν ολίγοις .

Καληνύχτα σας !!!

Γι ΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω !!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσάρες στα πολύ γρήγορα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!!!

Ευχαριστώ για τις ευχές σας. Nina-Nana εγώ τη μικρή τη γιόρτασα ανήμερα του Πάσχα, δεν ήξερα ότι μεταφέρεται.

Julie πολύχρονες και από εδώ. Να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου, να σε χαίρεται και εκείνο και ο άντρας σου τις δυο γυναίκες της ζωής του!! Και φυσικά να τα εκατοστήσει!!! Όλα μαζί και εσείς!!

Lila's mom να τα εκατοστήσει το Λιλάκι!! Καλότυχη να είναι..

Πάω να κοιμηθώ γιατί είμαι βραδυνή...Θα επιστρέψω...Φιλιά

uwJMp2.png?KqESJfSU

Γειά σας και απο εμένα, μετά απο 10+ μέρες ανυπομονώ να πάω στην δουλειά, ναι καλά ακούσατε, κουράστηκα με τις δουλειές του σπιτιού οι οποίες θα τελειώσουν μετά το Σάββατο που θα κάνουμε τα γεννέθλια της!!

Σήμερα θα πάω να παραγγείλω δίαφορα φαγώσιμα γιατί δεν αντέχω να φτιάχνω, το μόνο που θα κάνω είναι cup cakes με βουτυρόκρεμα απο πάνω για τον καφέ μιας και αυτό είναι το θέμα του πάρτυ, και κάτι αλμυρά κεκάκια μπουκίτσες (την συνταγή που μου έδωσε η Τζαμίν), βέβαια έκανα σχεδόν όλες τις κατασκεύες διακόσμησης, αλλά το χάρηκα, δεν θα έχουμε πολύ κόσμο, μόνο συγγενείς και κουμπάρους, αλλά τουλάχιστον να ανοίξουμε το σπίτι για το παιδί, το συνδιάζουμε και με την γιορτή του άντρα μου που είναι την Κυριακή!!!

Με το δώρο του αδέλφου μου της πήρα αυτά τα camper, τα οποία είναι πολύ μαλακά, τον χειμώνα τα βολεύτηκαμε πολύ.

Επίσης της πήρα και αυτά για λίγο πιο καλά, της είχα πάρει τα ίδια πέρσι και δεν της τα φόρεσα πολύ για να μην τα "χαλάσει", φέτος θα της τα φοράω συνέχεια για να τα χαλάσει!!!!!

Ελπίζω να περάσατε ωραία αυτές τις ημέρες, περιμένουμε νέα σας.

Κιττυ, εμείς είμαστε με το baygon το υγρό εδώ και κανένα μήνα, γιατί όπως τσίμπισε τον Ισαάκ έτσι τσίμπησαν και την Λίλα σε όλο σχεδόν το πρόσωπο, του έβαλες κανένα αντισιπτικό? επίσης να πάρεις σπρέυ απο το φαρμακείο με ευκάλυπτο, φυτικό προιόν το οποίο είναι αποτελεσματικό, εμείς το πήραμε πέρσι και θα ξαναπάρω και φέτος, και είναι και απο τα πιο οικονομικά γύρω στα 6 ευρώ.

Τζιτζίνα, καλή δουλειά να έχεις!!!

Νίνα-Νανά, πολύ ωραία τα δώρα με την Μιννυ, ποτε γυρνάτε?

Della, εσένα οι γονείς σου πότε φεύγουν? ελπίζω να τους έχεις ακόμη λίγο.

Το βράδυ δεν του βάζεις του Κωνσταντίνου πάνα?

Καλό απόγευμα να έχουμε!!!!

nJ2dp3.png

σπρευ εχουμε το fleriana , το χρησιμοποιουσαμε και περσι και εχουμε ξεκινήσει να του βάζουμε (θα παω να δω και αυτό του ευκαλύπτου).στα τσιμπηματα που πρήστηκαν μας ειχε πει ο παιδίατρος να του βάζουμε betafugin ή fucicort.βάλαμε και ταμπλέτες και χθες δεν ειχαμε καθόλου.

πολύ ωραία και 2 παπουτσάκια της Λίλας,θα τα ευχαριστηθεί.

του Ισαάκ του εκαναν δωρο αυτά τα παπουτσακια και τα κράτησα για να μην είναι όλα πεδιλα

http://www.google.gr/url?sa=i&rct=j&q=nike+sensory+motion&source=images&cd=&cad=rja&docid=eTANaQTwdysGgM&tbnid=k9OroJvovL4eJM:&ved=0CAUQjRw&url=http%3A%2F%2Fwww.merxmarx.com%2Fsk%2Fcatalog%2Fproduct%2Fgallery%2Fid%2F15030%2Fimage%2F3825%2F&ei=GxmJUYmfHojYOfGdgeAO&bvm=bv.45960087,d.ZGU&psig=AFQjCNERM-zSvtTL1aldMfYJeXRQVMtkFg&ust=1368025752839927

Γι ΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω !!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

σπρευ εχουμε το fleriana , το χρησιμοποιουσαμε και περσι και εχουμε ξεκινήσει να του βάζουμε (θα παω να δω και αυτό του ευκαλύπτου).στα τσιμπηματα που πρήστηκαν μας ειχε πει ο παιδίατρος να του βάζουμε betafugin ή fucicort.βάλαμε και ταμπλέτες και χθες δεν ειχαμε καθόλου.

πολύ ωραία και 2 παπουτσάκια της Λίλας,θα τα ευχαριστηθεί.

του Ισαάκ του εκαναν δωρο αυτά τα παπουτσακια και τα κράτησα για να μην είναι όλα πεδιλα

http://www.google.gr/url?sa=i&rct=j&q=nike+sensory+motion&source=images&cd=&cad=rja&docid=eTANaQTwdysGgM&tbnid=k9OroJvovL4eJM:&ved=0CAUQjRw&url=http%3A%2F%2Fwww.merxmarx.com%2Fsk%2Fcatalog%2Fproduct%2Fgallery%2Fid%2F15030%2Fimage%2F3825%2F&ei=GxmJUYmfHojYOfGdgeAO&bvm=bv.45960087,d.ZGU&psig=AFQjCNERM-zSvtTL1aldMfYJeXRQVMtkFg&ust=1368025752839927

Και εμείς τις έχουμε αυτές τις αλοιφές, επίσης εγώ χρησιμοποιώ πολύ και την kenacomp, η οποία είναι πολύ αποτελεσματική για την φαγούρα και τα σύγκαματα γενικά.

Τα παπούτσια του Ισαακ είναι παρά πολύ ωραία, καλά έκανες και τα κράτησες!

nJ2dp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια...

Χρόνια πολλά στην Λίλα μας..... Να την χαίρεσαι!!!!

Julie και tzitzinaχρόνια πολλά για την γιορτή σας. Τελικά οι Ειρηνούλες πότε γιόρταζαν, γιατί την έχασα την γιορτή. Πολύχρονες να είναι!!!

Ξέχασα κανέναν? Ελπίζω όχι....

Εμείς επιστρέψαμε χτες.... Μια σκέτη ταλαιπωρία.....

Η Έλενα τον τελευταίο μήνα έχει ζωηρέψει πάααααρα πολύ και δεν την προλαβαίνω. Έχω ρίξει το τρέξιμο του αιώνα. Επίσης όλες τις ημέρες ήταν κολλημένη πάνω μου και μου έλεγε "μαμά μη φύγεις".... Έκαψε και το χέρι της με το σίδερο. Σιδέρωσα κάτι και μέχρι να το πάω στο διπλανό δωμάτιο, έβγαλε το καλτσάκι της και πήγε να το σιδερώσει, και βέβαια σιδέρωσε το χέρι της.... το καημένο πόνεσε πολύ :(.

Της έκανα και στο χωριό γενέθλια, επίσης τα έκανα όλα μόνη μου :mad:. Η πεθερά μου είχε πολλούς φιλοξενούμενους και μαγείρευε και έπλενε όλη μέρα γι' αυτούς και η μητέρα μου, ήταν την περισσότερη μέρα στο μαγαζί (έχει καφέ). Τέλος πάντων ας μην γκρινιάζω άλλο.

Φιλάκια......

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Χρόνια πολλά Στη Λίλα!!!!Πολύχρονη κι ευτυχισμένη να είναι, να την χαίρεστε και να την καμαρώνετε!!!!

Τζαμίν περαστικά στην Έλενα για το χεράκι της, είναι απίστευτο το πόσο πολύ μας μιμούνται!!!! Κρίμα που κουράστηκες τόσο πολύ αντί να ξεκουραστείς αυτές τις μέρες :(

Όντως τα παπουτσάκια τέλεια!!!!!!!

Τζιτζίνα επίσης χρόνια σας πολλά κι από εδώ, όλα μαζί μας έπεσαν όπως το λες!Πώς περάσατε?

Della, Νινα-Νανά ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ για τις ευχές σας!!!! Χάλια οι κατσαρίδες Della, η κόρη μου πάλι αποφάσισε πως φοβάται τις αράχνες :P Ήταν μια μέρα στο δωμάτιο της κι ακούω κλάματα και φωνές και να φωνάζει "spider spider". Μπαίνω στο δωμάτιό της και βλέπω μία μέλισσα και την κόρη μου να έχει αποκλειστεί σε μια γωνιά και να είναι σε πανικό!! Δεν την τσίμπησε αλλά τρόμαξε, βέβαια της εξήγησα πως δεν ήταν αράχνη, αλλά και στον κήπο μόλις βλέπει αράχνη τρέχει πάνω μου...

ΕΝ τω μεταξύ θυμάστε που σας είπα πως της πήραμε ένα μωράκι κούκλα για δώρο? Το ζηλεύει κορίτσια!!! Μόλις το παίρνω αγκαλιά τρέχει πάνω μου και με αγκαλιάζει και μου λέει "μόνο την Ειρήνη" :D:D:D

6237481d19.png

Καλησπερα κοριτσακια μου!!!Χρονια Πολλα στη Βιβη για τα γενεθλια της!Πολυχρονη κουκλα!

Lila's mom,πολυ ωραια τα παπουτσακια σας,με γεια.Εγω του βαζω της frezyderm το crielen και τα παιδικα cer oto.Στο σπιτι χρησιμοποιουμε aroxol αοσμο.Για κατσαριδες θα κανουμε απολυμανση.

NXbrp3.png

Kitty,κι εμενα τον δικο μου στο αυτι τον τσιμπησε και πρηστηκε πολυ το καημενο.

Τζαμιν,μαλλον ηρθες Αθηνα να ξεκουραστεις!!

Julie,κι ο δικος μου ζηλευει αλλα οχι κουκλα μωρο.Την κουκλα το mickey mouse!!"

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας και από μένα!

Χρόνια Πολλά και Χριστός Ανέστη!

Να χαίρεστε τις οικογένειές σας!

Κατ' αρχήν Lila's mom να τα εκατοστήσει η Λίλα!Πάντα γερή και ευτυχισμένη να είναι!Σήμερα έχει γενέθλια,καλά θυμάμαι?

Julie ,Γεωργία λέγεσαι?Δεν το ήξερα.Χρόνια πολλά με υγεία και ό,τι καλύτερο σε σένα και στην οικογένειά σου!

Τζιτζίνα χρόνια πολλά και σε σένα!Πάντα υγεία και ό,τι καλύτερο σε σένα και στην οικογένειά σου?

Τελικά της Αγ.Ειρήνης πότε είναι?Ήταν αυτές τις μέρες?Αν ναι,χρόνια πολλά για την Ειρήνη της Τζιτζίνας και την Ειρήνη της Julies.Πάντα γερές και ευτυχισμένες να είναι!

Εμείς γυρίσαμε το μεσημέρι!Περάσαμε πολύ ωραία!Φέτος πήγα στην Ανάσταση!

Είχα να πάω από το 2010!Η πεθερά μου κράτησε τον Κωνσταντίνο.Μετά φάγαμε μαγειρίτσα,την οποία την κάνουνε κοκκινιστή στο χωριό του άντρα μου.Την Κυριακή του Πάσχα ήρθαν Σπάρτη και οι γονείς μου με 1α ξαδέλφη μου και τον θείο μου και φάγαμε όλοι μαζί.Φάγαμε στην αυλή.Ήταν πολύ ωραία.Το βράδυ πήγαμε με τους γονείς μου τον θείο μου και την ξαδέλφη μου σε 1α καφετέρια στην Σπάρτη.Την Δευτέρα το πρωί φύγανε.Αργότερα πήγαμε τον Κωνσταντίνο σε 1α εκκλησία και κοινώνησε και άναψε την λαμπάδα του. Η νονά του,του πήρε λαμπάδα,πασχαλινό αυγό πέδιλα crocodilino και του έδωσε λεφτά.Το βράδυ της Δευτέρας βγήκα με τον άντρα μου οι 2 μας χωρίς τον Κωνσταντίνο.Την Τρίτη το μεσημέρι σε ένα σημείο του χωριού που έχει και ποτάμι γιορτάσαμε την Πρωτομαγιά.Με φαγητό και τραγούδια.Το βράδυ βγήκαμε πάλι χωρίς Κωνσταντίνο και πήγαμε σε έναν φίλο του άντρα μου,στο σπίτι του που είχε ψήσει κοτόπουλα,λουκάνικα κ.α.Ήταν όλα πολύ νόστιμα !Όλοι ευχαριστηθήκαμε όλες αυτές τις μέρες που είμασταν Σπάρτη επίσης και ο Κωνσταντίνος!Α!Την Μ.Παρασκευή στον Επιτάφιο ο Κωνσταντίνος πέρασε από κάτω και του άρεσε.Και μέσα στην Εκκλησία ήταν πολύ ήσυχος.Κάθησε αρκετή ώρα ήσυχος πάνω στην καρέκλα.

Κορίτσια σας διάβασα αλλά θα αρχίσω να σχολιάζω από αύριο.Είναι αργά για να σχολιάσω όλα αυτά που μαζεύτηκαν!

Καλό βράδυ!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Καλησπέρα κοριτσάκια μου, σε χαλαρούς ρυθμούς τώρα...

Σήμερα η μικρή ξύπνησε στις 10, μετά από πάαααααρα πολύ καιρό και κοιμήθηκα και εγώ λίγο απο το βραδυνό. Το μεσημέρι ήταν και ο άντρας μου εδω, την κράτησε και κοιμήθηκα ένα τετραωράκι (και όχι δεν ντρέπομαι που το λέω:tongue:) και επιτέλους μπορώ να πω αυτη την πολυπόθητη λέξη.....ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ!!!! Χαχαχαχαχα!

Αυτές τις μέρες περάσαμε καλά. Την Κυριακή μαζευτήκαμε στο σπίτι μιας φίλης και ψήσαμε, έπαιξαν και τα παιδιά και το ευχαριστηθήκαμε. Τη Δευτέρα το πρωί, πήγα με τη μαμά μου και τη μικρή στο Λυκαβητό στον Αι-Γιώργη. Πηγαίναμε κάθε χρόνο με τη μαμά μου, αλλά τα τελευταία δύο δεν τα είχα καταφέρει, οπότε φέτος ήθελα να πάω οπωσδήποτε. Κοινώνησε και η Ειρήνη, μια χαρά! Το βράδυ ήρθε ένα ζευγάρι με τα παιδιά τους και είχαμε παρείτσα, γιατί όλοι οι υπόλοιποι έλειπαν.

Χθες στη δουλειά κορίτσια με έπιασε μια ανακατωσούρα, χάλια. Δεν μπορούσα να συνέλθω με τίποτα (δεν είμαι εγκυος). Σήμερα το απόγευμα μπορώ να πω ότι ίσιωσε λίγο το στομάχι μου.

uwJMp2.png?KqESJfSU

Γεια σας κορίτσια!

Εμείς είμαστε πολύ καλά και με την ευκαιρία θα ήθελα να σας ευχαριστήσω και από εδώ για τις ευχές σας!

Άντε και την Κυριακή ξαναγιορτάζουμε μανούλες!

Πλάκα, πλάκα με τόσα γλυκά που φάγαμε τις τελευταίες ημέρες αφήνω να περάσει λίγος καιρός γιατί πρέπει να μετρήσω ζάψαρο και θα πάει η μέτρηση στα ύψη!

Λοιπόν, εμένα όλες οι γνωστές μου Ειρήνες γιόρτασαν την Κυριακή κανονικά και μου είπαν πως δεν είναι κινητή γιορτή. Τώρα περισσότερες λεπτομέρειες δεν ξέρω για το θέμα.

Tzitzina μπράβο σου που ξεκουράστηκες και να μην ντρέπεσαι να το πεις, γιατί όπως όλες μας το δικαιούσαι! Κακά τα ψέματα κορίτσια τα περισσότερα από τα δικά μας χεράκια περνάνε, οπότε μια στο τόσο πρέπει να μπορούμε να πούμε ότι πέρνουμε το χρόνο μας για να ξεκουραστούμε. Λοιπόν αυτό με το στομάχι καθώς επίσης και μια γαστρεντερίτιδα πολύ κυκλοφορούν...δεν ξέρω αν είναι μόνο της νυστείας ή αν έχει ξεμείνει κανένα υπόλοιπο ίωσης... το νου σας!

Εγώ με το που γυρίσαμε έπεσα με τα μούτρα στις δουλειές. Έβαλα άπειρα πλυντήρια και έβγαλα λίγα καλοκαιρινά...αλλά όχι όλα. Μέχρι το μσσημέρι είχα βγει γκολ και μετά δε μπορούσα να κουνηθώ! Τα υπόλοιπα το σκ γιατί το σώμα μου δεν ακολουθούσε άλλο στον ίδιο ρυθμό!

Κορίτσια γυρίσαμε κι εμείς! Περάσαμε πολυ όμορφα!

Βιβή πολύχρονη και καλη λευτεριά!

Julie φοβερή η κόρη σου, ζηλεύει την κούκλα ε;

Lila's mom καλές ετοιμασίες, τα παπούτσια υπέροχα!

Tzamin ψοφησες κοπέλα μου! Περαστικά για το χεράκι της, η καημενουλα!

Πάτε πάρκο καθόλου;

Dimista μπράβο που καταφέρεις να πας ανάσταση και να βγεις τόσο πολυ με τον άντρα σου! Σούπερ! Ο Κωνσταντίνος έκλαιγε ή δεν ειχε προβλημα;

Della θα κάνετε και στο σπίτι απολύμανση ή μόνο στην πολυκατοικία; Τι όροφο είστε;

Tzitzina τι ωραία που κοιμήθηκες!! Χρειάζεται κι αυτή η ξεκούραση!

Λοιπον, πάμε πάλι: ΟΛΕΣ οι γιορτές ειναι εν δυνάμει κινητές όταν πέφτουν την μεγάλη Σαρακοστή λογω της πενθιμης περιόδου (κι ειδικα την Μεγάλη Εβδομάδα) ή οταν πέφτουν την ημερα του Πάσχα. Αυτο γίνεται και σε όλα πράγματα πχ γάμοι και βαφτίσια που δεν γίνονται εκείνη την περίοδο. Όταν λοιπον πέφτει η γιορτή της Αγίας Ειρήνης την ημέρα του Πάσχα (το Πάσχα γιορτάζεται η Ανάσταση, δε γιορτάζεται τίοποτα άλλο εκκλησιαστικά) μεταφέρεται την Τρίτη μέρα του Πάσχα καθώς η Δευτερη μέρα ειναι αφιερωμένη στον Άγιο Γεώργιο λογω οτι ειναι μεγαλομαρτυρας και η γιορτή του μεταφέρεται για τους λόγους που έγραψα παραπάνω. Εδώ μεταφέρεται του Αγίου Γεωργίου που μνημονεύεται συνέχεια κι έχει 100000 μοναστήρια κι εκκλησίες στο όνομά του, πόσο μάλλον όλα οι υπόλοιπες γιορτές! Αυτο δε σημαίνει οτι ειναι κακό ή λάθος να γιορτασετε τις Ειρήνες την ημέρα του Πάσχα αλλα αν πχ ήθελε μια μαμα να παει την κόρη την να ακούσει το απολυτικιο της Αγίας της και να κοινωνησει την ημέρα της μνήμης της η σωστη μέρα θα ηταν η τριτη μέρα του Πάσχα.

Θέλω να πάω για ψώνια, θέλω καλοκαιρινά παντελονια μου ειναι μεγάλα όλα. Μάλλον για κανένα factory outlet σκέφτομαι.

Φιλια πολλα!

QVjlp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...