Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Κοριτσάρες , σας ευχομαι ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ , να χαιρόμαστε τα παιδάκια μας !!!!!!

Καλά να περάστε όπου κι αν πάτε !!!!!!!!!!!!

Γι ΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω !!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα και χρόνια πολλά και καλά με υγεία σε εσάς και τις οικογένειές σας! Η Μένια έχει παραδοθεί από ώρα στα χέρια του Μορφέα και εμείς κάνουμε βάρδιες για το φαγητό. Σήμερα πήγαμε για καφέ στην Αράχωβα με φίλους και περάσαμε τέλεια! Η μικρή ήταν κυρία κάθισε λίγο στο καρότσι μετά έφαγε λίγο από το παγωτό μου και μετά έπαιζε για πολύ ώρα με το καλαμάκι που μας έδωσαν και ένα ποτήρι νερό. Οταν βαρέθηκε την πήγε ο άντρας μου μια βόλτα και μετά επιστρέψαμε σπίτι για φαγητό και ύπνο! Αστέρι!!! Την Πέμπτη πήγα για ανταύγειες και κούρεμα. Επιτέλους σουλουπώθηκα!

Διαφημίσεις

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!!!!!!!!!!!!! Χρόνια πολλά!

Χτες δεν πήγαμε ανάσταση και στενοχωρηθηκα πολυ! Οι γονεις μου γύρισαν απο την εκκλησία στις 4 το πρωί! :shock: Είμαστε θεσσαλονίκη! Αιδηψο περάσαμε πολυ όμορφα, η κόρη μου συγκλονιστικε με τον επιτάφιο. Χθες πήγαμε στη βαφτιστήρα μας, της δώσαμε τη λαμπάδα (πήρα απο το χαμόγελο του παιδιού), της πήρα μια μιννυ που την ντύνεις και τη ξεντύνεις, την πισίνα με τα μπαλάκια της μιννυ και το αντισκηνο της μιννυ. Το σπίτι έγινε παιδοτοπος!

Πήγαμε για καφε με τη νονά μας η οποία πήρε στην μικρη ενα αντισκηνο σπιτάκι και ενα καλάθι του πικνικ με τα συμπραγκαλα! Τέλεια ειναι!

Ο νονός απο την Αμερική μας έστειλε μια λαμπάδα μιννυ, μια μιννυ κούκλα που μιλάει και ανάβει φως ο φιογκος της, ενα μαγιό, ενα φόρεμα και 2 σετακια ρούχα.

Julie χρόνια πολλα, να τα εκατοστησει η κούκλα σου και να έχει κάθε ευτυχία! Να τη χαίρεστε!

Σήμερα ειναι Πάσχα, δε γιορτάζει κανεις άλλος. Ολες οι γιορτές μεταφέρονται δεύτερη και Τρίτη μέρα του Πάσχα. Όταν τη δεύτερη μέρα ειναι μεγάλη γιορτή (οπως τώρα του Αγίου Γεωργίου) τοτε μεταφέρονται την Τρίτη μέρα. Θα ρωτήσω τον μπαμπά μου κιόλας που ειναι του επαγγελματος αλλα αν θυμάμαι καλα ετσι ειναι.

QVjlp3.png

Καλησπέρα και χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη, ελπίζω να περνάτε ωραία!!!!

Julie, να τα εκατοστήσει η Ειρήνη, όπως επίσης χρόνια πολλά για την ονομαστική εορτή της!!!

Τζιτζίνα, και εσύ να χαίρεσαι την Ειρήνη σου!!!

Εμείς οικογενειακά και βαρετά, μόλις τελείωσα το σίδερο και βλέπω το show στον ant1, λέγαμε να πάμε καμία βολτίτσα αλλά η Λίλα άργησε να ξυπνήσει, ίσως αύριο να τα καταφέρουμε για να γιορτάσουμε και τα γεννέθλια της!!!

Καλό σας βράδυ!!!!!

nJ2dp3.png

Κοριτσάκια μου ευχαριστώ πάρα πάρα πάρα πολυ για τις ευχές!!!

Καλό Πάσχα σε όλες σας, με υγεία!!

Εμείς δεν πολυκαταλάβαμε Πάσχα, αλλά είχαμε μια πολύ όμορφη και γεμάτη μέρα. Φιλάκια πολλά, έχω την φίλη μου εδώ οπότε δεν μπορώ να γράψω πολλή ώρα. Σας ευχαριστώ πάρα πάρα πάρα πολύ!!!!

6237481d19.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια,εχω ξυπνησει απο τις 01.10. και δεν μπορω να κοιμηθω.Εκεινη την ωρα πηραβ τον αντρα μου απο τη δουλεια του κι εφυγε οποτε ξυπνησα απο το τηλ.Μετα απο λιγο κθ ευτυχως που ημουν ξυπνια,ο μθκρος κατουρηθηκε κι εγινε μουσκεμα.Τον αλλαξα;εβγαλα και τα σεντονια και τωρα πριν κανα μισαωρο ακουγα κατι χρουτσου χρουτσου.Ειχε μπει στην κρεβατοκαμαρα κατσαριδα.Ευτυχως ειναι ο μπαμπας μου εδω και τη σκοτωσε.Που θα παει,θα ξημερωσει....

NXbrp3.png

Καλημέρα σας, σας ευχαριστούμε όλες για τις ευχές σας, να χαίρεστε και εσείς τα παιδάκια σας!!

Tzitzina & Julie, χρόνια πολλά και σε σας!

Εμείς κάναμε δουλειές με τον άντρα μου στην βεράντα, μόλις φάγαμε, θα ξεκουραστουμε λίγο και το απογευματακι λέμε να πάμε την μικρή να παίξει προς παραλια μεριά!

Θα τα πούμε αργότερα! Καλά να περνάτε!

nJ2dp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...