Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Καλημέρα στο καφέ μας!

Τι κάνετε φιλενάδες? Τελευταία μέρα στη δουλειά σήμερα και δε μπορώ να ανοίξω τα μάτια μου! Θα κλείσουμε για λίγες ημέρες (επιστρέφουμε την Τετάρτη) οπότε ελπίζω να προλάβω να ξεκουραστώ λίγο.

Το Σάββατο περάσαμε πολύ ωραία στο πάρτυ και η μικρή έπεσε το βράδυ για ύπνο ξερή. Την ώρα που της τργουδούσαμε το τραγούδι η καρδούλα της χτυπούσε τόσο δυνατά!

Η χάρτινη τούρτα μου με τα δωράκια είχε πολύ μεγάλη επιτυχία, οπότε αισθάνομαι ότι έπιασε τόπο η προσπάθεια.

Την επόμενη ημέρα πήγαμε στη Ραφήνα σε μια φίλη μου που έχει ένα μπέμπη 5 μηνών και φάγαμε έξω μαζί τους.

Πήραμε στη Μένια και ένα μπαλόνι με τη Ντόρα και απασχολήθηκε για αρκετή ώρα μέχρι να φάμε.

Δευτέρα και Τρίτη έτρεχα το απόγευμα να κάνω αλλαγές, γιατί όλοι μα όλοι μας έφεραν φορέματα! Μόνο η αδερφή μου μας έκανε μια ολόσωμη φόρμα. Όλοι οι υπόλοιποι φορέματα...πάρα πολύ ωραία όλα, αλλά δεν είναι τόσο πρακτικά π.χ για να παίξει στις κούνιες! Οπότε αποφάσισα να αλλάξω κάποια δώρα για να πάρω σετάκια για κάθε μέρα.

Αυτά τα νέα μας στα πολύ γρήγορα...Παρασκευή πρωί μάλλον θα φύγουμε για την εξωτική Λειβαδιά...όπως πάντα. Αν βρεθεί κάποια στην περιοχή ειδοποιείστε με, να κανονίσουμε κάτι.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κι από εμένα!!!!

Στείρα βγήκε η καλλιέργεια της Έλενας γιούπιιιι!!!!

Della εγώ είχα εξεταστεί για στίγμα στην εγκυμοσύνη παρ' όλο που ήξερα ήδη ότι δεν έχω, αλλά ήθελα να το επιβεβαιώσω ξανά. Η Έλενα έχει χαμηλό σίδηρο (δεν ξέρω αν έχει σχέση), αλλά στο νοσοκομείο που ήμασταν μας είπαν ότι πρέπει να την κάνουμε την εξέταση για να το γνωρίζουμε. Μπορεί να έχει γιατί η γιατρός που μου το είπε, με ρώτησε αν το παιδί έχει στίγμα όταν κοιτούσε τις εξετάσεις αίματος :(.

Δήμητρα ήταν πολύ ωραία που βγήκαμε με τον σύζυγο, το είχαμε ανάγκη. Πάσχα θα πάτε Σπάρτη?

Για να προσθέσεις link όταν γράφεις ένα μήνυμα, στο πάνω μέρος του πεδίου που γράφεις έχει διάφορα κουμπάκια και επιλογές. Υπάρχει ένα που είναι μια υδρόγειος σφαίρα και μπροστά έχει μια αλυσίδα δύο κρίκων. Επιλέγεις την λέξη που θέλεις να βάλεις το link και πατάς αυτό το κουμπάκι. Βγαίνει ένα κουτάκι όπου βάζεις την ηλεκτρονική διεύθυνση της ιστοσελίδας που θέλεις να προσθέσεις στο link σου. Ενεργοποιείται όταν καταχωρήσεις την απάντηση. Πριν την καταχώρηση θα σου βγαίνει και η ιστοσελίδα αλλά μην δώσεις σημασία.

Τις φωτογραφίες τις επισυνάπτεις όπως κάνεις και στο email. Πατάς το κουμπάκι με τον συνδετήρα και επιλέγεις το αρχείο.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

ΚΙΤΤΥ δυστυχώς δεν μπορούμε να την αποφύγουμε, λόγω της διάτασης που έχει η Έλενα στο νεφρό. Την κάναμε την πρώτη φορά για να δούμε τον βαθμό της διάτασης και πρέπει να επαναληφθεί για να δούμε αν έχει κλείσει καθόλου ή παραμένει.

Νινα νάνα είναι τέλειο το παπουτσάκι της Ελενίτσας.

Βιβή και του χρόνου.... Κι εμείς θα κινηθούμε στην περιοχή (Τιθορέα-Πολύδροσο) αλλά δεν νομίζω να με αφήσουν οι γιαγιάδες- παππούδες-ξαδέλφια κλπ σόγια να απομακρυνθώ. Η αλήθεια είναι ότι καταπιέζομαι πολύ όταν πάμε χωριό γιατί όλοι θέλουν να δουν την Έλενα κι όλοι έχουν παράπονο. Αποτέλεσμα να ταλαιπωρούμαι εγώ. Τέλος πάντων ας μην το σκέφτομαι μέρες που είναι.

Κι εμένα είναι η τελευταία μέρα στην δουλειά γιατί αύριο θα είναι κλειστός ο σταθμός και δεν έχω baby sitter. Επιστρέφουμε Τετάρτη.

Χτες πήγα Avenue στο H&M και με ? 80 πήρα ένα σωρό πράγματα για την Έλενα. Δεν είχε τίποτα να φορέσει, οπότε της πήρα τέσσερα κολάν 5 μπλουζάκια, 3 φορέματα και βρακάκια.

Νινα νανα μάλλον δεν θα προλάβουμε, γιατί 6.30 έχω ένα γρήγορο κομμωτήριο για ίσιωμα. Εν τω μεταξύ θέλω να πάω λουσμένη γιατί θα έχω και την Έλενα μαζί, οπότε να μειώσω την πιθανότητα επεισοδίου. Μετά θέλω να πάρω παιχνίδια για τις ανιψιές μου, μάλλον από τα jumbo, και έχω αφήσει και στην μέση την αλλαγή χειμωνιάτικα-καλοκαιρινά, να μαγειρέψω.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Καλησπερα κοριτσακια μου.Σημερα δεν δουλευα.Πηγα βολτα με τους δικους μου και για καφεδακθ.Πηρα κι ενα φορεμα και μια μπλουζα.Οταν ερθει ο Κωνσταντινος απο το σχολειο αν προλαβουμε θα παμε να παρουμε γυαλια ηλιου απο το mariaevita.

Τζαμιν,εο Κωνσταντινος μου εχει σιδηρο 50 αλλα στιγμα δεν εχει.Εγω εχω σθδηρο 25 και δεν εχω.Συνηθως στο στιγμα εχεις χαμηλο σιδηρο αλλα δεν ειναι απαραιτητο.

Τελεια που βγηκε στειρα η καλλιεργεια!

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

Τzamin, τι καλά με τα αποτελέσματα της Έλενας!!! Και η Ειρήνη έχει μια διάταση στο νεφρό, λίγο πιο μεγάλη απο το κανονικό, αλλά μέχρι στιγμής δεν είναι ανησυχητικό. Πρέπει μόνο να το παρακολουθούμε.

Τα παπούτσια τελικά τα άλλαξα, γιατί πήγα σήμερα να της τα δοκιμάσω και έμπαιναν με δυσκολία. Eίχατε δίκιο κορίτσια χαμένα θα πήγαιναν, γιατί δεν τα ήθελε και η ίδια με τίποτα.Δε βρήκα όμως κάτι να μ'αρέσει και της πήρα ένα φορεματάκι και μία παντελόνα-βράκα, φοβερή!! Νινα-Νάνα, πολύ ωραία τα παπουτσάκια. Και οι μπαλαρίνες, αλλά τα πέδιλα δεν παίζονται.

Della, ωραία η βολτίτσα σας έτσι? Χαλαρή?

Βιβή ξετρελάθηκε η Μένια με το πάρτυ της! Μπράβο, και του χρόνου!

Dimista, εγώ είπα φέτος να νηστέψω, αλλά χθες είχαμε μαζευτεί στο σπίτι μιας φίλης και είχε φτιάξει τσηζκέικ..οπότε...καταλαβαίνετε....δεν αντιστάθηκα..:oops::oops::oops::oops: Τη μικρή αν δεν δουλεύω θα την κοινωνήσω το Σάββατο, αλλιώς θα πάει με τη μαμά μου.

Kitty του πάει πολύ το μαλάκι του Ισαάκ. Τρελαίνεται στους παιδότοπους έτσι?

uwJMp2.png?KqESJfSU

Το απόγευμα συναντήθηκαμε με τον αδελφό μου και τον πατέρα μου. Η μικρή είχε να τους δει καιρό και ξετρελάθηκε. Βέβαια μόλις διαπίστωσε ότι απέναντι είχε κούνιες τους έγραψε κανονικά. Πήγαμε, έπαιξε με κάτι παιδάκια, μετά πήγαμε να κάνουμε την αλλαγή στα παπούτσια που σας είπα και γυρίζοντας κοιμήθηκε στο αμάξι. Ανέβηκα, την άλλαξα, την έβαλα στην κούνια της και ούτε που κουνήθηκε πάλι. Πριν ένα λεπτό μόνο ξύπνησε και με φώναξε, πήγα μέσα της είπα ότι είμαι εδώ, της χάιδεψα το κεφαλάκι και συνέχισε τον ύπνο της...Φαντάζομαι ότι θα το πάει σερί. Ούτε για γάλα δε νομίζω να ξυπνήσει, γιατί (να σας πω την αμαρτία μου) για να κάτσει στο μαγαζί, έφαγε ένα πακέτο μπισκότα digestive. Είναι η μόνη μου ελπίδα για να μη θέλει να φεύγει από τα μαγαζιά, χαχα:tongue:

uwJMp2.png?KqESJfSU

Καλησπέρα στο καφέ μας!

Σήμερα έκανα καθαριότητες και είχα και την ησυχία μου γιατί τον Κωνσταντίνο τον είχαν οι γονείς μου.Το απόγευμα πήγαμε για ψώνια.

Ντέλλα και ο δικός μου τα ίδια με την εκκλησία.Ανάβει κεράκι και χαίρεται γι αυτό,κάνει τον σταυρό του,βάζοντας το χέρι του στο κεφάλι του και μετά στην κοιλιά του και τίποτα άλλο και φιλάει τις εικόνες.Και γω έχω χρόνια να κοινωνήσω.Όταν είμουνα μικρή ,ο πατέρας μου εμένα και την αδελφή μου μας πήγαινε εκκλησία και κοινωνούσαμε.

Ντέλλα ωραία που δεν δούλευες και πήγες βόλτα με τους δικούς σου.Με γεια το φόρεμα και η μπλούζα.Τελικά πήρατε γυαλιά του Κωνσταντίνου?

Νίνα Νάνα τέλεια τα παπούτσια που πήρες στην Αφροδίτη.Με γεια!Ωραία χρώματα!

Ο Κωνσταντίνος δεν έχει φάει πολλά παγωτά.Αυτό που πήρα το Σάββατο είχε γεύση ανθόγαλα με πορτοκάλι και του άρεσε πολύ!Την προηγούμενη Κυριακή έφαγε ξυλάκι φράουλα αλλά κατάλαβα ότι δεν του άρεσε γιατί μου το έδωσε.Καλό ταξίδι για αύριο!Να περάσετε τέλεια!

Βιβή συγχαρητήρια που σου πέτυχε η τούρτα και άρεσε.Καλό ταξίδι για Λειβαδιά.Νόμιζα ότι μας είχες ξαναγράψει για τα γενέθλια της Μένιας που είπε μεγάλη κοπέλα.Ή δεν ήσουν εσύ που το έγραψε.

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Διαφημίσεις

Τζαμίν τέλεια που βγήκε στείρα η καλλιέργεια της Έλενας.Σε ευχαριστώ πολύ που μου είπες πως να βάζω link.Eμείς Σπάρτη θα πάμε.Μ.Παρασκευή θα φύγουμε.Εσείς πότε φεύγετε?Με γεια αυτά που πήρες στην Έλενα.

Τζιτζίνα καλύτερα που άλλαξες τα παπούτσια .Με γεια αυτά που της πήρες.

Ο αδελφός σου και ο πατέρας σου μένουν μακριά?Χαλιά μάλλον θα μαζέψουμε μετά το Πάσχα.

Κίττυ τόσο αργά τελειώνουν τα παιδικά?Πώς αντέχει και κάθεται τόσο πολύ ξύπνιος?Μετά φαντάζομαι θα κοιμάται σε δευτερόλεπτα.Το πρωί τι ώρα ξυπνάει?

Καλό βράδυ σε όλες!

Καλησπερα ομορφοκοριτσα!Μπηκα μια στα γρηγορα.

Tzitzina,χαλθα μεσα Μαιου θα μαζεψω.Με γεια τα ρουχακθα σας.Καλα εκανες και της αλλαξες τα παπουτσια.

Dimista,και ο δικος μου εφαγε δυο κουταλιτσες nirvanna βανιλια με μπισκοτο και τρελαθηκε.Το καλοκαιρι προβλεπω να τα τσακιζει τα παγωτα.

Καλο μεσημερι κοριτσια!

NXbrp3.png

Γεια σας και από μένα!

Ντέλλα και εμένα μου αρέσουν τα nirvana.Eίναι από τα αγαπημένα μου παγωτά.

Κορίτσια επειδή αύριο φεύγω για Σπάρτη σας εύχομαι Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση και να περάσετε τέλεια με τις οικογένειές σας όπου και να πάτε.

Julie επειδή θα φύγω σου εύχομαι από τώρα να τα εκατοστήσει η μικρούλα σας!Πάντα γερή και ευτυχισμένη να είναι!

Καλό μεσημέρι!

Καλημέρα κορίτσια!!

Αχ dimista σε ευχαριστώ πολύ, με συγκίνησες που μας σκέφτηκες!!Να περάσετε υπέροχα εύχομαι!!!

Εμείς πήγαμε σε έναν αλλεργιολόγο για το έκζεμα της μικρής και μας είπε να κάνουμε elimination diet για 2 εβδομάδες οπότε θα κόψουμε

1) σιτάρι, καλαμπόκι, βρώμη

2) Αυγά

3) Γαλακτοκομικά (καλά αυτά έτσι κι αλλιώς τα είχαμε κόψει)

4) Πορτοκάλια, λεμόνια και συναφή

5) Σόγια

Με έχει πιάσει πονοκέφαλος να δω τί θα της δίνω για πρωινό και snacks το απόγευμα, αλλά υπάρχουν πολλές επιλογές. Σκέφτηκα και η τούρτα της την Κυριακή να μην περιέχει τίποτα από τα παραπάνω ώστε να μπορεί να φάει και τις επόμενες μέρες (θα ξεκινήσουμε την δίαιτα τη Δευτέρα). Ελπίζω τουλάχιστον να βρούμε τί φταίει...Βέβαια παίζει η τούρτα να βγει αποτυχία!

Χθες ήρθε η φίλη μου/νονά Ειρήνης κι είμαι τόόόόόσο χαρούμενη που την έχω εδώ!!!

Τζαμίν τέλεια τα νέα σας για την καλλιέργεια!!!!

Τζιτζίνα κι εγώ λατρεύω το cheesecake!!!Ειδικά το σπιτικό ;) Με γεια τα παπουτσάκια!

Παγωτό, μιαμ μιαμ!!!!

6237481d19.png

Καλημέρα, εύχομαι σε όλες σας καλή Ανάσταση!

Να περάσετε καλά όπου και αν πάτε!

Εμείς εδώ δεν θα πάμε τελικά πουθενά αν και είχαμε ένα κάλεσμα στο εξοχικό του ξαδελφου μου (της γυναίκας του) αλλά με το παιδί και σε ένα περιβάλλον που δεν το ξέρουμε δύσκολα, οπότε θα πάμε βολτιτσες γύρω γύρω!

Θα τα πούμε!

nJ2dp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...