Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Τζιτζινα,δεν το σκεφτεσαι για τα παπουτσακια;εμεις πηραμε(οι γονεις μου δηλαδη για δωρο)πεδιλακια geox.Κι εγω ειχα καποιες αμφιβολιες αλλα το μαγαζι ηταν γεματο πιτσιρικια και ολοι πεδιλακια επαιρναν.

Εμεις εκκλησια παμε καθε Κυριακη οποτε κοινωναει κιολας.Αν θελεις να την πας καλυτερα αυριο γιατι Μ.Πεμπτη θα γινεται χαμος.Χθες που πηγαμε ειχε αρκετο κοσμο.

Ο αντρας μου δεν εχει προγραμματισμενη αδεια για Πασχα οποτε θα δουλευει ολες τις μερες.Αν λειψει θα ειναι με ρεπο το οποιο οπως ξερεις το μαθαινουμε την προηγουμενη.

Τζαμιν,πως ειναι οι εξετασεις της Ελενας;τα παιρνετε με σακουλακι τα ουρα;τη μισω την εξεταση ουρων.Στο κοριτσακι ειναι λθγο πιο δυσκολα με το κυπελακι να τα συλλεξεις.

Τουλαχιστον,το βραδυ "ξεφυγατε"λιγο με το συζυγο.Σαν ραντεβου ε;πολυ ωραια!

Lila's mom,εσεις τους βαφτισατε το γιο και αυτοι βαφτισαν τη Λιλα;νομιζα δεν γινεται.Μ'αρεσει πολυ!

Julie,θα τρελαθει η Ειρηνη με το μωρο!

Kitty,ξεχασα να σε ρωτησω, ειπε ο Ισαακ για το κουρεμα;καθισε να κουρευτει;του οαει παρα πολυ το κοντο.

καλησπέρα !!!!

κι εγω για πεδιλακια θα ελεγα .κι ο Ισαακ τετοια φοραει ,για την ωρα με κάλτσες.περσι του ειχαμε παρει geox όπως και τα χειμωνιάτικα του (τα ξεπάτωσε !!!) ,τωρα η νονά του πηρε crocodilino.

αυτη την φορα δεν καθισε στο κουρεμα..αρχισε να κλαιει γιατί πήγε ο μπαμπας του το ποδήλατο στο αυτοκινητο (ειχαμε παει στο γυρισμό απο κούνιες) και μετα συνέχισε , η κομμωτρια επειδη εκλαιγε δεν του εβρεξε τα μαλλια και γεμισε παντού τρίχες:shock:

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σου !! και μενα μ αρεσει με το κοντό,ολοι λένε οτί άλλαξε πολύ:P

Γι ΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω !!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σήμερα το πρωι πήγαμε στο Φλοισβο .....φανταστικές χώρος , κούνιες ,πολλές τσουλήθρες , χωρος για μπάλα , ποδήλατο,κιόσκια , παγκάκια , αλλα σιγουρα ειναι καλύτερα για απογευμα ...ειχε πολυ ζεστη.

το απογευμα βέβαια θα γίνεται πανικός !!! αλλά αξίζει!!

το μεσημερι δεν κοιμηθηκε,το απογευμα πηγαμε στην βαφτιστηρα μου και βεβαια κοιμαται εδω και μιάμιση ωρα.

του ελεγε ο μπαμπας του ''να σου δαγκώσω το μπουτάκι ?'' και αυτός απαντούσε

''φάε μπουτίτα''...χαχαχχαχαχα

εντωμεταξυ εχω ενα βιβλιαράκι που τα γραφω τι λεει κλπ ...αλλα εχω μεινει πίσω....αντε να δω ποτε θα κατσω

Καληνύχτα σας !!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Tzitzina εννοείς σαν μπαλαρινες; Δεν θα τα βάλει πολυ, ειναι άδικα τα χρήματα. Τα πέδιλα θα τα λιώσει και θα τα ευχαριστηθεί πολυ! Εγω σήμερα που είμασταν κούνιες σκεφτόμουν οτι αν είχα πέδιλα θα της εβαζα! 30 βαθμούς ειχε! Πέρυσι είχαμε κάτι τέτοια http://www.nak.gr/product/agatha-ruiz-de-la-prada-62896.htm?lang=el&path=-246489334 κι ειναι απο τις καλύτερες αγορές που έκανα για το παιδι. Δεν τα έβγαζε! Και φέτος τέτοια θα πάρω!

Νηστεύω απο την αρχή της Σαρακοστής αλλα τη χάλασα τη νηστεία στην Μαδρίτη, στα πάρτυ κτλ. Προσπαθώ πάντως, είχα να νηστεψω απο πριν την εγκυμοσύνη. Την μικρη δεν ξέρω ποτε θα την κοινωνησω, ειχε κοινωνησει την προηγούμενη Κυριακή. Μάλλον μεγαλο Σάββατο πρωι ή Δευτέρα του Πάσχα.

Θα πάτε στην Ανάσταση; Πέρυσι δεν πήγα, κοιμόταν η μικρη, και φέτος δεν νομίζω να πάω δλδ. Πριν το παιδι η μεγάλη εβδομάδα ηταν διαφορετική, ουφ!

Kitty ο φλοισβος ειναι υπέροχο μέρος. Η μεγαλύτερη παιδική χαρα της Ελλάδας.

Della του αρέσει η εκκλησία;

Οι γονεις σου θα καθίσουν και το Πάσχα;

Dimista έχω κολλήσει με το sex and the sity. Δεν ξέρω γιατι, μάλλον χρειαζομουν κάτι χαλαρό να βλέπω.

Χάθηκα λίγο, συγνώμη αν δεν έχω σχολιάσει πολλά.

Πήγα κομμωτήριο σήμερα! Tzamin το είχα ξεχάσει οτι είχα ραντεβού! Πήγατε κούνιες σήμερα;

Καληνύχτα, σας φιλώ!!!!!!!

QVjlp3.png

Kαλημέρα σας, εμείς εδώ, με άδεια αλλά χωρίς ξεκούραση μιάς και έχω εξωτερικές δουλείες, η μικρή δεν κάθεται σε ένα σημείο οπότε αναγκαστικά την βγάζω έξω και έπεται συνέχεια!!!

Για τιε δουλειές του σπιτιού που λέτε, κάνω προεργασία, είχα ήδη κάνει τις κρεβατοκάμαρες την προηγούμενη εβδομάδα, όποτε είχε μείνει μόνο το σαλόνι, μένει να αλλάξω κουρτίνες και ριχτάρια αλλά θα τα κάνω μετά τα γεννέθλια της, τα οποία θα τα κάνω για παπούδες, θείους, ξαδέλφια, οι νονοί μπορεί να μην έχουν επιστρέψει.

della, με γειά τα παπούτσια του Κωνσταντίνου, και εγω μονο πεδιλάκια, της πήρα ενα ζευγάρι για καλά, κάτι πάνινα για κάθε μέρα, crocs πέδιλα αλλά νομίζω της τα πήρα μεγάλα, και θέλω να της πάρω camper πεδιλάκι γιατι είναι μαλακά και τα βολεύεται.

Για την αλληλοκουμπαριά, γίνεται, ρωτήσαμε την Μητρόπολη και διάφορους παπάδες, ειδικά ο κουμπάρος μου το έψαξε πολύ, πάντως δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερα γιατί τα παιδιά τα ξέρω και η αλλη πρόταση που είχαμε απο ένα φιλικό ζευγάρι του άντρα μου δεν μου άρεσαν καθόλου, βέβαια έδωσα μάχη και κέρδισα και τέλος μου είπε οτι είχα απόλυτο δίκιο!!!!

ΚΙΤΤΥ, πολύ ωραία στον Φλοίσβο, μάλλον τώρα που καλοκαιρίαζει είναι καλύτερα απογευματινή ώρα.

Τζιτζίνα, πιστέυω και τα κλειστά χρειάζονται, να για την άλλη εβδομάδα λεει βροχές, εκτός και εαν έχεις κανένα απο τον χειμώνα που της χωράει ακόμη, επίσης το φθινόπωτο θα της τα φορέσεις, δεν θα πάνε χαμένα.

Εγώ έλεγα να νηστέψω το κρέας αλλά χθές συγχήστικα και έφαγα πεινιρλί, αλλά τις υπόλοιπες μέρες δεν θα φάω, την μικρή δεν βλέπω να την κοινωνήσω γιατί θα είμαι μόνη και δεν κάθετε.

Τζαμίν, είδες τι είναι να εξαρτώνται απο εμάς, εμένα ευτυχώς θελει πολύ τον μπαμπά της, πάνε τα απογεύματα τις περισσότερες φορές βόλτα όποτε ηρεμώ και κάνω καμιά δουλειά με την ησυχία μου.

Νίνα-Νανά, με γειά τα μαλλιά, αλλά δεν μας είπες πως τα έκανες.

Το sex & the city, είναι απο αυτές τις σειρές οπού περνάει χαλαρά η ώρα σου, νομίζω τώρα παίζει τα πρώτα επεισόδια.

Ωραίες είναι οι 2 ταινίες.

Julie, ωραία η ιδέα σου για τα μπαλόνια, σίγουρα θα της αρέσει πολύ που θα τα δει οταν ξυπνήσει.

Τα λέμε αργότερα κορίτσια, πάω σε διάφορες δουλειές!!!

nJ2dp3.png

Καλημέρα....

Σήμερα θα πάρουμε τα αποτελέσματα των εξετάσεων της Έλενας. Ελπίζω να είναι όλα καλά. Δυστυχώς δεν τελειώνουμε εδώ. Πρέπει τον Σεπτέμβριο να επαναλάβουμε την κυστεο-ουρηθρογραφία :evil:. Η χειρότερη όλων. Ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω. Arma εσείς θα την επαναλάβετε? Επίσης κάποια στιγμή πρέπει να την εξετάσουμε και για στίγμα αναιμίας, γιατί έχει ο μπαμπάς της. Απλά λόγω όλων όσων έχει περάσει, το έχουμε αμελήσει κι αυτό.

Della ωραία πράγματα φτιάξανε. Και η Έλενα έφερε χτες τις Πασχαλινές κατασκευές. Ένα καλαθάκι κόκκινο με κουλουράκια που έφτιαξαν τα παιδιά, μια λαμπάδα και μια κάρτα λαγουδάκι με ευχές. Το Σάββατο περάσαμε πολύ ωραία. Πήγαμε κέντρο Εμμ. Μπενάκη σε ένα wine bar που έχει ένας φίλος και ήπιαμε τέλειο κρασί και μετά για μπύρα στην πλατεία Καρύτσι όπου ο ίδιος φίλος έχει μπυραρία.

Tzitzina κλειστά της έφερε και της δικιάς μου η νονά αυτά

Έχει ξετρελαθεί, από τότε που μας τα έφερε δεν βάζει άλλα. Εγώ νομίζω ότι έχουμε λίγο περιθώριο ακόμη για κλειστό.

Νίνα νανα τέλεια τα πεδιλάκια. Πήγαμε χτες στο πάρκο και σας αναζητήσαμε. Είχε φέρει η Έλενα μπάλα για να παίξει με την Ελενίτσα. Μετά όμως έφαγε ένα hot dog και ξεχάστηκε :tongue:

Ωραίο το μαλλί?

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!

Και μεις καλά είμαστε.Περάσαμε ωραίο ΣΚ!Το Σάββατο το μεσημέρι ήρθαν σπίτι μας ένα φιλικό μας ζευγάρι για φαγητό.Την ώρα που ήρθαν ο μικρός είχε τελειώσει το φαγητό του και τον ετοίμαζα για να κοιμηθεί.Κοιμήθηκε περίπου 3 ώρες και φάγαμε με την ησυχία μας,μιλήσαμε με την ησυχία μας κτλ.

Μετά το φαγητό βγήκαμε στην βεράντα.Αυτήν την εποχή η βεράντα είναι απόλαυση.Το απόγευμα πήγαμε για παγωτό με έναν φίλο του άντρα μου.Το παγωτό που πήρα το μοιράστηκα μαζί με τον Κωνσταντίνο.Την Κυριακή πήγαμε Κάλαμο.Είχαμε να πάμε από τον Σεπτέμβρη.Οι γονείς μου πηγαίνουν κάθε ΣΚ.Ο μικρός ευχαριστήθηκε πολύ γιατί έπαιξε με τα παιδάκια της γειτονιάς,παρόλο μεγαλύτερα.Χαίρεται πολύ όταν βλέπει παιδάκια και τα πλησιάζει αμέσως!

Τζαμίν εύχομαι καλά αποτελέσματα για τις εξετάσεις της Έλενας.Μου άρεσαν πολύ τα παπούτσια που της πήρε η νονά της.Υπέροχα χρώματα!

Lila's mom πολλές δουλειές σου μαζεύονται.Εγώ κάνω τις βασικές.Τι παραπάνω κάνεις εκτός από τις καθαριότητες?Δεν το κατάλαβα.:oops:Πάντως χαρά στο κουράγιο σου που κάνεις τόσες δουλειές.

Νίνα Νάνα και ο άντρας μου νηστεύει από την αρχή της Σαρακοστής.Νηστεύεις από τα πάντα ή μόνο από το κρέας?Εγώ ξεκίνησα από το προηγούμενο Σάββατο.

Ανάσταση έχω να πάω από το 2010.Για φέτος δεν ξέρω ακόμη.Πότε φεύγετε για Εύβοια και Θεσσαλονίκη?Με γεια το μαλλί.Πώς το έκανες?

Κίττυ πρώτη φορά πηγαίνετε Φλοίσβο?Εμείς πηγαίνουμε από πέρυσι το Καλοκαίρι.Και γω είχα ενθουσιαστεί όταν πρωτοπήγαμε.

Ντέλλα πολύ ωραία όλα αυτά που έφτιαξαν τα παιδάκια στο σχολείο.Και γω στην θέση του θα είχα ξετρελαθεί.

Τζιτζίνα η Ειρήνη το πήγε τελικά σερί?Με γει τα παπουτσάκια που της πήρες.Για να είμαι ειλικρινής εγώ θα του έπαιρνα πέδιλα για να τα φορέσει όλο το Καλοκαίρι.Αν του έπαιρνα κλειστά θα τα φόραγε μόνο για 1 μήνα ή λιγότερο από μήνα.Στην νονά του,που με ρώτησε της είπα να του πάρει πέδιλα.Ίσως Κυριακή του Πάσχα να τον κοινωνήσουμε.

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Κορίτσια σγν.που σταμάτησα απότομα,ήθελε ο άντρας μου τον η/υ.Και τώρα η συνέχεια.

Ντέλλα μπράβο που πηγαίνετε κάθε Κυριακή εκκλησία.Πολύ καλά κάνετε!Πάντα πηγαίνατε κάθε Κυριακή?

Τζαμίν ωραία που ήρθε η δασκάλα της Έλενας το Σάββατο και βγήκατε οι 2 σας.Ξεσκάσατε.Και να φανταστείς πριν λίγες μέρες ήθελα να σε ρωτήσω,η δασκάλα της Έλενας πότε θα ξανάρθει για να βγείτε οι 2 σας?

Julie ωραία περιγραφή έκανες για τα γενέθλια της Ειρήνης.Πολύ ωραία ακούγονται όλα.Μέχρι και η τούρτα ακούγεται υπέροχη.Έχει και τις προτιμήσεις της η Ειρήνη για την τούρτα.

Κίττυ δεν πειράζει που δεν σου πέτυχε το γλυκό.Θα το πετύχεις την επόμενη φορά.Εγώ κάνω κορμό.Γρήγορο ,εύκολο και απλό.Την συνταγή την βρήκα πάνω στο κακάο ΙΟΝ.

Κορίτσια πώς βάζετε φωτ. και link εδώ?

Καλό απόγευμα!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Κορίτσια σγν.που σταμάτησα απότομα,ήθελε ο άντρας μου τον η/υ.Και τώρα η συνέχεια.

Ντέλλα μπράβο που πηγαίνετε κάθε Κυριακή εκκλησία.Πολύ καλά κάνετε!Πάντα πηγαίνατε κάθε Κυριακή?

Τζαμίν ωραία που ήρθε η δασκάλα της Έλενας το Σάββατο και βγήκατε οι 2 σας.Ξεσκάσατε.Και να φανταστείς πριν λίγες μέρες ήθελα να σε ρωτήσω,η δασκάλα της Έλενας πότε θα ξανάρθει για να βγείτε οι 2 σας?

Julie ωραία περιγραφή έκανες για τα γενέθλια της Ειρήνης.Πολύ ωραία ακούγονται όλα.Μέχρι και η τούρτα ακούγεται υπέροχη.Έχει και τις προτιμήσεις της η Ειρήνη για την τούρτα.

Κίττυ δεν πειράζει που δεν σου πέτυχε το γλυκό.Θα το πετύχεις την επόμενη φορά.Εγώ κάνω κορμό.Γρήγορο ,εύκολο και απλό.Την συνταγή την βρήκα πάνω στο κακάο ΙΟΝ.

Κορίτσια πώς βάζετε φωτ. και link εδώ?

Καλό απόγευμα!

καλησπέρα ,

ναι , πρωτη φορα πηγαμε,δεν ξεραμε οτι εχει κουνιες. το γλυκό πετυχε , εμενα δεν μου αρεσε σαν γλυκό,νομιζα οτι θα ηταν αλλιως:P:pοποτε δεν θα το ξανακάνω:P

7-4-2011

5s7mp3.png

Tzamin, πολύ ωραία τα παπουτσάκια της Ελενας.ειναι και πολυ βολικά.εχω παρει κι εγω παλιότερα ...όχι αυτά τα ίδια .....για πιο μεγάλες κππέλες !

καλα αποτελεσματα να εχετε ! τωρα για τον Σεπτέμβριο ,μην το σκέφτεσαι.δεν υπαρχει περίπτωση να το αποφύγετε ?

7-4-2011

5s7mp3.png

Καλησπερα στην παρεουλα.Ολο το σπιτι κοιμαται.Ευκαιρια λιγο να μπω να δω τα νεα σας.

Tzamin,με γεια τα παπουτσακια σας.Ειχα παρει στη μεγαλη μου βαφτιστηρα παρομοια στο παρελθον.Εφοσον εσυ δεν εχεις στιγμα,δεν εχεις θεμα να το κανεις.Ειναι καθαρα τυπικο .Η Ελενα εχει χαμηλο αιματοκριτη;

Nina-Nana,με γεια τα μαλλια.Βαλε φωτο!!!

Lila's mom,κι εμεις camper δοκιμασαμε πρωτα αλλα δεν του καθισαν καλα.Εχουν πολυ μεγαλη φορμα.Το 23 του ηταν μεγαλο ενω 23 φοραει σε ολα τα υπολοιπα.

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

Dimista,εκκλησια δεν πηγαιναμε.Πιστευω πολυ στο Θεο αλλα δεν ημουν ποτε τακτικη στην εκκλησια.Ειχα να κοινωνησω 14χρονια!!Με τον Κωνσταντινο πηγαινω και μ'αρεσει.Εμενα μικρη με πηγαινε η γιαγια μου.Εδω δεν θα τον παει κανεις εκτος απο μενα.Προς το παρον του αρεσει.Αναβουμε κερακι,κανουμε "μα"τις εικινες και μετα την κοινωνια τρωμε "ψωμακθ".Κανει και εναν σταυρο(ο Θεος να το πει σταυρο αυτο που κανει).

Κιττυ,ειπα σημερα στον Παναγιωτη στη δουλεια μου οτι σας γνωρισα.Μιλησε για τον αντρα σου με τα καλυτερα λογια!!Πολυ καλις,ευγενικος,εργατικος κτλ.Πρεπει να σας συμπαθει πολυ.

NXbrp3.png

Dimista,εκκλησια δεν πηγαιναμε.Πιστευω πολυ στο Θεο αλλα δεν ημουν ποτε τακτικη στην εκκλησια.Ειχα να κοινωνησω 14χρονια!!Με τον Κωνσταντινο πηγαινω και μ'αρεσει.Εμενα μικρη με πηγαινε η γιαγια μου.Εδω δεν θα τον παει κανεις εκτος απο μενα.Προς το παρον του αρεσει.Αναβουμε κερακι,κανουμε "μα"τις εικινες και μετα την κοινωνια τρωμε "ψωμακθ".Κανει και εναν σταυρο(ο Θεος να το πει σταυρο αυτο που κανει).

Κιττυ,ειπα σημερα στον Παναγιωτη στη δουλεια μου οτι σας γνωρισα.Μιλησε για τον αντρα σου με τα καλυτερα λογια!!Πολυ καλις,ευγενικος,εργατικος κτλ.Πρεπει να σας συμπαθει πολυ.

εμεις εδω βλεπουμε τα γουρουνακια,ροζ πανθηρα...αρα δεν κοιμομαστε...

κι εγω λεω να τον κοινωνησω. Τον Παναγιώτη εγω δεν τον ξερω πολυ καλα , αλλα με τον αντρα μου γνωριζονται πολλα χρονια.αλλα τωρα εχει φυγει απο την περιοχη και δεν πολυβλέπονται.Να ειναι καλα ,που ειπε τοσο καλα λογια:P:p:p

7-4-2011

5s7mp3.png

Γεια σας κορίτσια! Μόλις τελείωσε στον ΟΤΕ tv το μαλλιά κουβάρια (η ραπουνζελ)! Το έχετε δει; Τέλειο! Και στην μικρη θα άρεσε σίγουρα, θα το βρω να της το βάλω να το δει κάποια στιγμή.

Σήμερα είχαμε τη γυναίκα για σπίτι και σίδερο και το απόγευμα πήγαμε στην πλατεία για πολυ λίγο γιατι ηρθε νωρίς ο μπαμπάς μας και μας πήρε να πάμε στην νεσπρεσσο για καψουλες και μετα στο golden hall. Η βαφτιστήρα παρήγγειλε παντοφλακια ροζ! Της πήραμε havaianas με την μίνυ! Πήρα και στη δικια μου αυτά http://www.nak.gr/product/agatha-ruiz-de-la-prada-56359.htm?lang=el&path=-2125662689. Βασικά δε χρειαζόμασταν πέδιλα. Ξανακοιταξα τι έχουμε απο γενέθλια και απο της ξαδερφης της κάτι αφορετα που μας έδωσε και αυτο που έλειπε ηταν κάτι ενδιάμεσο γι αυτο προτίμησα μπαλαρινες. Αν ειχε και για μεγάλους θα τις έπαιρνα και για μένα! Ερωτας!!!!! Ήθελα να πάρω κι ενα δωράκι παιχνίδι στη βαφτιστήρα εκτός απο τις παντοφλες αλλα έγινε κάτι περίεργο! Συναντήσαμε 3 φιλικά ζευγάρια (άσχετα μεταξύ τους και σε διαφορετικές χρονικές στιγμές-το ενα ζευγάρι ηταν και στο πάρτυ μας) και καθυστερήσαμε!!! Αύριο θα πάω σε κάποιο βιβλιοπωλείο εδώ κοντα και λογικα θα βρω κάτι.

Τα μαλλιά τα έκανα μοβ πάλι και βγήκε αρκετα έντονο, μου άρεσε πολυ! Κοντό καρέ, τα μέσα μαλλια αρκετα κοντα και αν σηκώσω τα πίσω φαινεται μια καρδούλα που μου έκανε με το ψαλίδι!

Kitty ο ροζ πανθηρας αρέσει και στην μικρη μου!

Della και της δικιας μου της αρέσει η εκκλησία. Και μάλιστα περιμένει το αντίδωρο πως και πως. Ενώ δεν τρώει πλέον καθόλου ψωμί, δεν της αρέσει (μόνο σε τοστ) αυτο το τρωει! Το έχει συνδέσει.

Dimista νηστευω τα πάντα, μου ειναι πολυ εύκολο το να μην τρώω γαλακτοκομικά. Πιο εύκολο απο το να μην τρώω κρέας. Ετσι κι αλλιώς παλιότερα έκανα αποχη απο τα γαλακτοκομικά 15 μηνες λογω αλλεργίας της Ελένης.

Φεύγουμε μεγάλη Πέμπτη πρωί γιατι μεγάλη Τετάρτη θα έχει απεργια.

Τι παγωτό αρέσει στον Κωνσταντίνο;

Tzamin τι έγινε με τα αποτελέσματα;

Αύριο θα πάτε κούνιες; Ελπίζω να σας δούμε!!!

Lila's mom μέχρι να έρθει η πολλή ζέστη και να φορέσει τα crocs θα τις κάνουν, μην τα αλλάξεις νούμερο! Αυτά γενικώς φοριουνται με αέρα. Η φτερνα πρέπει να ειναι στην καμπύλη του πατου. Έχω κι εγω και φαίνονται τεράστια στο πόδι μου ενώ ειναι στο νούμερο μου ακριβώς.

Τις ταινίες δεν τις έχω δει αλλα θα τις δω οπωσδήποτε!!!!

Καληνύχτα!!!!

QVjlp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...